absztyfikant 25.08.10, 15:57 Ktory z nich wygra pojedynek o nominacje?:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mol dentysta i dermatolog IP: 109.243.54.* 25.08.10, 18:31 bo patrzeć się na ciebie Rafale nie da... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: Litwinski czy Krzystek? IP: *.chello.pl 25.08.10, 19:07 absztyfikant napisał: > Ktory z nich wygra pojedynek o nominacje?:) A co to za różnica? Obydwaj gwarantują dalszy upadek miasta i marazm. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Litwinski czy Krzystek? 26.08.10, 01:09 najwyzszy czas postawic na ciaglosc wladzy. wroclaw i poznan na tym dawno skorzystali, szczecin robi co kilka lat czystke i jest w dupie. - - ∫t∫ε't∫in 2050 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-ZED-bredzik 398 tysięcy... IP: *.szczecin.mm.pl 26.08.10, 01:18 Szczecinianie zagłosowali spie...jąc z raju Krzystka. Ciągłość władzy, to sobie ZED, półgłówku zafunduj w pierdlu... Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: 398 tysięcy... 26.08.10, 03:59 to smutne, ze nie stac cie na to by wybrac sie za miasto i policzyc ile sie tam domow pobudowalo. trudno oczekiwac by debil zrozumial, ze ludzie wyprowadzaja sie na przedmiescia. do szkoly matole. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: 398 tysięcy... 26.08.10, 10:18 zed.1 napisał: > to smutne, ze nie stac cie na to by wybrac sie za miasto i policzyc ile > sie tam domow pobudowalo. trudno oczekiwac by debil zrozumial, ze > ludzie wyprowadzaja sie na przedmiescia. do szkoly matole. > zed.1 chcesz mi powiedzieć ze nie ma migracji ludzi ze szczecina? jesteś jak ten optymista który mówi - gorzej już być nie może.... tyle że patrząc z perspektywy z stajemy się pesymistami i mówimy - MOŻE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: 398 tysięcy... IP: *.follownet.pl 26.08.10, 14:00 zed.1 napisał: > jest migracja. do dobrej i mierzyna. Jasne, a moze byś sprawdził dane demograficzne i dopiero potem się wypowiadał? Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: 398 tysięcy... 26.08.10, 15:38 a co ci dadza same numerki bez zrozumienia co za nimi stoi? liczby w demografii to nie wszystko. chcesz mi powiedziec, ze ludzie sie nie przenosza na obrzeza poza miasto? ci co pojechali kupowac domy za niemiecka granice to skad sie wzieli? Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: 398 tysięcy... 26.08.10, 15:03 zed.1 napisał: > jest migracja. do dobrej i mierzyna. zed.1 nie lubie obrażać czy wyzywac ludzi - ale STARY to jest najgłupsza wypowiedź jaką czytałem pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: 398 tysięcy... 27.08.10, 11:57 twoja odpowiedz jest glupsza. argumenty wcielo? Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Litwinski czy Krzystek? 26.08.10, 02:20 Ci prezydenci byli wybierani na kolejne kadencje dlatego, ze dobrze rzadzili, a nie dlatego, ze mieszkancy dajmy na to Wroclawia chcieli ciaglosci wladzy. W przypadku Jurczyka bys sie na to nie powolywal Zed. Wymien zatem dokonania Krzystka. Z jakich obietnic sie wywiazal? Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Litwinski czy Krzystek? 26.08.10, 03:57 nie bede kazdemu nieustannie wymienial tego co dokonalo sie za krzystka. juz o tym pisalem wielokrotnie. ludzie myslacy sami potrafia dostrzec dobre zmiany, a pierdoly forumowe co tylko zyja narzekaniem i szukaniem problemow nie dostrzega najbardziej pozytywnej rzeczy. to jest miasto malkontentow. nie bede dla nich marnowal czasu na wyliczanki. na wieksze rzeczy trzeba wiecej czasu i ja jestem za tym by mu go dac. miasto to nie spelnianie obietnic. jurczyk byl ponizej wszelkich standardow i to akurat wyjatek. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: Litwinski czy Krzystek? 26.08.10, 08:22 zed.1 napisał: > nie bede kazdemu nieustannie wymienial tego co dokonalo sie za > krzystka. juz o tym pisalem wielokrotnie. to teraz mi napisz z czego się nie wywiązał przystaw te dwie listy do siebie i daj mi znać. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
buazen Re: Litwinski czy Krzystek? 26.08.10, 10:26 Czytam sobie "Zobowiązania Prezydenckie Piotra Krzystka" z 2006 i szczerze powiedziawszy to kiepsko wygląda ich realizacja. 1. Obejmiemy całe miasto planem zagospodarowania przestrzennego" na dzień dzisiejszy 26,67% 2. Szczecin europejskim centrum usługowym Szczecin nie jest europejskim centrum usługowym 3. Stworzymy szczeciński metropolitarny obszar gospodarczy. Nie ma szczecińskiego metropolitarnego obszaru gospodarczego. 4. Zabudujemy Śródodrze - nowe serce Szczecina. Śródodrze nie jest zabudowane. A jeszcze temat obwodnicy śródmiejskiej i zachodniej, rozwoju prawobrzeża itd. Wszystko "stworzymy", "obejmiemy", "zabudujemy" - TO SĄ KONKRETY - i realizacji tych konkretów BRAK. To tyle jeśli chodzi o wypełnienie obietnic wyborczych z 2006. Ciekawe jakie będa obietnice 2010. Może w ramach oszczędności takie same??? Wystarczy w ulotkach z 2006 zmienić 06 na 10 i będzie tania kampania. To taki pomysł związany z "kryzysem", którym na pewno tłumaczyć będzie Krzystek swoje aktualne rządy. Bo niby czym innym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: segler Wodolot jest IP: *.cpe.ge-1-1-0-1104.roennqu1.customer.tele.dk 26.08.10, 13:53 Wodolot, który dziś należy do niemieckiego Adlera i nawet na biletach kupionych na Dworcu Morskim wszystkie napisy tekstowe są po niemiecku. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Litwinski czy Krzystek? 26.08.10, 13:57 skad masz ta informacje o 26%? jesli juz masz takie informacje to mozesz porownac ta liczbe z liczba jaka byla za jurczyka - 0% podobnie mozesz porownac liczbe duzych firm uslugowych za poprzednika (0) i co rozumiesz przez metropolitarny obszar gospodarczy? bo wg mnie to jest i dziala. produkcja w goleniowie, stargardzie i innych gminach, obsluga w szczecinie. srododrze za jurczyka? zero. za krzystka, inwestorzy, plany, inwestycje. rezultatow nie bedzie jutro, ale za kilka lat tak. pilka po stronie inwestorow kiedy zaczna dzialac. podobnie jak z prawobrzezem czy z inwestycjami drogowymi: to sa rzeczy na dlugie lata. ale trzeba w ciagu tych lat nad nimi pracowac i to sie dzieje, zarowno nad srododrzem jak i prawobrzezem czy obwodnicami. kazdy z takich procesow inwestycyjnych w polsce trwa lata. dodaj do tego jeszcze opozniajacy kryzys (chociaz czasem mam wrazenie, ze to tez chetnie byscie przypieli krzystkowi i obwinili go o zalamanie swiatowej gospodarki). do tego co pominales mozesz tez wspomniec o zwiekszeniu bezpieczenstwa miasta. spore kwoty poszly na samochody, monitoring. o inwestycjach w morskosc szczecina tez nic nie mowisz, a fakt jest, ze liczba wydarzen zwiazanych z woda skoczyla w ciagu ostatnich lat dosc znacznie. o dzielnicowych centrach sportu, ktorych powstalo kilkanascie, tez nie wspomniales. o ruszeniu swietej krowy wyjadajacej kase, jaka byla szczecinska oswiata, tez nic. a ktos musial sie w koncu za ten syf zabrac i zaczac sprzatac. o tym, ze w koncu sa inwestycje w oswiate zamiast wyrzucania kasy na dlugi. tak jak mowilem juz wczesniej. malkontent z natury bedzie unikac pozytywnych rzeczy jak wampir czosnku. jesli nie wyprzecie z glowy pozytywnych faktow to nie bedziecie mogli przeciez nieustannie pie...c. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: Litwinski czy Krzystek? 26.08.10, 15:10 zed.1 napisał: > > i co rozumiesz przez metropolitarny obszar gospodarczy? bo wg mnie to > jest i dziala. produkcja w goleniowie, stargardzie i innych gminach, > obsluga w szczecinie. JEDNAK NIE JEST TO ZASŁUGĄ PANA PREZYDENTA - TEN RACZEJ ZAPOWIADAŁ ZE TAKA STREFA POWSTANIE W SZCZECINIE > srododrze za jurczyka? zero. za krzystka, inwestorzy, plany, > inwestycje. rezultatow nie bedzie jutro, ale za kilka lat tak. pilka > po stronie inwestorow kiedy zaczna dzialac. PLANY PLANY PLANY - TYLKO TO SŁYSZĘ ZED.1 NIESTETY TO JEST PISANIE PO WODZIE - ZRESZTĄ JAK INWESTYCJE KTÓRE SĄ ŚCIĄGANE Z BUDŻETU > podobnie jak z prawobrzezem czy z inwestycjami drogowymi: to sa rzeczy > na dlugie lata. JA NIE WIDZĘ ŻADNYCH INWESTYCJI DROGOWYCH KTÓRE POWSTAŁY DZIĘKI PREZYDENTOWI CHYBA ŻE MÓWIMY O REMONTACH JUŻ ISTNIEJĄCYCH. POPATRZ ŻE OBWODNICA NP. ZOSTAŁA ZANIECHANA > do tego co pominales mozesz tez wspomniec o zwiekszeniu bezpieczenstwa > miasta. spore kwoty poszly na samochody, monitoring. MOŻE TU MASZ RACJĘ > o inwestycjach w morskosc szczecina tez nic nie mowisz, a fakt jest, > ze liczba wydarzen zwiazanych z woda skoczyla w ciagu ostatnich lat > dosc znacznie. UZNAJĘ TO ZA ŻART > o dzielnicowych centrach sportu, ktorych powstalo kilkanascie, tez nie > wspomniales. TE TEŻ NIE POWSTAŁY DZIĘKI PANU PREZYDENTOWI. ORLIKI NIE SĄ POMYSŁEM PREZYDENTA > o ruszeniu swietej krowy wyjadajacej kase, jaka byla szczecinska > oswiata, tez nic. a ktos musial sie w koncu za ten syf zabrac i zaczac > sprzatac. o tym, ze w koncu sa inwestycje w oswiate zamiast > wyrzucania kasy na dlugi. TO AKURAT NIE NAZWAŁ SPRZĄTANIEM TYLKO ROBIENIEM BAŁAGANU - POGADAJ Z RODZICAMI DZIECI JAKIE SA PROBLEMY Z PRZEDSZKOLAMI, ALBO WŁAŚNIE POWSTAŁY PROBLEM W MUZYKU\ ZED.1 CHCIAŁBYM WIERZYĆ W TO WSZYSTKO CO NAPISAŁES TAK JAK TY - JEDNAK TO CZYSTE PISANIE POD PUBLIKIE - ZDROWO - MIJAJĄCE SIĘ Z PRAWDĄ POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Litwinski czy Krzystek? 26.08.10, 15:48 po pierwsze nie myl strefy z obszarem. po drugie plany trwaja i przywyknij do tego. po trzecie obwodnica zachodnia jest planowana na 2020 i tak bedzie jesli dostaniemy srodki. nikt jej nie przyspieszy. jest tyle inwestycji ile jest kasy. krzystek uzyskal duzo kasy na remonty drog, torowisk, to sa rzeczy jakie mozesz zobaczyc na miescie. ale jesli jestes z tej frakcji co jak nie dostanie lopata na budowie to stwierdzi, ze budowy nie ma, to nic ci nie poradze. obwodnica zostala zaniechana od nastepnego etapu. etap do ul. arkonskiej bedzie dalej robiony. podobnie sama arkonska. orliki wymagaja srodkow miejskich wspieranych srodkami rzadowymi by powstaly. dlatego niektore gminy maja orliki a inne nie maja ich wcale. u nas jest ich kilkanascie bo poszly na to miejskie pieniadze. morskosc szczecina przejawia sie w imprezach wodnych, budowie marin, kontynuowaniu tematu jaki nie istnial przez kilkanascie lat i inwestowaniu. wiecej efektow zobaczysz przed 2013 bo na ten termin jest wszystko szykowane. nie widze tu zartu. oswiata nie jest dla rodzicow. tym bardziej nie jest po to by pakowac w nia bez sensu kase. wybacz, ale rodzice gowno wiedza o tym jak skutecznie wydawac srodki na oswiate. dla nich ma byc i juz. jak nie ma to znaczy, ze jest balagan i beda protestowac. jak gornicy, stoczniowcy i inni ignoranci patrzacy tylko na swoj interes. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: Litwinski czy Krzystek? 26.08.10, 17:05 zed.1 napisał: > po trzecie obwodnica zachodnia jest planowana na 2020 i tak bedzie > jesli dostaniemy srodki. nikt jej nie przyspieszy. jest tyle > inwestycji ile jest kasy. krzystek uzyskal duzo kasy na remonty drog, > torowisk, to sa rzeczy jakie mozesz zobaczyc na miescie. ale jesli > jestes z tej frakcji co jak nie dostanie lopata na budowie to > stwierdzi, ze budowy nie ma, to nic ci nie poradze. obwodnica zostala > zaniechana od nastepnego etapu. etap do ul. arkonskiej bedzie dalej > robiony. podobnie sama arkonska. TO DLACZEGO NIK NAS ŁAJE ZA DROGI???? SKORO JEST TAK DOBRZE? > orliki wymagaja srodkow miejskich wspieranych srodkami rzadowymi by > powstaly. dlatego niektore gminy maja orliki a inne nie maja ich > wcale. u nas jest ich kilkanascie bo poszly na to miejskie pieniadze. TO I TAK NIE JEST INICJATYWA PREZYDENTA I NIJAK MA SIĘ DO JEGO OBIETNIC WYBORCZYCH > morskosc szczecina przejawia sie w imprezach wodnych, budowie marin, > kontynuowaniu tematu jaki nie istnial przez kilkanascie lat i > inwestowaniu. wiecej efektow zobaczysz przed 2013 bo na ten termin > jest wszystko szykowane. nie widze tu zartu. Z TYMI MARINAMI PRZEGIOŁEŚ ;) NARAZIE SĄ PLANY A TO NIE JEST BUDOWA TO TAK BYŚ MÓWIŁ ŻE GONTYNKA JEST W BUDOWIE > oswiata nie jest dla rodzicow. tym bardziej nie jest po to by pakowac > w nia bez sensu kase. wybacz, ale rodzice gowno wiedza o tym jak > skutecznie wydawac srodki na oswiate. dla nich ma byc i juz. MÓWISZ ŻE RODZICE NIE WIEDZĄ CO JEST ŹLE ;) JUŻ RAZ BYŁO W POLSCE ODGÓRNE PLANOWANIE ;) ZAPOMNIAŁEŚ CZYM SIĘ SKOŃCZYŁO? JA CI POWIEM ŻE JAK BYM NIE MÓGŁ ODDAĆ DZIECKA DO PRZEDSZKOLA BO PRZEDEMNĄ JEST KOLEJKA DŁUUUUUUGA TO WIERZ MI NIE BYM BYŁ SZCZĘŚLIWY. DODATKOWO NIE ODNIOSŁEŚ SIE DO DYREKTORÓW SZKÓŁ PRZYNOSZONYCH W TECZKACH ;) POMIJASZ KWESTIE KTÓRE CI SIĘ NIE PODOBAJĄ? Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Litwinski czy Krzystek? 26.08.10, 17:43 > TO DLACZEGO NIK NAS ŁAJE ZA DROGI???? SKORO JEST TAK DOBRZE? po pierwsze nie za drogi a za komunikacje, po drugie za lata poprzednie. po trzecie szczecin ma w cholere drog i w cholere planow. skad brac na to kase? orliki to inicjatywa PO a krzystek startujac przedstawial program PO. jedno i drugie jest powiazane. kto placi za orliki i ich utrzymanie? miasto. na marine w dabiu i przystanie w centrum jest juz kasa i przetargi. gdzie tu widzisz przegiecie? gontynka nie jest jeszcze w budowie bo najpierw musi zostac wybrany partner. rodzice wiedza co jest dobre dla ich dziecka, nie co jest dobre dla oswiaty. a oswiata to nie jest tylko dbanie o dzieci. to tez budzet i ograniczone srodki. kolejki do przedszkoli sa teraz ale czy beda za 3 lata? mozna wrzucic w cholere kasy i postawic 10 przedszkoli a potem je zamykac? ci ktorym beda stali pod domem beda protestowac. nie wiem o dyrektorach szkol z zadnych teczek i nie mam zamiaru sie do tego odnosic bo to nie jest temat. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: Litwinski czy Krzystek? 26.08.10, 17:52 zed.1 napisał: > po pierwsze nie za drogi a za komunikacje, po drugie za lata > poprzednie. po trzecie szczecin ma w cholere drog i w cholere planow. > skad brac na to kase? ZED NIESTETY ZA DROGI TEŻ ;) CHYBA CZYTAŁĘŚ DO POŁOWY > orliki to inicjatywa PO a krzystek startujac przedstawial program PO. > jedno i drugie jest powiazane. kto placi za orliki i ich utrzymanie? > miasto. NO TO CZEMU UDAŁY MU SIĘ TYLKO ORLIKI I TO PRZY POMOCY GÓRY? > na marine w dabiu i przystanie w centrum jest juz kasa i przetargi. > gdzie tu widzisz przegiecie? > gontynka nie jest jeszcze w budowie bo najpierw musi zostac wybrany > partner. CZYLI NIE SĄ W BUDOWIE? JAK JUŻ BĘDĄ ZBUDOWANE TO POGADAMY A NARAZIE NIE UPRAWIAJ DEMAGIOGI TWOJEGO MENTORA > rodzice wiedza co jest dobre dla ich dziecka, nie co jest dobre dla > oswiaty. a oswiata to nie jest tylko dbanie o dzieci. to tez budzet i > ograniczone srodki. > kolejki do przedszkoli sa teraz ale czy beda za 3 lata? mozna wrzucic > w cholere kasy i postawic 10 przedszkoli a potem je zamykac? ci > ktorym beda stali pod domem beda protestowac. > > nie wiem o dyrektorach szkol z zadnych teczek i nie mam zamiaru sie > do tego odnosic bo to nie jest temat. NIE SŁYSZAŁEŚ O MUZYKU? DZIWNE SŁYSZYSZ CO CHCESZ ;). A CO DO OGRANICZONYCH ŚRODKÓW - SKORO SĄ TAKIE MAŁE TO PO CO W OGULE ROZMAWIAMY O STADIONIE ITD... SKORO CHCEMY DROGI ZEGAREK A CHODZIMY NAGO? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 aquapar, hala, filharmonia i szklane domy 26.08.10, 19:16 i to byloby na tyle a i rozgrzebana obwodnica śródmiejska zatrzymana prawie 2 lata temu Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: aquapar, hala, filharmonia i szklane domy 26.08.10, 19:26 ale za to jaki wzrost zatrudnienia kadry kierowniczej "bez defektu" Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Litwinski czy Krzystek? 27.08.10, 12:00 > A CO DO OGRANICZONYCH ŚRODKÓW - SKORO SĄ TAKIE MAŁE TO PO CO W OGULE > ROZMAWIAMY O STADIONIE ITD... SKORO CHCEMY DROGI ZEGAREK A CHODZIMY > NAGO? a moze caly budzet dajmy na biedne dzieci? bo po co dzielic na kilka tysiecy spraw skoro mozna dac wszystko biednym? zrownowazony rozwoj to jak widze dalej ciezkie do zrozumienia pojecie. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: Litwinski czy Krzystek? 27.08.10, 23:16 zed.1 napisał: > a moze caly budzet dajmy na biedne dzieci? bo po co dzielic na kilka > tysiecy spraw skoro mozna dac wszystko biednym? zrownowazony rozwoj > to jak widze dalej ciezkie do zrozumienia pojecie. > ZED.1 a stadion powstanie dla wszystkich czy wybranej grupy ludzi a hala? a filharmonia? ZAWSZE WYDAJESZ DLA JAKIEJŚ GRUPY ;), TERAZ PYTANIE CZY JEST TO Z SENSEM CZY NIE. BO JEŚLI RODZIC KTÓRY MUSI SIEDZIEĆ W DOMU BO NIE MA GDZIE POSŁAĆ DZIECKA JEST MNIEJ WAŻNY OD GRUPY LUDZI KIBICUJĄCEJ 22 FACETOM BIEGAJĄCYM ZA JEDNA PIŁKĄ, TO POWIEDZ MI CZY STAWIAMY NA IGRZYSKA CZY NA SZANSE LEPSZEGO ŻYCIA? Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: Litwinski czy Krzystek? 27.08.10, 23:21 "zed.1 napisał: zrownowazony rozwoj to jak widze dalej ciezkie do zrozumienia pojecie." I NIE ROZŚMIESZAJ MNIE ZRÓWNOWAŻONYM ROZWOJEM... BO W NASZYM MIEŚCIE PRZEZ NASTU PREZYDENTÓW DO DZIŚ TO WYPACZONE POJĘCIE... ZRESZTĄ KOŃCZĘ TO GŁUPIE PRZECIĄGANIE - DLA MNIE ŻENUJĄCE JEST TO ŻE PREZYDENT KTÓRY UWAŻA SIĘ ZE MA NIESAMOWITE POPARCIE TAK CIĘŻKO MUSI ROZPYCHAĆ SIĘ ŁOKCIAMI ABY UZYSKAĆ POPARCIE SWOJEJ PARTII I CO DZIWNIEJSZE TAK BARDZO O TO ZABIEGA. SAM CZY Z KIMŚ POD RĘKĘ POWINIEN WYGRAĆ W PRZEDBIEGACH, A TAK MOŻE SIĘ POCHWALIĆ KILKUNASTOWYM POPARCIEM. POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Litwinski czy Krzystek? 28.08.10, 02:24 hala powstaje od kilkudziesieciu lat, podobnie stadion. drogi robi sie co roku i bedzie sie robic co roku. jak bedzie miasto stawiac tylko na drogi to nic tu nie bedzie. drogi do nikad nie sa potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
ziege77 Re: Litwinski czy Krzystek? 26.08.10, 07:29 do przedstawionej sondy powinienies dodac jeszcze gó... mnie to obchodzi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: popisowy ZED mam hasło dla Krzystka.... IP: 195.116.120.* 26.08.10, 08:59 Ja już swoją rodzinę ustawiłem a oni jeszcze nie ...... :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: na nie Re: ZED mam hasło dla Krzystka.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.10, 11:10 dziwne , nikt na krzystka nie glosuje , a tu 1 miejsce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: ZED mam hasło dla Krzystka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 11:19 bo to sąda nt. kto zostanie , a nie kto powinien zostać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: idzi Re: ZED mam hasło dla Krzystka.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.08.10, 11:26 Gość portalu: na nie napisał(a): > dziwne , nikt na krzystka nie glosuje , a tu 1 miejsce Już urzędasy i inni POdlegli wiedzą jak mają głosować... Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Litwinski czy Krzystek? 26.08.10, 19:10 ziege77 napisała: > do przedstawionej sondy powinienies dodac jeszcze > gó... mnie to obchodzi !!! .................. masz mój głos:) Odpowiedz Link Zgłoś
konspirant.0 Re: Litwinski czy Krzystek? 26.08.10, 19:24 beatrix13 napisała: > ziege77 napisała: > > > do przedstawionej sondy powinienies dodac jeszcze > > gó... mnie to obchodzi !!! > > .................. > masz mój głos:) > > mój też ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: pojedynek Gawłowski- Nitras IP: *.szczecin.mm.pl 27.08.10, 17:13 tu jest odpowiedź Litwiński czy Krzystek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koszlain Re: pojedynek Gawłowski- Nitras IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.08.10, 21:37 Nie będzie Koszalin pluł nam w twarz! Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen co za różnica? 27.08.10, 19:06 który z nich przegra wyścig na prezydenta Szczecina? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ( Re: co za różnica? IP: *.chello.pl 27.08.10, 21:38 Największą przegraną w tych wyborach będzie Małgorzata Jacyna-Witt! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: co za różnica? 28.08.10, 23:18 Gość portalu: ( napisał(a): > Największą przegraną w tych wyborach będzie Małgorzata Jacyna-Witt! > dokładnie ,a róznicy to właśnie nie ma miedzy jacyna a brudzinskim ,obydwoje nieodpowiedzialni awanturnicy polityczni i rozwydrzeni krzykacze , he he. Odpowiedz Link Zgłoś