Gość: miniakoz IP: *.gryfnet.szczecin.pl 24.05.04, 17:06 Czy istnieje gdzieś forum dla młodych mam ze Szczecina gdzie by można się wymienić opiniami, ubrankami i wogóle pogadać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: e.beata Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 20:29 na edziecku chyba są regiony. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 24.05.04, 20:42 Nie ma, ale można zapytać o Szczecin i się odezwą. Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 24.05.04, 20:45 Wejdz na emama i zacznij wątek ze Szczecina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TATUŚ Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 20:54 A tatusiowie moga byc?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miniakoz Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? IP: *.gryfnet.szczecin.pl 25.05.04, 09:09 oczywiście! Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 09:20 a dzieci moga byc? Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 10:57 kopniecznie nalozyc Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 10:58 przyciasne troche i osrane... Odpowiedz Link Zgłoś
miniakoz Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 13:32 Czy mogę wiedzieć o czym wy tu piszecie!!!!!!? to był wątek skierowany do młodych mam (i tatusiów oczywiście) a nie o głupotach! idźcie się wygłupiać gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 13:33 miniakoz napisała: > Czy mogę wiedzieć o czym wy tu piszecie!!!!!!? to był wątek skierowany do > młodych mam (i tatusiów oczywiście) a nie o głupotach! idźcie się wygłupiać > gdzie indziej. '''''''''' nigdzie nie pojdziemy! tu jest cieplo i nie pada.. Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 13:35 ja chce do mamy Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 13:34 a my tu wlasnie na poziomie bobaskow czyli powinnismy pasowac Odpowiedz Link Zgłoś
miniakoz Re: Jottka!!!! 25.05.04, 13:53 skoro jesteście na poziomie bobasków ( a mam małą córeczkę i tak sie nie wygłupia) to chetnie was przełoże przez kolano i wam wtrzepie w pupe, że nawet bepanten nie pomoże! - jeśli nie wiecie co to jest to poszukajcie w internecie - bo chyba wam sie nudzi! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jottka!!!! 25.05.04, 13:55 miniakoz napisała: bo chyba wam sie nudzi! '''''''''''''''''''''''''''''''''''''' O! wypraszam sobie! Ja pracuje naukowo!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Jottka!!!! 25.05.04, 13:56 dzieci nie wolno bic - to jest niewychowawcze ale jak znam tego zboczenca swarzyca to ucieszy sie z tej propozycji Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Jottka!!!! 25.05.04, 13:57 skuter70 napisał: tego zboczenca swarzyca ''''''''''''''''''''''' Naucz sie pisac gowniarzu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 13:54 dziewczyno ! nie przejmuj się tym stad(t)kiem. im zaszkodził wyjatkowo zimny maj i szukają okazji (każdej okazji),żeby się podroczzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
miniakoz Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 14:02 O dziwo jeszcze się z tego śmieję. Nie wiem kim oni sa ale kojarzą mi sie z młodymi chłopaczkami np z politechniki , którzy sie nudzą na zajeciach z informatyki - mam rację? kończę ten wątek bo ja juz studia mam za soba, przenosze się gdzie indziej! miłego dnia. A WY nie róbcie w pieluche bo wam sie porobia odparzenia - a to szczypie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 14:04 miniakoz napisała: porobia odparzenia - a to szczypie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' oj szczypie, szczypie... ale to Aska po posladku!:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 20:01 Faktycznie atmosfera porefendalna niektórym szkodzi. Wchodzisz na Dziecko - na regionalne - Polska - zachodniopomorskie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miniakoz Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? IP: *.gryfnet.szczecin.pl 26.05.04, 09:19 No właśnie tak tutaj weszłam ! ale tu za dużo polityki a mi ten temat bardzo sie znudził ciagle ten Jurczyk i Pogoń i same takie przytłaczające sprawy. Cofnełam sie więc na eDziecko i wywołałam mamy ze Sz. zgłosiły się dwie ale lepszy rydz niż nic. Dzięki Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Wszystkiego najlepszego 26.05.04, 09:22 Gość portalu: miniakoz napisał(a): > No właśnie tak tutaj weszłam ! ale tu za dużo polityki a mi ten temat bardzo > sie znudził ciagle ten Jurczyk i Pogoń i same takie przytłaczające sprawy. a jak chcemy troche luzu to marudzenie, ze nie na temat:( > Cofnełam sie więc na eDziecko i wywołałam mamy ze Sz. zgłosiły się dwie ale > lepszy rydz niż nic. szczecinianie nie chca sie rozmnazac:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Wszystkiego najlepszego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 09:31 skuter- wprowadzasz jakąś odpowiedzialność w kwestii bardzo osobistej. Każdy odpowiada za siebie. ja nie mam nic przeciw;) Odpowiedz Link Zgłoś
skuter70 Re: Wszystkiego najlepszego 26.05.04, 09:33 ja nikogo nie pociagam do zadnej odpowiedzialnosci stwierdzam fakt:) Odpowiedz Link Zgłoś
miniakoz Re: Wszystkiego najlepszego 26.05.04, 09:37 fakt faktem nie ma odpowiedniej "atmosfery " do powiększania rodziny obecnie nie tylko w Sz., ale po tytule myslałam, że będą tu jakieś życzenia dla mam dzisiaj więc złoże sobie i wam mamy serdeczne życzenia z okazji naszego święta oby było nam łatwiej i więcej powodów do uśmiechu _ takiego szczerego! Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Re: Wszystkiego najlepszego 26.05.04, 09:40 miniakoz napisała: > fakt faktem nie ma odpowiedniej "atmosfery " do powiększania rodziny obecnie > nie tylko w Sz., ale po tytule myslałam, że będą tu jakieś życzenia dla mam > dzisiaj więc złoże sobie i wam mamy serdeczne życzenia z okazji naszego > święta oby było nam łatwiej i więcej powodów do uśmiechu _ takiego szczerego! '''''''''''''''''''''''''''''''''''''' i ja sie przylaczam do tych zyczen... pamietajcie jednak ze to my zrobilismy was mamami...:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gabi Re: Wszystkiego najlepszego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 10:07 kolumb też płynął do indii ... dziękujemy wam ,odważni szczecinianie ,że pomimo przeciwnosci losu, dziejowych nawałnic i niedobrego prezydenta stać was na taki gest:) Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Wszystkiego najlepszego 26.05.04, 16:45 Gość portalu: gabi napisał(a): > kolumb też płynął do indii ... > dziękujemy wam ,odważni szczecinianie ,że pomimo przeciwnosci losu, dziejowych > nawałnic i niedobrego prezydenta stać was na taki gest:) e tam zaraz STAĆ Odpowiedz Link Zgłoś