Dodaj do ulubionych

Państwo śledzi,

09.11.10, 09:00
czy społeczeństwo obywatelskie?
wiadomosci.onet.pl/kraj/ogromna-skala-inwigilacji-polska-zajela-pierwsze-m,1,3781694,wiadomosc.htm
Obserwuj wątek
    • xyz-xyz Re: Państwo śledzi, 09.11.10, 09:04
      czy społeczeństwo obywatelskie?

To zwykłe policyjne państwo stworzone przez PO i PiS.
      • Gość: gość Re: Państwo śledzi, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.10, 09:08
        xyz-xyz napisał:

> czy społeczeństwo obywatelskie?
        >
        >
        > To zwykłe policyjne państwo stworzone przez PO i PiS.

No rzeczywiście, tylko kontynuator dziedzictwa PZPR, SLD, wyzwoli nas spod tej tyranii!
        • xyz-xyz Re: Państwo śledzi, 09.11.10, 09:21
          > No rzeczywiście, tylko kontynuator dziedzictwa PZPR, SLD, wyzwoli nas spod tej
          > tyranii!

Nie zauważyłeś, że pieprzysz te bzdury na obstalunek ludzi budujących w Polsce policyjne państwo? Dokładnie o to chodzi. Każdy, kto podnosi głos przeciwko POPiS-owej władzy, dostaje łatkę komucha. A Kaczory z Donaldami robią swoje. Tylu posłuchów i takiej inwigilacji nie było nawet za SB. Pogratulować. A ty gościu nadal ich popieraj, to ci chipa w mózgownicę wszczepią.
          • Gość: gość Re: Państwo śledzi, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.10, 09:25
            xyz-xyz napisał:

> Nie zauważyłeś, że pieprzysz te bzdury na obstalunek ludzi budujących w Polsce
            > policyjne państwo? Dokładnie o to chodzi. Każdy, kto podnosi głos przeciwko POP
            > iS-owej władzy, dostaje łatkę komucha. A Kaczory z Donaldami robią swoje. Tylu
            > posłuchów i takiej inwigilacji nie było nawet za SB. Pogratulować. A ty gościu
            > nadal ich popieraj, to ci chipa w mózgownicę wszczepią.

A dla ciebie każdy kto jest przeciw SLD to popisowiec? Mnie też się oni nie podobają, ale leczenie czarnej zarazy czerwoną też mi się zbytnio nie widzi. A co do tej inwigilacji - niech się boją ci którzy mają czego.
            • xyz-xyz Re: Państwo śledzi, 09.11.10, 09:33
              > A dla ciebie każdy kto jest przeciw SLD to popisowiec?

Nie. Za to każdy, kto na argumenty przeciwko obecnej władzy wyskakuje mi z PZPRem.

Mnie też się oni nie pod
              > obają, ale leczenie czarnej zarazy czerwoną też mi się zbytnio nie widzi.

Więc zostaw tak jak jest i wyzywaj mnie od komuchów.

A co
              > do tej inwigilacji - niech się boją ci którzy mają czego.

Nie ma nic groźniejszego od policyjnego państwa. SB też nie należało się bać, gdy się nie wsadzało nosa w politykę, tak? Mi się ani SB nie podobało, ani POPiSOwe CBA i inne IPNy, które się od SB niczym nie różnią.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka