Dodaj do ulubionych

LPR czuje się dyskryminowana

24.03.04, 07:42
KTÓRE koło naukowe zaprosiło tego pseudo-naukowca? Pewnie to z politologii, oni tam mają asystenta-skina. Co się z tym światem porobiło... Jestem ciekaw czy na wykłady przychodzi we "flajerce" i koszulce Lonsdale?;)
Obserwuj wątek
    • Gość: wkurzony student Re: LPR czuje się dyskryminowana IP: *.fnet.pl 24.03.04, 08:04
      Posła zaprosiło koło naukowe z ekonomii nie politologii, tak trudno zrozumieć,
      że jak kogoś się zaprasza na ekonomie, to robi to koło naukowe z tego
      instytutu ??? Trzeba być imbecylem zeby nie pojac takich prostych schematow.
      Hehe, a moze kolo naukowe z ARki????

Takich jaj sie nie robi, Chmielewski to karierowicz, nie powinnien angazowac
      sie politycznie.
      • ace4 Re: LPR czuje się dyskryminowana 24.03.04, 08:35
        Gość portalu: wkurzony student napisał(a):

> Posła zaprosiło koło naukowe z ekonomii nie politologii, tak trudno zrozumieć,
        > że jak kogoś się zaprasza na ekonomie, to robi to koło naukowe z tego
        > instytutu ???

Po I-sze: w artykule nigdzie nie jest to napisane. Po II-ie: grabowski jest takim samym ekonomistą jak politykiem (czytaj. żałosnym), więc nie wiem czemu ekonomia miałaby go zapraszać. Tym bardziej, że zwykle zapraszają (a przynajmnmiej zapraszali) ludzi pokroju Balcerowicza. Zaś po III-cie: ekonomia nie jest instytutem tylko WYDZIAŁEM - jest "drobna" różnica w wielkości...

Trzeba być imbecylem zeby nie pojac takich prostych schematow.
        > Hehe, a moze kolo naukowe z ARki????
        >

Czemu zaraz wyzywać od imbecylów? Rozumiem, że niektórym jest wstyd, że mają zajęcia z łysym, ale po co zaraz wyładowywać swoje frustracje na mnie. Niemniej wybaczam, więcej, współczuję.;)
    • Gość: mgr. Skin To nie LPR, lecz Uniwersytet jest DYSKRYMINOWANY ! IP: *.teleton.pl 24.03.04, 08:11
      bo działacze LPR-u na uniwerek przychodzą TYLKO WTEDY, gdy są zapraszani...
      A powinni tam zaglądać częściej, najlepiej na jakieś zajęcia - POUCZYĆ SIĘ...

Liczy się SIŁA WIEDZY, a nie - wiedza SIŁY
    • Gość: AS Re: LPR czuje się dyskryminowana IP: 212.14.10.* 25.03.04, 10:54
      Dr Grabowski jest bardzo wybitnym fachowcem. Byl stypendystą Sorbony. Na UW
      jest bardzo ceniony. A wracajac do Balcerka i tym podobnym fachowcom to wcale
      nie dziwie sie ze sa zapraszani na nasz uniwerek...
    • Gość: zubr Re: LPR czuje się dyskryminowana IP: *.law.univ.szczecin.pl 25.03.04, 15:18
      Grabowski to wariat, tak, gdyby wszedł do obozu Michnika i Kwaśniewskiego byłby
      kimś. A tak, pomimo, że jest wykładowcom Uniwersyteu Warszawskiego i
      stypendystom Sorbony to "ace4" nazywa go "psedu-naukowcem". Taki Lepper, Aldona
      Kamela Sowińska, czy Zychowicz to są naukowcy, których chętnie Uniwerytet
      Szczeciński przyjmie w swoje ramiona. Żenada. Co do koszulkie Lonsdale -
      ostanio widziałem Kubę Wojewódzkiego jak siedział w swoim programie właśnie w
      takiej. Fe... Faszysta i nazista z tego Wojewódzkiego...Tak właśnie ograniczony
      człowieczku, klapki masz na oczach i nic więcej.
      • albert_c Re: LPR czuje się dyskryminowana 25.03.04, 15:34
        Gość portalu: zubr napisał(a):

Co do koszulkie Lonsdale -
        ostanio widziałem Kubę Wojewódzkiego jak siedział w swoim programie właśnie w
        > takiej. Fe... Faszysta i nazista z tego Wojewódzkiego...Tak właśnie
        ograniczony człowieczku, klapki masz na oczach i nic więcej.

* Drogi Zubrze, no tak wojewodzki mial, to sie nie am czego czepiac, a znasz
        historie lonsdale?
        jak nie znasz chetnie napisze.

"loNSDAle"

czy wpisujesz sobie przed druga literke "l" literke "p"? i czy nosisz wtedy cos
        takiego loNSDAPle z koszula na bluzie tak, ze widac tylko napis NSDAP - czy to
        cos ci mowi, ta nazwa?

pozdrawiam,
        albert_c

----
        „We wszystkim jesteśmy tylko mniej – więcej”
      • ace4 Re: LPR czuje się dyskryminowana 25.03.04, 15:35
        Gdybyś choć trochę znał się subkulturach to byś wiedział, że skini lubią nosić koszulki lonsdale pod rozpiętą kurtkę, tak by było widać tylko litery "nsda" - w domyśle "nsdap". To nie ma nic wspólnego z tą firmą.
        To po pierwsze. Dalej, gdybyś czytał uważnie to forum, wiedziałbyś co myślę o niektórych naukowcach i o moim stosunku (przerywanym) do tytułów naukowych. Naprawdę, nie mam zielonego pojęcia w jaki sposób Grabowski dochrapał się dr-a. Może kiedyś był normalny, a na starość mu odbiło?
        Inwektywy zaś zacznij stosować wtedy, gdy nauczysz się władać poprawnie językiem polskim ("wykładowcom") i opanujesz czytanie tekstu ze zrozumieniem.
        • Gość: Ana Re: LPR czuje się dyskryminowana IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 25.03.04, 16:15
          jeżeli chodi o grabowskiego,to nie jest to wcale głupi człowiek;choć nie
          zgadzam się kompletnie z jego poglądami(unia,nacjonalizm).na uniwerku
          przyznał,że jest"patriotą ocierającym się o nacjonalizm"ale mówił też wiele
          ciekawych rzeczy,w normalny sposób.nie sądzę,żeby zaproszenie go na us było
          błędem.niech studenci mają możliwość obejrzeć wszystkie strony medalu i
          samodzielnie wyciągać wnioski...coś zaś do poruszonej wyżej sprawy
          wykształcenia lpr-owców,to też różnie:chruszcz-architekt,ale jego zastępca-
          malinowski...betoniarz-zbrojarz
    • absztyfikant Re: LPR czuje się dyskryminowana 25.03.04, 15:31
      Przede wszystkim nie przytoczono komentarza US...

A tak na marginesie, czy wiedziales, ze Grabowski swoja prace magisterska
      napisal u prof. Klemensa Szaniawskiego ? Wiesz kto to byl ?;)))))
      • swarozyc absztyf 25.03.04, 15:40
        absztyfikant napisał:
        A tak na marginesie, czy wiedziales, ze Grabowski swoja prace magisterska
        > napisal u prof. Klemensa Szaniawskiego ? Wiesz kto to byl ?;)))))
        ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
        to nie ten pan od jezyka (staro)polskiego?
        >
        • absztyfikant Re: absztyf 25.03.04, 15:43
          Nie, wybitny logik i filozof. Krotko rektor UW. No i mason!
      • Gość: zubra Re: LPR czuje się dyskryminowana IP: *.law.univ.szczecin.pl 25.03.04, 15:46
        1. Lonsdale i flejersy. Pragnę jedynie zauważyć, że i to i to noszą w
        większości normalni ludzie. A subkultury w tych ubraniach stanowią margines.
        Ktoś po prostu dopisał ideologię.

2. Nie wiem kim był prof. Szaniawski, ale chętnie się dowiem. Uprzedzajac twą
        odpowiedź, jesli ten "Szaniawski" był jakiś dziwny to zaznacza, że nie można z
        góry stenda karcić, że pisze u tego, a nie u innego profesora pracę magisterką.
        Tu z wizytą Grabowskiego chodzi mi o dyskryminację. Niech student ma możliwość
        wyboru podlądów.

3. Taka mała dygresja. Czy wiesz, że w czasie okręgłego stołu jeden z liderów
        Platformy Obywatelskiej + Andryej Olechowski repreyentowa stron rzadowa, cyzli
        PZPR
        Pozdr.wszystkich

3.
        • absztyfikant Re: LPR czuje się dyskryminowana 25.03.04, 15:50
          Nie boj sie! Moim zdaniem prof. Szaniawski to byl wybitny maz stanu! Jego
          zaslugi przy Okraglym Stole sa niepodwazalne! Tylko czy Giertych wie ?
          • piotr33k2 Re: LPR czuje się dyskryminowana 25.03.04, 16:33
            a ja jeszcze temu studencikowi dopowiem że jeden z liderów sld niejaki celinski
            w czasie okragłego stołu reprezentował strone solidarnościową ,i co dopiero
            masz mętlik w głowie studenciku?
            • piotr33k2 Re: LPR czuje się dyskryminowana 25.03.04, 16:37
              zapomniałem dodać że ojciec niejakiego giertycha współpracował w czasie stanu
              wojennego z komunistycznym reżimem wojskowym ,wron-em , pron-em czy jeszcze
              innymi ścierwami.
              • Gość: marcel Re: LPR czuje się dyskryminowana IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.03.04, 17:12
                Dziś w Krierze Szczecińskim w Chwastach Tygodnia : W Szczecinie na zaproszenie
                LPR zjawił się poseł Dariusz Grabowski, który miał mieć spotkanie ze studentami
                na Uniwersytecie Szczecińskim na terenie uczelni. Dzień przed spotkaniem
                oragnizatorzy dowiedzieli się, że nici z tego. Bo przecież kiedy rektor
                Uniwerku ubiega się o mandat do Europarlamentu, to nie bedzie wpuszczał na swój
                teren konkurenta.
                Pozdrawiam marcel
                • absztyfikant Re: LPR czuje się dyskryminowana 26.03.04, 17:16
                  Niezatapialny red. Kwiatkowski ?
    • mlody.patriota Re: LPR czuje się dyskryminowana 26.03.04, 19:22
      Jesteście nieobiektywni!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka