ohne_zucker 04.10.10, 17:09 Próbował załatwić wyłudzaczowi milionowe odzszkodowanie za Pogoń walcząc przeciwko nam - szczecinianom! szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,6293260,Mat_Trade_kontra_Szczecin__Opinie_po_decyzjiSN.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mily Re: Sochański - adwokat Lesa Gondora ! IP: 80.48.253.* 04.10.10, 17:12 Bartłomiej Sochański, adwokat (reprezentuje Sabriego Bekdasa, pierwszego właściciela Mat Trade) Uchylenie wyroku sądu polubownego zdarza się niezwykle rzadko i muszą zajść jakieś wyjątkowe okoliczności. Miastu będzie trudno od tego roszczenia się uchylić. Sąd polubowny wydał decyzję, że gmina powinna oddać pieniądze, jakie spółka Mat Trade wydała na Pogoń. Sąd polubowny musiał zająć takie stanowisko na podstawie przedstawionych dowodów. Mat Trade kontra Szczecin to sprawa wyjątkowa. Dwa razy była już w Sądzie Najwyższym, po raz trzeci rozpatrywać ją będzie sąd apelacyjny. Nie przypominam sobie innej takiej sytuacji, by dwa razy Sąd Najwyższy zajmował się sprawą, która nadal pozostaje bez merytorycznego rozstrzygnięcia. Teraz spór będzie się ciągnął przynajmniej dwa lata. Najpierw trzeba znaleźć nowy, trzeci już skład sędziowski w sądzie apelacyjnym, bo przecież ten sąd będzie sprawę rozpatrywał po raz trzeci. Sadzę, że pierwsza rozprawa odbędzie się za pół roku. Potem zawsze któraś ze stron nie będzie zadowolona z rozstrzygnięcia. Wtedy złoży skargę kasacyjną do Sądu Najwyższego. Finał tej sprawy odbędzie się już w następnej samorządowej kadencji. Czy dlatego pan adwokat startuje? Chce doprowadzić do fianłu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm to znaczy reprezentował każdego... IP: 94.254.237.* 04.10.10, 17:43 kto chciał okraść Szczecin ? no to fajny kandydat!!! Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 konflikt interesow 04.10.10, 17:49 pan sochanski ma ewidentny konflikt interesow. nie mozna reprezentowac przeciwnikow miasta a potem startowac dla dobra tego miasta. moze mowic, ze to tylko zawod ale gdy go podejmowal to chyba zdawal sobie sprawe ze standarow jakie bedzie musial spelniac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Sochański - adwokat diabła! IP: 94.254.237.* 04.10.10, 17:46 apage, Satana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: Sochański - adwokat diabła! IP: *.chello.pl 04.10.10, 18:03 Zadworny razem z GW nie ukrywa swoich względów i miłości do Sochańskiego . Sochański to człowiek Paszyńskiego. To my są w domu, zresztą nie pierwszy raz GW zmienia swoje polityczne miłości. Czekam na wiernopoddańczy tekst o Balazsu, przecież on też z tej camaryli Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Sochański - adwokat diabła! 04.10.10, 18:10 Gość portalu: twarda wazelina napisał(a): > Sochański to człowiek Paszyńskiego. a ponadto to zapewne żyd, komunista i w dodatku cyklista. zniknij, przepadnij ciemna maso Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: Sochański - adwokat diabła! IP: *.chello.pl 04.10.10, 18:38 Może Sochański chce się oderwać od tego towarzystwa, ale z mafii i ze służb się nie wychodzi, Co do reszty upodobań i pochodzenia to ty lepiej się orientujesz. aysy. Taki na przykład Stokłosa, co po świecie był ścigany przez interpol nie może doczekać się procesu. Właśnie sędzina się rozchorowała., Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogr Re: Sochański - adwokat diabła! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.10, 18:55 Jest pewan roznica miedzy kryminalista a dobrym prawnikiem, ktory tak reprezentuje swego klienta, ze ten jest bliski wygranej. Nie ma zadnego konfliktu interesów. Jest oczywiste ze jako prezydent muis rerezentowac miasto. I lepiej miec go po naszej stronie. Odpowiedz Link Zgłoś
esmeralda_2 Re: Sochański - adwokat diabła! 04.10.10, 19:11 ale powinien się wytłumaczyć, dlaczego brał chorobowe oraz właśnie z tej wyżej wymienionej sprawy. Ja uważam, ze to było nieetyczne reprezentować tego człowieka, po swojej własnej prezydenturze. Uważam, ze dla tego pana liczy się interes swój a nie miasta. A ten skok też było przecież łamaniem porządku publicznego. Mnie to wcale nie przekonało do działań tego pana, tylko raczej mi to się kojarzy z czym innym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. dziwna argumentacja IP: *.cable.quicknet.nl 04.10.10, 19:35 moim zdaniem zaden Szczecinski adwokat nie powinine przyjmowac tej sprawy - z elementarnej przyzwoitosci - pisalem juz dlaczego uwazam 30 czy 40 milionow ktore rzekomo wydano na Pogon za dzialanie na szkode spolki - przypominam ze miasto nie mialo nic do tego jak pan Sabri Bekdas ustala wysokosc kontraktow miedzy nim jako reprezentratem spolki Mat Trade a np ludzmi takimi jak Wojcik (oskarzony w aferze krupcyjnej w Polskim futbolu - pobral wynagrodzenie za czasu swojej bytnosci w Pogoni w wysokosci pona 1 miliona zl) - rozne przedziwne kontrakty meidzy pilkarzami a klubem (jedne z najwyzszych w historii Polskiej pilki). Zwyczajnie elementarna lojalnosc wobec lokalnej spolecznnosci i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efcia Re: dziwna argumentacja IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.10, 20:27 napierdzielasz we wszystkich,czy możesz mi powiedzieć kto jest twoim ulubieńcem z kandydatów czy po prostu jesteś takim zawodowym upie...czem? Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: dziwna argumentacja 04.10.10, 20:35 dziwne rozumowanie(bolszewickie): Za komuny tez byly wybory i wybrancy i wyborcy szli wybierac, mimo ze wszyscy, badz prawie wszyscy wiedzieli ze to pic.. Dzis jest podobnie; wybory sa, wybrancy tez, tylko nie ma z czego wybierac.. ksiezycowe programy i wybrancy tez jakby przywiezieni w teczce.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: dziwna argumentacja IP: *.cable.quicknet.nl 04.10.10, 20:48 Moim ulubiencem jest Bog Ojciec Wszechmogacy, Syn Bozy Jezus Chrystus i Duch Swiety - w Trojcy Jedynie oraz Maryja Zawsze Dziewica! btw co trzeba wciagac albo palic by takie brednie wykreowac...? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: efka Re: dziwna argumentacja IP: *.adsl.inetia.pl 04.10.10, 22:10 ale to takie niby jest dowcipne? :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: dziwna argumentacja IP: *.cable.quicknet.nl 04.10.10, 22:23 szalenstwo rzadko kiedy jest zabawne - szalenstwo jako doktyrna idelogiczna nigdy nie jest zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Sochański jest OK 04.10.10, 22:20 Sochański osiągnął sukces dzięki swojemu wykształceniu i wiedzy a nie dzięki układom politycznym. Prawnik ma prawo reprezentować swojego klienta, bo to jego praca. Czy w związku z tym należy odmówić możliwości obrony mordercy? Nie rozumiem tego zarzutu, i tej całej bezsensownej dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Sochański jest OK IP: *.cable.quicknet.nl 04.10.10, 22:25 sugerujesz ze Sabri Bekdas to morderca a Bartlomiej Sochanski podjal sie jego obrony pro publico bono? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. uwaznie przeczytaj tekst IP: *.cable.quicknet.nl 04.10.10, 23:41 www.emetro.pl/emetro/1,85648,8464936,Adwokaci_nie_chca_bronic_dopalaczy.html adwokaci odmawiaja prawa do pomocy prawnej mimo ze przyznaja ze zostalo zlamane prawo - w tego typu sprawach adwokat decyduje sie wlasna moralnoscia i etyka - dlatego ta dyskusja i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: uwaznie przeczytaj tekst 04.10.10, 23:52 Przeczytałem i co z tego? Nagle znaleźli się wielcy etycy,którzy niedawno bronili Oczki i innych. Przestań mnie rozśmieszać, to jest zawód któego sens i zasada jest jasno określona. Czekam aż minister Kopacz oświadczy że handlarze dopalaczami nie będą leczeni przez lekarzy a ich dzieci nie znajdą miejsca w szkołach. Paranoja. Dopalacze to syf a handlarze to chodzący syf co nie znaczy że w demokratycznym państwie odbiera się im prawo do obrony. Nie dajmy się zwariować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: uwaznie przeczytaj tekst IP: *.cable.quicknet.nl 05.10.10, 21:31 mi chodzi tylko o to ze adwokaci maja wolny wybor - przyjmuja sprawy ktore chca zwlaszcza te o kase- w tym kontekscie B.S. po prostu okresli swoja moralnosc i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Sochański jest OK 05.10.10, 00:46 prawnik musi wiedziec, ze jego "zawod" jest brudny i niesie konsekwencje. jak dla mnie to konflikt interesow i juz. nie mozna skubac miasta, nawet "zawodowo" i "w imieniu klienta" i kierowac nim. albo jedno albo drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 zawod zaufania publicznego 05.10.10, 00:58 czy mozna wykonywac zawod zaufania publicznego i jednoczesnie w innym zawodzie dzialac przeciw temu zaufaniu? to nieetyczne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: zawod zaufania publicznego IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.10, 01:42 zed.1 napisał: > prawnik musi wiedziec, ze jego "zawod" jest brudny i niesie konsekwencje. jak d > la mnie to konflikt interesow i juz. nie mozna skubac miasta, nawet "zawodowo" > i "w imieniu klienta" i kierowac nim. > czy mozna wykonywac zawod zaufania publicznego i jednoczesnie w innym zawodzie > dzialac przeciw temu zaufaniu? > > to nieetyczne. Lepiej nie mogłeś określić swojego pryncypala. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: zawod zaufania publicznego 05.10.10, 01:58 to wymien sprawy jakimi zajmowal sie krzystek a jakimi sochanski. trzeba byc durniem by nie rozumiec tak podstawowych spraw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: zawod zaufania publicznego IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.10, 02:10 zed.1 napisał: > trzeba byc durniem by nie rozumiec tak podstawowych spraw. działka dla opus doi szpital dla boromenduszek działka dla brata rozumiesz ku... czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: zawod zaufania publicznego 06.10.10, 00:19 to ty gowno rozumiesz matole. dzialka dla opus dei jest w celach spolecznych, szpital bedzie dzialal dla miasta a przeksztalcenie wlasnosci to cos co zachodzi tysiace razy rocznie dla mieszkancow, instytucji, firm. ale nie ma co tlumaczyc takich spraw idiocie bo i tak nie zrozumie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: zawod zaufania publicznego IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.10, 00:27 zed.1 napisał: > to ty gowno rozumiesz matole. > dzialka dla opus dei jest w celach spolecznych, W celach "społecznych" jako szkoła katolicka... > szpital bedzie dzialal dla miasta Być może za 6 lat. Być może. > a przeksztalcenie wlasnosci to cos co zachodzi tysiace razy rocznie dla mieszkancow, > instytucji, firm. www.radio.szczecin.pl/index.php?idp=0&idx=64508 Około 400 osób w Szczecinie otrzymało już wezwania do zwrotu bonifikaty, którą uzyskali przy kupnie mieszkania komunalnego. W podobnej sytuacji może być kilka tysięcy osób, które kupiły z bonifikatą mieszkania od gminy i sprzedały je przed upływem 10 lat. > ale nie ma co tlumaczyc takich spraw idiocie bo i tak nie zrozumie. A teraz spierdalaj. Możesz bez podskoków, bo ci tak masz łeb zw zadzie. Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 buahah 06.10.10, 06:26 i co? kolejny raz pokazales, ze nie rozumiesz spraw jakich sie czepiasz. kompromituj sie dalej prostaczku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: buahah IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.10, 08:50 No i gdzie te twoje "merytoryczne" odpowiedzi szmato? Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: Sochański jest OK 05.10.10, 07:33 Prawnik musi wiedzieć, że jak się kradnie to trzeba oddać co udowodnił sąd. Nawet jak się ma protektorów wysoko w polityce i w kościele . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Sochański jest OK IP: *.cable.quicknet.nl 05.10.10, 21:32 powiem tak - przekretas robil biznes z przekretasami i go wyslizgali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Sochański jest OK IP: *.chello.pl 06.10.10, 06:17 tatemen napisał: > Sochański osiągnął sukces dzięki swojemu wykształceniu i wiedzy a nie dzięki uk > ładom politycznym. ..... Nieprawda, piszesz głupoty. Prezydenta, aby mógł działać, ktoś mus go popierać. Koćmiel rekomendował go na te stanowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POligon Re: Sochański - to czlonek salonu niezbednych IP: 217.116.110.* 05.10.10, 09:07 To Bartek przydzielil poza kolnoscia mieszkanie niezbedenmu dla miasta Witoldowi Jablonskiemu jak Naczelnemu katolackiego radyjka As. Zapewne biskup poprosil w imie chrystusa i ubogich ominietych przez te szuje wq kolejce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufffffffffff Sochański adwokat Sabriego Bekdasa IP: *.nitka.net.pl 05.10.10, 22:05 Osoby, które myślą, że Sochański był adwokatem Gondora mają problemy z pamięcią i inteligencją. Sochański reprezentował Bekdasa, bo uważał, że to jest koleś ok. I przyznam mu teraz rację, bo jak pamiętam Pogoń za Sochańskiego, a Pogoń za Krzystka to chyba nie ma co komentować. Natomiast negatywny stosunek Sochańskiego do Gondora jest powszechnie znany. Zatem: cieniutka prowokacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Sochański adwokat Sabriego Bekdasa IP: *.szczecin.mm.pl 05.10.10, 22:29 Gość portalu: bufffffffffff napisał(a): > Osoby, które myślą, że Sochański był adwokatem Gondora mają problemy z pamięcią > i inteligencją. Sochański reprezentował Bekdasa, bo uważał, że to jest koleś o > k. I przyznam mu teraz rację, bo jak pamiętam Pogoń za Sochańskiego, a Pogoń za > Krzystka to chyba nie ma co komentować. Natomiast negatywny stosunek Sochański > ego do Gondora jest powszechnie znany. Zatem: cieniutka prowokacja. Ale był prezydentem kiedy odchodził przekręt "Bryzy". I jako prezydent niczego nie zauważył...? To go co najmniej kompromituje. Do tego te pół roku na chorobowym po utraconej prezydenturze... Wszystko zgodnie z prawem, ale bez wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: Sochański adwokat Sabriego Bekdasa IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.10, 22:40 cóż to jest wobec przekrętu oszusta i głupka który wziął mieszkanie bo nie wiedział że mu się nie należy :))))))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mieszkaniec Re: Sochański adwokat Sabriego Bekdasa IP: *.szczecin.mm.pl 05.10.10, 22:46 Gość portalu: ramzes napisał(a): > cóż to jest wobec przekrętu oszusta i głupka który wziął mieszkanie bo nie wied > ział że mu się nie należy :))))))))))))))))))))))))))))))) Ale mieszkanie w końcu musiał oddać, a tam gdzie miało być podmiejskie osiedle jest centrum handlowe. Więc nie wiem, co bardziej zaszkodziło miastu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufffffffffff Re: Sochański adwokat Sabriego Bekdasa IP: *.nitka.net.pl 05.10.10, 22:48 Panie kolego, jeśli Pan wie lepiej od sądu, a sąd winy Sochańskiego żadnej w Bryzie się nie dopatrzył, to ja już nie wiem na jakim świecie żyję. Co zaś się tyczy zwolnienia to było to 6 tygodni a nie 6 miesięcy. Wszystko na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Sochański adwokat Sabriego Bekdasa IP: *.cable.quicknet.nl 05.10.10, 22:58 6 tygodni bo swedziala golen? a co do sadu...hahaha kon by sie usmial... zdaje sie ze byly nieprawidlowosci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. klamczuszek z ciebie IP: *.cable.quicknet.nl 05.10.10, 22:47 stajennym Bekdasa jest w Szczecinie Gondor - nie ma znaczenia z ktorej reki dostaniesz w morde jak ten kto bije potrafi przylozyc tak samo z lewej jak i prawej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufffffffffff Re: klamczuszek z ciebie IP: *.nitka.net.pl 05.10.10, 22:58 myślałem, że masz czasem trochę racji w Twoich wypowiedziach, że może masz wiedzę na tematy, o których piszesz, teraz już wiem, ze się myliłem, Bekdas to antyteza Gondora, spamujesz kolego, kliniczny przypadek z Ciebie, i wiem, że nic tego nie zmieni, za dużo masz lat Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: klamczuszek z ciebie IP: *.cable.quicknet.nl 05.10.10, 23:24 Bekdas i Gondor to ta sama firma - Gondor niejako kupil dlug miasta wobec Bekdasa tylko ze nie ma pieniedzy wiec i tak Bekdas sie pojawia w tle... zreszta zapytaj Bartka kto komu jest winien kase - okaze sie ze miasto winne jest Gondorowi ktory winy jest Bekdasowi - zapytaj sie pana adwokata kandydata - jak juz taki chcesz byc rzetelny... Nie mow mi ze Bkdas to antyteza Gondora - to wzajemnie dopelniajace sie rownanie - po jednej stronie miasto a po drugiej przekretasy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufffffffffff Re: klamczuszek z ciebie IP: *.nitka.net.pl 06.10.10, 07:16 Kompletny bełkot. Już się wypowiedziałem w wiążący sposób. Czemu zakłamujesz rzeczywistość? Nie wiem. Nic na to nie poradzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: klamczuszek z ciebie IP: *.cable.quicknet.nl 06.10.10, 08:49 nie zaklamuje rzeczywistosci - powazania finasowe miedzy Sabrim Bekdasem a Lesem Gondorem sa znane - miasto winne jest Gondorowi kotry winny jest Bekdasowi - rozumiem ze mozesz popierac Sochanskiego liczac na jakas synekure jednak nie zarzucaj mi czegos co nie ma miejsca - wyraznie ci napisalem - ze z technicznego punktu widzenia dalej jest to kasa Bekdasa a ze najpierw trzeba oddac kase Gondorowi ktory ja potem odda Bekdasowi pobierajac prowizje za dogladanie dlugu to juz inna inszosc - chcesz dowodow to sprawdz finanse firm Gondora i zobacz kto komu jest winny kase. - Bez dokumentow bedziesz mi wmawial ze jest inaczej. Napisze to raz kolejny i wyraznie Sochanski wspieral Bekdasa dopoki ten nie "sprzedal" dlugu Gondorowi - od tego czasu Gondor jest winny Bekdasowi to co Gondorowi jest winne miasto. PS na moje kaprawe oko - panowie Bekdas i Gondor mieli wiecej szczescia do orzeczen sadow gdy sprawa zajmowal sie Sochanski... widac Zielinski nie jest tak wysmienitym prawnikiem hehehehe a moze zachodzi koniecznosc odswiezenia realcji i przetarcia szlakow w czym pomocny moze byc nowy prezydent - np dlugu sie nie odda ale za to umozliwi start nowej wspanialej inwestycji? kto wie? to oczywiscie zlosliwe spekulacje za ktore przepraszam ale w koncu uksztaltowala mnie rzeczywistosc PRL - wszedzie widze spiski i szpicli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufffffffffff Re: klamczuszek z ciebie IP: *.nitka.net.pl 06.10.10, 11:53 Przeczytaj co piszesz w sekwencjach czasowych. Motasz. I insynuujesz. Tak w sposób poważny spraw nie powinno się traktować. Nie sądź też innych po sobie. Powtarzam. Sochański nie był adwokatem Gondora, a Sarbiego. A Gondor był po Sarbim. Już prościej tego co i tak rozumiesz, tylko kręcisz, napisać się nie da. Bądź w zgodzie z prawdą a wtedy będzie ok. Teraz to co wypisujesz to jest ściek paranoi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ramzes Re: klamczuszek z ciebie IP: *.adsl.inetia.pl 06.10.10, 12:11 Te, buf, marnie ci wychodzi to klaskanie za Sochańskim :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: klamczuszek z ciebie IP: *.cable.quicknet.nl 06.10.10, 21:31 ale ja wiem co ja pisze - dla mnie Bekdas i Gondor to ta sama sprawa, ze Sochanski reprezentowal Bekdasa a Gondora Zielinski to naprawde nie jest az tak istotne - caly czas chodzi o te sama kase - co zmienia to ze Sochanski nie reprezentuje wprost Gondora ale reprezentowal Bekdasa? Tlumacze ci ze Bekdas "sprzedal" dlug Gondorowi tyle ze nie za gatowke a za dlug. Miasto ma oddac Gondorowi a Gondor Bekdasowi, Sochanski reprezentowal Bekdasa do czasu gdy ten nie sprzedal dlugu Gondorowi - teraz Gondora reprezentuje Zielinski - czy cos zmienilo sie z punktu widzenia miasta? Czy cos zmienilo sie z punktu widzenia wyborcy? Moim zdaniem nie. Nie rozumiem jak mozna uwazac ze to bylo ok jesli chodzilo o Bekdasa a nie jest ok kiedy chodzi o Gondora? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufffffffffff Re: klamczuszek z ciebie IP: *.nitka.net.pl 07.10.10, 00:39 Już wysiadam. Jak grochem o ścianę. Dla osoby przeciętnie inteligentnej jest rzeczą oczywistą po przeczytaniu wszystkich Twoich postów w tej sprawie, że insynuujesz i manipulujesz. Nie udolnie - to prawda. Ale jednak. Nie kontynuuję wymiany zdań. Szkoda czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: klamczuszek z ciebie IP: *.cable.quicknet.nl 07.10.10, 08:30 czyli co? Les Gondor nie jest winien Sabriemu zadnej kasy - zero dlugu wobec Bekdasa - ty tak twierdzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buffffffffffffffff Re: klamczuszek z ciebie IP: *.nitka.net.pl 07.10.10, 12:05 Koniec rozmowy z tobą! Rozumiesz idioto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufffffffffff Re: klamczuszek z ciebie IP: *.nitka.net.pl 07.10.10, 12:21 Vlad. Ktoś się pode mnie podszywa, z tymi wyzwiskami. Stare numery. Vlad, wszystkie rzeczy, które pisałeś o Sochańskim to kłamstwa, jego zwolnienie, nie 6 miesięcy, a 6 tygodni, z "bryzą" jeśli idzie od Sochańskiego sprawa jest czysta, ponad wszelką wątpliwość, ta sprawa ciągneła się 10 lat! zbadano wszystkie wątki, i bzdury piszesz o tym, że był adwokatem Gondora. No powiedz sam. Czy warto z Tobą dyskutować. Skaczesz z wątku na wątek. Weź rzesz pójdź po rozum do głowy i dociekaj prawdy, a nie manipuluj. Masz coś na Sochańskiego, to dawaj, cjhętnie się dowiem. Ale nie bredź i nie kłam. Co zaś się tyczy innych kandydatów, to na ich tle Sochański wypada wprost rewelacyjnie. Zaprzeczysz? Odpowiedz Link Zgłoś
popisowy .... jednak sochański 07.10.10, 12:36 Poza tym któryś z forumowiczów dałby sprawę do prowadzenia Krzystkowi lub Litwińskiemu ( on też chyba po prawie) lub innemu prawnikowi z bożej łaski żyjący z pieniędzy podatników na pensji urzędnika bo nic innego nie umie. A chcecie oddać miasto w łapy aparatczyków chodzących na pasku kościoła lub Koszalina po prostu super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: klamczuszek z ciebie IP: *.cable.quicknet.nl 07.10.10, 21:32 > Vlad. Ktoś się pode mnie podszywa, z tymi wyzwiskami. Stare numery stare, nowe, pana Nitke znam osobiscie - nie pamietam by byl nadpobudliwy ale ludzie sie zmieniaja wiec... Przyjmijmy ze masz racje - nie reprezentowal Gondora tylko Bekdasa, Bryza ciagnela sie 10 lat w koncu sie przedawnila w wielu watkach (nie mnie oceniac w czyim interesie bylo przedawnienie i w jaki sposob doprowadza sie w naszym sadownictwie do przedawnienia - bo mozna zamowic sobie przedawnienie - trzeba albo zaplacic albo miec znajomosci albo i jedno i drugie), nie byl 6 miesiecy tylko 6 tygodni na L4 itd. Stawiam wyrazne pytania: Czy reprezentowania Bekdasa w probie wyludzenia rozniloby sie czyms w reprezentowaniu Gondora w probie wyludzenia? Czy czyms rozni sie bycie na L4 tydzien lub 24 tygodnie jesli traktujemy L4 jak platny urlop? Czy przedawnienie watkow Bryzy jest na korzysc czy na niekorzysc Sochanskiego? Moj komentarz dotyczacy powyzszych spraw - polityk, nawet samorzadowy musi liczyc z szeroka ocena swojej osoby, co wiecej ta ocena moze byc krzywdzaca, niesprawiedliwa, razaco przesadzona, mocno subiektywna - polityk - osoba publiczna probujaca pozyskac zaufanie potencjalnych wyborcow musi sie liczyc z roznymi wypowiedziami w tym z wypowiedziami nieprzychylnymi. Co sie tyczy zas innych kandydatow to Sochanski wypada tak sobie - prywatnie porownywalnie ze Kocmielem o ktorym zlosliwi mowili wziatka - lepiej od Krzystka czy Jurczyka ale to dno z ktory nie mozna porownywac lub nad wyraz latwo porownywac - dlaczego nie Sochanski - bo zmarnowal juz jedna prezydenture - dla mnie to po prostu przyklad ze nie ma co obdarzac zaufaniem kogos kto nic nie robi - to nie moze byc argument by glosowac za - ze kandydat malo niszczy i np ograniczy sie do drobnych przekretow itp - wiec jesli mam napisac to rewelacyjnie wypadaj ci ktorzy nie mieli szansy rzadzic moze Litwinski, Moze Jacyna Witt, moze Wijas, moze inni ktorzy nie mieli szansy i moze w zwiazku z tym nalezy dac im szanse - szansa dana Sochanskiemu zostala zmarnowana. Wiec ZAPRZECZAM, po TRZYKROC! Sochanski mial szanse i jej nie wykorzystal - musimy szukac dalej - ma za slabe zdrowie, jest niewiarygodny, postepuje niemoralnie biorac udzial w probie wyludzenia pieniedzy od miasta.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bufffffffffff Re: klamczuszek z ciebie IP: *.nitka.net.pl 07.10.10, 23:03 Dziękuję, że przyznałeś, że ściemniałeś. I tyle czasu na marne. Dalej lecisz w demagogię. W powszechnej opinii czas prezydentury Sochańskiego był najlepszy dla Szczecina. Wijas, Jacyna, Zaręba, Litwiński. Przeceniłem Cię jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: klamczuszek z ciebie IP: *.cable.quicknet.nl 07.10.10, 23:44 > Dziękuję, że przyznałeś, że ściemniałeś. I tyle czasu na marne. Dalej lecisz w > demagogię. tzn? czy ta sama interpretacja jak w wypadku najlepszy kandydat Sochanski? Byl na platnym urlopie L4? byl! chcial wyludzic kase od miasta? chcia! byl umoczony w Bryze? - byl!! - wiec gdzie tu przyznawanie racji?! ciebie kreci to ze nie 6 miesiecy a 6 tygodni - a ja mowie ze chocby jeden dzien krecil to i tak pokazuje ze to przekretacz, wyludzenie kasy? a co sie zmienilo? co to jak wyludzac chcial dla Bekdasa to jakis lepszy niz gdyby wyludzal da Gondora ( z ktorym Bekdas jest powiazany)? Bryza... hehehe przedawnienie nie znaczy niewinny... >W powszechnej opinii czas prezydentury Sochańskiego był najlepszy dl > a Szczecina. slyszalem na ulicy i w tramwaju ze w powszechnej opini uwazaja ze to lapowkarz ale ludzie jak zawsze sa zlosliwi i zazdroszcza lepszym od siebie >Wijas, Jacyna, Zaręba, Litwiński. Przeceniłem Cię jednak. Bo maja czysta karte? bo nie zamieszani w Bryze? bo nie siedzieli na wyludzonym L4? bo nie probowal pomoc w wyludzeniu 30 czy 40 milionow z kasy miasta? Sochanski mial swoj czas i czas ten przepie...l, Zaremba, Litwinski, Jacyna Witt czy Wijas jeszcze swego czasu nie mieli i wole by to oni mieli szanse sie wykazac - Sochanski nie wykazal sie niczym - jakie to miasto robilo inwestycje za niego - czy bylo czysciej? moze straz miejska karala za psie gowna? itd Ja to widze ze masz jakis biznes w tym by wygral Sochanski i ten biznes to nie jest biznes Szczecina ale twoj prywatny - twoje prawo popierac prywate ale rob to uczciwie a nie opowiadaj bajek ze to najlepszy kandydat? najlepszy ale w czym ? w "chorowaniu" chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vx Re: Sochański - adwokat Lesa Gondora ! IP: *.adsl.inetia.pl 07.10.10, 21:46 poślizgnąć się na własnym gó...e to wstyd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wąska Re: Chciałbyś pierdzić jego kasą IP: *.szczecin.mm.pl 09.10.10, 23:00 zresztą ja też Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 sprawa mieszkań niezbędnych i pan Sochanski 11.10.10, 09:34 Mam pytanie czy nadal pan Sochanski jest obrońca pana Marka Jurka w sprawie mieszkań niezbędnych, bo jak wiem występował w jego obronie, a właściwie w obronie mieszkania, które miasto chciało odzyskać... Jak wiem wystapiono o kasacje wyroku... Czy nie stoi lub nie będzie to stało w konflikcie? Pan Sochanski, gdyby został prezydentem jako były obrońca pana Marka Jurka, który jest w sporze z Urzedem o mieszkanie. Nadto co gorsza jak wiem wypowiadał sie, ze niezbędny otrzymali mieszkania, wbrew prawu, ale nie powinno im sie tych mieszkań odbierać, gdyż urzędnicy, którzy raz dali nie mogą odbierać... Dzwine to szczególnie, ze sad orzekł iż dano wbrew prawu. Musiałby pan Sochanski wypowiedzieć sie jeszcze raz w temacie. Bo dla mnie stawia go w dwuznacznej sytuacji... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: sprawa mieszkań niezbędnych i pan Sochanski IP: 188.33.162.* 11.10.10, 12:32 Marka Jurka chyba nie ale Mieczysława chyba tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: sprawa mieszkań niezbędnych i pan Sochanski 11.10.10, 14:58 no tak, przepraszam... ale sprawa jest. Odpowiedz Link Zgłoś