tatemen 28.10.10, 20:47 Arek - szczyt plastiku Krzysiek - zamienił się z misiem na rozumek, mały rozumek Bartek - trzydniowy kac Jędrek - ave satana Nowak - ? Piotrek - kosmita Gośka - prezydent Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tatemen [...] 28.10.10, 20:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: Gośka - porażka 28.10.10, 20:58 Pani Gosia to mnie przeraża - wszystko jest wstanie zbudować i wszystko zrobić .... jak obecny cudotwórca Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Debata prezydencka na TVP3 28.10.10, 20:56 nudy panie nudy najsłabiej wypadli parlamentarzyści laluś i grubasek Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: Debata prezydencka na TVP3 28.10.10, 21:00 a dla mnie najgorzej wypadł Pan wszędobywalec , Pan skarżypyta i Pani N Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Debata prezydencka na TVP3 28.10.10, 21:06 i utwierdziłam się dziś w zamiarze olaniu tych wyborów Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: Debata prezydencka na TVP3 cieniutka 28.10.10, 23:46 Dotyczyła śródmieścia A co ze Skolwinem, Stołczynem. To też Szczecin do qrwy nędzy. Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Debata prezydencka na TVP3 IP: *.chello.pl 28.10.10, 21:11 Nie oglądałem całej tej debaty, nuda potężna i te same wyborcze pytania od 100lat Razem z tą beznadziejną gomułkowska scenografią Pan Litwiński, źle postawił na pijarowca Marcinkiewicza -sarenkę . Jak przez całe życie zawodowe był spokojny , merytoryczny i koncyliacyjny, a teraz od miesiąca zaczął podnosić głos, rzuca sie bezpardonowo na Fyfka. Wygląda to śmiesznie. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Debata prezydencka na TVP3 28.10.10, 21:19 Gość portalu: Co zalatuje lisem napisał(a): > Pan Litwiński, źle postawił na pijarowca Marcinkiewicza -sarenkę . Jak przez ca > łe życie zawodowe był spokojny , merytoryczny i koncyliacyjny, a teraz od miesi > ąca zaczął podnosić głos, rzuca sie bezpardonowo na Fyfka. Wygląda to śmiesznie. ........................... z flegmatyka nie zrobisz bojownika bez śmieszności Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peredo Re: Debata prezydencka na TVP3 IP: 109.74.97.* 28.10.10, 22:23 Litwiński, totalny wytwór piarowskiej maszyny, juz lepiej mówiłby swoimi słowami to by lepiej na tym wyszedł, najlepiej poradzili sobie Jacyna i Sochański. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: benek Re: Debata prezydencka na TVP3 IP: *.adsl.inetia.pl 28.10.10, 22:38 chyba rzeczywiście MJW była najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Debata prezydencka na TVP3 IP: *.chello.pl 28.10.10, 23:21 Tateman, so to było dobre, uśmiałem się :))) oczywisice z wyjątkiem Gośki.. tutaj przesadziłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating in space Debata .. niezła była ta drzemka IP: *.centertel.pl 29.10.10, 09:02 tak przynudzali i ciagle to JAJAJAJAJAJA .. jakby nikogo więcej nie było .. nie mieli żadnych kadr. Sumarycznie można by do poszczególnych dopasować takie słowa (męska i żeńska forma obowiązują) jak: pustak, wypłosz, buc, cham, nudziarz, nijaki, nieokreślony, jasam (czytac z przerwą), ignorant, nieokreślony, itd ... Generalnie nikt nie błysnał, a kilkoro chciało się sobie rzucic do gardeł. Ot taki taneic z gwiazdkami w TV i bardzo słabe prowadzenie .. gdyż proawdzący nie tworzyli atmosfery debaty, nie mieli żadnych celnych komentarzy, zwrotów itp ... szkoda, gdyż uważamy, że przynajmniej jedno z nich stać było na więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA wyglądali jakby się bali IP: *.globalconnect.pl 29.10.10, 09:43 > bardzo słabe prowadzenie .. gdyż proawdzący nie tworzyli atmosfery debaty, nie mieli żadnych celnych komentarzy, zwrotów itp ... szkoda, gdyż uważamy, że przynajmniej jedno z nich stać było na więcej. tylko czego oni się bali? może ktoś stał przy kamerzyście z surową miną? Odpowiedz Link Zgłoś
ajpitoajpi12 Re: Debata prezydencka na TVP3 29.10.10, 09:23 Już va banqu pewne? Przy okazji wpadki Vabank sobie obejrzałam. Odpowiedz Link Zgłoś