Dodaj do ulubionych

Koalicja PiS+SLD+Opus Dei

06.06.11, 17:39
teraz czekam aż Dawid Krystek wyrazi uznanie dla wysiłków i efektów rządów Pinocheta. Napieralskiemu będzie już bliżej do Franco niż do Zapatero. Dzisiaj obowiązują takie iberowzorce dla lewicy.
Obserwuj wątek
    • aysy.1 Re: Koalicja PiS+SLD+Opus Dei 06.06.11, 17:44
      whitee napisał:

> teraz czekam aż Dawid Krystek wyrazi uznanie dla wysiłków i efektów rządów Pino
      > cheta. Napieralskiemu będzie już bliżej do Franco niż do Zapatero. Dzisiaj obow
      > iązują takie iberowzorce dla lewicy.
      to twoim zdaniem sld to lewica ? no to gratuluje dobrego samopoczucia...
      • Gość: dziki Re: Koalicja PiS+SLD+Opus Dei IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 17:52
        Unia Wolności to Opus Dei? Zawsze coś mi tak śmierdziało.
        • Gość: :) Re: Koalicja PiS+SLD+Opus Dei IP: *.szczecin.mm.pl 06.06.11, 18:23
          ale to już było UW + SLD :)))))
        • Gość: mamon jaka UW??? IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.11, 15:26
          Forum Gryf to ewidentne Opus Dei
    • Gość: Gawron Re: Koalicja PiS+SLD+Opus Dei IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 18:39
      Ty już wyraziłeś uznanie dla Platformy Obywatelskiej. Więc sam piszesz do siebie. Zrobiłeś się nagle antysldowski. Jak raz wtedy, gdy odmówili ci "jedynki" do sejmiku. Jesteś taką samą, kawiarnianą lewicą, jak Sierakowski.
      • Gość: pro gawron oportuniści+serwiliści IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 18:42
        oto właściwa koalicja xyz!
      • whitee Re: Koalicja PiS+SLD+Opus Dei 06.06.11, 18:56
        Gość portalu: Gawron napisał(a):

> Ty już wyraziłeś uznanie dla Platformy Obywatelskiej.

:)

> Więc sam piszesz do siebi
        > e. Zrobiłeś się nagle antysldowski. Jak raz wtedy, gdy odmówili ci "jedynki" do
        > sejmiku.

:):) i jeszcze raz :)

>Jesteś taką samą, kawiarnianą lewicą, jak Sierakowski.

A może teraz coś w temacie?:)
        • Gość: gość Re: Koalicja PiS+SLD+Opus Dei IP: *.dynamic.chello.pl 06.06.11, 22:22
          Dziwne, czemu ktoś kto nie nosił za nikim teczki jak ten brzuchaty bufon Krystek odreagowujący widoczne gołym okiem kompleksy jest od razu "kawiarnianą lewicą"...czemu kawiarniana lewica jest niby gorsza od tej buraczanej (że zacytuję Frasyniuka) spod znaku SLD. Czemu się muszą wykluczać...
        • Gość: glut Re: Koalicja PiS+SLD+Opus Dei IP: 213.155.180.* 07.06.11, 10:23
          Nie kawiarnianą lewicą, lecz kawiorową, bo reprezentuje szampański socjalizm. Jdea wszystkich polskich partii streszcza się w słowach: Żeby nam się żyło lepiej. Myślę, że dużo lepiej niż innym w tym państewku.
    • xyz-xyz Re: Koalicja PiS+SLD+Opus Dei 07.06.11, 12:29
      Już nie łajt... już black...
      • whitee Re: Koalicja PiS+SLD+Opus Dei 07.06.11, 16:17
        też Cię lubię:)
        • xyz-xyz Re: Koalicja PiS+SLD+Opus Dei 08.06.11, 10:39
          Cóż... muszę ja lubić niełajta lecz blacka... życie...
          • whitee Re: Koalicja PiS+SLD+Opus Dei 08.06.11, 10:53
            Iks! Moge zrozumieć, że dziś będziesz jeździł po mnie ad personam. Bo całej tej miłość z PiS i Krzystkiem nie da się wyjaśnić inaczej jak
            Piotr Prezydent jest prokościelny. Niejednokrotnie SLD rugało Piotra za głupstwa takie jak dzialka przy Mickiewicza, szpital miejski z 99% bonifikatą, płyty granitowe dla księdza Krzystka brata itp.itp.
            Stąd pytanie mam, gdzie jest granica? Czy jeśli Piotr K. wymóżdży sobie znowu przekazać część majątku gminy dla kurii albo sfinansuje budowę autostrady do parafii Stołczyn, albo umorzy kolegom księdzom szmal, to czy to będzie dla SLD OK? Czy SLD w takich przypadkach będziecie w stanie powiedzieć - Krzystek łobuzie?
            Iks! gdzie jest granica?
            • xyz-xyz Re: Koalicja PiS+SLD+Opus Dei 08.06.11, 11:14
              Znasz li słowo kohabitacja? Jaroszewicz odpowiada za swój odcinek Miasta, zaś radni SLD popierają te działania Prezydenta, które były wpisane do porozumienia. Nic nadto.
              Zważ, że Prezydent bez zgody Rady Miasta może najwyżej oddać Dziędze cześć. Działki z 99 % bonifikatą przegłosowali pospołu radni PiS i PO (przy sprzeciwie SLD), do których obecnie dokooptował Arlukowicz, a co jak pamiętam mocno się tobie spodobało.
              Wątpię więc by obecnie Prezydent oddał Czornym cokolwiek. Chyba, że ponownie zawiąże się jednorazowa koalicja do spraw ubogacania Czarnej Struktury, przy sprzeciwie SLD.

> Iks! gdzie jest granica?

O to zapytaj "rycerzy" PO, którzy w koalicji z "rycerzami" PiS, ofiarnie bronili krzyża przed palikotowcami
              • whitee Re: Koalicja PiS+SLD+Opus Dei 08.06.11, 13:04
                xyz-xyz napisał:

> Znasz li słowo kohabitacja?

Ja znam- Ty chyba nie znasz - bo nijak pojęcie kohabiracji nie usprawiedliwia koalicji z PiSem.
                Rozumiem, że pojęcie kohabitacji to będzie taki wytrych do ustanowienia koalicji z PiSem po wyborach na poziomie krajowym. Grzesiek będzie pierdział slodko że koalicja jest be a kohabitacja cacy. Tak?

Co do arłukowicza- odpieprz się ode mnie i moich relacji z Arłukowiczem. Co mne obchodzi, że Bartek pokazał Wam gdzie Was ma? Ja to nie Wy!!!! Zrozum to nareszcie!!!! Gddyby Bartek się zapytał, dlaczego gadam z Tobą, to bym mu odpoweidział, żeby się od moich relacji z xyz'em odpie...ł. Wy z SLD macie jakieś idiotyczne przekonanie, że jak ktoś Wam powiedział "fuck you" to wszyscy powinni od niego się odwrócić. Debilne podejście. Powiem Ci jeszcze, że dzięki takim zagrywkom staczacie się w dół. Coraz więcej byłych Waszych trzyma z takimi jak Długobor, Zychowiec, Bartek itd. Bo spotkanie kogokolwiek z którymkolwiek z nich traktujecie jak pierdzenie w salonie. Jak ewaporacja po wizycie w Ministerstwie Miłości. Więc mówię Ci - będę się spotykał z kim chcę, gadał z kim chcę i popierał kogo chcę. A jeśli to nie na rękę SLD to pies z wami tańcował.
                • xyz-xyz Re: Koalicja PiS+SLD+Opus Dei 08.06.11, 13:35
                  > Ja znam- Ty chyba nie znasz - bo nijak pojęcie kohabiracji nie usprawiedliwia k
                  > oalicji z PiSem.
                  > Rozumiem, że pojęcie kohabitacji to będzie taki wytrych do ustanowienia koalicj
                  > i z PiSem po wyborach na poziomie krajowym. Grzesiek będzie pierdział slodko że
                  > koalicja jest be a kohabitacja cacy. Tak?

Drogi black. Polityka, to nie jest kółko różańcowe. I trzeba to sobie jasno powiedzieć. Partia polityczna po to powstaje, by objąć władze. Można marzyć o samodzielnych rządach, ale jak dotąd w Polsce nikomu się to jeszcze nie udało. Dlatego potrzebni są koalicjanci. Straszenie koalicja z PiS-em, to wypisz wymaluj, propagandowa broń Platformy, za pomocą której straszą wyborców SLD i lewoskrętnych. Wpisujesz się w tę propagandę. Najęli cię na tubę?

Jak sobie wyobrażasz przyszły Sejm? Najprawdopodobniej będą w Sejmie trzy partie. SLD, PO i PiS (załóżmy, ze tak będzie). Jakaś koalicja na pewno powstanie. PO, strasząc koalicją SLD i PiS, gra o to, by stworzyć koalicję ze słabiutkim SLD. Ty się do tego przyczyniasz. Znacznie lepiej by było, gdyby powstała równorzędna (w miarę) koalicja SLD i PO. Nie będę zachwycony koalicją z Gowinem, ale polityka, jak pisałem wyżej, to nie kółko różańcowe. (Osobiście jestem zwolennikiem opozycji w Sejmie z koalicją PO PiS).
                  Nie zakładam innych scenariuszy. Chyba, że SLD miałby więcej posłów niż PiS. Ale to nierealne. Bo tylko w takim układzie istniałaby możliwość koalicji z PiS. W innym wypadku, jest to niemożliwe. Z oczywistych względów.

> Co do arłukowicza- odpieprz się ode mnie i moich relacji z Arłukowiczem. Co mne
                  > obchodzi, że Bartek pokazał Wam gdzie Was ma? Ja to nie Wy!!!! Zrozum to nares
                  > zcie!!!! Gddyby Bartek się zapytał, dlaczego gadam z Tobą, to bym mu odpoweidzi
                  > ał, żeby się od moich relacji z xyz'em odpie...ł. Wy z SLD macie jakieś idiotyc
                  > zne przekonanie, że jak ktoś Wam powiedział "fuck you" to wszyscy powinni od ni
                  > ego się odwrócić. Debilne podejście. Powiem Ci jeszcze, że dzięki takim zagrywk
                  > om staczacie się w dół. Coraz więcej byłych Waszych trzyma z takimi jak Długobo
                  > r, Zychowiec, Bartek itd. Bo spotkanie kogokolwiek z którymkolwiek z nich trakt
                  > ujecie jak pierdzenie w salonie. Jak ewaporacja po wizycie w Ministerstwie Miło
                  > ści. Więc mówię Ci - będę się spotykał z kim chcę, gadał z kim chcę i popierał
                  > kogo chcę. A jeśli to nie na rękę SLD to pies z wami tańcował.

Nie interesują mnie twoje relacje z Arłukowiczem. I nie jest idiotyczne, gdy się odwracam od kogoś, kto mi powiedział Fuck you. I nie jest to debilne podejście. Arłukowicz dostał szansę po tym, jak nas wych..jał z Borowskim. Jeszcze półtora roku temu biegał po partii i wszystkich zapewniał, że jak mu damy szansę startu w wyborach na Prezydenta miasta Szczecin, to on zrobi wszystko by wygrać. Pomogliśmy mu. Ale on na naszych plecach zrobił siebie celebrytą i wystawił nas do wiatru.
                  Może ty masz w sobie tyle cierpliwości by swojej kobiecie wybaczać kolejne zdrady. Ja wychodzę z założenia, że jeśli raz kobiecie wybaczyłem, a ona zdradziła ponownie i na dodatek kłamliwie rozgaduje, że zmuszałem ją do sexu z psem, to się z nią rozstaję.

Przeczytaj:
                  senyszyn.blog.onet.pl/PIERWSZA-KOMPROMITACJA-ARLUKOW,2,ID427799848,n
                • xyz-xyz Kolaicja SdPL z PO. 08.06.11, 14:59
                  Okazuje się, że właśnie SdPL dogaduje się z PO. Dla takich ludzi, jak Arłukowicz, Filemonowicz i wielu innych im podobnych, nie liczy się nic poza rządową limuzyna, czy poselską ławą. Sprzedają się, jak panie lekkich obyczajów, z całym szacunkiem dla tych ostatnich, gdyż te ostatnie nie pie..lą, że kochają klientów i puszczają się dla idei. Robią to dla forsy.
                  SdPL też tłumaczy się, że robi wszystko by nie dopuścić do koalicji SLD i PiS. W tym celu startują z list PO. Żenada.
                  Skończy się to koalicją PO PiS. Już nie mogę się doczekać widoku Arłukowicza obok Ziobry w jednej ławie rządowej. Bez cenne. Arłukowicz obok Gowina, to już jest hard core, ale to drugie będzie mocniejsze.

Ciekawi mnie black, jak to jest, że jest ci bliżej do PO, które razem z PiSem powołało CBA, IPN i rozniosło WSI?
                  Przecież idea IV RP wyszła z Platformy Obywatelskiej. Razem z PiSem ją budowali, tylko pożarli się o stołki. Sojusz konsekwentnie sprzeciwiał się temu obłędowi.
                  • whitee Re: Kolaicja SdPL z PO. 08.06.11, 18:18
                    xyz-xyz napisał:

> Okazuje się, że właśnie SdPL dogaduje się z PO. Dla takich ludzi, jak Arłukowic
                    > z, Filemonowicz i wielu innych im podobnych, nie liczy się nic poza rządową lim
                    > uzyna, czy poselską ławą. Sprzedają się, jak panie lekkich obyczajów, z całym s
                    > zacunkiem dla tych ostatnich, gdyż te ostatnie nie pie..lą, że kochają klientów
                    > i puszczają się dla idei. Robią to dla forsy.
                    > SdPL też tłumaczy się, że robi wszystko by nie dopuścić do koalicji SLD i PiS.
                    > W tym celu startują z list PO. Żenada.

Rozumiem, że gdyby startowali z SLD to byłoby OK? Chłopie! Niech dojdzie nareszcie do Ciebie, że dla niektórych (w tym dla mnie) startowanie pod logiem SLD, któremu patronuje Wieczorek to wstyd. Czy znasz kogoś z SLD kto nie startuje do Sejmu dla kasy?
                    I wyjaśnij mi drogi cba, dlaczego SdPL ma się nie bac koalicji SLD z PiSem? Ja ich rozumiem, a widząc co się dzieje w Szczecinie mam prawo mieć takie obawy.
                    Przyczepiłeś się limuzyny, powiedz tedy drogi cba, czy jeśli Jędrzej zostanie pełnomocnikiem rządu SLD - PIS ds dajmy na to dostępu do kultury to zrezygnuje z limuzyny? Czy mam Ci

> Skończy się to koalicją PO PiS. Już nie mogę się doczekać widoku Arłukowicza ob
                    > ok Ziobry w jednej ławie rządowej. Bez cenne. Arłukowicz obok Gowina, to już je
                    > st hard core, ale to drugie będzie mocniejsze.
                    >

To rzeczywiście byłby hardcore. Ale tu mówimy o trybie przypuszczającym, o wiele mniej pewnym niz koalicja SLD z PISem. Ja np widziałem Millera obok Leppera. Ja widze Ciebie autoryzującego koalicję SLD z Krzystkiem. Pamiętam jak od Krzystka w tyłek dostawałeś, za to że odważyłeś się powiedzieć kim jest Krzystek. A dzisiaj Twoi kumple pieprzą, że Krzystek mam fajny pomysł na Szczecin.

> Ciekawi mnie black, jak to jest, że jest ci bliżej do PO, które razem z PiSem p
                    > owołało CBA, IPN i rozniosło WSI?
                    > Przecież idea IV RP wyszła z Platformy Obywatelskiej. Razem z PiSem ją budowali
                    > , tylko pożarli się o stołki. Sojusz konsekwentnie sprzeciwiał się temu obłędow
                    > i.

Ja pamiętam tez jak PO pierdziało o uczciwości, 3X15 i podatku liniowym. Przecież nie jestem fanem PO. Ale zauważam,że PO jest dzisiaj bardziej lewocowe niż SLD z czasów kiedy rządziło. Ja pamiętam, jak SLD wysyłało naszych do Iraku i Afganistanu (przypomnij mi drogi cba,który z koalicjantów SLD się temu sprzciwiał?), ja pamietam jak SLD likwidowało ulgi dla studentów i moge Ci podać setki przykładów obłędu sldowskiego tamtych czasów.

CBA! - jak PO się kochało się z PiSem to jeździłem po PO jak po burej kobyle. Też na tym forum. Jak SLD kocha się z PiSem (np w Szczecinie- pzeciez też chodzi tylko o stołki) to nie miej mi za złe, że o SLD myślę jak o wariatach. Albo sprzedawczykach za limuzynę marki skoda superb parkującej na pl. Armii Krajowej 1.

Co do IPN: wciąż uważam, że SLD nie ma moralnego prawa do wpływu na to czy IPN jest be czy jest cacy. Powiem Ci mój drogi cba, że różnica między Wami a PO jest taka, że Wy chcecie wysadzić IPN w powietrze, a PO chce likwidacji pionu śledczego. I uważam, że pomysł PO jest lepszy i uczciwszy.

CBA - o ile wiem, to twór powołany przez PiS, a likwidacja WSI to obłęd Macierewicza. I między innymi dlatego, żeby nigdy więcej Macierewicz nie miał nic do powiedzenia, uważam że koalicja SLD z PiSem jest takim samym złem jak głosowanie na PIS.
                    • Gość: Aysy.1 Re: Kolaicja SdPL z PO. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.11, 18:57
                      white uważam że koalicja SLD z PiSem jest takim samym złem jak głosowanie na PIS.

to gorzej, duzo gorzej ! gloaowanie na pis to indywidualna decyzja ale wolna i oparta na pogladzie a sojusz z pis ...lewicy to qu..stwo za srebrniki.
                    • xyz-xyz Re: Kolaicja SdPL z PO. 09.06.11, 12:13
                      > Rozumiem, że gdyby startowali z SLD to byłoby OK?

Byłby OK, gdyby w ogóle nie startowali.

Chłopie! Niech dojdzie naresz
                      > cie do Ciebie, że dla niektórych (w tym dla mnie) startowanie pod logiem SLD, k
                      > tóremu patronuje Wieczorek to wstyd.

Przemilczę tą kwestię, bo wszedłbym na prywatne pole. Powiem tyle, że kierujesz się osobistą urazą. Ja nie trawię wielu ludzi z SLD, ale to nie powód by gnoić całą formację i lecieć do PO po jedynkę na liście...

Czy znasz kogoś z SLD kto nie startuje do
                      > Sejmu dla kasy?

Owszem znam.

I wyjaśnij mi drogi cba, dlaczego SdPL ma się nie bac koalicji SLD z PiSem? Ja
                      > ich rozumiem, a widząc co się dzieje w Szczecinie mam prawo mieć takie obawy.

Ponieważ koalicja SLD z PiS istnieje wyłącznie w propagandzie PO. Poza tym to tłumaczenie, to zwykłe bleblanie. Chcą stołków, których nie dostaliby od SLD. Ponieważ SLD się na nich poznało.

> Przyczepiłeś się limuzyny, powiedz tedy drogi cba, czy jeśli Jędrzej zostanie p
                      > ełnomocnikiem rządu SLD - PIS ds dajmy na to dostępu do kultury to zrezygnuje z
                      > limuzyny?

No Jędrzej akurat chyba nie zrezygnuje. Nie ma ani prawa jazdy, ani Jaguara. Ale problemu nie będzie. Nie będzie koalicji SLD PiS. Rozsiewasz propagandę na obstalunek PO. Skutki tej propagandy mogą być takie, że powstanie koalicji POPiS. A wtedy pakuję manatki...

> To rzeczywiście byłby hardcore. Ale tu mówimy o trybie przypuszczającym, o wiel
                      > e mniej pewnym niz koalicja SLD z PISem.

Mylisz się. Jest o niebo pewniejsza koalicja POPiS, niż SLD z Kaczorami. Matematyka. Z dzisiejszych sondaży wynika, że nikt nie będzie miał większości do samodzielnego rządzenia. A bez PO nie powstanie żadna koalicja. SLD i PiS nie będą miały tylu posłów by poskładać koalicję. Zatem mowa o koalicji SLD i PiS to zwykła propaganda. Na dodatek głupia bo nierealna z punktu widzenia matematyki.

Ja np widziałem Millera obok Leppera.

A ja widzę mołojców Giertycha w PO.

Ja widze Ciebie autoryzującego koalicję SLD z Krzystkiem. Pamiętam jak od Krzys
                      > tka w tyłek dostawałeś, za to że odważyłeś się powiedzieć kim jest Krzystek. A
                      > dzisiaj Twoi kumple pieprzą, że Krzystek mam fajny pomysł na Szczecin.

Nic się pod tym względem nie zmieniło. Nadal uważam, że działka na Mickiewicza to przegięcie pały. Tak jak szpital. Tyle tylko, że patrze na to szerzej. To nie Krzystek oddał nieruchomości, tylko koalicja POPiSu. Bo to radni tych ugrupowań podjęli uchwały. SLD było temu przeciwne. Krzystek bez radnych POPiSu mógłby oddać biskupowi swój rower najwyżej.

> Ja pamiętam tez jak PO pierdziało o uczciwości, 3X15 i podatku liniowym. Przeci
                      > eż nie jestem fanem PO. Ale zauważam,że PO jest dzisiaj bardziej lewocowe niż S
                      > LD z czasów kiedy rządziło.

Tak najbardziej lewicowe PO było, gdy podnosiło VAT, który uderza głównie w najsłabszych.

Ja pamiętam, jak SLD wysyłało naszych do Iraku i Af
                      > ganistanu (przypomnij mi drogi cba,który z koalicjantów SLD się temu sprzciwiał
                      > ?),

Do Afganistanu wojsko wysłał Kaczyński. Widzę, że SLD nie odpowiada jedynie za trzęsienia ziemi, gradobicie i koklusz...

ja pamietam jak SLD likwidowało ulgi dla studentów i moge Ci podać setki pr
                      > zykładów obłędu sldowskiego tamtych czasów.

To ciekawe, bo wtedy nie widziałeś tego obłędu... Byłeś wtedy zdaje się kolegą moich kolegów...

> CBA! - jak PO się kochało się z PiSem to jeździłem po PO jak po burej kobyle. T
                      > eż na tym forum. Jak SLD kocha się z PiSem (np w Szczecinie- pzeciez też chodzi
                      > tylko o stołki) to nie miej mi za złe, że o SLD myślę jak o wariatach. Albo sp
                      > rzedawczykach za limuzynę marki skoda superb parkującej na pl. Armii Krajowej 1

SLD nie kocha się z PiS-em i dobrze o tym wiesz. Powielasz po prostu propagandę Platformy, która boi się utraty stołków. Wariatem jest ten, kto w radzie gminy uprawia politykę krajową. Oddałbym wiele za to, by to człowiek lewicy był Prezydentem Miasta Szczecin. Niestety pan Arłukowicz był łaskaw wypiąć swój ministerialny tyłek i na Szczecin i na lewicę.
                      Ja się nie obrażam na rzeczywistość. Dzięki porozumieniu z Krzystkiem mamy wpływ na politykę Miasta. Więc zamiast to kontestować, pomóż.

> Co do IPN: wciąż uważam, że SLD nie ma moralnego prawa do wpływu na to czy IPN
                      > jest be czy jest cacy.

Odbierasz mi to prawo? Jakim prawem?

Powiem Ci mój drogi cba, że różnica między Wami a PO jes
                      > t taka, że Wy chcecie wysadzić IPN w powietrze, a PO chce likwidacji pionu śled
                      > czego. I uważam, że pomysł PO jest lepszy i uczciwszy.

A ja uważam, że gnojenie ludzi za współpracę z własnym Państwem jest qrestwem najwyższym. Przestępcami winien zająć się Sąd, a nie prawicowe oszołomy wrzucające do jednego wora zabójców i sprzątaczki z MSW. To jest wg. Ciebie uczciwe? Jesteś Blackexit. Przykre.

> CBA - o ile wiem, to twór powołany przez PiS, a likwidacja WSI to obłęd Maciere
                      > wicza. I między innymi dlatego, żeby nigdy więcej Macierewicz nie miał nic do p
                      > owiedzenia, uważam że koalicja SLD z PiSem jest takim samym złem jak głosowanie
                      > na PIS.

No to nie wiesz. CBA powołali pospołu posłowi PiS i PO. Przy sprzeciwie SLD. Ustawę o likwidacji WSI przegłosowali posłowie PiS i PO. Jeden Komorowski był przeciw.
                      Koalicja SLD z PiSem, to wytwór propagandy PO, której celem jest osłabienie SLD i zachowanie jak najwięcej władzy. Pisząc te brednie o koalicji SLD z PiS-em działasz na rzecz koalicji PiS-u i PO. Bardzo słabe SLD nie wejdzie w koalicję z nikim. Jeśli do Sejmu nie wejdzie PSL, to co pozostanie? POPiS. Gratuluję!
                    • xyz-xyz Re: Kolaicja SdPL z PO. 09.06.11, 14:42
                      Rozumiem, że gdyby startowali z SLD to byłoby OK?

statichg.demotywatory.pl/uploads/201106/1307545741_by_animals_500.jpg
                      • Gość: mm5 Re: Kolaicja SdPL z PO. IP: *.dynamic.chello.pl 11.06.11, 00:12
                        Zazdroszczę Ci, xyz że wciąż z takim zapałem to piszesz. Pamiętaj jednak mądrość zasłyszaną przeze mnie u fryzjera czy gdzieś tam..."ze szczęścia się nie odchodzi".
                        • xyz-xyz Re: Kolaicja SdPL z PO. 13.06.11, 11:37
                          Licząc na szczęście, należny widzieć szczęście drugiej strony. Gdy jest inaczej, to jest to wyzysk...
                          • aysy.1 Re: Kolaicja SdPL z PO. 13.06.11, 16:11
                            xyz-xyz napisał:

> Licząc na szczęście, należny widzieć szczęście drugiej strony. Gdy jest inaczej
                            > , to jest to wyzysk...
                            jakiez sliczne maksymy na kazda okazje i do kazdej sytuacji wydobywaja sie z ust i odnytu jednoczesnie.
                            • xyz-xyz Re: Kolaicja SdPL z PO. 14.06.11, 13:24
                              Wracaj do podstawówki troglodyto. A jeśli wola, to mogę napisać ci pozew do sądu. Zaskarżysz podstawówkę, z której cię wypuścili bez podstawowego aparatu pojęciowego.
    • aysy.1 to nie jest koalicja 07.06.11, 15:45
      to jest kloakolicja bo jak inaczej mozna nazwac pakt xyz, dziegi i brudzinskiego.
      • xyz-xyz Re: to nie jest koalicja 08.06.11, 10:37
        Twierdzisz, że z kimś paktowałem? Z Dzięgą i Brudzińskim? Hmmm... Muszę przestać pić yerba mate...
        • aysy.1 Re: to nie jest lewica 08.06.11, 10:46
          xyz-xyz napisał:

> Twierdzisz, że z kimś paktowałem? Z Dzięgą i Brudzińskim? Hmmm... Muszę przesta
          > ć pić yerba mate...
          twierdze, ze dzisiejsze sld nie jest zadna lewica a dla paru etatowych srebrnikow wejdzie w kloakolicje nawet z xiendzem rydzykiem. zadnych zasad a co dopiero lewicowych.
          • xyz-xyz Re: to nie jest lewica 08.06.11, 11:17

Jest to twoja opinia, do której masz prawo. Ja twierdzę, że SLD jest lewicą i udowadnia to projektami ustaw i uchwał, które składa w odpowiednich miejscach.
            A jak mawiał Churchil, dla dobra Polski jesteśmy gotowi sprzymierzyć się z samym diabłem. Nie tracąc lewicowości.
            • aysy.1 Re: to nie jest lewica 08.06.11, 13:41
              xyz-xyz napisał:

>
              > Jest to twoja opinia, do której masz prawo. Ja twierdzę, że SLD jest lewicą i u
              > dowadnia to projektami ustaw i uchwał, które składa w odpowiednich miejscach.
              > A jak mawiał Churchil, dla dobra Polski jesteśmy gotowi sprzymierzyć się z samy
              > m diabłem. Nie tracąc lewicowości.
              dobrem polski da sie wszystko wytlumaczyc. sld dla dobra polski jest gotowe z diablem, pis dla dobra polski jest gotowe stworzyc specjalne wiezienia pod nadzorem cba.... nie masz jakiejs lepszej bajeczki za wyjatkiem tej, ze tancerka na rurze bedzie to dobro polski realizowac w zakresie stanowienia prawa . ty nie smiejesz sie tak po kryjomu z tego co piszesz? przeciez to wyjatkowa brednia.
              • xyz-xyz Re: to nie jest lewica 08.06.11, 14:13
                nie masz jakiejs lepszej bajeczki za wyjatkiem tej, ze tancerka na
                > rurze bedzie to dobro polski realizowac w zakresie stanowienia prawa

Tym się właśnie różnimy. Moje lewicowe poglądy nie dają mi podstaw do dyskryminacji tancerek płci pięknej. Nie uważam, że w Sejmie powinni zasiadać wyłącznie biali, heteroseksualni mężczyźni po Wydziale Prawa Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego.

ty nie s
                > miejesz sie tak po kryjomu z tego co piszesz? przeciez to wyjatkowa brednia.

Śmieję się całkiem jawnie z tego, co ty wypisujesz. Bełkot pijanego Nitrasa... a może naćpanego...
                • aysy.1 Re: to nie jest lewica 08.06.11, 16:41
                  xyz-xyz napisał:

> nie masz jakiejs lepszej bajeczki za wyjatkiem tej, ze tancerka na
                  > > rurze bedzie to dobro polski realizowac w zakresie stanowienia prawa
                  >
                  > Tym się właśnie różnimy. Moje lewicowe poglądy nie dają mi podstaw do dyskrymin
                  > acji tancerek płci pięknej. Nie uważam, że w Sejmie powinni zasiadać wyłącznie
                  > biali, heteroseksualni mężczyźni po Wydziale Prawa Katolickiego Uniwersytetu Lu
                  bzdury wiekszej nie mogles napisac. mylisz elementarne pojecia.
                  sejm stanowi prawo. zapytaj kalisza co sadzi o tym aby no sebastian florek z big brothera byl poslem sld, a byl. co maja wspolnego orientacje narodowosci z zawodem stanowiacago prawo i dyletanta w tej dziedzinie.
                  > belskiego.
                  >
                  > ty nie s
                  > > miejesz sie tak po kryjomu z tego co piszesz? przeciez to wyjatkowa bredn
                  > ia.
                  >
                  > Śmieję się całkiem jawnie z tego, co ty wypisujesz. Bełkot pijanego Nitrasa...
                  > a może naćpanego...
                  • xyz-xyz Re: to nie jest lewica 09.06.11, 12:21
                    bzdury wiekszej nie mogles napisac.

Art. 32. Konstytucji Rzeczypospolitej .

1. Wszyscy są wobec prawa równi. Wszyscy mają prawo do równego traktowania przez władze publiczne.

2. Nikt nie może być dyskryminowany w życiu politycznym, społecznym lub gospodarczym z jakiejkolwiek przyczyny.

Art. 33.

1. Kobieta i mężczyzna w Rzeczypospolitej Polskiej mają równe prawa w życiu rodzinnym, politycznym, społecznym i gospodarczym.

2. Kobieta i mężczyzna mają w szczególności równe prawo do kształcenia, zatrudnienia i awansów, do jednakowego wynagradzania za pracę jednakowej wartości, do zabezpieczenia społecznego oraz do zajmowania stanowisk, pełnienia funkcji oraz uzyskiwania godności publicznych i odznaczeń.

Art. 60.

Obywatele polscy korzystający z pełni praw publicznych mają prawo dostępu do służby publicznej na jednakowych zasadach.

To mój cały komentarz... Ale co z zrozumie z tego pijany Nitras?
                • Gość: o co chodzi? Re: to nie jest lewica IP: *.xdsl.centertel.pl 08.06.11, 17:41
                  jeżeli tancerka na rurze jest kobietą wykształconą, ma doświadczenie w pracy samorządowej, administracyjnej, jako prawniczka to oczywiście może kandydować do parlamentu, podobnie bokser, kelner, ksiegowy , lekarz itd
                  • aysy.1 Re: to nie jest lewica 08.06.11, 17:50
                    Gość portalu: o co chodzi? napisał(a):

> jeżeli tancerka na rurze jest kobietą wykształconą, ma doświadczenie w pracy sa
                    > morządowej, administracyjnej, jako prawniczka to oczywiście może kandydować do
                    > parlamentu, podobnie bokser, kelner, ksiegowy , lekarz itd
                    jak najbardziej. przeanalizujmy to na przykladzie sebastiana florka, cieslaka, kuleja itd itd sld
                    cugowskiego z pis
                    holowczyca, majdana z po
                    • Gość: no właśnie Re: to nie jest lewica IP: *.xdsl.centertel.pl 09.06.11, 09:59
                      celebryci czyli wydmuszka tak budować parlament to jest wręcz nadużycie wobec wyborców to nieuczciwe
                      • aysy.1 Re: to nie jest lewica 09.06.11, 11:57
                        Gość portalu: no właśnie napisał(a):

> celebryci czyli wydmuszka tak budować parlament to jest wręcz nadużycie wobec w
                        > yborców to nieuczciwe
                        wtedy to nie jest parlament tylko teatrzyk. tak jest wlasnie teraz i nie zanosi sie na zmiany.
                        nasz system partyjny szkodzi polsce i demokracji. Blokuje rozwoj cywilizacyjny i gospodarczy juz z samej jego natury rzeczy.
                        • swarozyc Re: to nie jest lewica 09.06.11, 12:00
                          aysy.1 napisał:
                          nasz system partyjny szkodzi polsce i demokracji. Blokuje rozwoj cywilizacyjny i gospodarczy juz z samej jego natury rzeczy.
                          ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                          Czyli zarzad komisaryczny i pranie majtek, bo chyba nie po mordzie?
                          :-)

Tak trzymac, dumni, silni i wyksztalceni!
      • aysy.1 ale to jest kloakolicja 11.06.11, 09:25
        jakiego to szamba ludzie bez honoru i idei , i talentow nie sa w stanie zrobic dla kasy :(
        dla tych , ktorym lekcja biologii gdzie mowiono o kloace wypadla w dniu wagarowicza wyjasniam, ze kloaka to polaczenie funkcji ust ( dokladnie organow do jedzenia i picia) z odbytem ( organy do wydalania g.). jakze to przypomina czlonkow tej kloakolicji, xyzeta i goscia z chello od brudzinskiego, ktory polubil sld na tym forum.
        xyz. ty mowisz odbytem :) wydalajac z siebie to cos ....
        • xyz-xyz Wróć do podstawówki aysy.1 13.06.11, 11:54
          Jak zwykle wykazałeś się, nie tylko prymitywnym chamstwem, ale i brakiem podstawowej wiedzy. Sam, matołku, byleś na wagarach, zamiast na biologii. Śmieszą mnie twoje głupio-mądre wynurzenia w stylu Nitrasa. Wracaj do podstawówki...

KLOAKA

stek - końcowy odcinek jelita, do którego uchodzą układ moczowy i płciowy. Występuje u niektórych ryb, płazów, gadów, ptaków i stekowców z gromady ssaków.
          • Gość: . Jeszcze jedna kloaka - jakże polska (bo łacińska)! IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.11, 12:29
            pl.wikipedia.org/wiki/Cloaca_Maxima
            • xyz-xyz Re: Jeszcze jedna kloaka - jakże polska (bo łaciń 13.06.11, 13:16
              Dzięki owej wielkiej kloace na bagnie powstało Forum Romanum... Ciekawa paralela:)
              • Gość: . Re: Jeszcze jedna kloaka - jakże polska (bo łaciń IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.11, 13:31
                My kloakę mamy na forum...
                • xyz-xyz Re: Jeszcze jedna kloaka - jakże polska (bo łaciń 13.06.11, 13:40
                  Nie przesadzałbym. Nie różni się forum od rzeczywistej Polski.
          • aysy.1 Re: Wróć do podstawówki aysy.1 13.06.11, 16:33
            xyz-xyz napisał:

> Jak zwykle wykazałeś się, nie tylko prymitywnym chamstwem, ale i brakiem podsta
            > wowej wiedzy. Sam, matołku, byleś na wagarach, zamiast na biologii. Śmieszą mni
            > e twoje głupio-mądre wynurzenia w stylu Nitrasa. Wracaj do podstawówki...
            > stek - końcowy odcinek jelita, do którego uchodzą układ moczowy i płciowy. Wyst
            > ępuje u niektórych ryb, płazów, gadów, ptaków i stekowców z gromady ssaków.
            ty z tej podstawowki chyba nie wyszedles. my ludzie po podstawowce znamy inne definicje i opisy niz te dla dzieci i prezydenta komorwoskiego jak wikipedia.
            oto kloakolicja idealnie pasujaca do tego co robisz czyli usta i odbyt jednoczesnie. oto wasza kloakolicja :
            komixxy.pl/352197/ludzka-stonoga
            nie ma w tym nic chamskiego. chamstwem nie jest opisywanie tego co robicie ale chamstwem jest robienie tego co opisuje.
            chociazbys sie zaplul na tym forum, chociazbys dostal jeszcze wiekszych atakow niz teraz to i tak fakt jest faktem. pis reka w reke z sld i to jest kloakolicja :

komixxy.pl/352197/ludzka-stonoga
            • xyz-xyz Re: Wróć do podstawówki aysy.1 14.06.11, 13:36
              > ty z tej podstawowki chyba nie wyszedles. my ludzie po podstawowce znamy inne
              > definicje i opisy niz te dla dzieci i prezydenta komorwoskiego jak wikipedia.

Jak na razie udowadniasz jedynie, że jesteś inaczej inteligentny. Nie ośmieszaj się bardziej. Walnąłeś głupotę i tyle.
    • adams96 Re: Koalicja PiS+SLD+Opus Dei ale nie po+psl 11.06.11, 10:00
      Wszyscy moga rzadzic Szczecinem za wyjatkiem nieudacznikow z PO podpieranych chlopami z Marszalkowskiej.Efeky rzadow PO +PSL w ciagu ca.4lat w Szczecinie juz dokładnie znamy i chyba nie trzeba przekonywac ze MAMY ICH DOSC.Niech jada na konwencje DO Gdanslka i ciesza sie karierowiczami z innych parti ale nie moga przedstawic zadnego sensownego programu jak chca nam zafunfdowac na nastepne 4 lata swoich rzadow.Moze Pani Kluzik-Rostkowska oraz Arlukowicz im ten program opracuja?
      • Gość: dziki Szukam agresywnego psa! IP: *.dynamic.chello.pl 13.06.11, 20:07
        Ostry pies , może być układany do walk ,wściekły mile widziany.
        Platforma ujawniła swój sposób na kampanie wyborczą . Rewelacja Nowaka
        Będą osobiście chodzić po mieszkaniach i przekonywać nieprzekonanych o nieomylnym Tusku ,że on dobrze rządzi.
        Znowu straszyć nas będzie Ursula Panka, Marcinkiewicz, Kochan , Litwiński i wielu innych cicho siedzących w sejmie.
        Świadek , komornik, platformens. Czekam z moim Brutusem.
        internaut.nowyekran.pl/post/17118,uwaga-przygarne-lub-kupie-ostrego-psa-moze-byc-wsciekly
        • aysy.1 Re: Szukam agresywnego psa! 13.06.11, 20:33
          Gość portalu: dziki napisał(a):

> Ostry pies , może być układany do walk ,wściekły mile widziany.
          > Platforma ujawniła swój sposób na kampanie wyborczą . Rewelacja Nowaka
          > Będą osobiście chodzić po mieszkaniach i przekonywać nieprzekonanych o nieomyln
          > ym Tusku ,że on dobrze rządzi.
          > Znowu straszyć nas będzie Ursula Panka, Marcinkiewicz, Kochan , Litwiński i wie
          > lu innych cicho siedzących w sejmie.
          > Świadek , komornik, platformens. Czekam z moim Brutusem.
          jak nie masz argumentow to uciekasz sie do sily i to w dodatku nie wlasnej ale psa. zapewne jestes z pis.
          > internaut.nowyekran.pl/post/17118,uwaga-przygarne-lub-kupie-ostrego-psa-moze-byc-wsciekly
          • xyz-xyz Re: Szukam agresywnego psa! 14.06.11, 13:39
            > jak nie masz argumentow to uciekasz sie do sily i to w dodatku nie wlasnej ale
            > psa. zapewne jestes z pis.

Mnie najbardziej przekonują twoje argumenty w stylu kloaka, sprzedawczyk, gnida itp....
            Jesteś bardziej PiSowski niż PiS. Typowy styl Nitrasa. Aby nie członek nitrasowego skrzydła Młodych Demokratów? Tak mi się coś zdaje...
            • Gość: Aysy.1 Re: Szukam agresywnego psa! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.11, 17:30
              podtrzymuje okreslenie kloaka czy kloakolicja dla tworu, ktory powstal w szczecinie pis plus sld. nie ma to nic wspolnego z agresja. tak to po prostu sie nazywa. tylko odpady i wydzieliny moga sie tylko tak polaczyc.
              • Gość: gość Co łączy opus doi z lsd? IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.11, 21:06
                Wydaje mi się że dla lsd opus doi, jest takim niedościgłym wzorcem.. w końcu opus doi opanowało pół świata, no i Szczecin... są wszędzie i rządzą aż piszczy.. lsd musi aż pękać z zadrości... ci zrealizowali hasło "dojarze wszystkich krajuf łonczcie siem!"
                • Gość: xxx Re: Co łączy opus doi z lsd? IP: *.dynamic.chello.pl 14.06.11, 21:48
                  PRZED CHWILĄ RADIO TOK FM,PODAŁO,ŻE EMERYT CZŁOWIEK HONORU CZESŁAW K. WSTĄPIŁ W SZEREGI PLATFORMY OBYWATELSKIEJ.
              • xyz-xyz Re: Szukam agresywnego psa! 15.06.11, 10:32
                tak to po prostu sie nazy
                > wa. tylko odpady i wydzieliny moga sie tylko tak polaczyc.

Znam ten styl. To nitrasizm...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka