Gość: Andrzej IP: *.nll.se 16.04.04, 09:36 Ten kto podcial drzewo pokazal, ze jest on glupszy od pnia! W moich oczach jest on mniej wart niz drzewo, ktore zniszczyl. Zycze mu tego samego! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Re: Wandale podcięli dąb 16.04.04, 13:21 masz racje Andrzeju! Swiete drzewo z gaju Swarozyca tak potraktowac! Ja kazalbym mu napletek obciac! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Wandale podcięli dąb 16.04.04, 13:28 on tez tylko PODcial to drzewo..:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ana Re: Wandale podcięli dąb IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.04.04, 15:31 swarożyc na siłę do partii zapisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamoniowa Re: Wandale podcięli dąb IP: 212.244.77.* 16.04.04, 13:51 No coz.....sa glowy, ktorych trzyma sie tylko lupiez..... Odpowiedz Link Zgłoś
swantevit Re: Wandale podcięli dąb 16.04.04, 14:14 Skarbie, za krotko tu jestes abys sie mogla autorytatywnie wypowiadac o rzeczach ktore przechodza twoja imaginacje..(:- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bleblek Re: Wandale podcięli dąb IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 16.04.04, 16:32 Dla mnie to drzewo przedstawia większą wartość niż 70% obecnie zamieszkującej Szczecin ludności. Kundle są mniej szkodliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawska Re: Wandale podcięli dąb IP: *.szczecin.mm.pl 17.04.04, 13:55 A to nie wiedzieliście, że w tym mieście mieszka banda debili? Jestem tylko ciekawa dlaczego nikt nie zareagował? Może to mieszkańcy któregoś z bloków - może im drzewko zasłaniało widok? Odpowiedz Link Zgłoś
searover Widocznie komus przeszkadzal 17.04.04, 19:03 U nas, w Najjasniejszej Rzeczypospolitej taka juz wolnosc panuje, ze jak komus dab zaslania widok z okna, to go po prostu podcina, a jak przeszkadzaja samochody to nie pozwoli na przebieg autostrady w poblizu, chocby nawet 3/4 miasta bylo za. Szlachcic na zagrodzie rowny wojewodzie. Przez wieki nic sie nie zmienilo. Odpowiedz Link Zgłoś