Gość: on sam jedno pytanie IP: *.play-internet.pl 04.05.12, 22:42 wszystko ładnie pięknie ale dlaczego tylko informacje będą publikowane na fb?? Co z tymi którzy tam konta nie maja?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uśmiech z-boku! Re: jedno pytanie IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 05.05.12, 10:12 zed.1 napisał: > Czas by zalozyli. a jesli nie maja nasrane w glowie i go nie chca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on sam Re: jedno pytanie IP: *.play-internet.pl 05.05.12, 12:11 Gość portalu: uśmiech z-boku! napisał(a): > zed.1 napisał: > > > Czas by zalozyli. > > a jesli nie maja nasrane w glowie i go nie chca? Właśnie o to samo chciałem zapytać:) Odpowiedz Link Zgłoś
slav66 Re: jedno pytanie 05.05.12, 21:32 Gość portalu: uśmiech z-boku! napisał(a): > zed.1 napisał: > > > Czas by zalozyli. > > a jesli nie maja nasrane w glowie i go nie chca? Tak mi przykro, że już anonimowo się nie wyrzygasz w dowolnym temacie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LA Re: jedno pytanie IP: *.globalconnect.pl 08.05.12, 13:15 po to, by mniej ludzi o tym wiedziało, najprawdopodobniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kib ic Strefa kibica IP: *.play-internet.pl 05.05.12, 00:46 Plaża..., a podobno w samym centrum powstaje strefa kibica ? Wiecie coś o tym ? Ja chcę miejsce ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z piarowcy prywaty IP: *.play-internet.pl 05.05.12, 02:55 Do grona liczących na darmowy czeski browar od Rafała B. /oprócz pismactwa z lokalnego dodatku/ dołączyli pracownicy UM Ciecin Odpowiedz Link Zgłoś
exman Re: piarowcy prywaty 05.05.12, 09:04 To się Golema ucieszy, taki prezencik od miasta za friko :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Strefy kibica nie budjet IP: *.play-internet.pl 08.05.12, 14:32 strefy kibica na Dniach Morza nie będzie. Tak ćwierkają wróbelki z UM Odpowiedz Link Zgłoś