blackexit 30.06.04, 09:44 to stolarz z Kijewa omijac moi drodzy jak tylko sie da chyba, ze chcecie stracic troche grosza. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: XYZ Re: M. Patyna stolarz - uwaga IP: 212.14.0.* 01.07.04, 08:25 Łysy ten stolarz? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: M. Patyna stolarz - uwaga 01.07.04, 08:44 Gość portalu: XYZ napisał(a): > Łysy ten stolarz? chodzi ci o to czy komunista? pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: M. Patyna stolarz - uwaga IP: 212.14.0.* 01.07.04, 08:45 Jak znam życie to Polak-katolik, twój brat w wierze i ideologii.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Patyna Re: M. Patyna stolarz - uwaga IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 19:03 On to lysy chyba nie jest ale ja jestem:) 88 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szymon Patyna Odwalcie sie przynajmniej od nazwiska!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.09.04, 19:08 Nazwisko to nie wszystko!!!! Ja mam takie same ale niczego nie wale jak jest robota to trza ja zrobic do konca!!!! Dlatego Prosze bardzo aby uzywac skrotu np. Miroslaw P. albo cos w tym stylu!!!! pozdro all Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepialski black nie ładnie tak gościa obmawiać i robić mu 01.07.04, 09:03 publicznie kuku. Cóż on ci takiego uczynił? Ja mam raczej pozytywne skojarzenia ze składem drzewnym w Kijewie :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: black nie ładnie tak gościa obmawiać i robić 01.07.04, 09:09 zaczepialski napisał: > publicznie kuku. Cóż on ci takiego uczynił? Ja mam raczej pozytywne skojarzenia > ze składem drzewnym w Kijewie :-))) to nie skad drzewny a zaklad stolarski. nie obmawiam a jedynie ostrzegam potencjalnych klientow. kto ma chec to sprobuje sam. chyba masz do mnie na tyle zaufania ze skoro ostrzegam to jest cos na rzeczy. reszta na priv. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: black zwracam honor i pozdrawiam :-))) 01.07.04, 10:01 i ja pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: M. Patyna stolarz - uwaga n/t IP: *.comnet.krakow.pl 03.07.04, 11:57 co, tak jak w tej reklamie z TV, stolarz pojechał w bagażniku ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: M. Patyna stolarz - uwaga IP: *.arkonskie.v.pl 04.07.04, 18:53 raz się muszę z Tonbą zgodzić, blackexit ;-) moi rodzice mieli z nim "przyjemność" - zanim ludzie Patyny zamontowali schody, to już je całe poniszczyli - a jak rodzice kazali im się wynosic razem z tymi schodami, to zostawili dziury w scianie, bo na jakas pianke to montowali i rwali razem z betonem - pomysłowo... Pomijam poobijane i pobrudzone ściany do wysokości 1,5 metra Sprawa była u rzecznika praw konsumenta ale Patyna Młodszy miał gdzieś ugodę - pieniądze za schody oddał, ale strat nie pokrył... Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: M. Patyna stolarz - uwaga 04.07.04, 19:49 w dwoch sprawach mnie zaskoczyles: 1. w ogole zrobil to co chcieliscie? 2. przyszedl to zamontowac? 3. oddal kaske???? jak tego dokonales? szcegolnie punkt 3. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: M. Patyna stolarz - uwaga IP: *.arkonskie.v.pl 05.07.04, 08:20 Ja tego nie dokonałam - raczej moja matka, mieszka w Kijewie. Ale pomysł z rzecznikiem praw konsumenta był mój, Patyna chwilowo nabrał pokory. Ale tylko chwilowo, jak się okazało. Schody zamontował z poślizgiem jakichś 3 tygodni, dostał tylko zaliczkę, którą po kilku wymianach zdań oddał. Zapomniałam dodać, że podstopnie, czy jak to się tam nazywa, były z innego materiału niż był zamówiony. Ale to tak na marginesie. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: M. Patyna stolarz - uwaga 05.07.04, 08:27 Gość portalu: kuna napisał(a): > Ja tego nie dokonałam - raczej moja matka, mieszka w Kijewie. odezwij mi sie na maila jesli mozesz. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: M. Patyna stolarz - uwaga IP: 217.153.168.* 04.07.04, 20:28 Panie kolego, jak po nazwisku ludzi przywołujesz to przyzwoitość nakazuje abyś sam z imienia i nazwiska się przedstawił. Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: M. Patyna stolarz - uwaga 04.07.04, 20:55 Gość portalu: Robert napisał(a): > Panie kolego, jak po nazwisku ludzi przywołujesz to przyzwoitość nakazuje > abyś sam z imienia i nazwiska się przedstawił. mowa jest o pewnej firmie. ostrzezenie przed uslugami ktore oferuje. jesli ktos jest zainteresowany zawsze moze sprawdzic na sobie. delikatnie ostrzegam co potwierdzil inny kolega. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: M. Patyna stolarz - uwaga IP: *.comnet.krakow.pl 05.07.04, 11:56 jeżeli jest to prawda ,to ludzi należy ostrzegać przed takimi pseudofachowcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna Re: M. Patyna stolarz - uwaga n/t IP: *.arkonskie.v.pl 08.07.04, 10:38 uwziąłeś się ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: M. Patyna stolarz - uwaga n/t 08.07.04, 11:01 Gość portalu: kuna napisał(a): > uwziąłeś się ;-) chyba on na mnie. mail jutro bedzie. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: M. Patyna stolarz - uwaga n/t 30.07.04, 22:59 mnasz rację z tym ostrzeżeniem tylko jak sie powiedziało a to wypadałoby powiedzieć i b ,co pękasz powiedzieć o co konkretnie chodzi ?jeżeli tak to nie podbijaj wątku bo to bez sensu ,sens ma jak powiesz prawde co cie spotkało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaco Re: M. Patyna stolarz - uwaga n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.04, 07:39 > mnasz rację z tym ostrzeżeniem tylko jak sie powiedziało a to wypadałoby > powiedzieć i b ,co pękasz powiedzieć o co konkretnie chodzi ?jeżeli tak to nie > podbijaj wątku bo to bez sensu ,sens ma jak powiesz prawde co cie spotkało. no wlasnie! obsrana ciota.... Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: M. Patyna stolarz - uwaga n/t 31.07.04, 11:02 piotr33k2 napisał: > mnasz rację z tym ostrzeżeniem tylko jak sie powiedziało a to wypadałoby > powiedzieć i b piotr sprawdzi maila. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: M. Patyna stolarz - uwaga n/t 31.07.04, 19:16 dostałem i podbijam . Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: M. Patyna stolarz - uwaga n/t 02.08.04, 11:28 piotr33k2 napisał: > dostałem i podbijam . dziekuje za zrozumienie i pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: M. Patyna stolarz - uwaga n/t 04.08.04, 13:28 blackexit napisał: > to stolarz z Kijewa omijac moi drodzy jak tylko sie da chyba, ze chcecie > stracic troche grosza. pozdrawiam blackexit > Odpowiedz Link Zgłoś
wodni.k Re: M. Patyna stolarz - uwaga n/t 06.08.04, 18:51 Black napisz coś wiecej bo akurat szukam stolarza, a nie da sie ukryć, że tego mam prawie pod bokiem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: M. Patyna stolarz - uwaga n/t 06.08.04, 23:23 wodni.k napisał: > Black > napisz coś wiecej bo akurat szukam stolarza, a nie da sie ukryć, że tego mam > prawie pod bokiem. nie daj Boze!!! jutro doklandie napisze maila. pozdraiwam blacexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Patyna Re: M. Patyna stolarz - uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.04, 02:33 blackexit napisał: > to stolarz z Kijewa omijac moi drodzy jak tylko sie da chyba, ze chcecie > stracic troche grosza. Pewnie taka sama prawda jak to że Franz miał strzelać do papieża. Odpowiedz Link Zgłoś
dutchman Re: M. Patyna stolarz - uwaga 08.08.04, 11:07 Walczmy z nieuczciwymi wszystkimi mozliwymi srodkami !! pozdrowienia dutchman Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: M. Patyna stolarz - uwaga 08.08.04, 12:23 dutchman napisał: > Walczmy z nieuczciwymi wszystkimi mozliwymi srodkami !! > pozdrowienia > dutchman dziki za wsparcie. jesli mas zjakies pomysly to chetnie zastosuje. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: black nadal w konflikcie ze stolarzem ? 10.08.04, 12:16 niestety. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kuna i jak postępy? IP: *.arkonskie.v.pl 10.08.04, 17:09 widać zakończenie? zainteresowałeś jakiś urząd warunkami pracy w zakładzie? pzdr, k Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: i jak postępy? 10.08.04, 19:31 slabiutko juz wszytskich zainteresowalem i nic mam kilka jeszce pomyslow ale o tym nie tutaj. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
piotr33k2 Re: M. Patyna stolarz - uwaga n/t 02.09.04, 17:14 czy sprawa się posuneła do przodu z tym pseudofachowcem? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: M. Patyna stolarz - uwaga n/t 02.09.04, 18:02 piotr33k2 napisał: > czy sprawa się posuneła do przodu z tym pseudofachowcem? w pewnym sesie wysle na maila info. pozdrawiam blackexit Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Uważaj aby stolarz nie sprzedał Cię kibolom IP: *.comnet.krakow.pl 20.09.04, 19:16 bo co wtedy zrobisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Uważaj aby stolarz nie sprzedał Cię kibolom 20.09.04, 20:59 Gość portalu: H56 napisał(a): > bo co wtedy zrobisz ? czemu ty sie tak heniu o mnie boisz? ja sie nie obawiam ani patyny (raczej on powinien sie mnie obawiac) ani kiboli. pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: H56 Re: Uważaj aby stolarz nie sprzedał Cię kibolom IP: *.comnet.krakow.pl 20.09.04, 21:31 co Ty dzisiaj taki bojowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agent Re: Uważaj aby stolarz nie sprzedał Cię kibolom IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.04, 21:49 pewnie polisę dobrą wykupił. jak Martyna W. ciekaw jestem na ile... Odpowiedz Link Zgłoś
blackexit Re: Uważaj aby stolarz nie sprzedał Cię kibolom 20.09.04, 22:31 Gość portalu: agent napisał(a): > pewnie polisę dobrą wykupił. jak Martyna W. ciekaw jestem na ile... na 200 tys. kto to jest martyna? pozdrawiam black Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: M. Patyna stolarz - uwaga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.04, 17:27 Martyna Wojciechowska z TVN, która podróżuje po świecie z kamerzystą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Styrczul Re: M. Patyna stolarz - uwaga IP: *.8.61.224.ipv4.supernova.orange.pl 16.01.22, 23:56 Wielka prawda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Styrczul Re: M. Patyna stolarz - uwaga IP: *.8.61.224.ipv4.supernova.orange.pl 17.01.22, 00:02 Swieta racja Odpowiedz Link Zgłoś