Dodaj do ulubionych

Wygrał Krzystek

05.12.10, 22:30
Jak w temacie.
Obserwuj wątek
    • konspirant.0 Re: Wygrał Krzystek 05.12.10, 22:33
      też mi odkrycie :)
    • Gość: mig suuuuper IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.10, 22:34
      jeszcze widocznie Szczecin nie pierdo..ął na dno.Teraz pie....e :))))))))))))))))))))))
      i suuuuper
      • sobiepan1 Rre: A mnie jest wszystko jedno kto wygrał. 05.12.10, 22:39
        Z pewnością przegrali mieszkańcy.

Sobiepan
        ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem...
        Nigdy nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
        • cbaabc Re: Rre: A mnie jest wszystko jedno kto wygrał. 05.12.10, 22:43
          Widać nie potrafiliśmy wystawić lepszego kandydata.
    • lonelyboy1989 Re: Wygrał Krzystek 05.12.10, 22:38
      I bardzo dobrze. Jutro Nitras i Gawłowski na dywaniku u premiera. ;)
      • konspirant.0 Re: Wygrał Krzystek 05.12.10, 22:39
        a krytykanci w prokuraturze :)
        • Gość: wyborca kto pogrążył Litwińskiego IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 22:43
          no i wykrakałem że SLD i Zawijas utopią Litwińskiego
          • konspirant.0 Re: kto pogrążył Litwińskiego 05.12.10, 22:48
            raczej radni PO :)
          • zed.1 Re: kto pogrążył Litwińskiego 05.12.10, 22:59
            Przy tym jak prowadzili kampanie tylko ten zły duch jaki pomógł wygrać kiedyś Marianowi mógł uratować ich wynik.

Zrobili tyle błędów, jechali na całkowitej arogancji i totalnie nie kontrolowali sytuacji, że aż dziwiłem się jak tak można. Ale cóż - pycha idzie przed upadkiem.

Sławek Michałowi da po dupie. Zaraz po tym jak dostanie sam.
            • Gość: Vlad.H. zed IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 05.12.10, 23:25
              krzystek wygral bo udalo mu sie wmowic ze jest:
              bezpartyjny chociaz tylko zawiesil czlonkowstow w PO a nie wystapil
              niezalezny (ale tylko od Nitrasa)

No ale ja mam prace i te 4 lata bede spokojnie patrzyl jak sie rzadzicie - ja mam czas i jestem cierpliwy by patrzec na rzady zlodzieja i oszusta...
              • zed.1 Re: zed 06.12.10, 00:08
                Chyba ominąłeś kilka wiadomości z gazet. Krzystek wystąpił z PO po układzie arek-jędrek więc po co powtarzasz coś co nie jest prawdą?
                • Gość: Vlad.H. Re: zed IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 06.12.10, 00:11
                  zawiesil czlonkostwo ale moze ominal mnie ten wazny prasowy fakt choc jak widzialem to raczej byla proba interpetacji w ktorej prezydent przekonywal ze zawieszenie to wystapienie (a pozyczka to darowizna)...

ciesz sie zed - prezydent ma niezwykle mocne poparcie ok 15 - 20% - dobry prognostyk by dalej okradac miasto...

video.google.com/videoplay?docid=-7159462196656604532#
                  • Gość: DJey smiec i prostak Vlad IP: 217.116.110.* 06.12.10, 21:25
                    No wlasnie i takich jak Ty Vlad smieci Krzystek powinien zglaszac do prokuratury. Jak mozesz twiwerdzic , ze Krzystek okrada miasto. Upadek obyczajow i lepperowskie szambo.

• ppiioo33 Re: smiec i prostak Vlad 06.12.10, 23:45
                      Gość portalu: DJey napisał(a):

> No wlasnie i takich jak Ty Vlad smieci Krzystek powinien zglaszac do prokuratur
                      > y. Jak mozesz twiwerdzic , ze Krzystek okrada miasto. Upadek obyczajow i lepper
                      > owskie szambo.
                      >
                      nie on tylko wzioł mieszkanie które mu się nie nalerzało i jako prawnik na to nie wpadł
                      oddał kościołowi tereny które potaniał w miesiąc
                      porozdawał chodniki o które teraz rozpytuje się prokurator

ale on poprostu nie wiem....
                      • Gość: Vlad.H. Re: smiec i prostak Vlad IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 07.12.10, 00:16
                        przeciez to jakis dzieciak wypisuje te teksty - prosty maly chamus broni Krzystka - nie zdziwilbym sie gdyby to byl Krzystek Junior
                    • Gość: Vlad.H. Re: smiec i prostak Vlad IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 07.12.10, 00:15
                      Zwyczajnie - moge i twierdze a tobie h do tego i niepotrzebnie wpie...sz miedzy wodke a zakaske.
                      Co do reszty to nawet nie chce mi sie dyskutowac - nie udalo sie rodzicom twoje wychowanie - prosze przekaz im ze poniesli kleske.
                • g.r.a.f.z.e.r.o Re: zed 06.12.10, 21:49
                  zed.1 napisał:

> Chyba ominąłeś kilka wiadomości z gazet. Krzystek wystąpił z PO po układzie are
                  > k-jędrek więc po co powtarzasz coś co nie jest prawdą?

Właśnie o tą sytuację mi chodzi...
                  Jak można definitywnie potwierdzić faktyczne rozstanie się Krzystka z PO?
                  • zed.1 Re: zed 07.12.10, 00:26
                    Musialbys sprawdzić statut PO. Zakładam, ze wsytarczy deklaracja albo tez zaprzestanie płacenia składek.
    • cbaabc Ile PO wydało na kampanie? 05.12.10, 22:43
      Nie pomógł Tusk, minister i brudna kampania. Nie pomogło łażenie po domach, ale jutro Marcinkiewicz zwoła konferencje i poinformuje nas, że wydali tylko 25tys złotych :)))))).
      • Gość: Vlad.H. Re: Ile PO wydało na kampanie? IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 05.12.10, 22:55
        daj spokoj - powinienes byc juz duzy i szczepiony by odroznic propagande od prawdy - brudna kampanie prowadzili obaj kandydaci.
    • andreas.007 Żenada - widać zainteresowanie mieszkancow 05.12.10, 22:56
      Żaden z kandydatów nie zaoferował mieszkańcom niczego
      co mogłoby zachęcić większość do zastanowienia się i wybierania.
      Mieszkańcy już nie wierzą i ... mogą wyjeżdżać z miasta.
      To były wybory personalne, a nie programowe.
      • Gość: wyborca spójrz inaczej IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 22:57
        Wyborcy postawili na tego który jest bezpartyjny , przegrany jest partyjną marionetką
      • cbaabc marudzisz 05.12.10, 22:58
        jak chcesz to pakuj się i baj baj :).Jak zwykle ferment siejesz. Akurat teraz, kiedy w mieście coś się buduje i sporo buduje ty ślepakami strzelasz. Walnij sobie gorzałę ;)
        • Gość: floating in space przegrali obaj-tylko jeden kupił trochę mniejszą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.10, 23:06
          przegraną.
          Świadczy o tym frekwencja. Widać, że nie było co wybierać! Skoro obaj są z PO (rzucenie legitymacją kilka dni temu nic nie znaczy) to wyniki PO w Szczecinie to poziom frekwencji i jest jednym z najniższych w kraju. To jest też dokładnie to co szczecinianie myślą o rządzących.
      • wypedzonyzziemodzyskanych Re: Żenada - widać zainteresowanie mieszkancow 05.12.10, 23:01
        andreas.007 napisał:

> Mieszkańcy już nie wierzą i ... mogą wyjeżdżać z miasta.

Ja się wymelduje - nie chcę płacić długów jakich narobi Krzystek
        • Gość: szerszeń_stepowy może za cztery lata w tym mieście IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 23:12
          zacznie się coś ruszać...

Najbliższe cztery lata - epoka zastoju.
          • Gość: kmicic Re: może za cztery lata w tym mieście IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 23:21
            Gość portalu: szerszeń_stepowy napisał(a):

>
            > Najbliższe cztery lata - epoka zastoju.

W osobie Piotra fiftka witamy Breżniewa Pomorza Zachodniego!
    • Gość: . Oddałem mocz na tamte wybory i na te. IP: *.adsl.inetia.pl 05.12.10, 22:59
      Jestem na luzie psychicznym i diuretycznym.
      Heeej!
      • sobiepan1 Re: 4/5 mieszkańców olała ich obu 05.12.10, 23:06
        Dla PO idą złe czasy.

Sobiepan
        ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem...
        Nigdy nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
    • Gość: wyborca Arek nic się nie stało, Arek nic się nie stało IP: *.dynamic.chello.pl 05.12.10, 23:05
      Jutro będzie trochę gorzej
    • Gość: floating in space 4/5 mieszkańców myśli inaczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.10, 23:08
      niż Ci dwaj którzy się bili o stołek.
      • Gość: szczecinianka Re: 4/5 mieszkańców myśli inaczej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.10, 23:15
        Krzystek jako prezydent - to oznacza dla Szczecina jedno- wielkie g...no.Rada nie będzie mu pomagać,wojewoda tez nie,Warszawa totalnie wypnie się na nas,powstaną jeszcze może dwa centra handlowe,pozostanie bar Extra,zrujnowany grzybek i to by bylo na tyle.....Wygrana Litwińskiego dawała nadzieję...
        • ppiioo33 Re: 4/5 mieszkańców myśli inaczej 05.12.10, 23:21
          wybraliśmy mamy - bawi mnie to że ludzie poszli na wizualizacje i obiecanie następnych 4 lat marazmu

ale wola ludu sznuję ją
        • zed.1 Re: 4/5 mieszkańców myśli inaczej 05.12.10, 23:21
          Ty chyba mało wiesz o polityce.
          • ppiioo33 Re: 4/5 mieszkańców myśli inaczej 05.12.10, 23:22
            zed.1 napisał:

> Ty chyba mało wiesz o polityce.

ty za to wiesz wszystko ;)
          • Gość: Vlad.H. sfefin 2050 IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 05.12.10, 23:52
            dokladnie zed - malo wiemy o polityce - wiemy za to ze ukrasc mieszkanie to nie jest ani moralne ani dobre

radujmy sie bo wygral sfefin2050
        • Gość: szcz wielkie dzięgi dla Szczecina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.10, 23:23
          no cóż, szkoda Szczecina, mieszkańcy nie mają wyobraźni ale to neistety dspołeczeństwo mało wykształcone, pierwsze pokolenie ludzi ze wsi.Ssterujący za plecami prezydenta się cieszą.Wygrał dzięki Wyborczej, brudnej kampanii
    • blooml ... a pozytywna strona bedzie taka 05.12.10, 23:31
      ze Krzystek juz nie bedzie mial wymowki, ze "zmaga sie ze spuscizna poprzednika" ;)

Stare chinskie przyslowie mowi, ze wszystkie zmiany, nawet te polegajace na tym, ze wszystko zostaje po staremu, koniec koncow wychodza na dobre ;)

Zaden z finalistow nie byl Matka Teresa ani Atilla Hunem, dokonalismy zatem wyboru miedzy dwoma bolkami rozniacymi sie, najwyrazniej, w nieistotnych szczegolach. Zaden z nich nie byl w stanie zapewnic tego, ze jutro bedzie slonecznie i cieplo i zaden z nich nie zagraza indeksom gieldy towarowej w Seoulu.

I to jest bardziej dobra niz zla wiadomosc ;)
      • Gość: Vlad.H. Tak czy siak bedzie do 2050 - zalozyl dynastie IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 07.12.10, 00:19
        a ci co glosowali na Krzystka dali sie podpuscic i na zlosc odmrozili sobie uszy i nosy - a co, maja gest - postawia sie Nitrasowi chocby i za odmrozenia... niech wie Slawek... (a Slawek wbija bo siedzi w Brukseli i wcina belgijskie frytki z majonezem)
        • blooml Re: Tak czy siak bedzie do 2050 - zalozyl dynasti 07.12.10, 00:23
          no to choc tyle dobrego, ze niezdrowo jada ;)
    • Gość: Vlad.H. O Piotrze Krzystku IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 06.12.10, 00:01
      video.google.com/videoplay?docid=-7159462196656604532#
      bedziecie zadowoleni...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka