Dodaj do ulubionych

Socjaldemokracja Polska - zapraszamy

04.06.04, 11:46
Zapraszamy szanownych forumowiczów na strony internetowe Socjaldemokracji
Polskiej w województwie zachodniopomorskim -
www.sdpl.zachodniopomorskie.pl
Na stronie miedzy innymi sylwetki kandydatów do Parlamentu Europejskiego
(wybory już 13 czerwca).

Serdecznie zapraszamy.
Socjaldemokracja Polska
lista nr 8
Obserwuj wątek
    • Gość: wielbiciel :) Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:19
      mnie sie podoba ta ania
      • Gość: Artur T. Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 17:33
        Drozdowska?
    • absztyfikant Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy 04.06.04, 15:21
      Cenie SdPl ze wzgledu na takich ludzi jak Borowski, Celinski, Balicki, Nalecz,
      ale za cholere nikt i nic mnie nigdy nie przekona do poslanki Romero.
      Sorry.
      • Gość: XYZ Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: 212.14.0.* 04.06.04, 15:28
        Cenisz Nałęcza? Za co? Za to za ci Rokitę? Skoczki.
        • Gość: Jan Paweł II Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:33
          Przynajmniej nie złodzieje.
      • Gość: alala Zgadza się.Romero chce rozwalić tę grupę od środka IP: 212.14.63.* 04.06.04, 15:32
        Stara postpezetperowska szkoła przetrwania poprzez samozagładę (czyli czysta
        dialektyka). Dobrze im to nie wróży.
        • Gość: XYZ XYZ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 15:36
          Szybko się potrafię przepoczwarzać z XYZ-eta na alala.
          Dobry w tym jestem. A do SDPL chętnie sam bym skoczył tylko nie mogę bo pracę
          ma z klucza partyjnego.
          • Gość: alala Re: XYZ IP: 212.14.63.* 05.06.04, 16:59
            Można jaśniej prosić, bo ni w ząb nie kumam?
            • Gość: XYZ Re: XYZ IP: 83.25.6.* 06.06.04, 16:26
              Tak! Kompletnie nic nie rozumiem :)))
      • leho Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy 04.06.04, 17:43
        www.sdpl.zachodniopomorskie.pl/foto640.php?obrazek=galeria/6.jpg
        Dla mnie bomba.

Pozdrawiam
        Leszek
      • Gość: naim Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 19:32
        Grzybki Ci jakieś zaszkodziły? Tam wciąż czerwono.
      • Gość: andreas Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 13:54
        Jakieś merytoryczne zarzuty?
        • Gość: Hanka Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: 67.23.217.* 07.06.04, 02:59
          Pytasz o merytoryczne zarzuty .. prosze bardzo, przeciez Borowki wywodza sie z
          SLD a ta z kolei z PZPR, jakie jeszcze inne merytoryczne zarzuty sa potrzebne ??
          Dla mnie lis przefarbowany pozostaje lisem. Mysle ze dla wielu innych rowniez.
          Jesli chodzi o nazwe " Socjaldemokracja " to wstyd powiedziec ale w kolebce
          SLD to ani Socjal ani Demokracja nie mogla sie urodzic. Tam mnozna sie bylo
          nauczyc jak rozkradac dobro narodowe i zamieniac je na prywate oraz jeszcze
          innych sztuczek w ktorych mistrzem byl ( jest ) Leszek Miller i jemu podobni.
          Mysle ze zanim w Polsce powstanie partia ktora zasluzy sobie na miano
          Socjaldemokracji duzo wody w Wisle uplynac musi i to by bylo na tyle.
          pozdrawiam Hanka
          • Gość: andreas Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 07:51
            Prosiłem o zarzuty merytoryczne. A twoje to stek pomówień, tandetnych
            manipulacji, domysłów i stereotypów. Może się więc wysilisz i sprawdzisz w
            słowniku co znaczy "merytoryczny", a potem napiszesz na temat jeśli masz ku
            temu wiedzę i kompetencje.
          • Gość: aha ha ha Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 07:53
            Twój tok rozumowanie ktoś tam się wywodzi z SLD a ono z PZPR jest równie trafny
            jak to że Giertych czy Papież pochodzą z cipy swojej matki.
      • Gość: Artur T. Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 16:27
        A jakieś konkretne, najlepiej merytoryczne uzasadnienie twojej opini o poseł
        Romero?
    • Gość: antyknajak Kiedy będzie Kongres Zjednoczeniowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 17:57
      A kiedy kongres Zjednoczeniowy z SLD Panie i Panowie z SDPL. Historia lubi sie
      powtarzać :-))
      • piotr33k2 Re: kajak zjednocz najpierw swoje półkule mózgowe 04.06.04, 18:31
        bo na razie ich zbytni rozstęp ma wpływ na zdziecinnienie i lotności twojego
        umysłu,jednym słowem powiedział co wiedział ot co!.
        • Gość: Andy Re: kajak zjednocz najpierw swoje półkule mózgowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 20:36
          Poczekamy, zobaczymy. Jesli nowy twor sie "przyjmie", zjednocza sie
          poprzez "ruch plazmy" od SLD do SDRP
        • Gość: antyknajak Re: kajak zjednocz najpierw swoje półkule mózgowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.04, 01:00
          Bez względu na odległość tychże półkuli mózgowych to w przeciwieństwie do
          Ciebie wogóle je mam.
          • piotr33k2 Re: kajak zjednocz najpierw swoje półkule mózgowe 05.06.04, 01:12
            masz to widac chociaż nie słychąc ,i cąłe szczęście bo po widoku tego co
            wyprodukują to strach pomysleć co by to było !.
      • Gość: Benon A ja jestem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 21:00
        Niektórzy strasznie by chcieli aby Socjaldemokracja Polska kojarzyła się nadal
        z SLD. W tym celu sugerują rychłe zjednocznie obu partii. No jest to bardzo
        niemiły obraz (i moim zdaniem niesprawiedliwy) dla SdPL i w mojej opini Borówki
        będą musiały wiele pracy włożyć aby udowodnić że SdPL to nie jest bis tej
        psedolewicy. Utrudniać cały proces bedzie zapewne "chwytanie się brzytwy" przez
        SLD. Dlatego już tylko wypatrywać momentu jak przebąkiwania o zjednoczeniu
        zaczną płynąć z ust jego ekscelencji Olexego.

A osoby tutaj piszące o zjednoczeniu są niestety śmieszne z względu na to jak
        łatwo dają się owładnąć stereotypom i obiegowym opiniom. Są to zapewne ci sami
        którzy są przekonani o niesamowitym porządku i centralizacji w niektórych
        partiach.
        • Gość: politolodzy Re: A ja jestem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.04, 21:37
          Ocho. Widzę ze benon też coś tam liznął :)
          A nie masz ochoty pojeździć po Lytfynskim?
          • Gość: Benon Re: A ja jestem ... IP: 83.25.22.* 05.06.04, 13:04
            Nie mam specjalnie nic do tego pana. Taki przeciętny karierowicz. A ktory
            rocznik jesteście?
            • Gość: politolodzy Re: A ja jestem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:15
              Rocznikowo różnie. :-)
              • Gość: Benon Re: A ja jestem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 20:25
                Ale konkretnie!
                • Gość: politolodzy Re: A ja jestem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:44
                  73 - 75
                  • Gość: H56 Re: SDRP to pseudolewica, szczury z SLD IP: *.comnet.krakow.pl 07.06.04, 11:30
                    Co to za partia lewicowa ,której lider manifestuje w swych wypowiedziach ,że
                    zdobycze kościoła zostana zachowane a zerwanie konkordatu nie wchodzi w grę.
                    Dopóty nie powstanie partia, obojetnie, prawicowa czy lewicowa która postawi na
                    zerwanie konkordatu i na rozliczenie kościoła katolickiego ze złodziejstwa,
                    dotąd moja noga nie przestapi progu lokalu wyborczego.
                    • Gość: XZY Re: SDRP to pseudolewica, szczury z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 12:05
                      SDRP się już dawno rozwiązała. A SLD to wcale nie szczury. Szczury są w "Racji"
                      od angielskiego "rat"! :D
                      • albert_c skad tyle XYZetow na forum sie wzielo? n/t 07.06.04, 12:06
                        • Gość: XZY Zapraszmy na oficjalną stronę Pawła Jurasa!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 13:43
                          Zapraszmy na oficjalną stronę Pawła Jurasa!!!
                          Paweł jak przystało na młodego człowieka da ełropejczykom szerokopasmowy dotęp
                          do internetu!!!
                          Ale musicie na niego głosowac.
                          Kto nie głosuje za Pawłem ten przeciw internetowi.

www.p.juras-fms.sld.zachpomor.pl
                          • Gość: ROTFL ROTFL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 14:05
                            Popłakałem się............ ze śmechu!!! ROTFL

Gość portalu: XZY napisał(a):

> Zapraszmy na oficjalną stronę Pawła Jurasa!!!
                            > Paweł jak przystało na młodego człowieka da ełropejczykom szerokopasmowy
                            dotęp
                            > do internetu!!!
                            > Ale musicie na niego głosowac.
                            > Kto nie głosuje za Pawłem ten przeciw internetowi.
                            >
                            > www.p.juras-fms.sld.zachpomor.pl
                          • Gość: mamoniowa Re: Zapraszmy na oficjalną stronę Pawła Jurasa!!! IP: 212.244.77.* 07.06.04, 15:11
                            Pewnie!!!A Syjonisci do Syjonu !!!!
                    • Gość: H56 Re: SDPL to pseudolewica, szczury z SLD IP: *.comnet.krakow.pl 07.06.04, 15:55
                      przepraszam za pomyłkę
                      • Gość: XZY Re: SDPL to pseudolewica, szczury z SLD IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 18:57
                        Ho ho powiedział Kubuś Puchatek :)

Swoją drogą to postrzeganie świata w systemie czrno białym jest przykre.
                        No niestety to taki rodzaj upośledzenia.
                      • Gość: Lipa Wolę Socjaldemokrację od słabiutkiej UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 22:56
                        Wolę Socjaldemokrację Polską od słabiutkiej UW.
                        • Gość: KWAK Re: Wolę Socjaldemokrację od słabiutkiej UW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 01:32
                          Tak - głos na UW to głos zmarnowany. Lepiej głosować na silniejsze partie niż
                          darować głos Lepperowi.
                  • Gość: XYZ Re: A ja jestem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 19:29
                    Stare dupy z was
                    • Gość: Stara Dupa! Re: A ja jestem ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 09:28
                      Ładnie się tak wyrażać?
    • enancjo Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy 08.06.04, 07:43
      .. no no .. szkoda ze nr 1 .. zamiejscowy, ale nasi regionalni
      sa calkiem z normalnego zycia wzieci ..
      Enancjo
      • Gość: Sikor Freyberg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 09:29
        Ja będę głosował na Freyberg.
        Moim zdaniem to najlepsza kandydatura do PE całym okręgu!!!
        Zobaczcie jej kwalifikacje i doświadczenie.
        Fachowiec na właściwym miejscu.
        • Gość: mamoniowa Re: Freyberg IP: 212.244.77.* 08.06.04, 10:33
          Oj sa jeszzce tacy, ktorzy wierza w slowo pisane.....
        • Gość: Aga Re: Freyberg IP: *.rgsa.pl 09.06.04, 09:54
          Czy to czasem nie ta pani, ktora wyklada na SGH???
          Pewnie bardzo interesuje sie regionem....warszawskim chyba!
          • Gość: Kasia W. Re: Freyberg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 10:32
            Myślę że bardziej interesuje się Europą jak całością. To wybory do
            Europarlamentu a nie do rady gminy.
            • Gość: mamoniowa Re: Freyberg IP: 212.244.77.* 09.06.04, 11:27
              Jasne, a swistak zawija w papierki.....
          • Gość: SDPL Re: Freyberg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.04, 10:45
            Jeśli się Tobie Pani Ewa Freyberg nie podoba ze względu na to gdzie wykłada, to
            możesz zawsze zagłosować na Anie Drozdowską(nr8), Józefa Chabowskiego(nr4), czy
            Grażynę Czaję-Bulse(nr3) - są ze Szczecina.

O kandydatach Socjaldemokracji Polskiej w okręgu 13 wiecej dowiesz się na
            www.sdpl.zachodniopomorskie.pl
            Pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów
          • Gość: leftie Re: Freyberg IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.06.04, 13:30
            oooo,na listach sdpl mozna znalezc jeszcze inne tego typu "kwiatki" :)))))
            • Gość: Ankh-Morpork Re: Ewa Freyberg IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 09:53
              Ewa Freyberg
              nr 1 na
              liście nr 8
              SDPL

No tak prawdę mówiąc o kim konretnie mówisz "kwiatki"?
              Popatrz najpierw kogo sami wystawiacie.

Może chcesz ... a zresztą szkoda czasu....
    • baba_w_oknie Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy 08.06.04, 11:29
      ciekawam do czego to moga zapraszac komuchy - wygladzone?
      • Gość: Klaudiusz Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 14:35
        tu możesz sprawdzić www.p.juras-fms.sld.zachpomor.pl
        • baba_w_oknie Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy 08.06.04, 14:42
          Gość portalu: Klaudiusz napisał(a):

> tu możesz sprawdzić www.p.juras-fms.sld.zachpomor.pl

A gdzie komuszy program walki o, z, przeciwko, itp.?
          • Gość: mamoniowa Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: 212.244.77.* 08.06.04, 15:07
            Wlasnie wlasnie, nie ma zadnej wzmianki o szklanych domach. Strasznie krwista
            ta strona he he he. No i te fotografie, na ktorych potencjalny
            europarlamentarzysta brata sie z natura, urocze urocze.......
            • Gość: Klaudiusz Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.04, 23:54
              Moze ma okres
            • Gość: Hanka Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.atlsfl.adelphia.net 09.06.04, 03:15
              Mamoniowa , ty to jestes , jak juz cos powiesz to mozna boki zrywac. Ale fakt
              strasznie "krwisty " ten mlody europarlamencista (?), no i slodkie zdjecia ,
              i piesek ... , i pileczka i slabo z jezykiem polskim , zwlaszcza w tekscie w
              ktorym sie przedstawia , zaczyna w pierwszej osobie .. konczy
              bezosobowo,fajnie ...
              Jesli faktycznie jest taki zdolny , wyksztalcony, przedsiebiorczy i td,
              to co on w takim razie robi w tej mlodszej siostrze SLD?
              pozdrawiam Hanka

• Gość: mamoniowa Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: 212.244.77.* 09.06.04, 07:15
                Moze on jest wlasnie tym zastrzykiem swiezej krwi he he he
    • Gość: Leftie Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 09.06.04, 20:39
      hahaha, to sie nazywa robic z ludzi balona! Zmiana piórek i już taki myśli, że
      nowym szyldem, a ze starą kadrą zawojuje świat. Krzyżyk na drogę
      • Gość: Ankh-Morpork Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 09:49
        Oj, Lefti Lefti. Zastanów się dwa razy zanim coś napiszesz.
      • Gość: Ankh-Morpork Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 10:06
        Zresztą co to za "zmiana piórek". I tak wszyscy wiedzą że Juras jest w SLD a
        FMS wpisuje dla niepoznaki. Wystawili byście prawdziwie FMS-owskiego kandydata
        np... no jest parę osób ale one są za mądre żeby tak się dać wypuścić.
        • Gość: Leftie Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.06.04, 11:55
          Drogi/Droga Ankh, o ile się orientuję, pan Juras jest przewodniczącym FMS w
          województwie...
          • Gość: Ankh-Morpork Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 12:04
            A gdzie ja napisałem ze nie należy do FMS. Notomiast startuje z listy SDL
            której jest człosnkiem. Co więcej będąc przew. wojewódzkim FMS jest
            automatcznie członkiem rady wojewódkiej SLD.

Kompletnie mnie nie zrozumiałaś!
    • Gość: leszek Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.06.04, 06:43
      Freybergowa zdecydowanie tak! Bo to ktos z wiedza i doswiadczeniem.
      Pozostali kandydaci przyczepieni, szczytem jest ta mloda dziewczynka co
      opowiada jak bedzie walczyla, pani lekarz co chce sie zajac sluzba zdrowia...
      Oni nie wiedza co to za danie ten Parlament do ktorego startuja. A to ci
      towarzycho, tak jak i cala masa petakow, ktora sie do Borowskiego przyczepila.
      Toz to banda nieudacznikow z SLD. W tym SLD to chyba sie solidnie ciesza, no bo
      bez zadnych sadow pozbyli sie chlamu. Oj beda oni mieli w tym SdPl problemy!!!
      Sam sobie Borowski pokombinowal.
      Ale co gadac, nie moj cyrk...
      Ale kandydatka Freybergo OK.
      • Gość: Ankh-Morpork Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.04, 23:24
        Bez przesady.
    • zielonki Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy 11.06.04, 23:46
      sdpl_zachodniopomorskie napisał:

> Zapraszamy szanownych forumowiczów na strony internetowe Socjaldemokracji
      > Polskiej w województwie zachodniopomorskim -
      > pikachize.eye-of-newt.com/pika.cgi?
      url=www.sdpl.zachodniopomorskie.pl/strona.php
      > Na stronie miedzy innymi sylwetki kandydatów do Parlamentu Europejskiego
      > (wybory już 13 czerwca).
      >
      > Serdecznie zapraszamy.
      > Socjaldemokracja Polska
      > lista nr K

BYŁEM NA TEJ WASZEJ STRONIE ALE NIC NIE ROZUMIEM.
      • zielonki Re: Socjaldemokracja Polska - horror 11.06.04, 23:50
        SAME TRUPY
        • Gość: normalny? Re: Socjaldemokracja Polska - horror IP: 83.168.104.* 12.06.04, 09:05
          to ,że niczego nie rozumiesz to normalne . W Polsce oprócz Zgromadzenia
          Narodowego ( 560 osób ) i paru jeszcze ludzi chyba nikt przy zdrowych zmysłach
          nie wie o co chodzi . A jak nie wiadomo o co chodzi to w grę wchodzi władza (
          czytaj : pieniądze ) a dobro kraju - no cóz kraj w którym się żyje można zmienić
          • Gość: Ankh-Morpork Re: Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 11:58
            Wieć usiadź wygodnie w fotelu i nic nie rób, tylko gap się w TV i narzekaj.

Dobrego samopoczucia.
        • Gość: Ankh-Morpork Re: Socjaldemokracja Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 11:58
          Pozdrowienia dla Smoobrony!
    • Gość: antyknajak To jedynie inna forma czerwonych pajączków. n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 14:05
    • Gość: Ordynat Parkowy Pozdrówka dla Eli Romero.Co by tu spieprzyć ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 22:34
      To własnie dzieki takim wybitnym intelektom jak Ela Romero , sdpl po pierwszym
      wzroście akcji, opadło w dół. No cóż okazało się, że na dole władzę przejęli
      Romero i Zychowicz. Nigdy sie czerwone pająki nie nauczycie zrzekania sie
      pazerności na rzecz chłodnej kalkulacji jak tu dogodzić wyborcy. Sobie
      dogadzacie ale w przypadku sdpl będzie to znowu miało wizję klęski.
      Post Sssscriptum
      Czy można prosić aby Ela Romero przed występami w TV myła sobie włosy .
      Dziekuję. I niech zmieni okulary na w miarę normalne a nie te "intelektualne"
      bo jej nie pasują.
      • Gość: lili Re: Pozdrówka dla Eli Romero.Co by tu spieprzyć ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 23:13
        a cóż takiego to posłanka Romero zrobiła, ze tak siągnęła SDPL w dół jeśli
        można wiedzieć ??
    • Gość: Ordynat Parkowy Wpis tylko po to aby nie było 69.Tfu.Jest 70.otxt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.04, 22:37
      • Gość: Armia Mahdiego To ja dam 71 ty LPR-owski palancie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 09:16
        • Gość: Lidia Re: To ja dam 71 ty LPR-owski palancie. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.04, 15:02
          A ktyś ty? "Terrorysta" :D ?
    • Gość: mamoniowa Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: 212.244.77.* 14.06.04, 11:22
      A to feler westchnal seler.......
      • Gość: antyknajak Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 11:36
        Kongres Zjednoczeniowy będzie jak nic. Te wybory SDPL przegrało (Borowski)
        dopuszczając osoby nie wiarygodne , niekompetentne do władz wojewódzkich
        • Gość: mamoniowa Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: 212.244.77.* 14.06.04, 14:11
          Coz sie dziwic moj szczypiorku....A tak powaznie, to wlasnie przeczytalam, ze
          Sdpl szturmem zdobylo 5 % prog :-)
          • Gość: Kochany Re: Socjaldemokracja Polska - zapraszamy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:39
            No i nieźle jak na partię która nie ma jeszcze struktur.
            • Gość: antyknajak Fatalnie. Zmarnowana szansa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 16:45
              Fatalnie jak na partie, która ma wykreowanego wcześniej w mediach silnego
              lidera Marka Borowskiego. Zmarnowana szansa
              • Gość: leftie hahahahahahahahaha IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.04, 18:41
                moje gratulacje swietnego wyniku wyborczego, hahahahahahahahahaha
                • Gość: MCQ Re: hahahahahahahahaha? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 21:17
                  Cicho Iga. My dopiero startujemy, jeszcze nie mamy struktur. Zobaczymy co
                  będzie na jesieni. Pamiętaj też że SLD wisi u naszego paska w sprawie rządu...
                  Niezbyt komfortowa sytuacja co?
                  • Gość: klasyk Re: haha, czy ja wiem ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.06.04, 09:07
                    Na tle pozostałych partii, to rzeczywiście sukces, bo to jakbym po dwóch
                    miesiącach pracy w jakiejś firmie, nagle, znalazłbym się w jej zarządzie.
                    Nie ważne jak to się stało, liczy się efekt, a ten może mieć ukryty i całkiem
                    duży potencjał. Teraz, ważną próbą dla tej partii będzie jak rozwiążą sprawę
                    ponownych umizgów byłej rodzinki, która okazała się być na lodzie bez nich.
                    HAHA!
                    • Gość: ciekawostka Re: haha, czy ja wiem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.04, 14:34
                      bi.gazeta.pl/im/2130/m2130221.jpg
                  • Gość: mamoniowa Re: hahahahahahahahaha? IP: 212.244.77.* 15.06.04, 11:59
                    To zabrzmilao niemalze jak......szantaz hehehe
                  • Gość: rzeźnik Re: hahahahahahahahaha? IP: 62.29.137.* 15.06.04, 12:12
                    Jeden marszałek już zakładał nową strukturę (z dwoma innymi)! I uciekł! I
                    poparcie wzrosło! Może trzeba pogonić Borowika? I do jakiejś nowej komisji
                    śledczej wrzucić jakiegoś diabełka dwojga imion? Wtedy są szanse na duże
                    procenty:)))
                  • Gość: leftie ?! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 15.06.04, 20:23
                    OK, tego nie neguję, ale z innej strony, wracajac do eurokampanii, jak
                    przypomne sobie co niektore wypowiedzi Twoich starszych kolegow to jakas taka
                    dziwna wesolosc mnie ogarnia ;)))
                    • Gość: MCQ Re: ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 12:08
                      Wesołość mnie ogarnie jak zacznie się odpolityczninie rządu. A właściwie już
                      mnie ogarnia bo w SLD jedna wielka dekompozycja - nie chcą już Belki! :D

Wesołość też mnie ogarnie jak z 3/4 posłów z SLD wyląduje w rzeczywistości -
                      tzn. poza sejmem.

No ciekawie będzie.

A co mówili moi starsi koledzy? Bo ja nie oglądam TV.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka