Dodaj do ulubionych

Pytanie o Kurier Szczeciński

28.02.11, 18:54
Witam,
mam pewien problem ze zdobyciem informacji i proszę Forumowiczów o pomoc. Otóż chciałabym się dowiedzieć gdzie znajdują sie oddziały Kuriera Szczecińskiego. Z moich informacji wynika, że na pewno w Szczecinie (na pl. Hołdu Pruskiego) i w Stargardzie Szczecińskim. Co z oddziałami w Koszalinie i Świnoujściu? Są jeszcze? (nie wiem czy informacje podawane przez google mogę uznać za wiarygodne)
Bardzo proszę o pomoc.
Obserwuj wątek
    • serenita123 Re: Pytanie o Kurier Szczeciński 28.02.11, 19:01
      www.24kurier.pl/O-nas#kurier_dzisiaj
      nawet nie chce mi się komentować pytania...
      • anna_studentka Re: Pytanie o Kurier Szczeciński 28.02.11, 19:32
        Hmm
        Dane Izby Wydawców Prasy i kolportera Kuriera mówią co innego. Portalu nie uważam za wiarygodne źródło informacji, dlatego pytam osoby mieszkające w rejonie Szczecina, które być może czytują Kurier Szczeciński. Ja mieszkam z 700 km od Szczecina i nie mam możliwości sprawdzenia na miejscu jakie są oddziały a e-wydanie obejmuje tylko mutację (-->'wersję') szczecińską).
        I nie, nie komentuj, proszę, jeśli nie wnosisz niczego wartościowego.

serenita123 napisała:

> www.24kurier.pl/O-nas#kurier_dzisiaj
        > nawet nie chce mi się komentować pytania...
        >
        • Gość: kiełbaska Re: Pytanie o Kurier Szczeciński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.11, 21:31
          A tak dla zaspokojenia ciekawości, po co ci to?
          • anna_studentka Re: Pytanie o Kurier Szczeciński 01.03.11, 14:08
            Na studia. Jestem na specjalności dziennikarskiej i mam przedmiot 'Media w Polsce'. W ramach analiz dzienników wydawanych w Polsce mnie dostał się właśnie 'Kurier Szczeciński', co spowodowało trochę problemów z brakiem informacji, stąd też moje pytanie.
            • hsps Re: Pytanie o Kurier Szczeciński 01.03.11, 14:11
              No to trafilas na serenite, lat 13, niewydolnosc... niewazne... - wspolczuje!
        • Gość: szcz. Re: Pytanie o Kurier Szczeciński IP: *.dynamic.chello.pl 01.03.11, 19:49
          1. forum GW z pewnością nie należy do wiarygodnych źródeł informacji dla studenta !!!

2. wątpliwym jest, aby KS miał oddziały poza Stargardem Szczecińskim
          W SZCZECINIE JEST SIEDZIBA REDAKCJI, NIE ODDZIAŁ !!!

(szczególnie, gdy w zeszłym roku zrezygnowano z 4 mutacji, wprowadzonych w 1999 roku
          - obecnie ukazuje się jedynie w tzw. mutacji szczecińskiej),
          w tym samym roku powstał oddział koszaliński - ale już nie istnieje,
          to jedynie fragment ciekawej historii dziennika.

KS ma korespondentów w poszczególnych powiatach (Choszczno, Goleniów, Nowogard, Gryfino, Kamień Pomorski, Gryfice, Trzebiatów, Kołobrzeg, Białogard, Koszalin, Międzyzdroje, Myślibórz, Stargard Szczeciński, Szczecinek, Świnoujście, Wolin, Świdwin, Łobez, Wałcz)

3. polecam czytać, czytać, czytać, rozmawiać, dzwonić, dowiadywać się w każdy inny możliwy sposób <wiarygodne źródło> a forum traktować jako ostateczność
    • Gość: gil Re: Pytanie o Kurier Szczeciński IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.11, 15:42
      Dział informacji region (tel. 91 44-29-280)
      Sylwia Dudek
      teren@kurier.szczecin.pl
      Zadzwoń, napisz, zapytaj. Nie ugryzą.
      • anna_studentka Re: Pytanie o Kurier Szczeciński 01.03.11, 18:41
        Wysłam maila do redakcji w piątek, nie odpisali, niestety.
        Ale w sumie niezły pomysł, żeby zatelefonować. Dziękuję bardzo za sugestię.
        • Gość: Absolwent Re: Pytanie o Kurier Szczeciński IP: *.net 01.03.11, 19:21
          anna_studentka napisała:
          Ale w sumie niezły pomysł, żeby zatelefonować. Dziękuję bardzo za sugestię.

20 lat temu na ten pomysł wpadłby uczeń szkoły podstawowej i to bez podpowiedzi. Nie no poziom rośnie!
          • serenita123 Re: Pytanie o Kurier Szczeciński 01.03.11, 20:48
            wszystkie te dane podałam linkiem w pierwszym poście:
            są tam numery tel. i maile
            miałem jej jeszcze wystłumaczyć który dział za co odpowiada?
            podpowiedzieć: "zaaaadzwoooń"? lub: "napisz mejla"?
            a może po prostu wytłumaczyć jak się wciska numerki na tarczy telefonu?
            to rzeczy elementarne
            jasne i zrozumiałe
            ale chyba tylko dla myślących
    • Gość: Dziwne Re: Pytanie o Kurier Szczeciński IP: 80.50.132.* 02.03.11, 14:32
      Kurier miał do niedawna mutacje. A dokładnie gazety różniły się jedną, ostatnią stroną. Po zlikwidowaniu mutacji, informacji nie jest mniej. Region po prostu wszedł po środka gazety. Dziwne, że nie zadzwonisz do Kuriera, skoro potrzebujesz tak podstawowych danych o gazecie.
      • herman.brunner Re: Pytanie o Kurier Szczeciński 13.03.11, 01:09
        własnie :)
    • mdn Re: Pytanie o Kurier Szczeciński 13.03.11, 01:11
      a strona kuriera nie była pomocna?
      • herman.brunner Re: Pytanie o Kurier Szczeciński 13.03.11, 01:13
        może sie zawiesiła?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka