Dodaj do ulubionych

Infolinia o zasiłkach rodzinnych

IP: *.zchpolice.com 19.06.04, 01:55
Przepraszam...ale co tu można komentować?
Obserwuj wątek
    • Gość: qb BYDLO IP: *.devs.futuro.pl 19.06.04, 10:31
      BYDLO... dobrze ktoras z urzedniczek powiedziala: "Kiedy ty sie pieprz.. as ja
      sie uczylam" i to mowi wszystko jakie bydlo tam przychodzi.
      No a przynajmniej 90% ludzi.
      • Gość: xxx a moze zdesperowane kobiety? ktore czuja sie IP: 212.14.60.* 19.06.04, 19:06
        zapomniane ignorowane ponizane?
        Z II str. na pewno wiele z nich nie grzeszy kultura i pracowitoscia, ale
        przeciez panstwo ich tak wychowalo czy jak?
    • Gość: Alla Re: Infolinia o zasiłkach rodzinnych IP: *.pomorzany.v.pl 19.06.04, 15:48
      Wczoraj zaraz po usłyszeniu w radiu nr infolini zadzwoniłam.Odebrał pan,który
      powiedział,że jest informatykem i przygotowywuje wszystko do obsługi
      infolini,która będzie czynna za około pół godziny.Niestety nie była czynna.W
      wieczornej Kronice podali,że czynna od soboty.Dziś caly dzień wydzwaniam i nikt
      nie odbiera telefonu!Znów trotalna dezinformacja!
      • dyrgosia Re: Infolinia o zasiłkach rodzinnych 19.06.04, 22:15
        proponuje pobić informatyka, zawsze coś
        • Gość: e.beata Re: Infolinia o zasiłkach rodzinnych IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 22:33
          bardzo śmieszne, i ty pracowałas w opiece społecznej?
          I nie napatrzyłaś się na biedę, desperację?
          Oczywiście że bicie urzędniczki mi się nie podoba, potępiam rękoczyny, ale
          potrafię zrozumieć wściekły tłum. WIELOKROTNIE zwodzony.
          Żartów sobie z czyjegoś nieszcześcia nie robię.
          Dziewczyna pisze, że infolinia pomimo kolejnych obiecanek nadal nie działa.
          Czyli ewidentny następny bajzel.
          • Gość: piotruś Re: Infolinia o zasiłkach rodzinnych IP: *.devs.futuro.pl 21.06.04, 08:43
            witam

bałagan, niedoinformowanie, syf kiła i mogila - typowe działanie pod żądami
            dziadka. jeszcze sie nie przyzyczailiście?

pozdrawiam
          • vojciech Re: Infolinia o zasiłkach rodzinnych 21.06.04, 09:09
            Gość portalu: e.beata napisał(a):

> Oczywiście że bicie urzędniczki mi się nie podoba, potępiam rękoczyny, ale
            > potrafię zrozumieć wściekły tłum. WIELOKROTNIE zwodzony.

Patrz, a ja nie potrafię zrozumieć, że biedny, zwodzony tłum bije przypadkową
            kobietę...
            • dyrgosia Re: Infolinia o zasiłkach rodzinnych 21.06.04, 20:40
              Beatko, a gdybyś to Ty była tą urzędniczką ?
              Też byłabyś tak tolerancyjna i nadstawiła drugi policzek ?
              • Gość: e.beata Re: Infolinia o zasiłkach rodzinnych IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 00:09
                Przecież powiedziałam, ze potępiam.
                Nie jestem w tym przypadku tolerancyjna.
                Napisałam tylko, że potrafię sobie wyobrazić jak musiała być zdesperowana ta
                kobieta, plus najprawdopodobniej wielogodzinne oddziaływanie tłumu.
                Nie wiem nic o tej kobiecie, może ona na dzień dobry leje sąsiada i dziecko i
                układ wegetatywny wykonał odruch.
                Moze ma tysiace innych problemów a tutaj jeszcze nie dość ze brak kasy to
                ciągłe, notoryczne zwodzenie.
                Cóż złość skupia się na tych co pod ręką. Jurczyk dobrze wie dlaczego zwiał.
                Potępią tą kobietę, ale z ręką na sercu ja osoba ze wszech miar łagodna, nie
                wiem jak bym postąpiła, w tak stresogennej sytuacji. W twarz co prawda nikomu w
                życiu nie dałam, ale nigdy nie mówię nigdy... szczególnie gdy chodzi o dziecko.
                Wtedy nie jestem kobietą. Jestem matką i lew się we mnie odzywa.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka