ajpitoajpi12 09.11.10, 09:00 czy społeczeństwo obywatelskie? wiadomosci.onet.pl/kraj/ogromna-skala-inwigilacji-polska-zajela-pierwsze-m,1,3781694,wiadomosc.htm Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xyz-xyz Re: Państwo śledzi, 09.11.10, 09:04 czy społeczeństwo obywatelskie? To zwykłe policyjne państwo stworzone przez PO i PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Państwo śledzi, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.10, 09:08 xyz-xyz napisał: > czy społeczeństwo obywatelskie? > > > To zwykłe policyjne państwo stworzone przez PO i PiS. No rzeczywiście, tylko kontynuator dziedzictwa PZPR, SLD, wyzwoli nas spod tej tyranii! Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Państwo śledzi, 09.11.10, 09:21 > No rzeczywiście, tylko kontynuator dziedzictwa PZPR, SLD, wyzwoli nas spod tej > tyranii! Nie zauważyłeś, że pieprzysz te bzdury na obstalunek ludzi budujących w Polsce policyjne państwo? Dokładnie o to chodzi. Każdy, kto podnosi głos przeciwko POPiS-owej władzy, dostaje łatkę komucha. A Kaczory z Donaldami robią swoje. Tylu posłuchów i takiej inwigilacji nie było nawet za SB. Pogratulować. A ty gościu nadal ich popieraj, to ci chipa w mózgownicę wszczepią. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Państwo śledzi, IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.11.10, 09:25 xyz-xyz napisał: > Nie zauważyłeś, że pieprzysz te bzdury na obstalunek ludzi budujących w Polsce > policyjne państwo? Dokładnie o to chodzi. Każdy, kto podnosi głos przeciwko POP > iS-owej władzy, dostaje łatkę komucha. A Kaczory z Donaldami robią swoje. Tylu > posłuchów i takiej inwigilacji nie było nawet za SB. Pogratulować. A ty gościu > nadal ich popieraj, to ci chipa w mózgownicę wszczepią. A dla ciebie każdy kto jest przeciw SLD to popisowiec? Mnie też się oni nie podobają, ale leczenie czarnej zarazy czerwoną też mi się zbytnio nie widzi. A co do tej inwigilacji - niech się boją ci którzy mają czego. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Państwo śledzi, 09.11.10, 09:33 > A dla ciebie każdy kto jest przeciw SLD to popisowiec? Nie. Za to każdy, kto na argumenty przeciwko obecnej władzy wyskakuje mi z PZPRem. Mnie też się oni nie pod > obają, ale leczenie czarnej zarazy czerwoną też mi się zbytnio nie widzi. Więc zostaw tak jak jest i wyzywaj mnie od komuchów. A co > do tej inwigilacji - niech się boją ci którzy mają czego. Nie ma nic groźniejszego od policyjnego państwa. SB też nie należało się bać, gdy się nie wsadzało nosa w politykę, tak? Mi się ani SB nie podobało, ani POPiSOwe CBA i inne IPNy, które się od SB niczym nie różnią. Odpowiedz Link Zgłoś