Gość: san Re: Odpowiedzi, których nie nadesłał Krzysztof Za IP: *.szczecin.mm.pl 10.11.10, 10:27 I to ma być śmieszne? O co chodzi z tym dziadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
yamato.1 Re: Odpowiedzi, których nie nadesłał Krzysztof Za 10.11.10, 11:42 Bo stara się jechać tylko na tym, że większość szczecinian kojarzy go z dziadkiem, sam ma bowiem zero dokonań. I na ś.p. dziadka plecach chce wjechac do ratusza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Odpowiedzi, których nie nadesłał Krzysztof Za IP: 46.113.16.* 10.11.10, 10:32 Pomijając monotematyczność dotyczącą dziadka, niezłe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Dobre! IP: *.chello.pl 10.11.10, 10:34 he he! i wcale nie tak dalekie od prawdy :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
britneykiller Odpowiedzi, których nie nadesłał Krzysztof Zaremba 10.11.10, 10:40 A mnie bardziej od odpowiedzi urzekł wyraz "przymróżeniem" w komentarzu redaktora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Odpowiedzi, których nie nadesłał Krzysztof Za IP: *.chello.pl 10.11.10, 10:44 britneykiller napisał: > A mnie bardziej od odpowiedzi urzekł wyraz "przymróżeniem" w komentarzu redakto > ra. Skoro W. Jachim napisał "z przymróżeniem" to znaczy że tak jest prawidłowo! Pan redaktor naczelny nie może się mylić! :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Odpowiedzi, których nie nadesłał Krzysztof Za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 10:46 nie lubie ani GW ani bohatera tego artykułu, ale .... co zrobiła GW zamieszczając to jako artykuł to na maxa żenuła. wstyd mi, ze mamy tak marny lokalny dodatek - to zawsze, a teraz mi wstyd za ludzi z ktorymi obcuje, ze sie godzą na drukowanie takich bredni.... luuuudzie, wierzyc zaczynam w to ze nie jestesmy normalną społecznością.... Odpowiedz Link Zgłoś
yamato.1 Re: Odpowiedzi, których nie nadesłał Krzysztof Za 10.11.10, 11:44 Nie jest chyba taki marny, skoro go czytasz :-) Ja np. nigdy nie czytam gazet, uważanych przeze mnie za marne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Odpowiedzi, których nie nadesłał Krzysztof Za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 14:36 nie czytam, bo nie ma co czytać - od tego zacznijmy. nawiązałam tylko do tego artykułu i znalazłam go w internecie przez przypadek - inaczej bym tu nie zajrzała. brak KLASY, RASY szyku i stylu. porażka. i to nie ma znaczenia ze to polityka czy niepolityka. Poziom I B podstawówkowy. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Odpowiedzi, których nie nadesłał Krzysztof Zaremba 10.11.10, 10:43 Jachim, ty jednak jestes gnida! Cos ze 3 dni temu pisales o barbaryzacji, a ten wykwit twego intelektu to co to jest? Nawet jezeli przebrany w piorka ironii.. Z POLITYKI NIE ROBI SIE JAJ, JEZELI SIE JEST POWAZNYM CZLOWIEKIM! jestes redaktorem gazety i masz moralny obowiazek trzymac styl i klase, czego niestety nie widac u nikogo w tym miescie a szczegolnie w GW. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Odpowiedzi, których nie nadesłał Krzysztof Za IP: *.chello.pl 10.11.10, 14:17 > Z POLITYKI NIE ROBI SIE JAJ, JEZELI SIE JEST POWAZNYM CZLOWIEKIM! Problem w tym, że Zaremba nie jest poważnym człowiekiem i robi sobie z polityki jaja, więc dostał to, na co zasłużył... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziad Gazeta atakuje PiS już otwarcie - chamstwo i tyle IP: *.centertel.pl 10.11.10, 10:44 szmatławiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gazeta atakuje PiS już otwarcie - chamstwo i IP: *.chello.pl 10.11.10, 10:44 PiS sam się atakuje :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrr nieuczciwe IP: unknown 10.11.10, 10:44 pomimo, że nie jestem zwolennikiem tego kandydata, uwżam to za nieuczciwe zagranie. Redakcjo, rozumiem, że z innymi kandydatami też zrobicie podobne jaja? Czekam niecierpliwie na kolejne odcinki! Odpowiedz Link Zgłoś
hakuna07 Re: nieuczciwe 10.11.10, 10:52 Gość portalu: rrrr napisał(a): > pomimo, że nie jestem zwolennikiem tego kandydata, uwżam to za nieuczciwe zagra > nie. > > Redakcjo, rozumiem, że z innymi kandydatami też zrobicie podobne jaja? > Czekam niecierpliwie na kolejne odcinki! Zastanawiam się, to jakieś szkolne wydawnictwo publikuje, czy co? Bo ja nie kaman. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Renia Re: jakie nieuczciwe? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 11:05 Wodzi taki ktoś podatników za nos. Zmienia partie jak rękawiczki. Żyje za nasze publiczne pieniądze potrafiąc tylko pleść piąte przez dziesiąte. Ktoś wie cokolwiek o osiągnięciach tego Zaremby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrr Re: jakie nieuczciwe? IP: 217.153.19.* 10.11.10, 11:29 nieuczciwe gdy taki artykuł robi się pod tylko jednego kandydata. Dlatego napisałem, że czekam na kolejne odcinki z resztą kandydatów w roli głównej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ink Re: jakie nieuczciwe? IP: *.szczecin.mm.pl 10.11.10, 11:47 Z tego, co tam napisane, wynika, ze pozostali kandydaci przyslali swoje odpowiedzi, a tylko Zaremba nie miał czasu dla Wyborczej. No to go wyręczyli Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Odpowiedzi, których nie nadesłał Krzysztof Za 10.11.10, 11:08 Komedia:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Odpowiedzi, których nie nadesłał Krzysztof Za IP: *.chello.pl 10.11.10, 12:22 Wyślę to do naczelnego w centrali ciekawe co on powie na temat tego poziomu w lokalnej? To jest poziom fejzbuka i ta gazeta chce byc opiniotwórcza . Jak mawiał przybysz z Połczyna pod sądem : "Wojtek , Wojtek ty dobrze wiesz o co chodzi" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maszkarka1 Re: tykanie rodziny (niezyjacej) - frajerskie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 12:25 Przecież rodzina żyje. Nie żyje tylko jeden z jej członków. Jeden Zaremba zjebał architektonicznie Szczecin po wojnie, drugi próbuje teraz. Ale SZCZECINIANIE wiedzą co to za rodzinka i trzymają ich z dala od ważnego urzędu w mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Przyglup Jachim 10.11.10, 12:36 dopuszcza sie "polikotyzacji" polityki, demoralizujac w ten sposob mlodziez i politycznie nieobyta ciecinska czern.. wielu juz bylo takich stanczykow w polityce polskiej, ale pozytku z nich nie bylo; jak przyszlo co do czego, to bralismy w dupe i rabalismy las na Uralu, lub zbieralismy chmiel w Bawarii.. Tak trzymac przyglupy i nie zaciskac dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
yamato.1 Re: Przyglup Jachim 10.11.10, 12:52 Widzę że regularnie i z lubością wyzywasz ludzi z GW. WYZYWASZ. Czyżby którys z nich przyprawił ci rogi i dlatego masz od tego czasu zawsze piane na ustach gdy widzisz teksty z GW? Dlaczego nie spróbujesz dla odmiany dyskutować bez wyzwisk? Spróbuj, kulturalne zachowanie naprawdę nie boli! Odpowiedz Link Zgłoś
zbysio45 Re: Przyglup Jachim RE:wiadomo kogo promuje GW ? 10.11.10, 13:44 Re; redakcja GW oraz jej redaktorzy bardzo nie lubia PIS i dlatego nie moga lubiec kandydata PIS na urzad Prezydenta.Ciekawe czy Pan Tusk jest odpowiedzialny za swojego dziadka z WERMACHTU ?Nawiasem mowiac szczecinianie bardzo cenia dziadka Zarembe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Przyglup Jachim RE:wiadomo kogo promuje GW ? IP: *.chello.pl 10.11.10, 14:19 W odróżnieniu od Zaremby, Tusk nie chwali się swoim dziadkiem na każdym kroku. Jacy szczecinianie cenią Zarembę? Ci, co przyjechali w latach 90. z Dobrej Nowogardzkiej? Bo ludzie mieszkający tu od 1945 pamiętają zasługi tego pana - np. rozebranie teatru... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Przyglup Jachim RE:wiadomo kogo promuje GW ? IP: 46.113.17.* 10.11.10, 19:59 Gość portalu: . napisał(a): > W odróżnieniu od Zaremby, Tusk nie chwali się swoim dziadkiem na każdym kroku. a jest czym ? gregory501.blox.pl/resource/tusk_w_helmie.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Przyglup Jachim RE:wiadomo kogo promuje GW ? IP: *.chello.pl 11.11.10, 13:37 A Zaremba ma powody, aby chwali się dziadkiem - oberszefem Ciecina z nadania Moskwy niszczycielem tego miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sandra Re: Przyglup Jachim IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.10, 14:48 yamato.1. ciekawe ze nie grzmisz jak GW opluwa, jak w tym wypadku Pana bohatera Z? szydzi, manipuluje, pisze nieprawde? godzi w osobę prywatnie, wycieczki pod adresem rodziny? ja powiem ze znam pare artukułów - nie w punktach wprawdzie, ale z tą samą stylistyką - kłamliwą i nierzetelną - nie mogę nazwać niestety - dziennikarską... super express z faktem to majstersztyki przy dziennikarstwie GW (lokalnym naszym szczecinskim)z całym szacunkiem ale sarkazm w tym stylu jest po prostu niegodny.... ŻENUŁA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bla bla Re: Przyglup Jachim IP: *.147.210.217.nat.umts.dynamic.eranet.pl 10.11.10, 19:36 Oto treść listu jaki znalazłem na oficjalnej stronie senatora Zaremby, skierowany do red Jachima cyt.: Szanowny Pan Wojciech Jachim Redaktor Naczelny Gazety na Pomorzu Panie Redaktorze, powołując się na dobry obyczaj i prawo do sprostowania wynikające z Prawa prasowego oświadczam, że zamieszczony artykuł "Odpowiedzi, których nie dosłał Krzysztof Zaremba", został przyjęty przeze mnie z zażenowaniem jako przykład chamstwa i braku profesjonalizmu gazety, która chce się uważać za opiniotwórcze medium. Nie nadesłałem odpowiedzi na przesłane wcześniej pytania, ponieważ nie chciałem odpowiadać na niepoważną ankietę, gdyż uważam, że debata publiczna w Polsce została wystarczająco już zinfantylizowana, i nie zamierzam do pogłębienia powyższego procesu przykładać reki. Jednocześnie zaznaczam, że na wszystkie pytania merytoryczne, nadsyłane przez Państwa Czytelników, będę jak dotychczas odpowiadał. To był mój świadomy wybór. Wystarczyło poinformować, jak w podobnych przypadkach, że kandydat nie nadesłał odpowiedzi. Wasza manipulacja (nie pierwsza zresztą) w stosunku do mojej osoby w bieżącej kampanii wyborczej pokazuje w sposób jasny, że jesteście zaangażowani jako strona kampanii samorządowej 2010 roku w Szczecinie. Ponadto publikowanie odpowiedzi, które dotykają mojej Rodziny, uważam za głęboki nietakt i potwierdzenie tezy o chamstwie i braku kindersztuby. Tolerując takie standardy, Panie Redaktorze, zachowuje się Pan nie jak redaktor naczelny pisma dla inteligencji, a dla ćwierć-inteligencji. A co do mojego Dziadka, pierwszego polskiego Prezydenta Szczecina, profesora Piotra Zaremby, jestem dumny z dziedzictwa, które mi pozostawił i zamierzam jemu sprostać jako przyszły Prezydent Miasta Szczecina. Zgodnie z Prawem prasowym proszę o zamieszczenie sprostowania w wydaniu "Gazety". Życząc owocnej refleksji nad swoim postępowaniem Senator Krzysztof Zaremba Kandydat Prawa i Sprawiedliwości na Prezydenta Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Brawo Krzysiek!!!!!! IP: 46.113.17.* 10.11.10, 19:53 Nigdy na Ciebie nie zagłosuję, baaa! nawet cię nie lubię, ale chamstwu i sku...syństwu w tak żałosnym wykonaniu razem z Tobą mówię stanowcz: NIE!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Przyglup Jachim IP: *.cable.quicknet.nl 10.11.10, 22:20 ludzie z GW zbieraja tylko owoce swojego zeszmacenia - o czym chcesz dyskutowac z ludzmi ktorzy autorytarnie narzucaja swoje zdanie i bezlitosnie tepia tych ktorzy maja odmienne zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kolegas Re: Odpowiedzi, których nie nadesłał Krzysztof Za IP: 217.19.50.* 10.11.10, 21:33 Uprzejmie donosze, ze pan poseł Arek Litwinski to kretacz i oszust, ktory kreci lody na koszt podatnika. Jezdzenie na wczasy na paliwku z kieszeni podatnika to tylko wierzcholek gory lodowej. To straszne, ze PO wystawia takiego cwaniaczka i oportuniste w walce o fotel prezydenta miasta. Obawiam sie wzrostu poparcia dla tego osobnika, spowodowanym kampania dla durnych mas, ktora podejmuje decyzje na podstawie plakatow i powaznie zastanawiam sie, czy nie wyciagnac na swiatlo dzienne wszystkich brudow tego pana. Odpowiedz Link Zgłoś
absztyfikant Re: Odpowiedzi, których nie nadesłał Krzysztof Za 10.11.10, 22:30 Katuja grubaska :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Odpowiedzi, których nie nadesłał Adam Michnik IP: *.cable.quicknet.nl 10.11.10, 22:39 1. Lubię siebie za... łatwość, z jaką niszcze ludzi. 2. Gdybym mógł zmienić swój charakter, to... chciałbym zalatwic jeszcze kilku z prawicy. 3. Kiedy jestem sam i nic nie mam do roboty, najchętniej... opowiadam kawaly o polaczkach. 4. Mój ulubiony program telewizyjny... „Adam Michnik opowiada”. 5. Mój ulubiony film... „Adam Michnik - wojownik o demokracje sankcjonowana”. 6. Książka, która ostatnio zrobiła na mnie największe wrażenie... „Pamiętniki Adama Michnika”. 7. Tracę cierpliwość i potrafię być niemiły, gdy... ktoś ma inne zdanie niz Ja. 8. Różnica między kobietą a mężczyzną (pomijając anatomię) polega na tym... że Adam Michnik jest tylko jeden i nie jest kobieta. 9. Gdybym mógł zmienić nieco swój wygląd, to... chcialbym wygladac jak Adam Michnik. 10. Mało kto wie o mnie, że... jestem soba tylko wtedy gdy nikt nie patrzy. 11. Moja największa wada... Nie mam wad. 12. Moja największa zaleta... skromność. 13. Gdybym wygrał 10 milionów w Totka, to pieniądze te przeznaczyłbym na: wsparcie kogos kto przylozy polaczkom. 14. Największe szaleństwo, jakiego się dopuściłem... postawilem sie klawiszom w PRL i spuscili mi lomot oraz przez miesiac nie mialem dostepu do gazetek z zagranicy i nie moglem udzielac wywiadow zachodnim korespondentom. 15. Za nic nie chciałabym pracować jako... uczciwy i obiektywny dziennikarz. 16. W Szczecinie najbardziej podoba mi się Redakcja Gazety Wyborczej. 17. W Szczecinie najbardziej nie podoba mi się... redakcje konkurencyjnych gazet. 18. Największą zaletą szczecinian jest... że kupuja Gazete Wyborcza. 19. Największą wadą szczecinian jest... ze Gazeta Wyborcza nie ma monopolu. 20. Najważniejsze pytanie, na które nie znam odpowiedzi (oprócz tego, kto wygra wybory): kiedy uda sie zalatwic drugiego kaczora? To moja wersja zabawy w przymruzenie oka ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mn Re: Odpowiedzi, których nie nadesłał Adam Michnik IP: 80.94.16.* 11.11.10, 09:42 Nie osiągnąłeś nawet poziomu pierwowzoru. A co do artykułu - nie będę go recenzował, ale zamieszczenie go nie było ok. Pomimo, że z większością tez się zgadzam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Odpowiedzi, których nie nadesłał Adam Michnik IP: *.cable.quicknet.nl 11.11.10, 20:55 > Nie osiągnąłeś nawet poziomu pierwowzoru. nie bylo moja intencja osiagac poziom Adama Michnika ani autora tego "przezabawnego" kwestionariusza - te obszary "poziomu" staram sie omijac szerokim lukiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zniesmaczony To niesmaczne IP: *.chello.pl 11.11.10, 00:29 To niesmaczne, mówiąc nawet z przymrużeniem oka. Szkoda, że GW schodzi na taki poziom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dominik Re: Redaktor zero to nie odpowiadał IP: *.szczecin.mm.pl 11.11.10, 08:46 no comment Odpowiedz Link Zgłoś
constantinex Odpowiedzi, których nie nadesłał Krzysztof Zaremba 11.11.10, 13:21 Te odpowiedzi pojawiły się we wczorajszej papierowej GW - szkoda tylko, że dopiero dziś jest podkreślone, że to nie Zaremba odpowiadał. Nie lubię Zaremby ale taka manipulacja to już nie jest dziennikarstwo tylko pseudodziennikarstwo nie warte zachodu. Wstyd panowie redaktorzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Odpowiedzi, których nie nadesłał Krzysztof Za IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.10, 22:20 dla mnie głupia sytuacja,zaręby nie lubię ale gazeta zrobiła z siebie szmatę szkoda Odpowiedz Link Zgłoś