Dodaj do ulubionych

WOŚP. Trzeba się dużo uśmiechać

09.01.11, 20:27
zabawa w szcecinie byla super mogli by tylko nie pokazywac swiatelka do nieba ze szczecina bo straszny kicz jakies lampiony z netto troszke lipa ale u nas nigdy nie bylo sztucznych ogni zawsze jakies zamienniki lasery lub ogniska....ale poza tym fajna zabawa:_)
Obserwuj wątek
    • Gość: twarda wazelina Re: WOŚP. Trzeba się dużo uśmiechać IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 20:48
      Paprykarz! Powiedz ile z własnej kieszeni dałeś na tą orkiestrę. A może zarobiłeś , bo sporo ludzi w ten dzień kasuje gruby szmalec.
      • paprykarz100 Re: WOŚP. Trzeba się dużo uśmiechać 09.01.11, 20:57
        dalem 50zl ale i tak nie wiem oco Ci chodzi??? kto na tym zarabia???
        • Gość: twarda wazelina Re: WOŚP. Trzeba się dużo uśmiechać IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 21:06
          No! sceny, pracownicy techniczni, cała masa artystów różnej maści Sporo tego.
          Obsługa techników, zabezpieczenie służb , urzędników, media,
          • Gość: macgreg Re: WOŚP. Trzeba się dużo uśmiechać IP: *.szczecin.mm.pl 09.01.11, 21:15
            Spółka "Złoty Melon"
          • Gość: Magda Re: WOŚP. Trzeba się dużo uśmiechać IP: 94.254.155.* 09.01.11, 21:42
            Szkoda mi Ciebie :-(
    • zbigniews1934 Re: WOŚP. Trzeba się dużo uśmiechać a kiedy bedzie 09.01.11, 22:22
      dziadowska zbiorka na pieluszki dla dzieci w szpitalach panstwowych.Moze pani minister Kopacz odpowie kiedy skonczy sie to dziadowstwo naszych dzieci na ulicach polskich miast i miasteczek ? Wstyd na cala Europe i Unie Europejska a nie osiagniecia w dziadowaniu naszych dzieci pod szyldem tego oszoloma Owsiaka.
      • Gość: "Ewa Kopacz" dokładam swoje miliony IP: *.szczecin.mm.pl 09.01.11, 22:30
        S W O J E ! ! !
    • nasa3000 WOŚP. Trzeba się dużo uśmiechać 09.01.11, 23:13
      I wiecie co? Wydali tyle kasy na te sztuczne ognie, a mogli by wydać tą kasę na dzieciaki. A Szczecin co ? Tradycyjnie kurna jego mać, setki ludzi przytulonych do siebie z zapalniczkami i zimnymi ogniami - pełni miłości i serdeczności, a przecież o to chodziło. A kasa, która poszła w niebo ze sztucznymi ogniami w Warszawie i innych miastach nikomu nie uratuje życia.
    • nasa3000 Re: WOŚP. Trzeba się dużo uśmiechać 09.01.11, 23:15
      Wydali tyle kasy na te sztuczne ognie, a mogli by wydać tą kasę na dzieciaki. A Szczecin co ? Tradycyjnie, setki ludzi przytulonych do siebie z zapalniczkami i zimnymi ogniami - pełni miłości i serdeczności, a przecież o to chodziło. A kasa, która poszła w niebo ze sztucznymi ogniami w Warszawie i innych miastach nikogo nie uratuje....
      • sobiepan1 Re: Ile musiała dać Mandaryna 09.01.11, 23:30
        - że pozwolono jej skrzeczeć, jak zarzynana pularda w Galaxy.
        Sobiepan
        ...jestem sobie panem; wójtem, plebanem...
        Nigdy nie kłóć się z idiotami - ściągną cię na swój poziom i pokonają doświadczeniem...
    • turkusonly koszty ? 09.01.11, 23:37
      ciekawe, jakie są koszty tej owsiakowej imprezy ?
      • Gość: twarda wazelina Re: koszty ? IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 08:46
        W Kostrzynie nad Odrą -wakacyjnej stolicy przystanku Łudstok i Akademii Przepięknej Z.Hołdysa
        jest szpital miejski potężnie zadłużony w stanie likwidacji. Ten szpital jest o tyle potrzebny ,żeby ratować życie imprezowiczów , głównie odtruwanie po przedawkowaniu narkotyków.
        Tam komornik zajął sprzęty i maszyny ratujące życie dzieciom.
        • Gość: as szkoda że owsiak wyręcza szpitale w inwestycjach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.11, 10:09
          kazdy rząd będzie popierał owsiaka bo wtedy kaska jet zaoszczędzona i mozna jak to dzisiaj pisze prasa więcej urzedników i więcej.
    • Gość: bolek to uważacie, żeby nie pomagać IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 11:17
      Ja wczoraj byłem na placu Orła Białego i mi się podobało, w sumie szkoda,że nie było fajerwerków, bo to zawsze jest jakaś atrakcja dla darczyńców, szczególnie, że dużo dzieci było z rodzicami.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka