mm5 03.11.10, 17:54 A fajnie, że jest taka wiadomość. Nie widać jej było wcześniej. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Kogo wystawia Partia Kobiet IP: *.chello.pl 03.11.10, 23:34 Może warto zagłosować na nowe osoby. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm5 Re: ciebie Marto Marska IP: *.chello.pl 04.11.10, 21:23 No cóż, wspomniałam że dobrze, że jest materiał o Partii Kobiet. Tam jest wymienionych ze 20 jeśli nie więcej osób. Ale w dziedzinie "nieważne źle czy dobrze byle po nazwsku" jak widać zawsze mogę na ciebie liczyć, beatrix. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: ciebie Marto Marska 04.11.10, 21:26 to miło,że mi dziękujesz za robienie ci reklamy wyborczej i obyś dla kobiet działała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: IP: *.adsl.inetia.pl 09.11.10, 16:17 beatrix13 napisała: ciebie Marto Marska Może tak ochoczo jak personalia innych forumowiczów przedstawisz własne? Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: 09.11.10, 20:13 czyżby autorka wątku autoreklamowego wstydziła się swoich? to po co w takim razie startuje w publicznym wyścigu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Wszystkim szczeciniankom przypominam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.10, 22:28 ze nie sa same na drodze - zielone swiatlo jest po to by jechac a nie zastanawiac sie co zrobic by jechal samochod, w miescie jest ograniczenie do 50kmph a nie do 30kmph, jesli jest puste skrzyzowanie to znacznie latwiej na nie wjechac i je opuscic niz jak jest zajete - nie dojezdzamy 100 metrow do ronda hamujac, manewry sygnalizujemy kierunkowskazami, wiemy co chcemy na drodze zrobic, mamy plan jazdy a nie zastanawiamy sie co zrobimy w trakcie jazdy - jesli mamy klopot z rozbudzeniem to poranna kawa moze pomoc... nie-pozdrowienia dla mimozy w punto co zdziwona byla obtrabieniem po zajechaniu drogi, jezdzie dwoma pasami naraz itd... co gorsza ta mimoza nie byla jedyna - niestety panie jezdza wyraznie gorzej od panow (choc i dzis kilku panow dawalo popisy dziwnych zachowan - moze taniej wyjdzie taksowka jesli nie radzimy sobie z jazda w deszczu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Wszystkim szczeciniankom przypominam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 10:35 "...niestety panie jezdza wyraznie gorzej od panow"... Ciekawa teoria. Mam lepszą: Panowie w kapelusikach i panowie z małymi... pieskami jeżdżą zdecydowanie gorzej od kobiet. Ukłony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Wszystkim szczeciniankom przypominam IP: *.cable.quicknet.nl 09.11.10, 21:34 teoria zweryfikowana - potrafie powiedziec kto kieruje samochodem z wiekszej odleglosci - sprawdza sie w ok 80 - 90% co do kapeluszy peiskow - wspomnialem o tym piszac ze kilku panow rowniez utrudnilo innym jazde, dorzucam rowneiz srodkowy palec dlakierowcy autobusu lini 60 ktory obtrabil mnie gdy puszczalem pieszych - to ze wpuszczam cie pajacu na rondo nie oznacza ze masz mi uniemozliwic opuszczenie ronda a gdy puszczam pieszych to nie trab matole. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Wszystkim szczeciniankom przypominam IP: *.cable.quicknet.nl 09.11.10, 21:40 i jestem z tego dumny - ja nie urodze dziecka i nie uwazam tego za babski seksizm tak niekoneicznie kobiety musza robic to samo co faceci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Wszystkim szczeciniankom przypominam IP: 46.112.56.* 09.11.10, 14:46 Może pani z punto zapatrzyła się na brudne chodniki w Centrum? Ja mam propozycję dla Partii Kobiet. Spójrzcie Panie na totalny brud w miescie. Chodniki zalane, klejące się płyty chodnikowe, śmieci, kupy etc. Po co przetargi na sprzątanie miasta skoro nikt nie egzekwuje porządku? Czy władze Szczecina nie widzą wszechobecnego brudu na koślawych chodnikach?? Ja się wstydzę tego zaściankowego brudu i będę głosowała na tych kandydatów, którzy zamiast czubka własnego nosa dostrzegą również miasto i jego wygląd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Wszystkim szczeciniankom przypominam IP: *.cable.quicknet.nl 09.11.10, 21:31 nie wiem i wisi mi na co zapatrzyla sie pani w punto - moze patrzec sie i w swietego krzysztofa - nie ukrywam ze podnioslo mi sie cisnienie po tym co bylo na drodze - kobiety jezdza bezpeiczniej w swoim mniemaniu - normalna i rowna jazda bez wzgledu na plec. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imi Re: Wszystkim szczeciniankom przypominam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.10, 22:28 :-) chwila są kobiety i...kobiety, na wiele kobiet nie zwracasz uwagi bo jada ok Nie ukrywam, sama tez czasem z daleka wiem, ze jedzie kobieta:) Ale klne tez na facetow, ktorzy ostatnio nagminnie za punkt honoru biorą sobie przejechanie skrzyzowania w pierwszych sekundach czerwonego swiatla. Aha i jest jeszcze cos... to głównie panowie stojąc na swiatłach z przejęciem grzebią sobie w nosie. Taki widok z rana...bezcenne. Kierowcy -temat rzeka:) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Wszystkim szczeciniankom przypominam IP: *.cable.quicknet.nl 09.11.10, 22:55 niestety przepraszam ale trudno mi sie przestawic z jezdzenia po Holandi gdzie jest zupelnie inny uklad swiatel na jezdzenie po Szczecinie - to o czym mowie to totalne niezdecydowanie ktore wymaga od innych podwyzszonej sztucznosci i zwyczajnie jest emczace. Odpowiedz Link Zgłoś
beatrix13 Re: Wszystkim szczeciniankom przypominam 09.11.10, 23:29 Gość portalu: Vlad.H. napisał(a): > nie wiem i wisi mi na co zapatrzyla sie pani w punto - moze patrzec sie i w swi > etego krzysztofa - nie ukrywam ze podnioslo mi sie cisnienie po tym co bylo na > drodze - kobiety jezdza bezpeiczniej w swoim mniemaniu - normalna i rowna jazda > bez wzgledu na plec. ............................. dzięki, będę uważać, co by mnie pani w punto nie rozjechała,a ty skup się na innych markach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: Wszystkim szczeciniankom przypominam IP: 212.14.57.* 10.11.10, 00:19 Czy pani Kasznia to ta której mąż ma tyle zarzutów prokuratorskich a ona sama negocjowała czy startować z PO czy z SLD ( to dopiero sprecyzowane poglądy polityczne :)? Żenada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lub Re: Wszystkim szczeciniankom przypominam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 13:33 a Ty mieszkach w prokuraturze? skąd masz takie info? nie znasz tych ludzi, to się nie popisuj swoją durnotą na łamach mediów tylko umyj okna, bo idą święta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pi Re: Wszystkim szczeciniankom przypominam IP: 212.14.57.* 11.11.10, 00:36 Nie licz na niewiedzę wyborców :))))) Że też tacy ludzie kandydują - to jest tupet. Odpowiedz Link Zgłoś