Gość: mig suuuuper IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.10, 22:34 jeszcze widocznie Szczecin nie pierdo..ął na dno.Teraz pie....e :)))))))))))))))))))))) i suuuuper Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Rre: A mnie jest wszystko jedno kto wygrał. 05.12.10, 22:39 Z pewnością przegrali mieszkańcy. Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Nigdy nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc Re: Rre: A mnie jest wszystko jedno kto wygrał. 05.12.10, 22:43 Widać nie potrafiliśmy wystawić lepszego kandydata. Odpowiedz Link Zgłoś
lonelyboy1989 Re: Wygrał Krzystek 05.12.10, 22:38 I bardzo dobrze. Jutro Nitras i Gawłowski na dywaniku u premiera. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca kto pogrążył Litwińskiego IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 22:43 no i wykrakałem że SLD i Zawijas utopią Litwińskiego Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: kto pogrążył Litwińskiego 05.12.10, 22:59 Przy tym jak prowadzili kampanie tylko ten zły duch jaki pomógł wygrać kiedyś Marianowi mógł uratować ich wynik. Zrobili tyle błędów, jechali na całkowitej arogancji i totalnie nie kontrolowali sytuacji, że aż dziwiłem się jak tak można. Ale cóż - pycha idzie przed upadkiem. Sławek Michałowi da po dupie. Zaraz po tym jak dostanie sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. zed IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 05.12.10, 23:25 krzystek wygral bo udalo mu sie wmowic ze jest: bezpartyjny chociaz tylko zawiesil czlonkowstow w PO a nie wystapil niezalezny (ale tylko od Nitrasa) No ale ja mam prace i te 4 lata bede spokojnie patrzyl jak sie rzadzicie - ja mam czas i jestem cierpliwy by patrzec na rzady zlodzieja i oszusta... Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: zed 06.12.10, 00:08 Chyba ominąłeś kilka wiadomości z gazet. Krzystek wystąpił z PO po układzie arek-jędrek więc po co powtarzasz coś co nie jest prawdą? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: zed IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 06.12.10, 00:11 zawiesil czlonkostwo ale moze ominal mnie ten wazny prasowy fakt choc jak widzialem to raczej byla proba interpetacji w ktorej prezydent przekonywal ze zawieszenie to wystapienie (a pozyczka to darowizna)... ciesz sie zed - prezydent ma niezwykle mocne poparcie ok 15 - 20% - dobry prognostyk by dalej okradac miasto... video.google.com/videoplay?docid=-7159462196656604532# Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DJey smiec i prostak Vlad IP: 217.116.110.* 06.12.10, 21:25 No wlasnie i takich jak Ty Vlad smieci Krzystek powinien zglaszac do prokuratury. Jak mozesz twiwerdzic , ze Krzystek okrada miasto. Upadek obyczajow i lepperowskie szambo. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: smiec i prostak Vlad 06.12.10, 23:45 Gość portalu: DJey napisał(a): > No wlasnie i takich jak Ty Vlad smieci Krzystek powinien zglaszac do prokuratur > y. Jak mozesz twiwerdzic , ze Krzystek okrada miasto. Upadek obyczajow i lepper > owskie szambo. > nie on tylko wzioł mieszkanie które mu się nie nalerzało i jako prawnik na to nie wpadł oddał kościołowi tereny które potaniał w miesiąc porozdawał chodniki o które teraz rozpytuje się prokurator ale on poprostu nie wiem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: smiec i prostak Vlad IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 07.12.10, 00:16 przeciez to jakis dzieciak wypisuje te teksty - prosty maly chamus broni Krzystka - nie zdziwilbym sie gdyby to byl Krzystek Junior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: smiec i prostak Vlad IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 07.12.10, 00:15 Zwyczajnie - moge i twierdze a tobie h do tego i niepotrzebnie wpie...sz miedzy wodke a zakaske. Co do reszty to nawet nie chce mi sie dyskutowac - nie udalo sie rodzicom twoje wychowanie - prosze przekaz im ze poniesli kleske. Odpowiedz Link Zgłoś
g.r.a.f.z.e.r.o Re: zed 06.12.10, 21:49 zed.1 napisał: > Chyba ominąłeś kilka wiadomości z gazet. Krzystek wystąpił z PO po układzie are > k-jędrek więc po co powtarzasz coś co nie jest prawdą? Właśnie o tą sytuację mi chodzi... Jak można definitywnie potwierdzić faktyczne rozstanie się Krzystka z PO? Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: zed 07.12.10, 00:26 Musialbys sprawdzić statut PO. Zakładam, ze wsytarczy deklaracja albo tez zaprzestanie płacenia składek. Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc Ile PO wydało na kampanie? 05.12.10, 22:43 Nie pomógł Tusk, minister i brudna kampania. Nie pomogło łażenie po domach, ale jutro Marcinkiewicz zwoła konferencje i poinformuje nas, że wydali tylko 25tys złotych :)))))). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: Ile PO wydało na kampanie? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 05.12.10, 22:55 daj spokoj - powinienes byc juz duzy i szczepiony by odroznic propagande od prawdy - brudna kampanie prowadzili obaj kandydaci. Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Żenada - widać zainteresowanie mieszkancow 05.12.10, 22:56 Żaden z kandydatów nie zaoferował mieszkańcom niczego co mogłoby zachęcić większość do zastanowienia się i wybierania. Mieszkańcy już nie wierzą i ... mogą wyjeżdżać z miasta. To były wybory personalne, a nie programowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca spójrz inaczej IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 22:57 Wyborcy postawili na tego który jest bezpartyjny , przegrany jest partyjną marionetką Odpowiedz Link Zgłoś
cbaabc marudzisz 05.12.10, 22:58 jak chcesz to pakuj się i baj baj :).Jak zwykle ferment siejesz. Akurat teraz, kiedy w mieście coś się buduje i sporo buduje ty ślepakami strzelasz. Walnij sobie gorzałę ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating in space przegrali obaj-tylko jeden kupił trochę mniejszą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.10, 23:06 przegraną. Świadczy o tym frekwencja. Widać, że nie było co wybierać! Skoro obaj są z PO (rzucenie legitymacją kilka dni temu nic nie znaczy) to wyniki PO w Szczecinie to poziom frekwencji i jest jednym z najniższych w kraju. To jest też dokładnie to co szczecinianie myślą o rządzących. Odpowiedz Link Zgłoś
wypedzonyzziemodzyskanych Re: Żenada - widać zainteresowanie mieszkancow 05.12.10, 23:01 andreas.007 napisał: > Mieszkańcy już nie wierzą i ... mogą wyjeżdżać z miasta. Ja się wymelduje - nie chcę płacić długów jakich narobi Krzystek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szerszeń_stepowy może za cztery lata w tym mieście IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 23:12 zacznie się coś ruszać... Najbliższe cztery lata - epoka zastoju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kmicic Re: może za cztery lata w tym mieście IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 23:21 Gość portalu: szerszeń_stepowy napisał(a): > > Najbliższe cztery lata - epoka zastoju. W osobie Piotra fiftka witamy Breżniewa Pomorza Zachodniego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Oddałem mocz na tamte wybory i na te. IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.10, 22:59 Jestem na luzie psychicznym i diuretycznym. Heeej! Odpowiedz Link Zgłoś
sobiepan1 Re: 4/5 mieszkańców olała ich obu 05.12.10, 23:06 Dla PO idą złe czasy. Sobiepan ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem... Nigdy nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Arek nic się nie stało, Arek nic się nie stało IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 23:05 Jutro będzie trochę gorzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: floating in space 4/5 mieszkańców myśli inaczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.10, 23:08 niż Ci dwaj którzy się bili o stołek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczecinianka Re: 4/5 mieszkańców myśli inaczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.10, 23:15 Krzystek jako prezydent - to oznacza dla Szczecina jedno- wielkie g...no.Rada nie będzie mu pomagać,wojewoda tez nie,Warszawa totalnie wypnie się na nas,powstaną jeszcze może dwa centra handlowe,pozostanie bar Extra,zrujnowany grzybek i to by bylo na tyle.....Wygrana Litwińskiego dawała nadzieję... Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: 4/5 mieszkańców myśli inaczej 05.12.10, 23:21 wybraliśmy mamy - bawi mnie to że ludzie poszli na wizualizacje i obiecanie następnych 4 lat marazmu ale wola ludu sznuję ją Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: 4/5 mieszkańców myśli inaczej 05.12.10, 23:21 Ty chyba mało wiesz o polityce. Odpowiedz Link Zgłoś
ppiioo33 Re: 4/5 mieszkańców myśli inaczej 05.12.10, 23:22 zed.1 napisał: > Ty chyba mało wiesz o polityce. ty za to wiesz wszystko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. sfefin 2050 IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 05.12.10, 23:52 dokladnie zed - malo wiemy o polityce - wiemy za to ze ukrasc mieszkanie to nie jest ani moralne ani dobre radujmy sie bo wygral sfefin2050 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szcz wielkie dzięgi dla Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 23:23 no cóż, szkoda Szczecina, mieszkańcy nie mają wyobraźni ale to neistety dspołeczeństwo mało wykształcone, pierwsze pokolenie ludzi ze wsi.Ssterujący za plecami prezydenta się cieszą.Wygrał dzięki Wyborczej, brudnej kampanii Odpowiedz Link Zgłoś
blooml ... a pozytywna strona bedzie taka 05.12.10, 23:31 ze Krzystek juz nie bedzie mial wymowki, ze "zmaga sie ze spuscizna poprzednika" ;) Stare chinskie przyslowie mowi, ze wszystkie zmiany, nawet te polegajace na tym, ze wszystko zostaje po staremu, koniec koncow wychodza na dobre ;) Zaden z finalistow nie byl Matka Teresa ani Atilla Hunem, dokonalismy zatem wyboru miedzy dwoma bolkami rozniacymi sie, najwyrazniej, w nieistotnych szczegolach. Zaden z nich nie byl w stanie zapewnic tego, ze jutro bedzie slonecznie i cieplo i zaden z nich nie zagraza indeksom gieldy towarowej w Seoulu. I to jest bardziej dobra niz zla wiadomosc ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Tak czy siak bedzie do 2050 - zalozyl dynastie IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 07.12.10, 00:19 a ci co glosowali na Krzystka dali sie podpuscic i na zlosc odmrozili sobie uszy i nosy - a co, maja gest - postawia sie Nitrasowi chocby i za odmrozenia... niech wie Slawek... (a Slawek wbija bo siedzi w Brukseli i wcina belgijskie frytki z majonezem) Odpowiedz Link Zgłoś
blooml Re: Tak czy siak bedzie do 2050 - zalozyl dynasti 07.12.10, 00:23 no to choc tyle dobrego, ze niezdrowo jada ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. O Piotrze Krzystku IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 06.12.10, 00:01 video.google.com/videoplay?docid=-7159462196656604532# bedziecie zadowoleni... Odpowiedz Link Zgłoś