Dodaj do ulubionych

Jerzy Antoniak już nie jest ścigany

• Gość: ela Re: Jerzy Antoniak już nie jest ścigany IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.05.04, 16:12
      to jest zwykły skandal!!! Policja i prokuratura powinna być przykładem i bronić
      sprawiedliwości a tymczasem jedyne co ich interesuje to pieniądze i układy.Jak
      możemy im ufać? Przecież w tej chwili przeciętny człowiek jak widzi policjanta
      to przechodzi na drugą stronę ulicy żeby przypadkiem nie narazić się
      władzy.Policjo powinnaś nas chronić nie karać za to że jesteśmy.
    • Gość: Bolek Re: Jerzy Antoniak już nie jest ścigany IP: *.bondi.pl 12.05.04, 19:26
      dzisiaj znów jest kolejny artykuł w tej sprawie, prawdziwy dziennikarski
      maraton!!! wielkie ukłony dla dziennikarza który się tym zajmuje. oby to się
      pomyślnie zakończyło
      • ja_aska A. Zadworny 13.05.04, 08:23
        Może sprawdziłbyś czy to prawda co wiewórki mówią, że narzeczona i mama wrzoda
        często są wpuszczane do niego do aresztu na kaszubach? Tak można?
    • Gość: Angel of Darknes Re: Jerzy Antoniak już nie jest ścigany IP: *.pcmedia.com.pl / *.pcmedia.com.pl 13.05.04, 15:20
      Ehh kurde co sie dzieje z ta policja, nie dosc ze w Szczecinie chca wsadzic
      niewinnego czlowieka do wiezienia to jeszcze w innym miescie szczelaja do
      niewinnych ludzi. Asz plakac sie chce. Ludzie zastanowcie sie troche, czy wy
      jestescie policja czy tesh jakas organizacja mafijna dzialajaca pod przykrywka
      munduru i odznaki ??
    • Gość: Kojak Re: Jerzy Antoniak już nie jest ścigany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 19:58
      Cieszę się że wreszcie przejrzeli na oczy i dali spokj biednemu Jurasowi :)
      Całe to zamieszanie wokół jego skromnej osoby było nie potrzebne. Chłopak
      zmarnował sobie 3 miesiące życia i zawalił studia.
    • Gość: gość Re: Jerzy Antoniak już nie jest ścigany IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.04, 20:00
      Cieszę się że wreszcie przejrzeli na oczy i dali spokj biednemu Jurasowi :)
      Całe to zamieszanie wokół jego skromnej osoby było nie potrzebne.Przez to
      chłopak zmarnował sobie 3 miesiące życia i zawalił studia.
      Dziś nareszcie może wyjśc spokojnie na ulice.
    • Gość: Ryszard Re: Jerzy Antoniak już nie jest ścigany IP: 212.14.53.* 15.05.04, 16:22
      Nie było ,mnie długo na tej stronie-nawał pracy.A jednak sprawiedliwość chyba
      istnieje.Tylko czy muszą jej pomagać dociekliwi dziennikarze.I to prawie
      zawsze.P.redaktorze Zadworny-te "rybce" uratował Pan życie.I dzięki Panu za
      to .Pytania:jak to jest możliwe,że Prokuratura Rejonowa uznaje akta za tajne,a
      Wojskowa nie widzi nic tajnego;jak to jest możliwe,że Rejonowa ściga,a
      Wojskowa-nie.Jak to jest możliwe,że paser fruwa sobie po wolności(czy to jest
      nadal dziupla kradzionych samochodów)?Jakie konsekwencje poniesie
      p.prokurator,mataczący policjanci?Ja mam nadzieję,że dla Pana Redaktora to
      będzie "sprawa rozwojowa".I jeszcze mam nadzieję,że rodzina Antoniaków nie
      odpuści,i powalczy o odszkodowanie-choćby wiek cały,ale do skutku.Jerzy-
      pozdrawiam Cię
    • Gość: Zbigniew Ruta Re: Jerzy Antoniak już nie jest ścigany IP: *.lan / *.internetdsl.tpnet.pl 15.05.04, 17:52
      Cała sprawa jakby na to nie patrzeć pokazuje chorobę Państwa i jego struktur.
      Jako ojciec cieszę się, że nareszcie sprawa się wyjaśniła, nie chciałbym
      przeżywać tego co musiał przejść Pan Wacław Antoniak. Z drugiej strony jestem
      przerażony myślą, że któregoś dnia moje dziecko może zostać niesłusznie
      oskarżone lub co gorsza jak pokazują ostatnie "wpadki" pomyłkowo zastrzelone.
      Gdzie my żyjemy - w państwie prawa ? Pozostawię to pytanie bez odpowiedzi...
    • Gość: mareczek Re: Jerzy Antoniak już nie jest ścigany IP: *.pomorzany.v.pl 16.05.04, 16:00
      Sledze sprawe juz od poczatku, i konca nie widac. Ciekaw jestem kiedy ta sprawa
      sie zakonczy? Czy winni zamieszania zostaną ukarani? Mój znajomy także miał do
      czynienia z komenda Bonter i wiem od niego ze jest skłonna do tak podłych
      działań. Powinni ja rozliczyc z tej całej afery jako pierwsza, a zaraz za nia
      ta prokuratorke! Czekam z niecierpliwoscia na ostatneczny finał sprawy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka