Dodaj do ulubionych

Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!!

IP: *.nitka.net.pl 24.05.04, 23:02
Jakie zwierzeta spotkaliscie w granicach administracyjnych Szczecina?
Pare miesiecy wstecz pewna osoba opisywala swoje spotkanie z wataha dzikow w
Lasku Arkonskim.Ja mialem to szczescie ze spotkalem turkucia podjadka oraz
nietoperze.Kiedys mialem tez spotkanie (przy Arkonce) z jeleniem prowadzacym
stadko saren (łani).Czy widzieliscie jakies inne dzikie zwierzeta?

Nasza cala filozofia jest ulepszaniem jezyka.
Obserwuj wątek
    • skuter70 Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! 25.05.04, 08:39
      Petla 68 - stadko dzikow, sarna, dwa bazanty mieszkaly tam kiedys na stale
      okolice kapieliska arkonka- dziki, sarny, zaskronce, padalce, zaby, ropuchy

miedzyodrze - nieprawdopodobna ilosc przeroznych ptakow wodnych i drapieznych
    • ergie Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! 25.05.04, 08:45
      słyszałem o facecie, któremu na wojska polskiego
      dzik staranował autko ;-)))
      dzik leciał do 'stołówki' wojskowej na kolację ;-)
      • Gość: Zeneq Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! IP: *.atm2-0-1111206.0x503f7426.odnxx2.customer.tele.dk 25.05.04, 09:21
        Dzisiaj rano, jadąc do pracy, minąłem pięknego żurawia stojącego na nabrzeżu
        Parnicy, obok Zarządu Portu. Nie pękał.
        • Gość: XYZ Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! IP: 212.14.0.* 25.05.04, 09:25
    • Gość: XYZ Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! IP: 212.14.0.* 25.05.04, 09:42
      Ja wczoraj w TV widziałem dzikie bestje zionące nienawiścia do mieszkańców
      Szczecina. Widziałem między innymi: Muchę Plujkę i Gniewosza Nitrasowatego.;)
      • skuter70 Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! 25.05.04, 09:46
        nastepnym razem wylacz tv , wylacz internet, wyrzuc wyborcza
        i na spacer do parku
        • Gość: luki Najdziksze to ja widzialem... IP: *.ksiazat.v.pl 25.05.04, 09:51
          a bylo to w urzedzie miasta... widzialem wielkiego dzikiego OSŁA i watahe
          dzikich małych osłów wokoło niego... hihihi
          pozdrawiam
          • swarozyc Re: Najdziksze to ja widzialem... 25.05.04, 10:30
            widzialem stada komuchow i katoli a nawet jednego jewropiejczuka..
            • Gość: marchewka Re: Najdziksze to ja widzialem... IP: *.ksiazat.v.pl 25.05.04, 10:58
              i warzywa dziko rosnące... dzikie BURAKI w UM... ehehhehe
    • absztyfikant Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! 25.05.04, 13:18
      A juz myslalem, ze znowu stoczniowcy wyszli na ulice. Uff...
    • stettiner Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! 25.05.04, 13:57
      Dwa razy spotkałam lisią rodzinę (lisica z 4-5 małymi liskami) na CC w
      platanowej alei zaraz za bramą główną, 2 i 3 tygodnie temu podczas spaceru.
      Wyglądały na stałych mieszkańców, od ludzi trzymały się na dystans ale bez
      paniki.
      • swarozyc Stettiner 25.05.04, 14:01
        a ja takiego rzadkiego okazu jak szczecinier tez dawno nie widzialem i
        slyszalem. ploche zwierze co lubi trzymac sie z daleka od swarozyca.

buziaczek skarbie...:-)
    • Gość: XYZ Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! IP: 212.14.0.* 25.05.04, 14:00
      Przez Wernyhory próbował przejść jeżyk. Na widok samochodu zwinał sie w kłębek
      i tak leżał na środku ulicy. Żal mi się zrobiło i przeniosłem go na drugą
      stroną.
      • skuter70 Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! 25.05.04, 14:05
        w jakims wfilmie przyrodniczym twierdzili, ze niemieckie jeze nauczyly sie
        wlasciwych rekacji na samochody i juz nie zwijaja sie w kulke tylko daja dyla:)
        • Gość: XYZ Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! IP: 212.14.0.* 25.05.04, 14:12
          Nie za bardzo ten niemiecki porządek idealizują?;)
          • skuter70 Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! 25.05.04, 14:15
            ale jez jeszcze nie sygnalizuje lapka, ze skreca w lewo:)
      • Gość: Bej Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! IP: *.teleton.pl 25.05.04, 14:11
        To Ty dobry chłop jesteś XYZ! Jeżyka na drugą stronę ulicy - ho ho ho !!!
        • skuter70 Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! 25.05.04, 14:16

a kolce ciagle jeszcze trzeba z lapek wydlubywac:)
          • Gość: XYZ Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! IP: 212.14.0.* 25.05.04, 14:19
            Nie. XYZ to zmyślne stworzonko. Musiałem jedynie wyprać szalik Pogoni:)
            • Gość: Bej Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! IP: *.teleton.pl 25.05.04, 14:21
              Nasikał Ci na szlik Pogoni????
              • Gość: XYZ Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! IP: 212.14.0.* 25.05.04, 14:27
                Nie. Złapałem jeżyka przez szalik, a jeżyk był brudny.
                • skuter70 Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! 25.05.04, 14:31

jez kibic?:)
                • Gość: Bej Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! IP: *.teleton.pl 25.05.04, 14:36
                  Jeżyk to miał szczęście że Ciebie spotkał.
                  • Gość: Gryf Re: Dzike zwierzeta w granicach Szczecina !!! IP: *.nitka.net.pl 25.05.04, 20:52
                    Czy szczury waszym zdaniem zaliczamy do dzikich zwierzat? Od wiekow zwierzeta
                    te towarzysza ludziom.
                    Przeczytalem nawet ze nas przezyja jako spolecznosc!
                    Dobre co! Zwykle szczury a nas przezyja!

Nasza cala filozofia jest ulepszaniem jezyka.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka