Dodaj do ulubionych

Frekwencja OK !?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 14:53
Z dużą nieśmialością stwierdzam, że u mnie na Warszewie - na Zakolu
frekwencja dopisuje !!! Ludzie rodzinami walą na referendum !!!

Czyżby dokonywał sie cud nad Odrą? OBY !!!

Pogońcie sąsiadów, znajomych, przyjaciół !
Coś mi mówi, że sukces jest blisko.
Obserwuj wątek
    • wedrowiec2 Re: Frekwencja OK !? 23.05.04, 14:56
      Stałam w pięciosobowej kolejce, ale nie widziałam co ludzie zaznaczają. Punkt w
      przedszkolu na Ruskiej (Pomorzany).
      Sąsiadka, która nigdy nie bierze udziału w wyborach sama, z własnej inicjatywy
      spytała się mnie, gdzie jest nasza Komisja:)
      • Gość: Olej No to głowy do góry ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 14:59
        Proszę o wiecej relacji z Waszych okregów !!!
        • Gość: mac Re: No to głowy do góry ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.04, 15:02
          Pogodno, ok. godz. 13: Jest trochę ludzi, ale na listach dopiero ok. 15-20%
          podpisów.
          • b-artek Re: No to głowy do góry ! 23.05.04, 15:17
            wzialem pieska i poszedlem na spacer kierujac sie do podstawowki (nr chyba 48,
            przy Czorsztynskiej w kazdym badz razie), gdzie znajduja sie cztery komisje.
            musze przyznac, ze bylem zaskoczony. wchodzac - przepuscilem trzech dziadkow,
            wychodzac - zmierzaly dwie pary. razem ze mna glosowaly dwie inne osoby...
            wniosek - bedzie dobrze :)
            na liscie na pewno 10% rubryczek bylo podpisanych...

bartek.
    • absztyfikant Re: Frekwencja OK !? 23.05.04, 15:05
      Bedzie dobrze, zawsze najwiecej ludzi idzie glosowac po obiedzie oraz na 1-2h
      przed zamknieciem lokali. Oprocz tego staly elektorat koscielny pojawiajacy sie
      mniej wiecej co godzine w rytmie kolejnych niedzielnych nabozenstw. Wierze, ze
      sie uda!!!
      • Gość: Książę POmorski Re: Frekwencja OK !? IP: *.pl / 195.136.49.* 23.05.04, 15:08
        to kościół też się włączył?
      • Gość: Cichy Re: Frekwencja OK !? IP: *.myslowice.artcom.pl / *.pl 23.05.04, 15:09
        Od kiedy komunści liczą na boga?
        • Gość: pieszy Re: Frekwencja OK !? IP: *.fnet.pl 23.05.04, 15:43
          od zawsze!

ale Ty mówisz o swoich, a myślisz o nas
    • Gość: qwer Re: Frekwencja OK !? IP: *.vx.pl / *.vx.pl 23.05.04, 17:11
      Obyście wszyscy mieli rację z frekwencją. U mnie na Żelechowej o 12.00 były
      pustki na liście (ale z drugiej strony to była zawsze projurczykowa dzielnica).
      Mam nadzieję, że w innych komisjach jest lepiej. Idę wydzwaniać do znajomych.
    • madziurex Re: Frekwencja OK !? 23.05.04, 17:18
      Pogodno, ul.Goszczynskiego. Byłam przed chwila. Rano wydawalo mi sie,że w Komisji kreca sie tłumy (mam widok z okna) ale na listach pustki...Jakies 10% może bedzie...:(
    • Gość: Kay Re: Frekwencja OK !? IP: *.one.pl 23.05.04, 17:24
      U mnie (biblioteka PS na Pułaskiego) było trochę pusto. Byłem tam po 15.00.
      Razem ze mną była tylko jedna osoba, przy wyjściu minąłem się też z jedną
      dziewczyną. Na liście nie było tłoku, ale pusto też nie było - mniej więcej tak
      jak przy każdych wyborach. Mam nadzieję, że przez najbliższe dwie i pół godziny
      jeszcze trochę ludzi się dopisze do listy.
    • phobos.755 czarno to widze 23.05.04, 19:14
      Miejsce akcji: Łucznicza (komisja nr 160)
      czas akcji: okolo 14
      frekwencja na liscie: okolo 3%

Pozniej - okolo 17 byla moja rodzicielka. Stwierdzila ze moze 10% jest...

Ja to czarno widze... Szczegolnie ze wsgledu ja brak jakichkolwiek informacji o
      komisjach. Przy kazdych wyborach az roilo sie od strzalek - teraz nic. Na calej
      ulicy dojrzalem jedno obwieszczenie o referendum - chamsko zaklejone przez
      obwieszczenie o eurowyborach! te drugie oczywiscie na bialym papierze.

Na forum FDS juz zapowiedzialem - ja bede sie odwolywal do komirzarz wyborczego
      czy jak mu tam bylo...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka