Dodaj do ulubionych

Młodzi obradują jak ONZ

22.10.10, 10:47
Szczecińscy licealiści wcielili się w role delegatów Organizacji Narodów Zjednoczonych.
''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
i od razu biora lapowki?
Obserwuj wątek
    • Gość: detektyw crusoe Re: Młodzi obradują jak ONZ IP: *.szczecin.mm.pl 22.10.10, 20:01
      Super wiadomość, w szkole mojego sąsiada kolegi brata syna był ostatnio konkurs na najładniejszy rysunek słonia, dlaczego o tym nie piszecie?! przecież to symulacja wystawy a dzieci wcielają się w sławnych artystów!
    • Gość: Vlad.H. ONZ to nie jest dobry wzor do nasladowania IP: *.cable.quicknet.nl 22.10.10, 21:07
      i tyle - ta organizacja juz dawno utracila wiarygodnosc, afery korupcyjne, udzial w mordach etnicznych, handel bronia, handel ludzmi...
      • Gość: uczeń jasne, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.10, 11:10
        lepiej żeby kiwali się na stołku nad forum wyborczej i czytali wasze posty w ramach onanizowania się
        • swarozyc Re: jasne, 23.10.10, 11:35
          Lepszym wzorem do nasladowania jest ZHP, patriotyczna organizacja, gdzie tylko czas od czasu druh Boruch zarucha...
        • Gość: Vlad.H. Re: jasne, IP: *.cable.quicknet.nl 23.10.10, 12:10
          lepsze byloby zebyscie polupali w CoD MW2 - tak mnie sie wydaje...
          • Gość: Zosia Re: jasne, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.10.10, 14:05
            może lepiej ,żeby stali w bramie i pili piwo...dobrze,że coś robią..ciekawe co wasze dzieci w szkołach robią.......pewnie dzieci nie macie..
            • Gość: as dobrze że coś robią ,ale ONZ jest skompromitowane. IP: *.globalconnect.pl 25.10.10, 14:17
            • Gość: Vlad.H. Re: jasne, IP: *.cable.quicknet.nl 25.10.10, 21:34
              rownei dobrze moga bawic sie w doktora - przynajmniej latwiej im bedzie okreslic wlasna tozsamosc co do reszty - nie wiem ja nie mam ale sasiedzi cale mnostwo, wokol, kurcze jedno jest zastanaiwajce - te dzieci jakby tutaj madrzejsze sa, mniej histeryzuja, zachowauja sie bardziej przewidywalnie - nie wiem na czym to polega ale dzieci nie wbiegaja pod samochod, ogolnie chyba wczesniej zaczynaja swiadomie byc czescia spoleczenstwa i to bez detych zabaw w ONZ.
              • Gość: Zosia Re: jasne, IP: *.chello.pl 26.10.10, 19:09
                to bardzo łądnie ,że takie są dzieci w Twoim środowisku....mi tam bardzo się podoba ,że TEJ MŁODZIEZY coś się chce robić...
                • Gość: Vlad.H. Re: jasne, IP: *.cable.quicknet.nl 26.10.10, 21:46
                  no pewnie - po co ma zajac sie czyms uzytecznym - niech sie bawia w ONZ... oj to nowe pokolenie korzystkow to dopiero da nam popalic...
                • swarozyc Re: jasne, 26.10.10, 21:52
                  Zosiu, a ty nie zechcialabys zostac druchna w ZHP?
                  • Gość: Vlad.H. Re: jasne, IP: *.cable.quicknet.nl 26.10.10, 22:08
                    Ty to w kolko ludzi probujesz obrazic - moze Zosia jest z tych co chcieliby byc w ZHR albo moze w T.P.Ch.R.?
                    secure.wikimedia.org/wikipedia/pl/wiki/Towarzystwo_Przyjaci%C3%B3%C5%82_Chi%C5%84skich_R%C4%99cznik%C3%B3w
                    • swarozyc Re: jasne, 26.10.10, 22:17
                      Nie uwazam propozycji objecia funkcji druchny za obrazliwa, wrecz przeciwnie...
                      Sam mam bardzo mile wspomnienia z harcerstwa...
                      ale nie wiem czy wiesz ze w tym roku Harcerstwo obchodzi 100-lecie swego istnienia, a jego zalozyciel byl szpiegiem brytyjskim?
                      • Gość: Vlad.H. Re: jasne, IP: *.cable.quicknet.nl 26.10.10, 22:20
                        czy ty rozumiesz ze ZHP to czerwone harcerstwo a ZHR to patriotyczne harcerstwo?
                        Moze Zosia nie chcialaby nalezec do ZHP a do ZHR
                        • swarozyc Re: jasne, 26.10.10, 22:25
                          tego ja nie rozumiem, bo za moich czasow bylo tylko jedno harcerstwo, i nie takie calkiem komunistyczne...
                          • Gość: Vlad.H. Re: jasne, IP: *.cable.quicknet.nl 26.10.10, 23:35
                            przysiegales socjalistycznej ojczyznie? przysiegales - a Zosia moze byc z rodziny katolickiej co to SB donosila biskupowi nisko klaniala...i dlatego ZHP sie brzydzi a ZHR nie?
                  • Gość: Zosia Re: jasne, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.10.10, 10:57
                    do Swarozyca: by cofnąć 40 lat w tył mogłabym być harcereczką
                    • swarozyc Re: jasne, 27.10.10, 11:59
                      No widzisz Wlad, Zosią nie targają wewnetrzne rozterki polityczne, jeno bliskość druha Borucha podpowiada jej że jej miejsce jest w ZHP...
                      • Gość: Vlad.H. Re: jasne, IP: *.cable.quicknet.nl 27.10.10, 22:22
                        no tak... druh Boruch... glupi bylem i przepraszam Zosie ze myslalem ze jej nie wszystko jedno
                        • Gość: Zosia Re: jasne, IP: *.chello.pl 27.10.10, 23:40
                          Panowie od tematu odchodzicie. reasumując : młodzież dobrze się bawi i niech tak trzyma.
                          • Gość: Vlad.H. Re: jasne, IP: *.cable.quicknet.nl 28.10.10, 07:11
                            no to najwazniejsze ze sie dobrze bawia a w co sie bawia to juz nie wazne - sa mlodzi co kota przybija do drzewa i podpala a sa mlodzi co beda sie bawic w przyjmowanie lapowek w ONZ i tez jest git.
                            Alleluja bracia!
                            • Gość: as A czemu nie bawią się W fifa uefa,PZPN,fivb IP: *.globalconnect.pl 28.10.10, 07:32
                              MKOL to organizacje z tej samej półki co ONZ.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka