niezly_cwaniak 20.10.11, 10:15 Mieszanie nieposłodzonej herbaty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rozkoszny_bobasek Re: Jolanta Balicka porzuciła klub PO 20.10.11, 10:55 W nagrode - masowanie pieroga przez Soske. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jolanta Balicka porzuciła klub PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 10:55 dostała pracę u Krzystka więc zmieniła barwy. Chorągiewka:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozkoszny_bobasek Jolanta Balicka porzuciła klub PO 20.10.11, 12:17 60% szczecinian nie glosowalo na, m.in, prostytucje polityczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Nie ona pierwsza zmieniła barwy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.11, 12:30 60% szczecinian nie glosowalo na, m.in, prostytucje polityczna. 101 tys. poparło prostytuującego się politycznie Arłukowicza. Na dodatek spadochroniarza ze Sławna. Agenta Gdańska. Efekty widać. Kolejna inwestycja w naszym regionie odłożona na świętego nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: 101 tys z uprawnionych ponad 800 tys IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.11, 12:33 więc nie ma czym się chwalić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myślący Re: 101 tys z uprawnionych ponad 800 tys IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.11, 13:42 101 tys z uprawnionych ponad 800 tys więc nie ma czym się chwalić Zgadzam się. Nie ma czym się chwalić. Należy zastanowić się nad kondycją intelektualną 12,5 % wyborców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Nie ona pierwsza zmieniła barwy. IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.11, 12:36 Powinna wejść do partii Palikota, byłby przyczółek w radzie. Odpowiedz Link Zgłoś
swarozyc Radna Balicka: "Zawsze stałam po stronie Krzystka" 20.10.11, 17:02 - Nie odpowiadało mi bycie w opozycji, to czas stracony[...] ----------------------------------------------------------------------------- Jolka to taka polska Alexis(ta z "Dynastii") interesuja ja tylko wladza, pieniadze i intrygi.. .. no i, od czasu do czasu, ostre rżnięcie na biurku w gabinecie władzy.. Jolka, tak trzymać a frajerom śmierć! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tur43 Radna Balicka: "Zawsze stałam po stronie Krzystka" 20.10.11, 17:36 Tak dochodzi sie do pieniędzy poparcie za stanowisko. Dzikowski ma stanowisko w TBS, a gdzie p. Balicka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Dzikowski elektryk bez studiow w TBS!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 21:40 Pora popracowac bo emerytura blisko a nie chce sie za bardzo nie wiadomo czy uda sie zalapac na kolejna kadencje trzeba sobie cos zalatwic Balicka dobrze robi ze trzyma strone Krzystka bo to moze sie jej przydac za nastepne 4 lata bo razem z Dzikowskim wystartuja z komitetu Krzystka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radosc Re: Jolanta Balicka porzuciła klub PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 19:32 A czy Pani Balicka nie podpisała oświadczenia, że jak coś takiego zrobi to musi zrezygnować z funkcji radnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wereyhbfd Dzikowski Balicka zostana w PO smietnisku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.11, 21:24 Dzikowski i Balicka zostana w PO bo to partia bez honoru wszystkie smieci, ktore wyrzuca PiS i SLD znajda tam miejsce oboje wyrachowani za stanowisko i kase zrobia wszystko Dzikowski bardzo duzo ponagrywal i cos widac z tego ma a PO nagran sie boi Krzystka popieram i boje sie tylko aby nie dal sie nikomu zwiezc zwlaszcza Dzikowskiemu i PO bo mieszkancy Szczecina na wszystko zwracaja uwage zal mi ludzi w TBS bo teraz tez sa nagrywani Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLEble Re: Dzikowski Balicka zostana w PO smietnisku IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.11, 21:53 Taki burdel w tej szczecinskiej po, że to na pewno nie ostatni transfer będzie. Krzystka popiera "po cichu" dużo więcej ludzi z po niż nam się wydaje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirosław Szczerbak Re: Dzikowski Balicka zostana w PO smietnisku IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.10.11, 00:29 Wiadomo dlaczego Jolanta Balicka i Władysław Dzkikowski oczerniali moją osobę zarzucając mi wielokrotnie na Komisji Gospodarki Komunalnej i Ochronny Środowiska kierowanej przez dawnego obrońcę praw człowieka pana przewodniczącego seniora L. Duklanowskiego .że chcę zostc pełnomocnikiem pana prezydenta Krzystka do spraw spalarni , a może to była dziwna propozycja oferty pracy.Ponadto poprowadzili oni dosłowni małą podkomisję komisję prawie sejmową, gdziie ówczesny przewodniczący Rady Osiedla Międzyodrze Wyspa -Pucka mieszka .Po prostu przykro , pytania proszę na mail mirko2010@op.pl bez reklam proszę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janek Re: Jolanta Balicka porzuciła klub PO IP: *.pl 21.10.11, 08:51 głosowałem na PO i oczekuję od nich współpracy z Krzystkiem, a nie PiS-owego warcholstwa! Dlatego popieram decyzję p. Jolanty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczeciniak Re: Jolanta Balicka porzuciła klub PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.11, 21:46 Dla mnie Jolka to zero,zrobiła to dla forsy i mam nadzieję,że już NIGDY nie będzie radną! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ryju Re: Jolanta Balicka porzuciła klub PO IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.11, 23:04 Też byś tak zrobił ale ciebie mają w doopie i nikt cie nie chce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniews1934 Re: Jolanta Balicka porzuciła klub PO a moze dobrz 22.10.11, 15:22 zrobiła i ludzie ją wybiorą na nastepną kadencje jak Pana Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś