Gość: andrzej IP: *.zchpolice.com 19.06.04, 01:55 Przepraszam...ale co tu można komentować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: qb BYDLO IP: *.devs.futuro.pl 19.06.04, 10:31 BYDLO... dobrze ktoras z urzedniczek powiedziala: "Kiedy ty sie pieprz.. as ja sie uczylam" i to mowi wszystko jakie bydlo tam przychodzi. No a przynajmniej 90% ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx a moze zdesperowane kobiety? ktore czuja sie IP: 212.14.60.* 19.06.04, 19:06 zapomniane ignorowane ponizane? Z II str. na pewno wiele z nich nie grzeszy kultura i pracowitoscia, ale przeciez panstwo ich tak wychowalo czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alla Re: Infolinia o zasiłkach rodzinnych IP: *.pomorzany.v.pl 19.06.04, 15:48 Wczoraj zaraz po usłyszeniu w radiu nr infolini zadzwoniłam.Odebrał pan,który powiedział,że jest informatykem i przygotowywuje wszystko do obsługi infolini,która będzie czynna za około pół godziny.Niestety nie była czynna.W wieczornej Kronice podali,że czynna od soboty.Dziś caly dzień wydzwaniam i nikt nie odbiera telefonu!Znów trotalna dezinformacja! Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Infolinia o zasiłkach rodzinnych 19.06.04, 22:15 proponuje pobić informatyka, zawsze coś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Infolinia o zasiłkach rodzinnych IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.04, 22:33 bardzo śmieszne, i ty pracowałas w opiece społecznej? I nie napatrzyłaś się na biedę, desperację? Oczywiście że bicie urzędniczki mi się nie podoba, potępiam rękoczyny, ale potrafię zrozumieć wściekły tłum. WIELOKROTNIE zwodzony. Żartów sobie z czyjegoś nieszcześcia nie robię. Dziewczyna pisze, że infolinia pomimo kolejnych obiecanek nadal nie działa. Czyli ewidentny następny bajzel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotruś Re: Infolinia o zasiłkach rodzinnych IP: *.devs.futuro.pl 21.06.04, 08:43 witam bałagan, niedoinformowanie, syf kiła i mogila - typowe działanie pod żądami dziadka. jeszcze sie nie przyzyczailiście? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vojciech Re: Infolinia o zasiłkach rodzinnych 21.06.04, 09:09 Gość portalu: e.beata napisał(a): > Oczywiście że bicie urzędniczki mi się nie podoba, potępiam rękoczyny, ale > potrafię zrozumieć wściekły tłum. WIELOKROTNIE zwodzony. Patrz, a ja nie potrafię zrozumieć, że biedny, zwodzony tłum bije przypadkową kobietę... Odpowiedz Link Zgłoś
dyrgosia Re: Infolinia o zasiłkach rodzinnych 21.06.04, 20:40 Beatko, a gdybyś to Ty była tą urzędniczką ? Też byłabyś tak tolerancyjna i nadstawiła drugi policzek ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e.beata Re: Infolinia o zasiłkach rodzinnych IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.04, 00:09 Przecież powiedziałam, ze potępiam. Nie jestem w tym przypadku tolerancyjna. Napisałam tylko, że potrafię sobie wyobrazić jak musiała być zdesperowana ta kobieta, plus najprawdopodobniej wielogodzinne oddziaływanie tłumu. Nie wiem nic o tej kobiecie, może ona na dzień dobry leje sąsiada i dziecko i układ wegetatywny wykonał odruch. Moze ma tysiace innych problemów a tutaj jeszcze nie dość ze brak kasy to ciągłe, notoryczne zwodzenie. Cóż złość skupia się na tych co pod ręką. Jurczyk dobrze wie dlaczego zwiał. Potępią tą kobietę, ale z ręką na sercu ja osoba ze wszech miar łagodna, nie wiem jak bym postąpiła, w tak stresogennej sytuacji. W twarz co prawda nikomu w życiu nie dałam, ale nigdy nie mówię nigdy... szczególnie gdy chodzi o dziecko. Wtedy nie jestem kobietą. Jestem matką i lew się we mnie odzywa. Odpowiedz Link Zgłoś