roudoudou 26.10.10, 15:31 Wieczorek jako lokomotywa ,a to dobre ,szybciej chyba jako demotywator. Panie Darku ,widać zapomniał pan już o sromotnej klęsce w poprzednich wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niepokorny Re: SLD chwali się "jedynkami" IP: *.szczecin.mm.pl 26.10.10, 15:51 czemu tylko "jedynki" ?, wszystkie partie uważają, że namaścili "jedynki" i oni już wygrali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: SLD chwali się "jedynkami" IP: 212.17.132.* 26.10.10, 18:03 jeśli przez chwilę myślałem o zagłosowaniu na sld to ich jedynka skutecznie mnie do tego zniechęciła, choć to delikane słowo. wieczorek do prowadzenia biura informacji turystycznej się nie nadaje, a co dopiero do polityk. No ale tam go od czasów szsp ciągnęło, więc nic dziwnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: SLD chwali się "jedynkami" IP: *.chello.pl 27.10.10, 07:33 Wieczorek nie kompromituj sie. W normalnym, cywilizowanym kraju, takie coś nawet by łba nie podniosło idąc ulicą, a tu? Wstydu nie masz za grosz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: balcerek a ten albin to czym zawodowo się zajmuje IP: *.globalconnect.pl 27.10.10, 07:39 czy żyje tylko z sekretarzowania w sld. Ja bym nie wystawiał przedstawiciela ZNP.to jest organizacja szkodząca polskiej szkole ponieważ broni karty nauczyciela czyli psuja polskiej szkoły.Każdy rodzic o tym wie. Odpowiedz Link Zgłoś