Dodaj do ulubionych

Milion postów na forum - znamy zwycięzców

14.03.11, 12:20
Ten "konkurs" to parodia. Takiej ilości spamu tu jeszcze nie było, a co najśmieszniejsze sama gazeta to sprowokowała. Przepchaliście ten milion kolanem, a można było to zrobić elegancko i bez zamieszania.
Obserwuj wątek
    • Gość: luzak Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców IP: *.globalconnect.pl 14.03.11, 12:48
      ŻENADA
      zdaje się, że nikt ze stałych bywalców nie brał w tym udziału
      • mercedes_4 Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców 14.03.11, 12:59
        czyli dobrze powiedziałam, że herman bruner będzie blisko, tak oczywiście masz rację, to są nowe nicki, które powstały aby zdobyć laptopa, a może się ujawnili beznickowcy? Też mogą, ale niech mają "Śmierdzi tu podejrzanym interesem"
        • herman.brunner Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców 14.03.11, 13:27
          srednio nowy jestem - specjalnie sprawdziłem najstarsze listy z konta - ostatni zachowany jest z 31 marca 2004 :)
          gratuluje Zwyciezcy - ciesze sie miejsca na podium... :)
          a generalnie to była przeciez zabawa :)
          ukłony i miłego dnia
          herman b. :)

mercedes_4 napisała:

> czyli dobrze powiedziałam, że herman bruner będzie blisko, tak oczywiście masz
          > rację, to są nowe nicki, które powstały aby zdobyć laptopa, a może się ujawnili
          > beznickowcy? Też mogą, ale niech mają "Śmierdzi tu podejrzanym interesem"
          • Gość: kiełbaska Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 13:33
            herman.brunner napisał:

> srednio nowy jestem - specjalnie sprawdziłem najstarsze listy z konta - ostatni
            > zachowany jest z 31 marca 2004 :)
            > gratuluje Zwyciezcy - ciesze sie miejsca na podium... :)
            > a generalnie to była przeciez zabawa :)
            > ukłony i miłego dnia
            > herman b. :)

Dostałeś swojego lizaka, możesz już spadać.
            • herman.brunner do kiełbaski 14.03.11, 13:57
              jakie to polskie....
              nie dostałem lizaka i nie wiem czy dostane ;)
              • swarozyc Re: do kiełbaski 14.03.11, 14:05
                herman.brunner napisał:
                jakie to polskie....
                --------------------------------------
                nie polskie, a katolskie. Ja zycze ci wszystkiego najlepszego, abys znalazl prace i gratuluje wygranej.
                • Gość: kiełbaska Re: do kiełbaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 18:36
                  No, widzisz swar, ja w tym wypadku jestem się w stanie z toba zgodzić. Cóż mam wielkiego fana, który jednak niczym nie jest mnie w stanie zaskoczyć, bo to miałki rozumek.
                  Myślę, że bywając tu chociaż dla paru osób jestem identyfikowalny i odróznialny od tego niktosia.
              • Gość: kiełbaska Re: do kiełbaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 18:34
                Widzisz herman.brunner mam wielkiego fana od paru lat, teraz nawet ma tego samego dostawcę internetu, jak jest w pracy to nadaje od innego (a może to z kawiarenki lub od swojego znajomego)
                Postrzegam go tak samo jak ty, tylko bardziej mam go na liście do psychiatryka.
                • Gość: lelon Re: do kiełbaski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 18:51
                  Mieszanka whisky i Coehlo zniszczyła ci psychę Jarek.
              • Gość: Vlad.H. Re: do kiełbaski IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 14.03.11, 21:02
                herman - dobrze ci napisal kielbaska - na zyczenie wybiorczej zrobiliscie chlew ze spamowaniem - dobrze ze ten milion minal i bedzie spokoj na jakis czas a ty musisz pozebrac pod kosciolem - tylko uwazaj bo proboszcz nie lubi konkurencji
                • herman.brunner Re: do kiełbaski i vlada 14.03.11, 21:10
                  jasne... normalnie - obrzucanie sie błotem, dowalenie temu i owemu, gadki o osranych gaciach, naloty prokuratorów na internautów... normalnie
                  tak polska, taka gmina
                  a tu chodziło o zabawę ... :)
                  • herman.brunner Re: do kiełbaski i vlada ... 14.03.11, 21:11
                    a komuś kto wygrał 6 w totka zyczysz śmierci?
                    • Gość: kiełbaska Re: do kiełbaski i vlada ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 21:39
                      kiełbaska jedna jest z rozumem i ta jest tylko jedna, i podróba bez własnego ja, która zyje na koszt prawdziwej i pluje tak naprawdę we mnie
                  • Gość: Vlad.H. Re: do kiełbaski i vlada IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 14.03.11, 21:46
                    hermann ja cie prosze... gratuluje wygranej, powodzenia w katolickim zyciu
                  • Gość: martadela Re: do kiełbaski i vlada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 21:50
                    herman.brunner napisał:

> jasne... normalnie - obrzucanie sie błotem, dowalenie temu i owemu, gadki o os
                    > ranych gaciach, naloty prokuratorów na internautów... normalnie
                    > tak polska, taka gmina
                    > a tu chodziło o zabawę ... :)

Jak tylko o zabawę to zrób to:

forum.gazeta.pl/forum/w,70,123135984,123135984,Prosba_do_zwyciezcow.html
                    A guwno nie o zabawę bo tego nie zrobisz.
            • Gość: kiełbaska Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 18:32
              Ej podrobiona kiełbasko, która spłaszczona przez brak rozumku musi podszywać się pod innych by móc mówić to ja MĘDRZEC!
              To dziwne, tak cudzą chcieć być twarzą?
          • moryc Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców 14.03.11, 20:27
            dziekuje za gratulacje i rowniez gratuluje. komputer jak najbardziej super. Aha nie jestem w zaden sposob zwiazany z gazeta wyborcza, ani z redaktorami, ani z nikim z agory. jestem po prostu zwyklym czlowiekiem.

pozdrawiam raz jeszcze :)
            • swarozyc Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców 14.03.11, 22:34
              moryc napisał:
              jestem po prostu zwyklym czlowiekiem.
              ----------------------------------------------------------
              Masz przesadnie wiernopoddanczy stosunek do ludzi z GW..
    • gigiart i wszystko wróci do normy,przez ten konkurs na 14.03.11, 13:00
      forum było masę spamu
    • Gość: Anka Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 17:36
      a ja myślę, ze po prostu zazdrościcie wygranej... nawet jeśli ktoś zalogował się tylko po to żeby wygrać to miał takie prawo..
      tematem konkursu był "MILIONOWY POST" a nie "który ze stałych forumowiczów napisał najwięcej postów"
      wstydźcie się... no cóż... mentalność polska
      a ja gratuluję wygranej i pozdrawiam
      • Gość: kiełbaska Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 17:46
        Gość portalu: Anka napisał(a):

> a ja myślę, ze po prostu zazdrościcie wygranej... nawet jeśli ktoś zalogował si
        > ę tylko po to żeby wygrać to miał takie prawo..
        > tematem konkursu był "MILIONOWY POST" a nie "który ze stałych forumowiczów napi
        > sał najwięcej postów"
        > wstydźcie się... no cóż... mentalność polska
        > a ja gratuluję wygranej i pozdrawiam

Aniu, jesteś blondynką, prawda?
        • dyrgosia Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców 14.03.11, 18:09
          Wygrał spam ;-)
          • 1przeciwnik_glupoty wygrała głupota miernot dziennikarskich GW 14.03.11, 19:54
            Nie spam wygrał a głupota pseudofachowców, jakich miernota Jachim trzyma u siebie w gazecie...

... bo ktoś, kto nie jest debilem ukryłby licznik na forum i zamiast ogłaszać wiadomość wszem i wobec - ogłosił PO WYGRANEJ!

W ten sposób zniechęca się do siebie poważnych internautów, ale GW w Szczecinie wielokrotnie pokazała, że liczy się etacik, układzik a czytelników ma w dupie. Może przez to do dupy jest sprzedaż GW w Szczecinie?
        • Gość: kiełbaska Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 18:39
          Anka, chcę i tobie zwrócić uwagę, że mam tu jakiegoś zawzętego fana politycznego, który od lat paru siedzi na moim niku. Już taki z niego niktoś, że sam nie może nic więcej wycedzić ze swojej głowy jak tylko podszyć się pod kogoś i wyzywać jak leci. No to taki pluskwiak.
        • Gość: Anka Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 20:18
          nie, nie jestem blondynka... jestem ruda:)
      • Gość: nicoleon Skąd ta zawiść w pustych nickach? IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 17:52
        Ja też nie rozumiem...
        Skąd ten rwetes? Bo ktoś w tym czasie pisał więcej? Bardziej? Szybciej czy mocniej?
        Dla mnie to absolutnie oczywiste, jeśli przyjąć teorię, że zależało mu na wygranej.
        Gratuluję zarówno wiary w szczęście jak i samego jego.

• diabelek771 Re: Skąd ta zawiść w pustych nickach? 14.03.11, 18:07
          Dziękuje, szkoda że nie udało trafić się w milion ale i tak się cieszę ! Bo uwierzcie że akurat ok 2 wszedłem przez przypadek na forum, nie wyczekiwałem miliona. Na forum udzielam się od wielu lat chociaż bardzo rzadko :)
    • zalpi Milion postów na forum - znamy zwycięzców 14.03.11, 18:06
      moryc jest znajomkiem tych z GW?

forum.gazeta.pl/forum/w,70,123070980,123077104,i_tak_wygra_kumpel_naczelnego_.html
      forum.gazeta.pl/forum/w,70,123070980,123099168,podatek_i_tak_zaplaci_GW_bo_wiadomo_kto_wygra_.html
    • 1przeciwnik_glupoty Kowalewska - do roboty! Sprawdzić powiązania... 14.03.11, 19:39
      No to teraz można byłoby kopnąć w siedzenie Kowalewską, żeby popisała się dziennikarstwem śledczym i sprawdziła czyim kuzynem jest autor postu ;-)

To takie typowe dla GW, że w konkursach wygrywają przypadkowe osoby, albo wręcz nieprzypadkowo lubiane przez Jachimka... jak w pseudoplebiscycie na szczupaki i śledzie.

Ciekawe, że nawet ogłaszają konkurs GW potrafi zniechęcić do siebie internautów.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka