niezly_cwaniak 10.03.11, 09:21 Pozdrawiamy polityków (i prezydenta też). Bierzcie sobie do serca to co tu piszemy, bo wy jesteście dla nas anie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
swarozyc Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum G... 10.03.11, 09:37 Zycze zdrowia(psychicznego) panu Litwinskiemu, ktory do dzis nie moze otrzasnac sie po smierci Jasia Pawelka Drugiego.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ed tateti nie wykorzystała szansy na coming out :) IP: 31.60.178.* 10.03.11, 09:44 Odpowiedz Link Zgłoś
stary.telewizor Przyganiał kocioł garnkowi! 10.03.11, 10:42 Anonimy wynaleziono w niepamiętnych czasach. Paszkwile ( nazwa pochodzi od ulicy, na której specjalnie powieszono tablicę, na której wypisywano szesnastowieczne posty ) czy pamflety rozpowszechniano z inicjatywy zarówno opozycji jak i władzy. Zmieniła się technologia, zmieniły się i narzędzia. Nie zmienił się powód ukrywania się pod pseudonimem. Kiedyś szary obywatel chronił swoją głowę przed katem władcy, teraz podobnie. Krzystek jest silniejszy ode mnie, bo ma na posyłki policję, prokuratury i sądy. Siła złego na jednego, więc trzeba się chować przed władcą, który także na współczesny sposób jest z reguły okrutnikiem. Krzystek sięgający po policyjną pałkę przeciwko paszkwilantom okazał się być średniowiecznym okrutnikiem bez klasy i poczucia humoru! Anonimów jest więcej. Anonimowi są urzędnicy ( trzeba CBA czy CBŚ, by przy aferkach wskazać winnych po nazwisku ), politycy zasłaniający się dyscyplina partyjną, biskupi - chowają się za komunikaty nawet nieformalnych ciał kościelnych -, sędziowie i prokuratorzy nie mający odwagi firmować własną twarzą i nazwiskiem niepopularnych wyroków i utajniający nagminnie postępowania oraz posiedzenia i skwapliwie korzystający z immunitetów itd. Skoro ci wszyscy dają negatywny przykład, to dlaczego akurat ja mam być tylko honorowy!? Poza tym, jeżeli czytam, że Brudziński to łobuz, to przecież nie oznacza to dla mnie, że bije on żonę i wyrywa na ulicy babciom torebki. Rozumiem, że Brudziński jest łobuzem politycznym i jeżeli przypomnę sobie, na przykład, jego anonimowe i zakulisowe działania i decyzje w sprawach nominacji różnych dyletantów i politycznych cyngli na stanowiska dyrektorów i prezesów będące chwilowo w PIS-owskiej nomenklaturze, to oczywiście wszytko mi się zgadza i epitet przestaje być epitetem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.11, 10:43 niezly_cwaniak napisał: > (politycy) Bierzcie sobie do serca to co tu piszemy, bo wy jesteście dla nas anie odwrotni > e. Nie sądzę, żeby brali sobie do serca cokolwiek tutaj piszemy. Buta polityków nie zna granic, co widać po ich wypowiedziach. Polska zawsze była krajem niesłychanej arogancji władzy i dalej tak jest.. Szczecin nie wyróżnia się specjalnie od średniej krajowej z tym wyjątkiem, że w porównaniu z innymi miastami bardzo szybko pauperyzuje się i osiąga dno gospodarcze... Ale politków bardziej interesuje to czy ktoś im ubliża czy nie, niczym jakiś włatcuf absolutych, czy afrykańskich kacyków... władza korumpuje, ale władza absolutna ( a taka mają w swoich głowach politycy) korumpuje absolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: twarda wazelina Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.11, 10:52 Prawdopodobnie szykuje się kolejne zlecenie do prokuratury pałkarza i zomowca z urzędu. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum 10.03.11, 10:54 Jest to bardzo prawdopodobne. Takie zawiadomienie bardzo nobilituje społecznie tego, na kogo zostanie złożone :) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum 10.03.11, 11:14 Nic mi o tym nie wiadomo :) Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum 10.03.11, 11:27 Oj nie bądź taki skromny ex:)) Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum 10.03.11, 12:37 Aparatczyków urzędniczo-politycznych to nie dotyczy :( Wy opluwacie za kasę Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum 10.03.11, 12:47 Aparatczyków urzędniczo-politycznych to nie dotyczy :( Wy opluwacie za kasę Za bytności Jacyny w PiS-ie opluwałeś za kasę? Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum 10.03.11, 13:52 Działaczem PiS nie byłem nigdy i nie będę. PiS jest dla mnie partią na którą będę głosowł bez względu na to gdzie znajdzie się Jacyna-Witt. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum 10.03.11, 17:21 Ominąłeś temat...;) Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum 10.03.11, 19:11 tatemen napisał: > Aparatczyków urzędniczo-politycznych to nie dotyczy :( Wy opluwacie za kasę tatemen, jesteś smutną, zakompleksioną ciotą. Odpowiedz Link Zgłoś
tatemen Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum 10.03.11, 20:21 Uderz w stół :)))))) Akurat komentowałem XYZ ale widocznie zabolałocw...u Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum 11.03.11, 10:09 Ex ma rację. Jesteś etatowym chwalcą MJW, a zarzucasz mi pisanie za kasę. Masz jakiś dowód na swoje twierdzenie PiS-owski kłamco? Odpowiedz Link Zgłoś
mike_0001 Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum G... 10.03.11, 12:43 ciekawe ilu polityków się tu wypowiada :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.03.11, 12:44 mike_0001 napisał: > ciekawe ilu polityków się tu wypowiada :) Aż byś się zdziwił. Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum 10.03.11, 17:28 Twierdzisz, że ZED, też jest którymś z wiodących polityków? Która partia może mieć takiego głupka w szeregach? Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum 10.03.11, 17:41 Nie powiem ci w szeregach ktorej partii moga mnie miec, ale powiem, ze dla ciebie jedynie pasują szeregii szpitala psychiatrycznego w zdrojach. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum 10.03.11, 18:35 Tego, w którym polityk PO zarabia oficjalnie ponad 20 000 złotych miesięcznie? A na fuchach i prawach autorskich kolejne 10 000 złotych? ZED, powiedz mi, jak to jest lubić partię, której podstawą działalności jest zamykanie lub rozdawanie szpitali. Kto odpowiada za to, że na Janosika od dwóch lat stoi zamknięty szpital? Odpowiedz Link Zgłoś
lemisiaque Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum 10.03.11, 21:46 Większość się tutaj zna, czasami wywlekają osobiste sprawy, porozumiewają się między wierszami. Partyjnych działaczy czy ludzi w inny sposób uwikłanych w lokalną politykę i lokalne układy - nawet jeśli nie jest ich najwięcej - słychać tutaj najlepiej, to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty miernego prezydenta też zapytaliście? WOW 10.03.11, 17:05 Biedactwo miernota u koryta raz się poskarżyła. Gdyby "biedna" miernota prezydencka wyciągała konstruktywne wnioski z postów, toby szczecinianie nie nazywali po imieniu standardów etycznych i honorowych działań radcy prawnego Krzystka. Odpowiedz Link Zgłoś
cazz Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum G... 10.03.11, 22:23 Jeśli rzeczywiście czytają to politycy, to chciałbym poprosić aby zezwolili na postawienie jeszcze kilku hipermarketów i centr handlowych- najlepiej w centrum. Tak by były mniej więcej w odstępie 500m (tak jak galaxy i kaskada) i abyśmy w efekcie wszyscy mogli w nich pracować, aby zarobioną w nich kasę tam wydawać. Podpisano- prywaciarz, którego macie głęboko w poważaniu. Szkoda że macie w dupie drobnych, już ledwo zipiących drobnych przedsiębiorców, bo to oni napędzają gospodarkę... Ps. Ja nie narzekam, jak się z biznesem zwinę, będę miał wreszcie powód by się z tego miasta wynieść i napędzać miejską kasę jakiegokolwiek innego polskiego miasta. Jedyne co mnie jeszcze tu trzyma to to, że chcę ukończyć rozpoczęte studia. Ale to już niedługo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prywaciarz Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.03.11, 07:58 Politycy znowu nie mieli odwagi. Oprócz Litwińskiego nikt nie nie pisał na tym forum ? :) Nikt nie polecał np swoim pracownikom, np biura poselskiego, obowiązku pisania na forum ? :) Zwykli tchórze. Poza tym co to za zarzut ,że ktos pisze tu anonimowo skoro Gazeta taką właśnie możliwość tu stworzyła. Poza tym nie jest to anonimowa twórczość skoro w przypadku naruszeń prokuratura bez problemu może ustalić z czyjego IP było to wysłane. Jak to więc anonimowość panany. Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-xyz Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum 11.03.11, 10:16 Oprócz Litwińskiego nikt nie nie pisał na tym > forum ? :) Pisywał Nitras, Kęsik, Wijas... tych pamiętam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 08:18 pisał, też Dobrzyński i Serdyński Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.11, 08:35 Gość portalu: bolek napisał(a): > pisał, też Dobrzyński i Serdyński A kto to Dobrzyński i ten drugi???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Pręgierz IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.11, 08:54 To forum powinno być trakim pręgierzem dla szczecinskich polityków.. mogą sobie latać do prokuratury i gdzie jeszcze chcą.. nie wiem czy mogą się bardziej osmieszyć czy nie.. ale demokratyczny świat ich wyśmieje i ich megalomańskie ambicje.. Partyjniactwo, nepotyzm, paranoja w glowach, niepohamowana żądza władzy.. co to qrwa jest? Ludzie którzy chcą wziąć odpowiedzialność za miasto a nawet po zimie nie potrafią posprzątać niemiłosiernie brudnych ulic?!!! Domyślam się, że dla nich to standard i ze w mieszkaniach i domach tez mają rozdeptane na dywanie psie odchody i pełno brudu na podłodze... Politycy to spece od wyrywania kasy z miasta i rozpiera ich totalna arogancja wobec obywateli ... za coś takiego tylko pod pręgierz i... chłosta. Wyłącznie... dla ich własnego dobra. Powinni się cieszyć że stawiamy pod pręgierzem tylko na forum. A nie w rzeczywistości... bo należy im się porządna chłosta i wyrzucenie za bramy miasta już od dawna.. i tym wszystkim ich pociotkom i kolesiom co to jak pasożyty ciągną kasę miejską kiedy tylko nadarzy sie okazja... Najwyraźniej szczecinscy politycy mają jakiś dysonans poznawczy... i nieprawdopodobne mniemanie o sobie.. jakaś totalna megalomania. Odpowiedz Link Zgłoś
bjqbjq123 Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum 11.03.11, 14:34 dokładnie:):) Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy-didey Re: Politycy (prezydent też) o szczecińskim forum 11.03.11, 19:37 Dokładnie tak!!!! Odpowiedz Link Zgłoś