Dodaj do ulubionych

Jarmoliński się obudził

12.01.12, 11:02
www.radio.szczecin.pl/index.php?idp=1&idx=81706
Mam poczucie porażki - przyznał w "Rozmowach pod krawatem" Tomasz Jarmoliński - niegdyś zwolennik połączenia szpitali: dziecięcego i w Zdrojach - teraz były już ordynator oddziału nefrologii szpitala przy ulicy Św. Wojciecha.
...
To Jarmoliński - jako jeszcze zastępca prezydenta Szczecina - był zwolennikiem włączenia szpitala dziecięcego do placówki w Dąbiu. Teraz tego żałuje. - Połączenie skutkuje dzisiaj tym, że muszę odejść, opuścić Szczecin. Osobiście mogę dzisiaj mówić o poczuciu porażki - przyznał Tomasz Jarmoliński i dodał, że ma już propozycje nowej pracy.

Zmykają z tonącego okrętu
Obserwuj wątek
    • Gość: twarda wazelina Re: Jarmoliński się obudził IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 11:16
      Panie doktorze Tomaszu, ale o co chodzi ? Co sie stało? Może od początku, kto pana zarekomendował na stanowisko wiceprezydenta ?
      • andreas.007 Wiedziałem, ze TAK bedzie.... 12.01.12, 11:22
        Wiedziałem, ze TAK bedzie...
        Panie Tomaszu spoko - tez myśle o wyprowadzce ze Szczecina!

www.youtube.com/watch?v=QI0bB4Pe7sU&feature=youtube_gdata_player
        • Gość: . Re: Wiedziałem, ze TAK bedzie.... IP: *.dynamic.chello.pl 12.01.12, 11:39
          Tiaaa... Szczurek ucieka z tonącego okrętu, a Ropuszka - zostaje... A wraz z nią i jej 13 Mózami - reszta ciecinian, nabita w butelkę przez pseudoartystów od wieszania butelek PET na fasadzie i pokazów różowych klaunów z gumowymi łysinami po 800 tysięcy złotych... Dobre, dobre - takie cuda to tylko u nas! Serdecznie zapraszamy ludzi z Polski do obejrzenia Wałkowa-Pływającej Kloaki nad Odrą!
      • Gość: ludź Re: Jarmoliński się obudził IP: *.globalconnect.pl 13.01.12, 07:32
        niech płacze, sporo ludzi przez niego płakało
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka