Dodaj do ulubionych

SKUTER, W MORDE JEZA...

18.03.04, 11:26
...gdzie jestes?!
BYWAJ!!
Obserwuj wątek
    • jottka siem 18.03.04, 11:40
      uspokój i nie przeszkadzaj udręczonym grypą wiosenną

możesz ew. jakieś błogosławieństwo przekazać
      • swantevit Re: siem 18.03.04, 11:42
        nie przez ciebie wiedzmo!
        Najpierw mnie przeprosc a pozniej obacze czy jestes godna mojej laski(uaski)..
        • jottka Re: siem 18.03.04, 11:46
          od przeprosin to ty tu jesteś i zresztą niekoniecznie pod moim adresem

a co do skutera to wraca na forum w poniedziałek, więc spróbuj wytrzymać
          • swantevit Re: siem 18.03.04, 11:52
            Dziekuje za informacje, postaram sie wytrzymac.
            • swantevit Re: siem 18.03.04, 14:21
              A tak ja kiedys kochalem...
              • Gość: Gryf Re: Swarozyc! IP: *.nitka.net.pl 18.03.04, 23:46
                swarozyc napisał:

> A tak ja kiedys kochalem...
                >
                A w moim "kompie" chyba (?) cos sie popsulo bo przy kopiowaniu zamiast
                swantevit napisalo sie Swarozyc.Juhhha!!!

Ludzi mozna oslepic i przekupic, ale czlowieka nigdy.
    • Gość: g Re: SKUTER, W MORDE JEZA... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.04, 22:14
      burak
      • swantevit Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 19.03.04, 09:27
        Gość portalu: g napisał(a):

> burak
        '''''''''''''''''
        ale cukrowy!
    • swarozyc Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 10:29
      w zeszlym tygodniu nudzilem sie.
      Jak zdrowie, Skarbie?
      Cos mi ostatnio markotnym jestes, ktos Cie skrzywdzil?
      • skuter70 Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 11:02
        starosc nie radosc
        • swarozyc Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 11:05
          moglbys rozwinac temat, bo nijak nie moge sie do niego podlaczyc, majac zbyt
          malo danych wejsciowych...
          • skuter70 Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 11:12
            swarozyc napisał:

> moglbys rozwinac temat,

serce nie pompuje, watroba nie trawi, kregoslup nie trzyma, kolana sie nie
            zginaja...
            mozesz rozwijac
            • swarozyc Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 11:14
              A co z czlonkiem?
              • skuter70 Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 11:17
                czlonkiem forum szczecin?
                • swarozyc Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 11:19
                  nie! z tym co podtrzymuje wiezy miedzy czlowiekiem a kobita...
                  • skuter70 Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 11:21

to sie portfel nazywa
                    pusty
                    • swarozyc Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 11:27
                      ty to masz portfel do wszystkiego...
                      czy to znaczy ze karta kredytowa przejezdzasz miedzy wargami...
                      • skuter70 Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 11:33
                        pogadaj sobie lepiej z asia
                        • swarozyc Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 11:34
                          ale twoj poglad mnie interesuje!:-))
                          • skuter70 Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 11:39
                            slyne z tego, z emam poglady blizej nieokreslone
                            • swarozyc Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 11:40
                              nie okeslajac ich blizej, powiedz jednak jakie?
                              • skuter70 Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 11:43
                                swarozyc napisał:

> nie okeslajac ich blizej, powiedz jednak jakie?

liberalnokonserwatywnolewicowe
                                • ja_aska Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 11:57
                                  Skuti skoro jesteś chory to nie będę się czepiała, że ty się mnie czepiasz:-)
                                  Wracaj do zdrowia!
                                  • skuter70 Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 12:10

po pierwsze primo wcale sie nie czepiam
                                    po drugie primo jestem zdrow jak nasza galopujaca gospodarka
                                  • skuter70 Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 12:15
                                    po pierwsze primo wcale sie nie czepiam
                                    po drugie primo jestem zdrow jak nasza galopujaca gospodarka
                                    • swarozyc Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 12:19
                                      musze jednak przyznac ze odczulem nutke zlosliwosci w twoim poscie, Skuter.
                                      Wytlumacz sie.
                                      • skuter70 Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 12:35
                                        kto mi zabroni miec moje wlasne , suwerenne, niczym nie uzasadnione zle
                                        samopoczucie?
                                        • swarozyc Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 13:15
                                          a czy mozna je jakos rozproszyc?
                                          od czego ma sie przyjaciol...?
                                          Tylko mi nie mow zebym Ci piwo postawil bo sie zalamie...(:-
                                          • skuter70 Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 13:24
                                            mozesz mi zalatwic prace przy zbieraniu jagodek albo innego swinstwa
                                            • swarozyc Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 13:26
                                              powaznie pytasz, czy zartujesz?
                                              • skuter70 Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 13:46
                                                zartuje
                                                mam za slaby kregoslup do grzebania sie w jagodkach
                                                chyba ,ze sa pienne:)
                                                • skuter70 Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 13:48
                                                  ale swietnie nadalbym sie na lokaja, ogrodnika, albo wyprowadzacza psa na spacer
                                                  szczeolnie latlelka
                                                  • ja_aska Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 13:54
                                                    Skuti galopujące to są suchoty. Jak jesteś w takim stanie jak nasza gospodarka
                                                    to czym prędzej udaj się do szpitala pod respirator!
                                                    PS Można ze mna pogadac nie tylko o sexie:-)
                                                  • skuter70 Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 14:03
                                                    > Skuti galopujące to są suchoty. Jak jesteś w takim stanie jak nasza
                                                    gospodarka
                                                    > to czym prędzej udaj się do szpitala pod respirator!

pan w telewizorze mowil, ze gospodarka ostro pogalopowala do przodu
                                                    niestety nie zdazylem zlapac za strzemie

wole byc w stanie gospodarki niz szpitala pod nadzorem kas chorych czy jak sie
                                                    tam te zlodzieje obecnie nazywaja

> PS Można ze mna pogadac nie tylko o sexie:-)

oooo!
                                                    ale ja na bylejazu siem nie znam
                                                    odrozniam tylko pare podstawowych kolorow
                                                  • ja_aska Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 14:39
                                                    Daltonizm to dobry temat. Wiesz, że nie ma kobiet daltonistek? Tylko faciów
                                                    łapie ta dolegliwość.
                                                  • skuter70 Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 14:49
                                                    pewnie dlatego, ze kobiety nie musza stawac przed komisja poborowa
                                                    to bardzo zle robi na zdrowie
                                                  • swantevit Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 15:04
                                                    nie marudz skuter, wiosna idzie!
                                                    niedlugo wyciagniesz rowerek z piwnicy i bedziesz szalec po szczecinskich
                                                    drogach.
                                                    Czyz nie piekna perspektywa?
                                                  • skuter70 Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 15:13
                                                    drogi dziurawe a w bidonie sucho
                                                  • swantevit Re: SKUTER, W MORDE JEZA... 22.03.04, 15:19
                                                    Brales komunie? no to musisz ponosic konsekwencje tejze; bide w bidonie i drogi
                                                    katolickie...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka