apsik10 22.06.04, 12:00 Chcialabym kupic obraz lub grafike. Nie chodzi mi o jakiegos Picassa:), ale o ladny, oryginalny obraz. Czy mozecie polecic mi miejsca, gdzie mozna cos takiego kupic? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erich_honecker Re: Galerie sztuki 22.06.04, 17:55 Proponuje pochodzic troche po galeriach. Oczywiscie polecam Berlin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brasu Re: Galerie sztuki IP: 82.145.90.* 23.06.04, 01:17 W takim razie ja pójdę dalej :) Poszukaj w Paryżu. W końcu to światowa stolica sztuki. No i polecam galerie (Żebyś czasem nie zaszedł do mięsnego po ten obraz). Przepraszam erich ale Twoja rada była tak głupia, że nie mogłem się powstrzymać :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike102 Re: Galerie sztuki 23.06.04, 01:20 Gość portalu: brasu napisał(a): > W takim razie ja pójdę dalej :) Poszukaj w Paryżu. W końcu to światowa stolica > sztuki. No i polecam galerie (Żebyś czasem nie zaszedł do mięsnego po ten > obraz). > > Przepraszam erich ale Twoja rada była tak głupia, że nie mogłem się > powstrzymać :) ??? Ja wlasnie mialem napisac to samo co Eric. Polski rynek sztuki, poza Krakowem, to naprawde nedza. Zeby kupic jakas ladna litografie, albo obraz to rzeczywiscie polecalbym Berlin. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: apsik10 Re: Galerie sztuki IP: *.213-200-80.adsl.skynet.be 23.06.04, 07:42 A w Sz. to juz nic nie znajde? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pieszy Re: Galerie sztuki IP: *.fnet.pl 23.06.04, 23:29 polecam "Galle" - ul. Wojciecha 1, wejście z bramy - taki mały klimatyczny grajdołek, w którym od lat coś kupuję. Polecam. i tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś