Dodaj do ulubionych

czy MJW wstąpi do PO?

30.09.10, 10:36
www.naszemiasto.stetinum.pl/pl/wiadomosci/polityka/Jacyna-Witt_Trzeba_utrzymac_wielkomiejskosc_Szczecina
Może teraz jak w PO nie ma oszusta i głupka to wprzyszłości p.Jacyna-Witt będzie mogła współracować z PO jak zostanie prezydentem Szczecina?
Bo największym nieszczęściem dla miasta są głupki i oszuści.
wiadomosci.wp.pl/kat,107074,title,Kluzik-Rostkowska-wstapi-do-PO,wid,12712427,wiadomosc.html
Obserwuj wątek
    • Gość: IP to IP Re: czy MJW wstąpi do PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 10:51
      Mam wrażenie, że MJW jest zbyt samodzielna. Ona powinna współpracować i to ze wszystkimi, ale sama powinna analizować, podejmować decyzje i je forsować.
      Zapomniałam na chwilę, że jest uległa kościołowi. I to jest jej wada!
      Głupkom dopowiadam kościół, to nie Bóg. NIE MYLIC POJĘĆ.
      • Gość: Off Re: czy MJW wstąpi do PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 13:16
        Samodzielna? Jest raczej jak chorągiewka, w którą stronę powieje wiatr, tam i ona. Bez własnych poglądów. Wstąpiłaby i do SLD, gdyby akurat było przy władzy.
        • Gość: damian Re: czy MJW wstąpi do PO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.10, 13:22
          Na razie nie wstąpiła nigdzie w przeciwieństwie do głupka i oszusta któy na 2 dzień po wyborach wstąpił do partii a potem dostał kopa
          • krzysztofsf Re: czy MJW wstąpi do PO? 30.09.10, 21:45
            Nie dostal kopa, tylko POnownie startuje jako bezpartyjny.
      • Gość: damian Re: czy MJW wstąpi do PO? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.10, 13:21
        Jacyna-Witt jest ostatnią osobą któa byłaby komukolwiek czy czemukolwiek uległa poza dobrem publicznym. To widać było przez wszystkie te lata i jak sądzę tak będzie dalej. Hogh!
        • Gość: Off Re: czy MJW wstąpi do PO? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.10, 14:00
          > Jacyna-Witt jest ostatnią osobą któa byłaby komukolwiek czy czemukolwiek uległa
          > poza dobrem publicznym.

Jednym słowem jej mąż ma przejebane. ;)
          • Gość: miły zad IP: *.adsl.inetia.pl 30.09.10, 14:18
            byłeś i jesteś ksyfkową gnidą,mam nadzieję że od MJW dostaniesz takiego kopa w d..e że wylądujesz na Wolinie
      • zed.1 hahaha 30.09.10, 21:10
        zbyt samodzielna? jeszcze kilka miesiecy temu zachowywala sie jakby wyznawala kaczynskiego i zrobilaby cokolwiek by kazal. a teraz?

hipokrytka i tyle. zmienia sie gdy zawieje wiaterek. byle wyrwac wiecej.
        • Gość: mieszkaniec Re: hahaha IP: *.szczecin.mm.pl 30.09.10, 21:23
          Za to twój idol zawsze w jednej postawie - na klęczkach.
          • zed.1 Re: hahaha 30.09.10, 23:10
            zapytaj najpierw swojej idolki o stanowisko wobec przekazania terenu kosciolowi zanim zaczniesz to zarzucac innym. mozesz sie przejechac.
            • Gość: mieszkaniec Re: hahaha IP: *.szczecin.mm.pl 30.09.10, 23:17
              Gdzi napisałem że Jacyna to moja idolka? I co mnie obchodzi jej zdanie na temat przekazania szpitala? Ona go przekazała? Wystarczy że znam zdanie twojego idola na zagospodarowanie miejskiego majątku, miernoto wazeliniarska.
    • beatrix13 pęd Jacyny-Witt do koryta jest ogromny 30.09.10, 21:49
      dla niej żadna partia obca nie jest
      • Gość: bolec Re: pęd Jacyny-Witt do koryta jest ogromny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.09.10, 22:28
        Pani Jacyna-Witt jest prywatnym przedsiębiorcą i nie potrzebuje koryta, Za to ty absztyfikant bez państwowej kasy padniesz.
        • Gość: pochwa Re: pęd Jacyny-Witt do koryta jest ogromny IP: *.chello.pl 30.09.10, 22:35
          tatemen napisała:

> Bo największym nieszczęściem dla miasta są głupki i oszuści.

Moim zdaniem właśnie to hasło powinna wbić sobie do głowy MJW.
          Szczecin ma już dość takich person - Pani Małgorzato!

• Gość: mgr Pęd młodych partyjniakow do koryta jest ogromny IP: *.szczecin.mm.pl 30.09.10, 22:50
            Mów za siebie. Trzeba bardzo rozwinięte metaforyczne myślenie, aby używac takiego nicka!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka