tatemen 28.06.10, 14:50 Dobrze że nie ma w PIS takich awantur o kandydata na prezydenta jak w PO czy w SLD. Wszystko jest kulturalnie i przyjaźnie a p.Jacyna- Witt i tak wystartuje i wygra. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: :D Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba IP: *.chello.pl 28.06.10, 15:01 tatemen napisał: > p.Jacyna-Witt i tak wystartuje i wygra. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba IP: *.chello.pl 28.06.10, 15:04 ma zmarszczki i drugą brodę DDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmmm odczep się od bronkowego kaszalota IP: 94.254.190.* 28.06.10, 15:14 Gość portalu: gość napisał(a): > ma zmarszczki i drugą brodę DDDDDDDDDDD www.se.pl/media/pics/2010/01/29/K2_ZONY_1_EN_580x467.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: odczep się od bronkowego kaszalota 29.06.10, 08:34 akurat kobieta ktora tu ciagle wyzywasz bedzie zawsze duzo bardziej kobieta i matka niz twoja faworytka z pis. jacyna nie ma szans w tej konkurencji, podobnie jak zona kaczynskiego - pani kotowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PawelA Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.10, 15:07 Tak, tak wiemy. Wystartuje, a później zwinie manatki i będzie mogła przestać bruździć :). Informacyjnie - nie jestem za żadną partią. Każda jedna rządząc doprowadza to miasto do coraz większej ruiny. Jak dla mnie wszyscy możecie zrobić wypad z tego biednego miasta. Może wtedy coś się zmieni na lepsze :). Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Populistka vs Populista 29.06.10, 08:44 ja raczej obawiam sie, ze nie zwinie manatkow (chociaz bardzo bym tego chcial). oboje maja takie parcie na wladze, ze po dobroci tego nie zostawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Off Ale wybór... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 15:12 Szalona blogerka znająca receptę na wszystko i polityczny nieudacznik. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titatitatuorbita Re: tatemen - tateti IP: *.internet.v.pl 28.06.10, 15:13 Robisz dla radnej identyczną robotę jak ZED Krzystkowi - odstręczasz od niej ludzi. ps. Zaraz pojawi się ten troll z netia.com pl :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: tatemen - tateti 29.06.10, 02:44 z ta roznica, ze ja nie promuje krzystka a tylko go popieram (dostrzegasz roznice?) zas tateti to albo goska (co jest chore) albo jakis psychol, ktory ma na jej punkcie obsesje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: musioł ZED czyli Gzyl IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.10, 07:40 > z ta roznica, ze ja nie promuje krzystka a tylko go popieram :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) a coszwagier Nitras na to? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hya Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.10, 16:43 To żle,że nia ma awantur w PIS. To mi przypomina trochę oczywiście tylko ale jednak, czasy prl. Awantura, kłótnia,spór są codziennością demokracji i wole kłócące się partie niż poukłądane gierki PIS. Pani Jacyny na pewno PIS nie wystawi bo jak mówią pisiorki urwie się z łańcucha a sama jest zbyt goła aby zebrać kasę chociaz na więcej niż 100 plakatów. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba 28.06.10, 16:49 Jacyna kontra Zaremba Krzystek kontra Litwiński Jekiel kontra Wijas A. Nowak robi się ciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba IP: 194.88.225.* 28.06.10, 17:06 Dlaczego Wariaci z Pisu Chcą być prezydentami. Czy w tej parti nadużywają......? Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Jacyna-Witt kontra Zaremba 28.06.10, 17:20 JAcyna powiedziała:"Radna Jacyna-Witt mówi: - Nawet jeżeli PiS wycofa się z rozmów ze mną, to swojej decyzji o starcie w wyborach prezydenckich nie zmienię. Swój udział zapowiedziałam prawie trzy lata temu." ... czyli wniosek z tego, że PiS-em sobie manipuluje - obojętnie jaka partią czy stowarzyszeniem - już od trzech lat jej celem jest, aby mieć władzę To ja wolę Zarembę - przynajmniej on ich nie zdradzi i facet, po Masłowskiej na prezydenta jest to lepszy.A kandydatem PiSu, powinien być Jojo i to byłby prawdziwy reprezentant PiS-u, a nie jakieś patchworki. Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba 28.06.10, 17:28 esmeralda_2 napisała: > ... > To ja wolę Zarembę - przynajmniej on ich nie zdradzi i facet to wolisz Zarembę czy Wijasa ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dedektyw inwektyw Re: Jacyna-Witt wie co mówi IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 28.06.10, 17:29 Zaremba mówi co wie, he he! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 17:29 oczywiście że dla ciebie absztyfikant lepiej żeby kandydatem PIS był Zaremba czy Jojo bo oni na pewno przegraliby.a Jacyny-Witt boicie się bo ona wygra a jak wygra to okaże się że PIS ma dobre kadry i że Szczecin się rozwija no i dupaz waszej szytej grubymi nićmi intrygi antypisowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dr humbolt Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba IP: *.chello.pl 28.06.10, 17:45 Nie róbcie zadymy tam gdzie jej nie ma. A Zaremba i tak się przyda, może kandydować na prezydenta, ale i zarazem na radnego, podciągnąć listy radnych, może też startować na posła z listy PISu. Możliwości jest wiele i pamiętajmy, że Jacyna sama rządzić nie będzie i tu widzę sporo dobrych niespodzianek. Joachim nie będzie tu startował, bo ma bardziej odpowiedzialne zadania w nieodległej przyszłości. A ja spokojnie poczekam na wasze mordobicie przy wewnętrznych wyborach PańkoLitwina. Zawczasu wynajmijcie prywatne firmy ochroniarskie, żebyście nie absorbowali policji. SLD mnie nie interesuje, wszyscy są ładni, wybierzcie Oczkę. Ale warto zwrócić uwagę na UPR, bo Korwin tutaj dostał 4% najwięcej w całej Polsce i to są głosy nie do pogardzenia. A nawet do oblizania. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba 28.06.10, 17:53 Czyli dla Szczecina pozostaje patchwork, hi hi i diabeł tasmański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 18:21 Wystartuj absztyfikant,daj sobie szansę udowodnić że jesteś zerem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 18:38 just do it! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska A Dobrzyński się boi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 20:15 no, wystartować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecin Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba IP: *.pz3-nat.espol.com.pl 28.06.10, 20:32 interes miasta najważniejszy, nie partie, Nitrasy, Wieczorki, czy Brudzińskie. Przyszły prezydent ma być sprawnym urzędnikiem służącym mieszkańcom miasta. Zaręba to nie jest człowiek pracy... Czy PiS poprze Jacynę? Może bardzie należałoby powiedzieć że Jacyna zechce wystąpić pod szyldem PiS. Ona z PiS-em czy nie i tak będzie niezależna w podejmowaniu decyzji jako prezydent. To nie będzie Krzystek na smyczy PO. W tym problem Panie Dobrzyński. Wg. mnie szykuje się kiepskie rozdanie: Krzystek, Litwiński, Pańka, SLD - się waha, robi łapankę na kandydata, PiS robi głópiomądre miny: Jacyna - czy Zaręba. Jacyna z całego tego grona ma największe szanse na zdobycie funkcji prezydenta. (wg. mnie oczywście), a szyld PiS niekoniecznie w tym mieście POiSLD może jej pomóc. Mozna wiele jej wytknąć, ale ta kobieta ma charakter :) da sobie radę, będzie lepsza od Krzystak i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
buazen Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba 08.07.10, 08:55 Ma charakter??? Ja dziękuję za taki "charakter" - to koniunkturalizm a nie żaden charakter. Unia wolności, "Od Nowa", teraz PiS - a gdzie szalik Pogoni???? Jak zawieje wiaterek tak sie Pani J-W ustawia. Jak ktoś jest "od wszystkiego" to jest "do niczego". A od Krzystka lepszy będzie Litwiński. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zorba Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.10, 09:47 zaraz,zaraz koniunkktralizm to PO i rzeczywiście Litwiński udowodnił że jest koniunkturalny schylając głowę przed Nitrasem. Niemożnamówićo koniunkturalizmie w UW gdzie Kochanowa Husejko i Karpiniuk za Tuskiem poszli koniunkturalnie do PO a Jacyna-Witt lojalnie została przy Geremku i Mazowieckim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 19:30 a dlaczego przemienionego? nie mam zamiaru nic przemieniać. > Dlaczego Wariaci z Pisu Chcą być prezydentami. Czy w tej parti nadużywają......? To odpowiedź na kur...sko- złodzejskie zaczepki koalicji PO+SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aysy Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.10, 19:37 a weżcie się popisy wystrzelajcie. będzie przynajmniej spokój. wart pac pałaca a pałac paca > To odpowiedź na kur...sko- złodzejskie zaczepki koalicji PO+SLD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gemini Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba IP: *.adsl.inetia.pl 28.06.10, 20:06 No nareszcie zachowujesz się obiektywnie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
ktos210 Jacyna-Witt kontra Zaremba 29.06.10, 08:32 Ludzie opamiętajcie się ,ja rozumiem że jest demokracja i kazdy może ,ale miejcie odrobinę samokrytycyzmu. Jesteście załośni w tym pedzie do władzy. A to znaczy że nie dajecie sobie rady w życiu. Po prostu nieudacznicy z was i chyba czas opuścić to miasto. Skoro rozważacie tylko takie kandydatury! Zarombista pacynka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muniek Re: Jacyna-Witt kontra Zaremba IP: *.adsl.inetia.pl 29.06.10, 08:49 Kandydatura Pietrka i Bartka nadaje się na ewentualnie konferansjera w objazdowym programie kabaretowym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: port macierzysty gdy się wszyscy boją wszystkich IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.10, 10:48 to sobie nawzajem podcinają skrzydełka. Z takiej wewnętrznej dysputy z pozorami zastraszonej wolności widać dlaczego piski to nieloty. 65/35% to policzek dla MJW! Ktoś jej tam w środku bardzo nie lubi i gra tak żeby ją przytrzymać i widać że wie jak to zrobić. Na jej miejscu bym się ostro i wyraźnie odciął, bo zdawanie się procedury demokratyczne z takim tłem jak obecny tylko szkodzą wizerunkowi osobistemu. W wyniku szanse na wygraną czy z PiS czy bez maleją, a drugiej szansy już nie będzie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: gdy się wszyscy boją wszystkich IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.10, 19:24 MJW nie zapisała się do PiS i tak naprawdę ma tą partię gdzieś! Jedzie na ich szyldzie tylko dla tego, że nikt poważny z tą przekupą nie chce już współdziałać. Moim zdaniem jej przypadek to kompromitacja panów Brudzińskiego i Dobrzyńskiego. Na szczęście mieszkańcy Szczecina już dawno rozpoznali w tej pani zwykłą przekupę i nikogo więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: gdy się wszyscy boją wszystkich 08.07.10, 22:34 > Na szczęście mieszkańcy Szczecina już dawno rozpoznali w tej pani zwykłą > przekupę i nikogo więcej. I dlatego w wyborach do sejmiku dostała największą ilość głosów ze wszystkich kandydatów a w następnych wyborach na prezydenta wygra w I turze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Członek47 MJW jest żałosna jak Dobrzyński IP: *.chello.pl 08.07.10, 22:58 Dobrzyński zawsze chował się za babami. Najpierw za matką z AWS a teraz za MJW. Czy taki facet bez własnych jaj może szefować zachodniopomorskim strukturom PiS? Przecież to wstyd dla młodych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
nefrolog Re: MJW jest żałosna jak Dobrzyński 09.07.10, 00:23 Nie czepiaj się. Zarembę promuje jak potrafi najlepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyborca Re: MJW jest żałosna jak Dobrzyński IP: *.chello.pl 03.08.10, 21:50 Leszek Dobrzyński, szef szczecińskiego PiS Nie poprzemy Jacyny-Witt. Wystawimy własnego kandydata. Na nasze wsparcie radna może liczyć najwyżej w drugiej turze, ale tylko wtedy, gdy nasz kandydat do niej nie wejdzie. Małgorzacie Jacynie-Witt życzę teraz wszystkiego najlepszego na nowej drodze kariery politycznej. Dziwi mnie deklarowane antypartyjniactwo radnej, deklarowanie, że partie są złe i ją brzydzą. A co radna przez te cztery lata robiła? Zajmowała się polityką. Z czyjej listy weszła do sejmiku? Z listy ugrupowania politycznego o nazwie Prawo i Sprawiedliwość. Takie zachowanie to fałsz. Odpowiedz Link Zgłoś