Dodaj do ulubionych

szczecińskie mamy -gdzie jesteście?

IP: *.gryfnet.szczecin.pl 24.05.04, 17:06
Czy istnieje gdzieś forum dla młodych mam ze Szczecina gdzie by można się
wymienić opiniami, ubrankami i wogóle pogadać?
Obserwuj wątek
    • Gość: e.beata Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.05.04, 20:29
      na edziecku chyba są regiony.
      • dyrgosia Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 24.05.04, 20:42
        Nie ma, ale można zapytać o Szczecin i się odezwą.
        • dyrgosia Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 24.05.04, 20:45
          Wejdz na emama i zacznij wątek ze Szczecina
    • Gość: TATUŚ Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.05.04, 20:54
      A tatusiowie moga byc??
      • Gość: miniakoz Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? IP: *.gryfnet.szczecin.pl 25.05.04, 09:09
        oczywiście!
        • skuter70 Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 09:20
          a dzieci moga byc?
          • swarozyc Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 10:55
            a ubranka?
            • skuter70 Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 10:57
              kopniecznie nalozyc
              • swarozyc Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 10:58
                przyciasne troche i osrane...
                • miniakoz Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 13:32
                  Czy mogę wiedzieć o czym wy tu piszecie!!!!!!? to był wątek skierowany do
                  młodych mam (i tatusiów oczywiście) a nie o głupotach! idźcie się wygłupiać
                  gdzie indziej.
                  • swarozyc Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 13:33
                    miniakoz napisała:

> Czy mogę wiedzieć o czym wy tu piszecie!!!!!!? to był wątek skierowany do
                    > młodych mam (i tatusiów oczywiście) a nie o głupotach! idźcie się wygłupiać
                    > gdzie indziej.
                    ''''''''''
                    nigdzie nie pojdziemy!
                    tu jest cieplo i nie pada..
                    • skuter70 Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 13:35
                      ja chce do mamy
                  • skuter70 Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 13:34
                    a my tu wlasnie na poziomie bobaskow
                    czyli powinnismy pasowac
                    • swarozyc Jottka!!!! 25.05.04, 13:35
                      skuter wali w pieluche!!
                      • miniakoz Re: Jottka!!!! 25.05.04, 13:53
                        skoro jesteście na poziomie bobasków ( a mam małą córeczkę i tak sie nie
                        wygłupia) to chetnie was przełoże przez kolano i wam wtrzepie w pupe, że nawet
                        bepanten nie pomoże! - jeśli nie wiecie co to jest to poszukajcie w internecie -
                        bo chyba wam sie nudzi!
                        • swarozyc Re: Jottka!!!! 25.05.04, 13:55
                          miniakoz napisała:
                          bo chyba wam sie nudzi!
                          ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                          O! wypraszam sobie!
                          Ja pracuje naukowo!:-)
                        • skuter70 Re: Jottka!!!! 25.05.04, 13:56
                          dzieci nie wolno bic - to jest niewychowawcze
                          ale jak znam tego zboczenca swarzyca to ucieszy sie z tej propozycji
                          • swarozyc Re: Jottka!!!! 25.05.04, 13:57
                            skuter70 napisał:

tego zboczenca swarzyca
                            '''''''''''''''''''''''
                            Naucz sie pisac gowniarzu!
                            • skuter70 Re: Jottka!!!! 25.05.04, 13:59
                              nie znam jeszcze wszystkich literek

• Gość: gabi Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 13:54
                    dziewczyno ! nie przejmuj się tym stad(t)kiem. im zaszkodził wyjatkowo zimny
                    maj i szukają okazji (każdej okazji),żeby się podroczzyć.
                    • miniakoz Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 14:02
                      O dziwo jeszcze się z tego śmieję. Nie wiem kim oni sa ale kojarzą mi sie z
                      młodymi chłopaczkami np z politechniki , którzy sie nudzą na zajeciach z
                      informatyki - mam rację? kończę ten wątek bo ja juz studia mam za soba,
                      przenosze się gdzie indziej! miłego dnia. A WY nie róbcie w pieluche bo wam sie
                      porobia odparzenia - a to szczypie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                      • swarozyc Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? 25.05.04, 14:04
                        miniakoz napisała:
                        porobia odparzenia - a to szczypie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                        '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                        oj szczypie, szczypie...
                        ale to Aska po posladku!:-)
    • Gość: e.beata Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.05.04, 20:01
      Faktycznie atmosfera porefendalna niektórym szkodzi.
      Wchodzisz na Dziecko - na regionalne - Polska - zachodniopomorskie
      • Gość: miniakoz Re: szczecińskie mamy -gdzie jesteście? IP: *.gryfnet.szczecin.pl 26.05.04, 09:19
        No właśnie tak tutaj weszłam ! ale tu za dużo polityki a mi ten temat bardzo
        sie znudził ciagle ten Jurczyk i Pogoń i same takie przytłaczające sprawy.
        Cofnełam sie więc na eDziecko i wywołałam mamy ze Sz. zgłosiły się dwie ale
        lepszy rydz niż nic. Dzięki
        • skuter70 Wszystkiego najlepszego 26.05.04, 09:22
          Gość portalu: miniakoz napisał(a):

> No właśnie tak tutaj weszłam ! ale tu za dużo polityki a mi ten temat bardzo
          > sie znudził ciagle ten Jurczyk i Pogoń i same takie przytłaczające sprawy.

a jak chcemy troche luzu to marudzenie, ze nie na temat:(

> Cofnełam sie więc na eDziecko i wywołałam mamy ze Sz. zgłosiły się dwie ale
          > lepszy rydz niż nic.

szczecinianie nie chca sie rozmnazac:(
          • Gość: gabi Re: Wszystkiego najlepszego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 09:31
            skuter- wprowadzasz jakąś odpowiedzialność w kwestii bardzo osobistej. Każdy
            odpowiada za siebie.
            ja nie mam nic przeciw;)
            • skuter70 Re: Wszystkiego najlepszego 26.05.04, 09:33
              ja nikogo nie pociagam do zadnej odpowiedzialnosci

stwierdzam fakt:)
              • miniakoz Re: Wszystkiego najlepszego 26.05.04, 09:37
                fakt faktem nie ma odpowiedniej "atmosfery " do powiększania rodziny obecnie
                nie tylko w Sz., ale po tytule myslałam, że będą tu jakieś życzenia dla mam
                dzisiaj więc złoże sobie i wam mamy serdeczne życzenia z okazji naszego
                święta oby było nam łatwiej i więcej powodów do uśmiechu _ takiego szczerego!
                • swarozyc Re: Wszystkiego najlepszego 26.05.04, 09:40
                  miniakoz napisała:

> fakt faktem nie ma odpowiedniej "atmosfery " do powiększania rodziny obecnie
                  > nie tylko w Sz., ale po tytule myslałam, że będą tu jakieś życzenia dla mam
                  > dzisiaj więc złoże sobie i wam mamy serdeczne życzenia z okazji naszego
                  > święta oby było nam łatwiej i więcej powodów do uśmiechu _ takiego szczerego!
                  ''''''''''''''''''''''''''''''''''''''
                  i ja sie przylaczam do tych zyczen... pamietajcie jednak ze to my zrobilismy
                  was mamami...:-))
                  • Gość: gabi Re: Wszystkiego najlepszego IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.05.04, 10:07
                    kolumb też płynął do indii ...
                    dziękujemy wam ,odważni szczecinianie ,że pomimo przeciwnosci losu, dziejowych
                    nawałnic i niedobrego prezydenta stać was na taki gest:)
                    • dyrgosia Re: Wszystkiego najlepszego 26.05.04, 16:45
                      Gość portalu: gabi napisał(a):

> kolumb też płynął do indii ...
                      > dziękujemy wam ,odważni szczecinianie ,że pomimo przeciwnosci losu,
                      dziejowych
                      > nawałnic i niedobrego prezydenta stać was na taki gest:)

e tam zaraz STAĆ
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka