Dodaj do ulubionych

Oto gwiazdy tegorocznego Szczecin Music Fest [W...

10.02.12, 14:46
ZAZ!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: GoscZpolic Re: Oto Szczecin Music Fest schodzi na psy IP: *.nitka.net.pl 10.02.12, 16:35
      Po pierwsze przepraszam wszystkie psy, a po drugie jesli pan Startek nie ma koncepcji, pieniedzy, sponsorow, odwagi... czy czego mu tam brak... to niech skonczy taka dzialalnosc, bo zaczna ludzie nazywac ten "festiwal" Music Bzdet
      • zed.1 Re: Oto Szczecin Music Fest schodzi na psy 10.02.12, 18:23
        Moze sie myle, ale to moja jedynie opinia, ze strategia tego festiwalu jest dosc nieogarnieta (a wlasciwie cyklu koncertow a nie festiwalu)

Zazwyczaj, jesli nie stac na same super gwiazdy, to wybiera sie chociaz jedna ktora da niesamowity rozglos i do niej dobiera sie pozostale by korzystaly i one i festiwal z tego promocyjnego rozglosu i by cala marka festiwalu korzystala i rosla. Taki kon pociagowy prowdzacy calosc promocji. Tutaj zas ciagle rozkladaja promocje na niszowych artystow o relatywnie malej slawie wsrod normalnej, szerokiej publicznosci tym samym marnujac potencjal. Moze jest w tym jakas ukryta strategia jednak ja jej nie widze i uwazam za blad.
        • Gość: awanturnik Re: Oto Szczecin Music Fest schodzi na psy IP: *.globalconnect.pl 10.02.12, 19:19
          Ja się na muzycznej branży nie znam, ale co innego można by zaproponować przy tym budżecie ? Jakaś playlista ?
          • Gość: jurek07 Re: Oto Szczecin Music Fest IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.02.12, 19:47
            jeszcze sie taki nie urodzil co by wszystkim dogodzil, sam slyszalem po konferencji ze red Podgajna krecila nosem, ze w tym roku sa same gwiazdy a brak artystow niszowych no ciezko dogodzic jedno jest pewne ze w tym roku gore biora Panie
            • sorrento_8 Re: Oto Szczecin Music Fest 10.02.12, 21:07
              A ja tam się cieszę :)
              • andreas.007 Re: Oto Szczecin Music Fest 10.02.12, 21:12
                Mnie tez zadowala - tylko lubię FBC, ale czy to nie za mały lokal...
        • Gość: Basia Re: Oto Szczecin Music Fest schodzi na psy IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.12, 22:16
          ZAZ to zbyt mała gwiazda?? Zapytaj w Wawie albo Poznaniu co oni na to... myślę, że przyjadą zobaczyć ten koncert
          Rozumiem najlepsza bylaby Madonna ;) bo to powszechnie znane nazwisko
          • zed.1 Re: Oto Szczecin Music Fest schodzi na psy 10.02.12, 23:29
            Dla jednych to duza gwiazda, dla drugich nieznana. Bilety pewnie sie sprzedadza. Pytanie tylko czy ktos poza Szczecinem sie zainteresuje.
          • Gość: Jazzfan Re: Oto Szczecin Music Fest schodzi na psy IP: *.nitka.net.pl 11.02.12, 00:33
            Madonna ?!?! Sie cos Basi pozajaczkowalo :)
            ZAZ jest rownie cienka jak Madonna a gusta rzadzace w Stolycy mam gleboko gdzies...
            A ten "FEST" mial byc z muzyka ambitna pokroju Garbarka, DeMeoli, Cronos.... moglo byc w poprzednich latach dobrze ?.... Bylo....
            Zas w zapowiedziach na ten rok mamy "hohsztaplera marketingowego" Mozdzera...

Nisko upadl Pan Startrek...
      • Gość: zgred Re: Oto Szczecin Music Fest schodzi na psy IP: *.dynamic.chello.pl 10.02.12, 22:12
        A możesz zaproponować wykonawców mądralo? Łatwo jest krytykować ale warto poczytać prasę i zobaczyć line-upy niemieckich i francuskich festiwali...
        • Gość: GoscZpolic Re: Oto Szczecin Music Fest schodzi na psy IP: *.nitka.net.pl 11.02.12, 00:43
          Widzisz Zgredzie.... Jesli ktos byl milosnikiem muzycznych odlotow a dzis chce nam zaproponowac artystyczne mydlo, to rodzi sie we mnie podejrzenie, ze tu chodzi tylko i wylacznie o schlebienie gustom przecietnego odbiorcy w celach czysto zarobkowych... dorabianie do tego ideologii w formacie Artystycznego Festiwalu jest wiec smieszne... nazywajmy rzeczy po imieniu.... Pan Startrek prowadzi Agencje Koncertowa organizujaca komercyjne koncerty muzyczne w celach dochodowych i chwala mu za to !
          Tylko niech sie tego nie wstydzi....
    • Gość: jerryto Szczecin Music Fest - bilety IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.02.12, 12:53
      ten ktos kto pisze ze cienkie gwiazdy niech sprobuje kupic bilet na Selah Sue, bilety poszly w kilka godzin, podobno ma sie pojawic kolejna pula ale to nic pewnego, ja sie ciesze najbardziej na Selah i Melody, a jest jeszcze Zaz i Lizz! takiego najazdu gwiazd jeszcze w Szczecinie nie bylo
      • Gość: S Re: Szczecin Music Fest - bilety IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.12, 19:41
        Trzeba wziąć pod uwagę, że koncert Selah Sue odbędzie się w Filharmonii, a ona chyba ma maksymalnie 400 miejsc siedzących.
    • Gość: XX4Ever Re: Oto gwiazdy tegorocznego Szczecin Music Fest IP: *.globalconnect.pl 12.02.12, 17:18
      Super! Kto narzeka, niech sobie pojedzie gdzie tam chce i pooglada krajowe glizdy estrady: przepitych szarpidrutów (nie mylić z gitarzystami!) rozlazłe solystki z repertuarem sprzed 10 lat i prostackie kabarety - kopnął go w d... i wybiegł belkocząc. Warto posłuchać czegos z wyższej półki. ZAZ jest znakomita. Reszta całkiem całkiem. To sa artysci na rozbiegu za dwa lata mało kogo w Polsce bedzie stac na sprowadzenie ich. Epoka rozkraczonych Madonn i wygietych Gagów sie kończy. Ludzie wolą muzykę a nie same efekty. A te koncerty to muzyka, nie pop-show ani tym bardziej peep show.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka