Dodaj do ulubionych

Oświadczenie sławieńskich samorządowców ws. atomu

21.12.11, 09:12
Nareszcie madrzy ludzie .
Obserwuj wątek
    • Gość: Nietsche Re: Oświadczenie sławieńskich samorządowców ws. a IP: *.ias.bredband.telia.com 21.12.11, 10:21
      Spora część polskiego społeczeństwa panicznie boi się słowa atom
      ---------------------------------------------------------------------------------
      A mnie przeraża wiara zamiast wiedzy, Ignorancja połączona z brakiem wstydu za swoją niewiedzę.
      Boję się też słowa "wizualizacja", "wartości chrześcijańskie", "postkomunistyczny" i niezlustrowany. (bez cudzysłowu)

• Gość: Nietsche Re: Oświadczenie sławieńskich samorządowców ws. a IP: *.ias.bredband.telia.com 21.12.11, 22:54
        Uwielbiam za to słowo "resentyment" :-)

pl.wikipedia.org/wiki/Resentyment
    • Gość: obieżyświat Szaleńcy? IP: *.dynamic.chello.pl 21.12.11, 21:41
      A ja bym rzekł - szaleńcy po tym, co się wydarzyło w Czarnobylu i ostatnio w Japonii.
      • Gość: gość Re: Szaleńcy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.12.11, 03:46
        Gość portalu: obieżyświat napisał(a):

> A ja bym rzekł - szaleńcy po tym, co się wydarzyło w Czarnobylu i ostatnio w Ja
        > ponii.

Szaleńcy? Nie.. ktoś z nimi rozmawiał i ich przekonał.. ciekawe jak? IAEA ma swoje ciche i skuteczne metody :))) nawet z WHO..
        www.youtube.com/results?search_query=iaea+lies&oq=iaea+lies&aq=f&aqi=&aql=1&gs_sm=e&gs_upl=0l0l1l130l0l0l0l0l0l0l0l0ll0l0

tylko że samorządowcy mogą się przygotować na serie pozwów sądowych, ponieważ nie są właścicielami gmin, a reprezentantami mieszkańców. A czy mieszkańcy tych gmin rzeczywiście chcą tej atomufki? I czy chcą jej mieszkańcy ościennych gmin, województw itd., które leżą na drodze wiatrów północnych i zachodnich najczęściej wiejących z tego rejonu...

Japonia jest bardzo poważnie skażona na długości ponad 600 km, aż za Nagoyę.. dopiero pierwsze większe miasto, które jest względnie bezpieczniejsze to Osaka, ok 800 km od Fukushimy...

W razie awarii nad morzem, mogą sobie popatrzeć mieszkańcy innych województw jak wieją wiatry w Polsce, żeby też wiedzieli czego chcą ci za przeproszeniem ''samorządowcy''...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka