Dodaj do ulubionych

mąż zaufania

09.10.11, 12:15
Włąsnie przed chwilą byłem zagłosować. Tuz przy drzwiach na sale stoi gość z plakietką mąż zaufania imie i nazwisko i pod spodem "prawo i sprawiedliwość". Czy przypadkiem tym napisem nie łamie ciszy wyborczej . Ja rozumiem że prawi i sprawiedliwi chca kontrolować juz od wejscia na głosowanie ale czy on nie powinien siedziec sobie w kąciku a nie przy drzwiach. A pozatym siadłem przy stoliku a on stał i obserwował / uprzedzam głosy że mogłem wejsć za kotare ale ja nie mam sie czego wstydzić :) / .
Obserwuj wątek
    • aysy.1 Re: mąż zaufania 09.10.11, 12:20
      no i co tu takiego bulwersujacego ?
      • paprykarz69 Re: mąż zaufania 09.10.11, 12:32
        że wystarczyłoby na plakietce mąż zaufania i imię i nazwisko ...
        • aysy.1 Re: mąż zaufania 09.10.11, 12:56
          wymagaja tego przepisy prawa.
    • Gość: Słoik w akcji Re: mąż zaufania IP: *.dynamic.chello.pl 09.10.11, 13:23
      dla przeciwwagi mógłbyś robić za jego żonę nieufności
      • paprykarz69 Re: mąż zaufania 09.10.11, 13:46
        ale ja ufam wszystkim ludziom.
    • uwoj.bydgoszcz W Bydgoszczy również byli tacy delikwenci 09.10.11, 18:46
      takie działanie narusza art. 107 ust. 1 i ust. 2 kodeksu wyborczego, czyli jest złamaniem ciszy wyborczej.
    • Gość: XX4Ever Re: mąż zaufania IP: *.globalconnect.pl 09.10.11, 22:32
      W Liceum nr 9 siedziała pani mężyca zaufania (tak na oko około 70-tki) miała koslawo zapisamy identyfikator a przed nia leżała na stole sporych rozmiarów broszurka PIS. Nie znam sie na prawie wyborczym, ale chyba coś tam było nie tak... To było około godz. 13.00.
      • piotr33k2 Re: mąż zaufania 09.10.11, 22:57
        a czego zeście sie spodziewali po pisie i jego zwolennikach ? negowanie demokratycznego ojczystego panstwa z jego demokratycznymi konstytucyjnymi instytucjami i tym samym łamanie prawa to u nich wrecz norma etyczna .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka