Dodaj do ulubionych

Królu, oszczędź! Kto wymyślił tę marną kampanię...

27.07.12, 09:09
A po co maja sie starac robic cos lepszego? Przeciez dostaja kase z miasta wiec moga ja sobie wyrzucac na najwieksza bzdure. Podatnik zasponsorowal sobie idiotyczny billboard i idiotyczna kampanie dla kochanej druzyny.

A potem i tak powiedza, ze za malo i musza dostac wiecej bo trzeba wspierac sport miejscowy.
Obserwuj wątek
    • ziege77 Re: Królu, oszczędź! Kto wymyślił tę marną kampan 27.07.12, 09:15
      zed.1 napisał:

> A po co maja sie starac robic cos lepszego? Przeciez dostaja kase z miasta
      i nie tylko z miasta - niestety;(
      co do reklamy , tego nie da się oglądać, nie zachęca ona do przyjścia zaplacenia i ogladania widowiska sportowego w wykonaniu nie tylko piłkarzy Pogoni.
      • rozkoszny_bobasek Ciecin... 27.07.12, 09:44
        Król jest nagi.
        • Gość: Sz. Ale za to związany z PO..... IP: *.88-199-144.vspace.pl 27.07.12, 14:03
          Przecież marketingowiec to lump związany z gwnem wyborczym,więc czego oczekiwano?Poza tym-każdy związany z PO to debil,więc czego oczekiwaliście po tej produkcji?
      • miecio555 bardzo fajny film! Adekwatny. 27.07.12, 09:45
        poczucie humoru i fabuła na poziomie odbiorców utworu, czyli fanów i sympatyków klubu piłkarskiego "x" (tu wpisz: Kolejorz, Pogoń, Arka - cokolwiek, bez znaczenia).
        Nie wiem, jakiej narracji spodziewał się redaktor GW po filmiku dla kiboli?
        Boli tylko, że chyba za kasę publiczną nakręcony... Ale to przypadłośc demokracji: rządy większości.... A jak wiadomo od czasu Alfredo Pareto, większość jest zawsze głubsza od mniejszości... :(
        • Gość: Ole Re: bardzo fajny film! Adekwatny. IP: *.nitka.net.pl 27.07.12, 10:30
          To nie jest kampania skierowana do kiboli, oni i tak przyjdą (albo nie).
        • Gość: Gostek Re: bardzo fajny film! Adekwatny. IP: 213.155.191.* 27.07.12, 19:26
          kiboli???? na mecz chętnie przyszłyby rodziny z dziećmi, ludzie szukający w weekend rozrywki...
          ale po takiej reklamie? jak można tak obleśną i prostacką formą zwracać się do ludzi?
          kogo autorzy tej taniej i szpetnej produkcji chcieli zaprosić na nowy sezon?
          chyba tylko pijusów i kiboli..

Pogoń - drużyna w Ekstraklasie... to trochę inny poziom komunikacji Panowie!
          Wasz król kapciach - wymysł "zawodowców od wizerunku" powinien natychmiast zostać ścięty.
          Od razu widać, że film został nakręcony przez dzieciaków od PR, amatorów.
          Montaż i zdjęcia - żenada.
          scenariusz? 2-minutowy filmik reklamowy to czterokrotna przeginka.
          Reklamy na mieście - obleśne, brzydkie, nieatrakcyjne.

Żal, Panowie. Było - Ekstra... jest - jak zwykle.

Tymi reklamami Pogoń zdefiniowała siebie i swoich odbiorców.
        • Gość: ha ha ha nie wstyd ci prawiĆ IP: *.zone12.bethere.co.uk 27.07.12, 20:58
          takie mądrości "GŁUBCZE"?
    • Gość: asd skandal IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.12, 09:58
      Co za smutna, beznadziejna i zalosna reklama...
      Jak mozna cos takiego zrobic w 2012 r?
      Jak mozna zatrudnic takiego tluka (ktory to 'zaprojektowal') do reklamy?
      To skandal!
    • mariaczczi1 Pier.....nie o Chopinie 27.07.12, 10:06
      Jaki miałby być taki filmik ? Scenariusz Spielberg ? Aktorzy De Niro , Al Pacino?
      Miał być żart i jest. Nie musi być najwyższych lotów ale nie jest też do d...y.
      Wszystko , wszystkim w tym mieście się nie podoba.
      Kibolem nie jestem , kibicem marnym. Dla mnie liczy się '' krew , która zostawią na murawie''.
      Mogą przegrywać , ale mają gryść trawę. Chce widzieć jak znoszą ich na noszach ze zmęczenia. Mają walczyć jak Irlandczycy skoro kopać nie potrafią. Niestety od czasów drużyny drużyny Kęsego ,Ostrowskiego , Czepana ( trawy nie gryźli ale kopać potrafili ) widzę tylko lalusiów kręcących lody na boisku ( i po za ). Jak będą WALCZAKAMI , to kupię karnet i dam zarobić klubowi. Do póki tego nie zobaczę skazany jestem sponsorować klub z podatków. Żenada.
      • Gość: Gostek Re: Pier.....nie o Chopinie IP: 213.155.191.* 27.07.12, 19:37
        Bez pomysłu to nawet Spielberg nie pomoże. A z dobrym pomysłem i dobrą agencją nie potrzebny jest nawet Pacino.

Obserwuję od jakiegoś czasu te partyzanckie reklamy Pogoni - każda z innej parafii.
        Widać, że na stadiony zapraszają tylko kiboli.
        Pewnie takich, którzy są właśnie odpowiedzialni za obecne reklamy.

I ja mam przyjść z dzieckiem na mecz???
    • Gość: gimlos Re: Królu, oszczędź! Kto wymyślił tę marną kampan IP: *.dynamic.chello.pl 27.07.12, 10:08
      To nie PR-owcy! W Szczecinie są tylko (biedni) marketingowcy...
    • zapomorski Królu, oszczędź! Kto wymyślił tę marną kampanię... 27.07.12, 15:13
      zgadza się. spot TV niezły tylko do kogo ? do bywalców teatru ?
      • Gość: stasiu Par Excellance? IP: *.globalconnect.pl 27.07.12, 21:20
        ;)
        • Gość: JANEK nawet ze "Szczecin 2016" was wyrzucili IP: *.adsl.inetia.pl 28.07.12, 10:19
          Tą firemkę nawet z projektu "Szczecin 2016 Europejska Stolica Kultury" po 2 miesiącach wyrzucili.
    • witek06 Film ok, plakat słaby 27.07.12, 20:00
      Dla mnie może być. Większość krytykantow i tak nigdy na Pogon iść nie zamierza. To przecież tylko filmik. Ma zwrócić uwagę. Nic wiecej.
      • andreas.007 Re: Film ok, plakat słaby 28.07.12, 15:39
        Gola dupa zwrocilaby większa uwagę, a byłyby mniejsze koszta...
        ;)
        • witek06 Re: Film ok, plakat słaby 28.07.12, 15:52
          To prawda. Ale komentarze byłyby podobne :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka