02.05.10, 22:47
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • dominis2005 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 07.05.10, 11:08
      czy ktoś juz robił u nich urodziny??? bo właśnie szukam bawialni. myślałam żeby zorganizować animatorki ale córcia chce w bawialni.
      • monika9990 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 07.05.10, 13:56
        To nowa bawialnia. Otwarta zdaje się od 23 kwietnia.
      • 31karolina Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 27.05.13, 12:34
        Możesz urządzić w bawialni i dodatkowo mieć animatora. Dla mojej córeczki takie urodziny przygotowała firma www.1globeevent.pl/ ale w tym roku organizuje coś wyjątkowego na powietrzu, tez przez ta firmę. Jest bardzo tania- fajne pomysły- polecam.
    • marzenqa1212 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 08.05.10, 09:48
      Hej dziewczyny! Miałam przyjemność być w Tygrysku na urodzinkach mojej bratanicy
      i muszę przyznać że jestem zachwycona tym miejscem! Już od progu bawialnia
      zachęca świetnym wystrojem, jest przyjemnie, czyściutko i PACHNĄCO! Wszystko
      nowe , kolorowe a salki urodzinowe- bajka! Na pewno nie raz tu wrócę, duża sala
      zabaw, nie ma porównania z innymi bawialniami w Szczecinie, Tygrysek to inna liga :)
      • slonko1335 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 08.05.10, 21:50
        Byliśmy dzisiaj w Tygrysku, córka zachwycona a mnie nie zachwyciło aż tak
        bardzo. Fakt wszystko nowe i czyściutkie, działające i grające, jeszcze....za to
        pełno zabawek bez sensu składających się z wielu elementów które są rozrzucane
        co chwilę po całej sali i które pewnie za chwilę zginą...nazwanie tej bawialni
        największą w Szczecinie to chyba też spore nadużycie. sale urodzinowe bardzo
        ładne muszę przyznać choć niewykończone jeszcze chyba do końca bo straszyły
        wystające z podłogi niezabezpieczone rury.
        Bardzo ładny, przyjemny wystrój, miłe Panie z obsługi, pewnie jeszcze odwiedzimy
        to miejsce ale nie zrezygnujemy z innych bawialni na rzecz tej na pewno.

Rada dla prowadzących - ten stół do bilarda, przecież te kije i te kulki nie
        powinny na nim leżeć cały czas, dzisiaj były rozrzucane po całej sali a kijami
        wywijały maluchy w celach mało bilardowych i w końcu ktoś zrobi komuś krzywdę a
        w bilarda i tak grać się nie dało jak maluchy kulki rozwlekały wszędzie. Nie
        mogą one być u Pań na wejściu i być wydawane na żądanie tych co chcieliby grać w
        komplecie i odnoszone przez nich jak już skończą???
        • olivkak5 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 09.05.10, 14:27
          Nie zgadzam się z poprzedniczką. Wczoraj byłam w Tygrysku z córeczką i wcale nie było cytuję :"bezsensownych zabawek składających się z wielu elementów porozrzucanych po całej sali"( z resztą przy ok trzydziestce dzieci bawiących się na sali chyba normalne jest że nie będzie poukładane jak w pudełeczku?). W Tygrysku bynajmniej nie ma kurzu ani brudnej wykładziny... A że kilka zabawek było na podłodze - przecież to są tylko dzieci! Ja jestem bardzo zadowolona z tej bawialni i na pewno nie raz tu wrócę. Kwestia bilarda- małe dzieci nie są w stanie dosięgnąć do stołu więc nie wiem skąd to "wywijanie"? ;)
          Pozdrawiam wszystkie Mamy odwiedzające Tygryska
          • slonko1335 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 09.05.10, 16:38
            Wczoraj byłam w Tygrysku z córeczką i wcale ni
            > e było cytuję :"bezsensownych zabawek składających się z wielu elementów porozr
            > zucanych po całej sali"( z resztą przy ok trzydziestce dzieci bawiących się na
            > sali chyba normalne jest że nie będzie poukładane jak w pudełeczku?). W Tygrysk
            > u bynajmniej nie ma kurzu ani brudnej wykładziny... A że kilka zabawek było na
            > podłodze - przecież to są tylko dzieci!

zupełnie mnie nie zrozumiałaś, ja nie wymagam aby były w pudełeczku, zauważam
            tylko, że zestaw kuchnia składający się z pięćdziesięciu rożnych części typu
            kubeczki, łyżeczki, talerzyki, podarte pudełeczka itp jest bezsensowną zupełnie
            zabawką w takim miejscu, bo te talerzyki, łyżeczki, itd, zamiast przy kuchni
            walały się w basenie z piłkami co jest całkowicie normalne przy takiej ilości
            dzieci ale właśnie dlatego tego typu zabawka jest bez sensu na salę zabaw.

Kwestia bilarda- małe dzieci nie są w stanie d
            > osięgnąć do stołu więc nie wiem skąd to "wywijanie"? ;)

mój półtoraroczniak poradził sobie bez najmniejszego problemu, inne dzieci w
            podobnym wieku z tego co widziałam również....
            • damamama Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 09.05.10, 18:59
              Moim zdaniem kuchnia jest jedną z fajniejszych zabawek jakie widziałam w szczecińskich bawialniach. Mnóstwo dzieci bawi się tą kuchenką i wcale nie składa się ona z 50 elementów, więc nie wiem po co wypisujecie tego typu głupoty... Tygrysek jako jedna z nielicznych bawialni posiada zabawki odpowiednie dla małych dzieci takich jak moja Amelka- gdzie indziej oprócz autek i piłek do skakania nie ma nic. Cóż, zawsze się znajdzie ktoś komu nikt nie może dogodzić:) Ja z czystym sumieniem mogę polecić Tygryska wszystkim , którzy jeszcze nie mieli okazji tu być.
              Byłam nie raz i na pewno wrócę!
              • slonko1335 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 09.05.10, 19:06
                mnie najbardziej bawi to, że dwie osoby które tak zaciekle chwalą tą bawialnie,
                mają po jednym wpisie na forum, oczywiście tym chwalącym tą bawialnię a trzecia
                rozważała otwarcie klubu na gumieńcach kilka miesięcy temu i poza tym żadnego
                innego wątku nie napisała. Mało tego zareagowały tak gwałtownie na mój post w
                którym nawet nie napisałam, że bawialnia jest beznadziejna tylko wyraziłam swoją
                opinię na temat kilku zabawek...
              • slonko1335 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 09.05.10, 19:44
                Mnóstwo dzieci bawi się tą kuchenką i wcale nie składa się
                > ona z 50 elementów, więc nie wiem po co wypisujecie tego typu głupoty...

sprostowanie, sprawdziłam składa się z 33 elementów ale oczywiście nie wątpię,
                że nie były wszystkie na miejscu jak byłaś bo to po prostu niemożliwe, mimo że
                biedne Panie zajmujące się salą chodziły i co chwilę próbowały poznosić na
                miejsce części od kuchni, warsztatu, tablicy i domku, no ale to syzyfowa praca
                przy tylu dzieciach...
                • dominis2005 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 13.05.10, 11:20
                  .. mam pytanie... czy tobie aż tak się nudzi z dzieckiem... że liczysz z ilu
                  elementów składają się zabawki... według mnie jest o wiele więcej ciekawych zabaw
                  z dzieckiem w bawialni... a na pewno już 1,5 rocznym... pozdrawiam
                  • slonko1335 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 13.05.10, 12:37
                    > .. mam pytanie... czy tobie aż tak się nudzi z dzieckiem... że liczysz z ilu
                    > elementów składają się zabawki.

a wiesz, że nie musiałam liczyć, weszłam na allegro, wpisałam w wyszukiwarkę
                    kuchnia tefal i wyobraź sobie, że w opisie było z ilu części składa się kuchnia
                    - to nie jest skomplikowane...
            • dominis2005 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 13.05.10, 11:16
              odnośnie kuchni.... dla ciebie - bo masz chłopca -to może bezsensowne są zabawki w
              kuchni - talerzyki i filizanki, ale uwiedz że dziewczynki uwielbiają się bawić
              tym... i będąc w innych bawialniach nie raz widziałam jak chłopcy chętnie też
              majstrują w kuchni w przyżądzaniu posiłków i kaw dla rodziców...

A bawialnia tygrysek wygląda rewelacyjnie... ja właśnie mam już zarezerwowaną salę
              na urodziny córeczki która jest zachwycona bawialnią... mam nadzieję że
              coponiektórzy rodziece nie zjedzą mnie za tak daleki dojazd.. :))

... a zgadzam się z tym że stwierdzenie jako największa bawialnia to trochę
              przesadzili bo do Norbelino to nie mają porównania -to około 1/3 powierzchni ...
              Ale napewno będę odwiedzać to miejsce...

... obsługa też bardzo miła... mam nadzieję że tak samo czysto i miło będzie za
              rok czy 2..
              Pozdrawiam
              • slonko1335 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 13.05.10, 12:39
                ominis2005 napisał:

> odnośnie kuchni.... dla ciebie - bo masz chłopca -to może bezsensowne są zabawk
                > i w
                > kuchni - talerzyki i filizanki, ale uwiedz że dziewczynki uwielbiają się bawić
                > tym...

tak się składa, że posiadam również czteroletnią dziewczynkę i owszem kuchnia
                jest jedną z jej ulubionych zabawek, podobnie jak mojego syna zresztą i wcale
                nie uważam, że to jest bezsensowna zabawka a wręcz przeciwnie, ale uważam, że
                zabawka tego typu, składająca się z takiej ilości jest bezsensowna na salę zabaw...
    • lidka.kwiecien Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 09.05.10, 22:34
      A ja dzisiaj byłam, dzieciaki zachwycone, urodzinki zarezerwowane :). Trochę obawiam się się o tłok.... sala rzeczywiście spora, ale chyba nie największa. Z tym, że jak trzy salki jednocześnie będą zajęte po 16 dzieci każda... oj może myć ciaśniutko. Ładnie, czyściutko, pachnąco i panie bardzo miłe. Podzielę się wrażeniami po urodzinkach ale to dopiero 13 czerwca.
      Panie wprawdzie zapewniły mnie, że łakoci będzie dużo, ale wolałabym to usłyszeć od mamy, co już urodzinki wyprawiała. Jak to jest. Bo to dużo to pojęcie względne, przekonałam się o tym na innych salach zabaw w ubiegłych latach.
      Pozdrawiam
      • aniuss Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 19.05.10, 20:28
        Lidko.kwiecien- o której godzinie masz urodziny 13 czerwca- bo ja
        także mam już zarezerwowany ten termin na 12-14?
        • lidka.kwiecien Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 20.05.10, 10:09
          Ja mam w godzinach 10-12 :) a więc się miniemy. To chyba dobra
          wiadomość hihi, jest szansa na mniejszy tłok zarówno u mnie jak i u
          ciebie.
    • dorotakatarzyna Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 17.05.10, 09:46
      W sobotę byliśmy na urodzinach.
      Wrażenia - salon cudny. Te kolory, te sale urodzinowe - piękne po prostu.
      Tort śliczny, jedzonko urozmaicone, nie za wiele, ale mama dziecka jeszcze
      resztki pozbierała, czyli wystarczyło.
      Żadne zabawki się nie walają, bilardu maluchy nie ruszają.
      Z zagrożeń - siedmiolatka nabiła sobie guza na ściance wspinaczkowej.
      Teraz minusy. Na sali odbywały się potrójne urodziny. Do tego wpuszczano dzieci
      na bilety. Efekt - nie było gdzie nogi postawić, żeby nie zdeptać jakiegoś
      malucha. Tłok straszny.
      • lidka.kwiecien Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 17.05.10, 12:33
        Właśnie tego się boję....
        • jjustyna86 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 05.07.10, 16:05
          W zeszłym tygodniu moje 4 letnie dziecko było na warsztatach wakacyjnych w
          expert kids. Codziennie inne zabawy, mnóstwo wrażeń. Nie wiem do kiedy wprawdzie
          mają turnusy wakacyjne, ale warte są uwagi. Mają też opiekę dzienną (nawiązując
          do tematu).
      • aga305 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 06.07.10, 14:09
        sala jest ok, ale trafić tam nie znając dzielnicy masakra. Ja akurat
        byłam bez samochodu i jakieś 15 minut krążyłam bo nigdzie nie było
        nawet najmniejszego szyldu jak tam dotrzeć, na zaproszeniu
        oczywiście nie ma numeru telefonu, także jak tam doszłyśmy toja
        miałam serdecznie dosyć ;-( Nigdy bym tam nie zorganiowaała urodzin
        dla swojego dziecka ze wzg na dojazd
    • pati291 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 09.07.10, 09:04
      Bawialnia fajna ale jednak za mała. Rzeczywiscie jak są trzy imprezy
      urodzinowe i wpuszczane jeszcze dzieci dodatkowo, to tłok musi być
      niezły.
      Pod względem miejsca to chyba Madagaskar jest większy. I tam jest
      osobne miejsce do zabawy dla mniejszych dzieci. A w Tygrysku i
      starsze i młodsze są razem. Dlatego narazie, zanim mi dzieci nie
      podrosną, wybieramy Madagaskar.
      Co do kuchni to fajnie, ze są tego typu atrakcje. Odpowiednie dla
      mniejszych dzieci.
      Obsługa bardzo miła.
      • dominis2005 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 20.07.10, 18:10
        Do Madagaskaru na urodziny nie wybieraj się przypadkiem bez dodatkowego zaopatrzenia w prowiant.... Ciaseczka, żelki i cukierki wyliczone na sztuki.... koszmar... Panie krzywią się jak pprosi się o dostawienie dzbanka picia... Fakt że sala tam jest większa,ale.... ja z urodzin dziecka w Tygrysku byłam zadowolona.... cukierków, ciastek i szampana 2 do domu jeszcze zabrałam.... Dojazd też jest dobry... autobus zatrzymuje się 20-30 metrów od bawialni.. Dziecko na zakończenie dostał jeszcze pet shopa od Pań i zaproszenie n anastępną godzinną zabawę... NAPRAWDE POLECAM :)
        • slonko1335 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 20.07.10, 19:56
          dominis2005 napisał:

> Do Madagaskaru na urodziny nie wybieraj się przypadkiem bez dodatkowego zaopat
          > rzenia w prowiant.... Ciaseczka, żelki i cukierki wyliczone na sztuki....

fakt byliśmy ostatnio na urodzinach w Madagaskarze, na talerzykach rozłożone po
          kilka żelek, wersja full wypas dość uboga....
          • bogusia1231 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 22.07.10, 00:05
            slonko1335 napisała:

> dominis2005 napisał:
            >
            > > Do Madagaskaru na urodziny nie wybieraj się przypadkiem bez
            dodatkowego z
            > aopat
            > > rzenia w prowiant.... Ciaseczka, żelki i cukierki wyliczone na
            sztuki....
            >
            > fakt byliśmy ostatnio na urodzinach w Madagaskarze, na talerzykach
            rozłożone po
            > kilka żelek, wersja full wypas dość uboga....
            czy Wasze dzieci zauważają, że jest mało jedzenia? bo moje raczej
            nie....

• slonko1335 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 22.07.10, 09:00
              o żelki akurat dzieciaki się kłóciły, chrupki tez szybko wyszły-z piciem chyba
              nie było akurat problemu ale ja nie organizowałam to nie wiem bo może trzeba
              było się prosić w każdym razie w porównaniu do innych sal stół w madagaskarze
              jest bardzo ubogi za tą cenę jaką ma ale przybrany bardzo ładnie:)
              • mnikita Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 26.03.11, 19:43
                slonko1335 napisała:

> o żelki akurat dzieciaki się kłóciły, chrupki tez szybko wyszły-z piciem chyba
                > nie było akurat problemu ale ja nie organizowałam to nie wiem bo może trzeba
                > było się prosić w każdym razie w porównaniu do innych sal stół w madagaskarze
                > jest bardzo ubogi za tą cenę jaką ma ale przybrany bardzo ładnie:)
                mam inne odczucia, w Madagaskarze wszystkiego bylo pod dostatkiem, jeszcze zostalo, bardzo dobry tort malowanie buziek w programie w Tygrysku trzeba placic....i wcale nie jest najwiekszy
                • magda01974 Re: Nowa bawialnia w Szczecinie "Tygrysek" 23.05.13, 18:53
                  ja robilam w Bajkowie na Bezrzeczu i wszystkiego starczylo, po skonczonej imprezie nie bylo co zbierac wiec widocznie bylo dobre. W szoku bylam jak dzieciaki zajadali sie tortem, poszedl migusiem. Nie chce najezdzac na inne bawialnie bo chyba nie o to tu chodzi, ale podobalo mi sie ze maja w Bajkowie tylko jedna salke urodzinowa i mozna zamknac bawialnie tylko dla gosci jubilata, wtedy wszystko jest pod kontrola. Nie wyobrazam sobie aby na urodzinach mojej niusi byly strasze obce dzieci bo jest jeszcze malutka. Ja zmienilam troche menu i byly slodycze pod maluchow (flipsy kukurydziane, biszkopty, itp), bez zadnych doplat. Za rok tez tam robie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka