niezly_cwaniak 14.03.11, 12:20 Ten "konkurs" to parodia. Takiej ilości spamu tu jeszcze nie było, a co najśmieszniejsze sama gazeta to sprowokowała. Przepchaliście ten milion kolanem, a można było to zrobić elegancko i bez zamieszania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luzak Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców IP: *.globalconnect.pl 14.03.11, 12:48 ŻENADA zdaje się, że nikt ze stałych bywalców nie brał w tym udziału Odpowiedz Link Zgłoś
mercedes_4 Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców 14.03.11, 12:59 czyli dobrze powiedziałam, że herman bruner będzie blisko, tak oczywiście masz rację, to są nowe nicki, które powstały aby zdobyć laptopa, a może się ujawnili beznickowcy? Też mogą, ale niech mają "Śmierdzi tu podejrzanym interesem" Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców 14.03.11, 13:27 srednio nowy jestem - specjalnie sprawdziłem najstarsze listy z konta - ostatni zachowany jest z 31 marca 2004 :) gratuluje Zwyciezcy - ciesze sie miejsca na podium... :) a generalnie to była przeciez zabawa :) ukłony i miłego dnia herman b. :) mercedes_4 napisała: > czyli dobrze powiedziałam, że herman bruner będzie blisko, tak oczywiście masz > rację, to są nowe nicki, które powstały aby zdobyć laptopa, a może się ujawnili > beznickowcy? Też mogą, ale niech mają "Śmierdzi tu podejrzanym interesem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 13:33 herman.brunner napisał: > srednio nowy jestem - specjalnie sprawdziłem najstarsze listy z konta - ostatni > zachowany jest z 31 marca 2004 :) > gratuluje Zwyciezcy - ciesze sie miejsca na podium... :) > a generalnie to była przeciez zabawa :) > ukłony i miłego dnia > herman b. :) Dostałeś swojego lizaka, możesz już spadać. Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner do kiełbaski 14.03.11, 13:57 jakie to polskie.... nie dostałem lizaka i nie wiem czy dostane ;) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: do kiełbaski 14.03.11, 14:05 herman.brunner napisał: jakie to polskie.... -------------------------------------- nie polskie, a katolskie. Ja zycze ci wszystkiego najlepszego, abys znalazl prace i gratuluje wygranej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: do kiełbaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 18:36 No, widzisz swar, ja w tym wypadku jestem się w stanie z toba zgodzić. Cóż mam wielkiego fana, który jednak niczym nie jest mnie w stanie zaskoczyć, bo to miałki rozumek. Myślę, że bywając tu chociaż dla paru osób jestem identyfikowalny i odróznialny od tego niktosia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: do kiełbaski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 18:34 Widzisz herman.brunner mam wielkiego fana od paru lat, teraz nawet ma tego samego dostawcę internetu, jak jest w pracy to nadaje od innego (a może to z kawiarenki lub od swojego znajomego) Postrzegam go tak samo jak ty, tylko bardziej mam go na liście do psychiatryka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lelon Re: do kiełbaski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.03.11, 18:51 Mieszanka whisky i Coehlo zniszczyła ci psychę Jarek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: do kiełbaski IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 14.03.11, 21:02 herman - dobrze ci napisal kielbaska - na zyczenie wybiorczej zrobiliscie chlew ze spamowaniem - dobrze ze ten milion minal i bedzie spokoj na jakis czas a ty musisz pozebrac pod kosciolem - tylko uwazaj bo proboszcz nie lubi konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: do kiełbaski i vlada 14.03.11, 21:10 jasne... normalnie - obrzucanie sie błotem, dowalenie temu i owemu, gadki o osranych gaciach, naloty prokuratorów na internautów... normalnie tak polska, taka gmina a tu chodziło o zabawę ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
herman.brunner Re: do kiełbaski i vlada ... 14.03.11, 21:11 a komuś kto wygrał 6 w totka zyczysz śmierci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: do kiełbaski i vlada ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 21:39 kiełbaska jedna jest z rozumem i ta jest tylko jedna, i podróba bez własnego ja, która zyje na koszt prawdziwej i pluje tak naprawdę we mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vlad.H. Re: do kiełbaski i vlada IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 14.03.11, 21:46 hermann ja cie prosze... gratuluje wygranej, powodzenia w katolickim zyciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martadela Re: do kiełbaski i vlada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 21:50 herman.brunner napisał: > jasne... normalnie - obrzucanie sie błotem, dowalenie temu i owemu, gadki o os > ranych gaciach, naloty prokuratorów na internautów... normalnie > tak polska, taka gmina > a tu chodziło o zabawę ... :) Jak tylko o zabawę to zrób to: forum.gazeta.pl/forum/w,70,123135984,123135984,Prosba_do_zwyciezcow.html A guwno nie o zabawę bo tego nie zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 18:32 Ej podrobiona kiełbasko, która spłaszczona przez brak rozumku musi podszywać się pod innych by móc mówić to ja MĘDRZEC! To dziwne, tak cudzą chcieć być twarzą? Odpowiedz Link Zgłoś
moryc Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców 14.03.11, 20:27 dziekuje za gratulacje i rowniez gratuluje. komputer jak najbardziej super. Aha nie jestem w zaden sposob zwiazany z gazeta wyborcza, ani z redaktorami, ani z nikim z agory. jestem po prostu zwyklym czlowiekiem. pozdrawiam raz jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców 14.03.11, 22:34 moryc napisał: jestem po prostu zwyklym czlowiekiem. ---------------------------------------------------------- Masz przesadnie wiernopoddanczy stosunek do ludzi z GW.. Odpowiedz Link Zgłoś
gigiart i wszystko wróci do normy,przez ten konkurs na 14.03.11, 13:00 forum było masę spamu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 17:36 a ja myślę, ze po prostu zazdrościcie wygranej... nawet jeśli ktoś zalogował się tylko po to żeby wygrać to miał takie prawo.. tematem konkursu był "MILIONOWY POST" a nie "który ze stałych forumowiczów napisał najwięcej postów" wstydźcie się... no cóż... mentalność polska a ja gratuluję wygranej i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 17:46 Gość portalu: Anka napisał(a): > a ja myślę, ze po prostu zazdrościcie wygranej... nawet jeśli ktoś zalogował si > ę tylko po to żeby wygrać to miał takie prawo.. > tematem konkursu był "MILIONOWY POST" a nie "który ze stałych forumowiczów napi > sał najwięcej postów" > wstydźcie się... no cóż... mentalność polska > a ja gratuluję wygranej i pozdrawiam Aniu, jesteś blondynką, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców 14.03.11, 18:09 Wygrał spam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty wygrała głupota miernot dziennikarskich GW 14.03.11, 19:54 Nie spam wygrał a głupota pseudofachowców, jakich miernota Jachim trzyma u siebie w gazecie... ... bo ktoś, kto nie jest debilem ukryłby licznik na forum i zamiast ogłaszać wiadomość wszem i wobec - ogłosił PO WYGRANEJ! W ten sposób zniechęca się do siebie poważnych internautów, ale GW w Szczecinie wielokrotnie pokazała, że liczy się etacik, układzik a czytelników ma w dupie. Może przez to do dupy jest sprzedaż GW w Szczecinie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiełbaska Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.11, 18:39 Anka, chcę i tobie zwrócić uwagę, że mam tu jakiegoś zawzętego fana politycznego, który od lat paru siedzi na moim niku. Już taki z niego niktoś, że sam nie może nic więcej wycedzić ze swojej głowy jak tylko podszyć się pod kogoś i wyzywać jak leci. No to taki pluskwiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: Milion postów na forum - znamy zwycięzców IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 20:18 nie, nie jestem blondynka... jestem ruda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nicoleon Skąd ta zawiść w pustych nickach? IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 17:52 Ja też nie rozumiem... Skąd ten rwetes? Bo ktoś w tym czasie pisał więcej? Bardziej? Szybciej czy mocniej? Dla mnie to absolutnie oczywiste, jeśli przyjąć teorię, że zależało mu na wygranej. Gratuluję zarówno wiary w szczęście jak i samego jego. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek771 Re: Skąd ta zawiść w pustych nickach? 14.03.11, 18:07 Dziękuje, szkoda że nie udało trafić się w milion ale i tak się cieszę ! Bo uwierzcie że akurat ok 2 wszedłem przez przypadek na forum, nie wyczekiwałem miliona. Na forum udzielam się od wielu lat chociaż bardzo rzadko :) Odpowiedz Link Zgłoś
zalpi Milion postów na forum - znamy zwycięzców 14.03.11, 18:06 moryc jest znajomkiem tych z GW? forum.gazeta.pl/forum/w,70,123070980,123077104,i_tak_wygra_kumpel_naczelnego_.html forum.gazeta.pl/forum/w,70,123070980,123099168,podatek_i_tak_zaplaci_GW_bo_wiadomo_kto_wygra_.html Odpowiedz Link Zgłoś
1przeciwnik_glupoty Kowalewska - do roboty! Sprawdzić powiązania... 14.03.11, 19:39 No to teraz można byłoby kopnąć w siedzenie Kowalewską, żeby popisała się dziennikarstwem śledczym i sprawdziła czyim kuzynem jest autor postu ;-) To takie typowe dla GW, że w konkursach wygrywają przypadkowe osoby, albo wręcz nieprzypadkowo lubiane przez Jachimka... jak w pseudoplebiscycie na szczupaki i śledzie. Ciekawe, że nawet ogłaszają konkurs GW potrafi zniechęcić do siebie internautów. Odpowiedz Link Zgłoś