18.04.12, 23:22
w momencie gdy wsiadłem do tramwaju jadącego z Pomorzan ogarnął mnie fetor. w tylnej części tramwaju siedział, straszliwie zaniedbany, chyba stary człowiek. wokół niego było pusto, pasażerowie tłoczyli się w przedniej części. była godzina szczytu, tuż po piętnastej. pasażerowie dosiadali i natychmiast uciekali do drugiego wozu lub tłoczyli się w przedniej części. na Placu Żołnierza wysiadł. wygramolił się z wielkim trudem, podpierając się laską. za oknem miałem widok na "osławioną" Aleję Kwiatów. takich ludzi jak opisany pasażer widuje się w Szczecinie często, czy samorząd miasta wydający olbrzymie pieniądze na kontrowersyjne inwestycje, podkreślający swoje katolickie credo, nie ma litości dla nich?
Obserwuj wątek
    • Gość: punta Re: litości! IP: *.tampfl.dsl-w.verizon.net 19.04.12, 01:48
      A dlaczego samorzad miasta mialby reagowac inaczej niz mieszkancy?Uciekaja do innego wozu - lub tlocza sie w przedniej czesci.Wiesz jak to jest w godzinach szczytu;).
      Do glowy im nie przyjdzie,ze gosc z tramwaju moze byc kims wyjatkowym ...

• zed.1 Re: litości! 19.04.12, 03:07
      a masz jakis pomysl co nalezaloby zrobic?
      • Gość: axa_nie_dam_rektu przymusowe mycie IP: *.dynamic.chello.pl 19.04.12, 18:44
        złapać, umyć, wyprać łachy ii wypuścić - to jedyne wyjście.
        • Gość: AAAAAAAAAAAAA!!! Re: przymusowe mycie IP: 213.155.165.* 20.04.12, 01:32
          Nie wiem czy to dobry pomysł. To samo zrobiono z Johnem Rambo w 1. części filmu. Efekt jaki był wszyscy widzieli- przymusowe mycie wzmaga agresje i prowadzi do strzelanin i wybuchów.
    • Gość: vx Re: litości! IP: *.adsl.inetia.pl 19.04.12, 06:38
      Ględzisz wyjątkowo albo prowokujesz.
      Już nadajesz kierunek dyskusji.
      To który twój nick??
      • exman Re: litości! 19.04.12, 06:50
        Bilet miał ? Sprawdzili ?
        • Gość: franek Re: litości! IP: *.xdsl.centertel.pl 19.04.12, 18:36
          to zakichane "muzeum przłomów" będzie kosztowało kilkadziesiąt miljonów natomiast by zapewnić chorym, starym, bezdomnym, zdychającym na ulicach Szczecina minimum opieki wystarczy kilkaset tysięcy. kto ma to uczynić? formalnie są odpowiednie instytucje a jak fukcjonują dowiadujemy się z prasy, z kronik kryminalnych
          • exman Re: litości! 19.04.12, 20:32
            franek, zapomniałeś dodac, że to głównie alkoholicy, mam ich w dooopie. Niech się utopią w Kanale Parnickim. Amen.
            • Gość: Jestem kobietą. Re: litości! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.12, 01:00
              Takie rozwiązania wolno Ci proponować co najwyżej sobie. Postaraj się, aby nikogo przy tym nie było, bo masz, jak w banku parę przymusowych wrażeń z psychiatryka za myśli samobójcze.

Przyjemnej kąpieli ;)
              • Gość: ex Re: litości psia krew!!! IP: *.xdsl.centertel.pl 21.04.12, 23:02
                ociepliło się i wiata przystanku tramwajowego przed dworcem PKP znów jest okupowana przez ludzi z marginesu. dać im jakąś alternatywę i pogonić z miejsca które ma służyć oczekującym na tramwaj a poza tym to jest bardzo widoczne miejsce i to co się tam dzieje wystawia złe swiadectwo władzom miasta

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka