tajemnicapanstwowa 09.05.10, 19:43 "Podobno na Zakhyntos nie rzucają koktajlami Mołotowa." jeden glupi i zenujacy zart pod sam koniec, a psuje odbior calosci... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ZED Re: Piknik nad Odrą - smacznie, ciekawie, wesoło IP: *.mysmart.ie 09.05.10, 21:22 zart nie na miejscu (ale na swoj sposob zabawny). a sam piknik bardzo fajna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Piknik nad Odrą - smacznie, ciekawie, wesoło 09.05.10, 21:28 Na pikniku (sic) nie byłem ale dowcip faktycznie kanalizacyjny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Soska i Fyftssek, słuchajcie palanty!!! IP: 109.243.44.* 09.05.10, 22:21 Kampanie wyborczą to róbcie se kmiotki za swoje pieniądze a nie za moje płacone w podatkach. Nie powinniście pokazywać się cynniczne szujki na scenie bo nikt was do tego nie upoważnił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm5 Re: Soska i Fyftssek, słuchajcie palanty!!! IP: *.chello.pl 09.05.10, 22:54 W sobotę to sprawiało jednak dość przygnębiające wrażenie. Stalowe niebo i szarzy ludzie kłębiący się przed garem z darmową zupą lub depczący się by wrzucić kupon dający im 1/1000 szansy wygrania wycieczki promem. I stoisko jakiejś firmy czy stowarzyszenia od recyklingu, przed którym dzieci miały możliwość rysownia kredą na 2metrach kwadratowych lub złowienia na plastkową wędkę zgniecionej puszki... Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Soska i Fyftssek, słuchajcie palanty!!! 09.05.10, 22:56 a dzieci chociaz dozywione byly? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: swarożyc Re: Soska i Fyftssek, słuchajcie palanty!!! IP: 109.243.44.* 09.05.10, 22:59 swarozyc napisał: > a dzieci chociaz dozywione byly? > miały jak w Afryce, grube brzuszki i chude rączki, bo dużo jadły i nic nie robiły... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: macrac1068 Re: Soska i Fyftssek, słuchajcie palanty!!! IP: *.chello.pl 10.05.10, 12:07 To prawda, ta kolejka po darmową zupę z gara w plastikowym talerzyku to przygnębiający widok. Odpowiedz Link Zgłoś
mrrrwrrr Redaktor "Gazety" mistrzem małości. 10.05.10, 08:08 W piątek w Gazecie w artykule o "Pikniku" ANI SLOWA nie napisano o kiermaszu roślin.A była to znacząca część imprezy.No i dopiero po czasie dotarło do mnie DLACZEGO. Bo patronem kiermaszu był Kurier. DO JASNEJ CHOLERY! CZYTUJĘ 'GAZETĘ' I W LOKALNYM DODATKU CHCIAŁBYM OTRZYMAĆ CHOĆ SUCHĄ INFORMACJĘ ŻE TAKI KIERMASZ BĘDZIE!!! Żenada i małostkowość. Zresztą nie pierwszy raz. Dla Gazety to standard - gdy kto inny ma patronat, o imprezie nawet wzmianki małym druczkiem z reguły nie ma. Lokalne dziennikarskie piekiełko. Odpowiedz Link Zgłoś
behemot1977 Re: Redaktor "Gazety" mistrzem małości. 10.05.10, 12:30 mrrrwrrr napisał: > W piątek w Gazecie w artykule o "Pikniku" ANI SLOWA nie napisano o > kiermaszu roślin.A była to znacząca część imprezy.No i dopiero po > czasie dotarło do mnie DLACZEGO. Bo patronem kiermaszu był Kurier. > DO JASNEJ CHOLERY! CZYTUJĘ 'GAZETĘ' I W LOKALNYM DODATKU CHCIAŁBYM > OTRZYMAĆ CHOĆ SUCHĄ INFORMACJĘ ŻE TAKI KIERMASZ BĘDZIE!!! > Żenada i małostkowość. Zresztą nie pierwszy raz. Dla Gazety to > standard - gdy kto inny ma patronat, o imprezie nawet wzmianki małym > druczkiem z reguły nie ma. Lokalne dziennikarskie piekiełko. W piątek w Gazecie była informacja o kiermaszu. Normalnym druczkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arleta nasiona masz w palce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.10, 00:13 i co wioo Odpowiedz Link Zgłoś
goldnet Piknik nad Odrą - smacznie, ciekawie, wesoło 11.05.10, 09:43 Już chyba ten temat był, bardzo fajna sprawa mi się wydaje coś takiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puzon Re: Piknik nad Odrą - smacznie, ciekawie, wesoło IP: *.chello.pl 11.05.10, 10:33 Czy na pikniku sprzedawano trujące chińskie lizaki? Gdzie w Szczecinie można je nabyć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Puzon! IP: *.globalconnect.pl 11.05.10, 12:34 kup sobie kreta do rur, wsyp do paszczy i możesz sie po nim nawet oblizac - na cholerę Ci chińskie lizaki? Odpowiedz Link Zgłoś