Gość: GoscZpolic Re: Oto Szczecin Music Fest schodzi na psy IP: *.nitka.net.pl 10.02.12, 16:35 Po pierwsze przepraszam wszystkie psy, a po drugie jesli pan Startek nie ma koncepcji, pieniedzy, sponsorow, odwagi... czy czego mu tam brak... to niech skonczy taka dzialalnosc, bo zaczna ludzie nazywac ten "festiwal" Music Bzdet Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Oto Szczecin Music Fest schodzi na psy 10.02.12, 18:23 Moze sie myle, ale to moja jedynie opinia, ze strategia tego festiwalu jest dosc nieogarnieta (a wlasciwie cyklu koncertow a nie festiwalu) Zazwyczaj, jesli nie stac na same super gwiazdy, to wybiera sie chociaz jedna ktora da niesamowity rozglos i do niej dobiera sie pozostale by korzystaly i one i festiwal z tego promocyjnego rozglosu i by cala marka festiwalu korzystala i rosla. Taki kon pociagowy prowdzacy calosc promocji. Tutaj zas ciagle rozkladaja promocje na niszowych artystow o relatywnie malej slawie wsrod normalnej, szerokiej publicznosci tym samym marnujac potencjal. Moze jest w tym jakas ukryta strategia jednak ja jej nie widze i uwazam za blad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: awanturnik Re: Oto Szczecin Music Fest schodzi na psy IP: *.globalconnect.pl 10.02.12, 19:19 Ja się na muzycznej branży nie znam, ale co innego można by zaproponować przy tym budżecie ? Jakaś playlista ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek07 Re: Oto Szczecin Music Fest IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.12, 19:47 jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil, sam slyszalem po konferencji ze red Podgajna krecila nosem, ze w tym roku sa same gwiazdy a brak artystow niszowych no ciezko dogodzic jedno jest pewne ze w tym roku gore biora Panie Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Oto Szczecin Music Fest 10.02.12, 21:12 Mnie tez zadowala - tylko lubię FBC, ale czy to nie za mały lokal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Oto Szczecin Music Fest schodzi na psy IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.12, 22:16 ZAZ to zbyt mała gwiazda?? Zapytaj w Wawie albo Poznaniu co oni na to... myślę, że przyjadą zobaczyć ten koncert Rozumiem najlepsza bylaby Madonna ;) bo to powszechnie znane nazwisko Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Oto Szczecin Music Fest schodzi na psy 10.02.12, 23:29 Dla jednych to duza gwiazda, dla drugich nieznana. Bilety pewnie sie sprzedadza. Pytanie tylko czy ktos poza Szczecinem sie zainteresuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jazzfan Re: Oto Szczecin Music Fest schodzi na psy IP: *.nitka.net.pl 11.02.12, 00:33 Madonna ?!?! Sie cos Basi pozajaczkowalo :) ZAZ jest rownie cienka jak Madonna a gusta rzadzace w Stolycy mam gleboko gdzies... A ten "FEST" mial byc z muzyka ambitna pokroju Garbarka, DeMeoli, Cronos.... moglo byc w poprzednich latach dobrze ?.... Bylo.... Zas w zapowiedziach na ten rok mamy "hohsztaplera marketingowego" Mozdzera... Nisko upadl Pan Startrek... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zgred Re: Oto Szczecin Music Fest schodzi na psy IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.12, 22:12 A możesz zaproponować wykonawców mądralo? Łatwo jest krytykować ale warto poczytać prasę i zobaczyć line-upy niemieckich i francuskich festiwali... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GoscZpolic Re: Oto Szczecin Music Fest schodzi na psy IP: *.nitka.net.pl 11.02.12, 00:43 Widzisz Zgredzie.... Jesli ktos byl milosnikiem muzycznych odlotow a dzis chce nam zaproponowac artystyczne mydlo, to rodzi sie we mnie podejrzenie, ze tu chodzi tylko i wylacznie o schlebienie gustom przecietnego odbiorcy w celach czysto zarobkowych... dorabianie do tego ideologii w formacie Artystycznego Festiwalu jest wiec smieszne... nazywajmy rzeczy po imieniu.... Pan Startrek prowadzi Agencje Koncertowa organizujaca komercyjne koncerty muzyczne w celach dochodowych i chwala mu za to ! Tylko niech sie tego nie wstydzi.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerryto Szczecin Music Fest - bilety IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.12, 12:53 ten ktos kto pisze ze cienkie gwiazdy niech sprobuje kupic bilet na Selah Sue, bilety poszly w kilka godzin, podobno ma sie pojawic kolejna pula ale to nic pewnego, ja sie ciesze najbardziej na Selah i Melody, a jest jeszcze Zaz i Lizz! takiego najazdu gwiazd jeszcze w Szczecinie nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S Re: Szczecin Music Fest - bilety IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.12, 19:41 Trzeba wziąć pod uwagę, że koncert Selah Sue odbędzie się w Filharmonii, a ona chyba ma maksymalnie 400 miejsc siedzących. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XX4Ever Re: Oto gwiazdy tegorocznego Szczecin Music Fest IP: *.globalconnect.pl 12.02.12, 17:18 Super! Kto narzeka, niech sobie pojedzie gdzie tam chce i pooglada krajowe glizdy estrady: przepitych szarpidrutów (nie mylić z gitarzystami!) rozlazłe solystki z repertuarem sprzed 10 lat i prostackie kabarety - kopnął go w d... i wybiegł belkocząc. Warto posłuchać czegos z wyższej półki. ZAZ jest znakomita. Reszta całkiem całkiem. To sa artysci na rozbiegu za dwa lata mało kogo w Polsce bedzie stac na sprowadzenie ich. Epoka rozkraczonych Madonn i wygietych Gagów sie kończy. Ludzie wolą muzykę a nie same efekty. A te koncerty to muzyka, nie pop-show ani tym bardziej peep show. Odpowiedz Link Zgłoś