Dodaj do ulubionych

SLD protestuje

06.06.04, 08:21
protestuje przeciwko oplatom za lekarza ktore wymyslil rzad sld. teraz pan
janik wystepuje i mowi ze to wbrew solidarnosci spolecznej, ze trzeba sie
troszczyc o biendych, ze tak nie mozna. ludzie mysa ze fajny ten janik troszy
sie o ubogich socjalista prawdziwy. wiadomosci al dzazira w ogole nie podaly
ze to byl pomysl rzadu sld a jedynie ze sld sie ostro temu sprzeciwia. :))
pozdrawiam blackexit
Obserwuj wątek
    • Gość: Hans Re: SLD protestuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 08:45
      Tia, widzę że chlopaki z sld kontynuują fatalny styl PR, maja nas za totalnych
      debili chyba. Wciąż to samo gatka-szmatka a reszta sama się ułoży, oby tak
      dalej to skończą jak AWS.
    • Gość: Stary student(a) Re: SLD protestuje IP: 151.8.104.* 06.06.04, 09:18
      Chyba piłeś całą noc bo piszesz AŻ tak niewyraźnie. Idź się prześpij!
      • blackexit Re: SLD protestuje 06.06.04, 09:26
        nie nie pilem niestety. specjalnie dla ciebie wersja lux:

Protestuje przeciwko opłatom za lekarza, które wymyślił rząd sld. Teraz pan
        Janik występuje i mówi, że to wbrew solidarności społecznej, że trzeba się
        troszczyć o biednych, że tak nie można. Ludzie myślą, że fajny ten Janik
        troszczy się o ubogich. Socjalista prawdziwy. Wiadomości al dzazira w ogóle nie
        podały, że to był pomysł rządu sld a jedynie ze sld się ostro temu
        sprzeciwia. :))
        pozdrawiam blackexit
        • Gość: Stary student(a) Re: SLD protestuje IP: 151.8.104.* 06.06.04, 09:28
          :-0
    • Gość: stary Re: SLD protestuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 09:48
      Owszem, są więksi obłudnicy w świecie niż SLD. Ale INTELIGENTNIEJSI. Zresztą
      SLD to w prostej linii spadkobierczyni chamskiej PPR. A Bierut też prowadzał
      księdza pod rękę w Boże Ciało.
      • Gość: stary Re: SLD protestuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 10:11
        Oj coś mi się popierdoliło w tym moim głupim łbie
      • Gość: pieszy Re: SLD protestuje IP: *.fnet.pl 06.06.04, 10:13
        jaki naród jest każdy wie.
        kiwać można go bez końca przy pomocy tych samych socjotechnik.
        1) POMYSŁ - podniosę ceny o 100%
        2) DZIAŁANIE - przedstawiam klientowi legendę i oferuję cenę wyższą o 200%
        3) EFEKT - po szoku jakiego doznaje klient, znajduję możliwość podwyżki TYLKO o
        120%; dodatkowo informuję klienta, że obniżam swój zysk i ostatecznie cena
        wzrasta o 105% (jestem zdziwiony - że tak łatwo poszło - i mogę te ekstra 5%
        przehulać z kolegami!

i tyle.

(wiem! - to oczywistość, ale smutnie skuteczna)
        • Gość: Andy Re: SLD protestuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.04, 19:52
          Piszesz, jakbys cale lata opracowywal program gospodarczy dla Leszka M.:))) Bez
          urazy.
          • blackexit Re: SLD protestuje 07.06.04, 11:49
            Gość portalu: Andy napisał(a):

> Piszesz, jakbys cale lata opracowywal program gospodarczy dla Leszka M.:)))
            Bez urazy.

on mial jakis program? pozdrawiam blackexit
            • Gość: Andy Re: SLD protestuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 12:17
              Przejety po AWS - TKM
              • ja_aska Re: SLD protestuje 07.06.04, 12:23
                Siemka. Odpłatność za częściową jako pierwszy zaproponował prof. Religa jeszcze
                za czasów Łapińskiego.
                • Gość: Andy Re: SLD protestuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 12:26
                  Szkoda, że wtedy żal Wam było wysokiego poparcia społecznego:((
                • blackexit Re: SLD protestuje 07.06.04, 14:17
                  ja_aska napisała:

> Siemka. Odpłatność za częściową jako pierwszy zaproponował prof. Religa
                  jeszcze
                  >
                  > za czasów Łapińskiego.

sama odplatnosc moim zdaniem jest sensowan jedynie pod warunkiem zmniejszenia o
                  ta kwote skladki oddawanej w wyplacie. a le ni o tym jest rzecz w tym poscie
                  chodzi o tradycyjna hipokryzje sld i glupawy manewr marketingowy - najpierw sie
                  to proponuje potem krytykuje zawziecie nie mowiac ze wczesniej samemu sie to
                  zaproponowalo. sld chce wyjsc na obrobnce biendych a wychodzi na glupka. jak
                  zwykle. pozdrawiam blackexit
            • Gość: mamoniowa Re: SLD protestuje IP: 212.244.77.* 07.06.04, 13:03
              to byl pewnie program telewizyjny....he he he
              • ja_aska Re: SLD protestuje 07.06.04, 13:13
                złożył tę propozycję w wywiadzie.
                • Gość: Andy Re: SLD protestuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.04, 13:25
                  Sugerujesz, że p. Siemiątkowski zablokawał sprawę :)
                • Gość: mamoniowa Re: SLD protestuje IP: 212.244.77.* 07.06.04, 13:28
                  Moze jestem upierdliwa,ale.......czy to byl telewizyjny wywiad ???? he he he
                  • ja_aska Re: SLD protestuje 07.06.04, 15:55
                    Telewizyjy:-)
                    Nie sugeruję. Blok Senat coś tam już od dawna mówi o cżęściowej odpłatności,
                    • Gość: klasyk Re: To sie nazywa wymyslony SUKCES! N/T IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.04, 15:58

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka