Dodaj do ulubionych

martwi mnie

02.12.10, 20:44
że ludzie w tej kampanii tak się polaryzują, czy warto ?, obudzimy się w poniedziałek rano i trzeba będzie dalej żyć i pracować w tym mieście
Obserwuj wątek
    • Gość: szscz Re: martwi mnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.10, 20:55
      tak, tylko że ja chcę życ w moim mieście, które potrafi wykorzystac szanse jakie dawały ostatnie lata. Najbardziej przerażające było to jak w któryś z ekspetów stwierdził ,że Szczecin już nidgy nie dostanie takjiej szansy jak 4 lata temu - na środki unijne, na dobre relacje z rządem, na ciewkwaych nowego inwestorów, którzy wtedy ściągali do Polski, NIE BYŁO KRYZYSU Swiatowego, czy mozecie sobie to wyobraźic, to człowieka krew zalewa. A teraz będziecie mieli że Szczeciniem będzie rządził PIS, biskup tak nieakceptowany przez normalnych ludzi.
      Szczecinowi było co raz gorzej, moje dzieci nie chcą wracac z miast gdzie studiują, a kościołowi rozdawano masz majątek - ludzie to niesłychane, a ktoś tu gada o poniedziałku.
      Jak wstaniesz w poniedziałek i zobaczysz że rządzą tobą dalej ci do do tej pory i Pisiory tobą rządzą, to skopiesz pierwszy napotkany kosz na ulicy
      • esmeralda_2 Re: martwi mnie 02.12.10, 21:40
        Gość portalu: szscz napisał(a):
        moje dzieci nie chcą wracac z miast gdzie studiują, a kościołowi rozdawano masz majątek - ludzie to niesłychane, a ktoś tu gada o poniedziałku.
        ....
        no tak no i tak masz szczęście, bo ja co mam zrobić, chyba tylko się powiesić i odmówić paciorek tylko po co?
    • Gość: tuk nie "martwi mnie" lecz - M A R T W Y M IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.10, 23:16
      tak brzmi bardziej wymownie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka