Dodaj do ulubionych

Nadszedł ten czas. Żegnam was...

12.05.11, 21:14
Będzie z 10 lat jak tu bardziej czy mniej się udzielałem. Ostatnio rzadko pisałem choć wciąż śledziłem co się dzieje. Kiedy dziś usłyszałem w TokFM (ten sam właściciel co forum GW), że wewnętrzne rozliczenia nazizmu i faszyzmu w Austrii i w Niemczech przypominają wewnętrzne rozliczenia antysemityzmu w Polsce to wymiękłem. Nie chcę mieć nigdy i nic wspólnego z Agorą i z ludźmi z nią związanymi. Żegnam.
Obserwuj wątek
    • swarozyc Re: Nadszedł ten czas. Żegnam was... 12.05.11, 21:18
      poddajesz sie bez walki?
      • ohne_zucker Re: Nadszedł ten czas. Żegnam was... 12.05.11, 21:23
        ch.uj kładę Swar, tej tłuszczy nic nie wytłumaczysz, jebał ich pies, ile można ?
        • Gość: Vlad.H. Re: Nadszedł ten czas. Żegnam was... IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 12.05.11, 21:25
          ludziom powoli sie oczy otwieraja... dobre czasy dla tej bandy oszustow sie skonczyly... ja w kazdym razie bede psul krew roznej masci wyznawcom szechteryzmu.
    • Gość: Vlad.H. Re: Nadszedł ten czas. Żegnam was... IP: *.cm-3-3c.dynamic.ziggo.nl 12.05.11, 21:23
      no to szechter gora...
      • ohne_zucker Re: Nadszedł ten czas. Żegnam was... 12.05.11, 21:26
        Gość portalu: Vlad.H. napisał(a):

> no to szechter gora...

teraz i na wieki wieków...
        • swarozyc Re: Nadszedł ten czas. Żegnam was... 12.05.11, 21:44
          ohne_zucker napisał:
          teraz i na wieki wieków...
          '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
          Katolicki eskapizm..
          (:-
          • swarozyc Re: Nadszedł ten czas. Żegnam was... 12.05.11, 21:52
            co zamierza zydokomuna, wyjawil Berman w wywiadzie z Toranska w ksiazce "Oni". To jest aktualne do dzis.
            Polecam po raz kolejny ta pozycje:
            marucha.wordpress.com/2010/01/22/o-rewolcie-marcowej-1968-w-polsce/
            • swarozyc mam! 13.05.11, 13:23
              - Jestem przekonany, że suma konsekwentnie i umiejętnie prowadzonych przez nas działań przyniesie w końcu efekty i stworzy nową świadomość Polaków - mówił Jakub Berman w rozmowie z Torańską.
    • Gość: ( Re: Nadszedł ten czas. Żegnam was... IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.11, 21:43
      Szkoda, ja też już tu długo nie zabawię. Dokończę tylko kilka wątków.

Przestrzeń Szechtera administrowana przez taki element jak: albert_c i dyrgosia, który wydaje prokuraturze dane uczestników dyskusji, którzy w żaden sposób nie łamią prawa, przy jednoczesnym tolerowaniu ewidentnego chamstwa oraz promocji i osłonie szczecińskich lewusów. Te miernoty społeczne wydają te dane najwyraźniej jedynie po to, aby pismaki Szechtera miały na wierszówkę :(

Niech każdy sam znajdzie inną przestrzeń w sieci, gdzie będzie zdrowo, bezpiecznie i przyjaźnie. Tam z pewnością się odnajdziemy.

Do porozmawiania w lepszych miejscach i lepszych czasach. Cześć!

• Gość: kij Re: Nadszedł ten czas. Żegnam was... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.11, 22:04
        Gość portalu: ( napisał(a):

> Szkoda, ja też już tu długo nie zabawię. Dokończę tylko kilka wątków.
        >
        > Przestrzeń Szechtera administrowana przez taki element jak: albert_c i dyrgosia
        > , który [url=https://forum.gazeta.pl/forum/w,70,124483620,,Kolejna_afera_z_forum
        > _w_tle_w_prokuraturze.html?v=2]wydaje prokuraturze dane uczestników dyskusji[/u
        > rl], którzy w żaden sposób nie łamią prawa, przy jednoczesnym tolerowaniu ewide
        > ntnego chamstwa oraz promocji i osłonie szczecińskich lewusów. Te miernoty społ
        > eczne wydają te dane najwyraźniej jedynie po to, aby pismaki Szechtera miały na
        > wierszówkę :(

Idioto! Dyrgosia i Albert nawet nie mają wglądu w IP użytkowników! Jesteś debilem!
        • Gość: ( Re: Nadszedł ten czas. Żegnam was... IP: *.dynamic.chello.pl 12.05.11, 22:25
          > Dyrgosia i Albert nawet nie mają wglądu w IP użytkowników!

Nie interesuje mnie kto ma dostęp do tych danych. Fakty są takie, że pochodzą z tego źródła.
          Niech się nie zdziwią jak ich dane też zostaną ujawnione a odpowiedzialność wyegzekwowana.

• swarozyc Widzę że.. 13.05.11, 12:31
            to forum pomału gaśnie..
            Będziesz miał problem Jachim jak ci Michnik zamknie budkę i będziesz musiał pisać w gazetce TESCO czy NETTO...
            Doigrłeś się, "Katonie"
    • andreas.007 Re: Nadszedł ten czas. Żegnam was... 13.05.11, 12:40
      Spotkamy się tam, gdzie nie ma mroku...
      • Gość: twarda wazelina Re: Nadszedł ten czas. Żegnam was... IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 12:45
        www.youtube.com/watch?v=Cg5g7jJQpG8&feature=related
        • andreas.007 Nie zostawiaj... 13.05.11, 15:25
          www.youtube.com/watch?v=ZkOuBC78qV8&feature=related
          ;)
    • xyz-xyz Re: Nadszedł ten czas. Żegnam was... 13.05.11, 13:04
      Mięczak:)
    • tatemen ja też 13.05.11, 15:54
      Masz rację, to gó...ane forum a wchodząc na nie i pisząc nabijamy im kasę.
      Ja od czasu jak wyjechałem ze Szczecina zaglądam tutaj tylko czasami, jak moja ulubienica coś na blogu napisze, żeby zrobić wrzutę i napsuć niektórym krwi. Ale widzę, że i ona ostatnio osłabła i odpuściła, więc Jachimy i inni osiągnęli sukces. Sukces w postaci zniechęcenia porządnych ludzi i hołubienia idiotów oraz złodziei. No to walcie się sk...ny!
      • fotogra Re: Zapawdę powiadam wam... 13.05.11, 17:42
        Wyborcza to jedyna gazeta, której można bezkarnie urągać, jak ostatniemu obszczymurkowi z pod Lidla.
        • Gość: twarda wazelina Re: Zapawdę powiadam wam... IP: *.dynamic.chello.pl 13.05.11, 18:23
          Nie byłbym taki pewien, czy tu można wyborczej urągać, bo dzisiaj podało, że 48 miłośników przyśpiewek stadionowych już siedzi.
          Nadredaktor wskazuje Tuskowi, który stadion ma zamknąć.
      • Gość: benek Re: ja też IP: *.szczecin.mm.pl 13.05.11, 22:31
        Mam propozycję do wszystkich zawiedzonych, aby przenieśli się na blog jacyny witt żelazko i tak wymieniali się swoimi trafnymi uwagami. Nikt wam nie będzie przeszkadzał, nikt denerwował.
        • Gość: ( Re: ja też IP: *.dynamic.chello.pl 14.05.11, 05:59
          Na tym syfie, do którego doprowadzono tą przestrzeń z pewnością skorzysta wiele blogów i wiele innych forów, gdzie uczestnicy są szanowani a nie sprzedawani za forsę na wierszówki.

To szczecińskie forum gazety Szechtera jest tak samo wiarygodne jak on sam.

• bigdeal2011 Re: Nadszedł ten czas. Żegnam was... 14.05.11, 09:16
      ohne_zucker napisał:

> Będzie z 10 lat jak tu bardziej czy mniej się udzielałem. Ostatnio rzadko pisał
      > em choć wciąż śledziłem co się dzieje. Kiedy dziś usłyszałem w TokFM (ten sam w
      > łaściciel co forum GW), że wewnętrzne rozliczenia nazizmu i faszyzmu w Austrii
      > i w Niemczech przypominają wewnętrzne rozliczenia antysemityzmu w Polsce to wym
      > iękłem. Nie chcę mieć nigdy i nic wspólnego z Agorą i z ludźmi z nią związanymi
      Ja tu jestem nowy. Napisz więcej dlaczego? Dlaczego robisz outside?
      > . Żegnam.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka