Dodaj do ulubionych

Łukasińskiego gotowa, ale nią nie pojedziemy

21.09.12, 08:31
Drogowcy ze Strabagu jeszcze do czasu uzyskania pozwolenia na użytkowanie będą porządkowali teren, uzupełniali nasadzenia i małą architekturę. Niektóre elementy pojawią się dopiero w październiku.
- Chodzi o to, by tuż przed formalnym oddaniem nie pokradziono nam drzewek czy nie poniszczono wiat. Takie rzeczy niestety są plagą na budowach dróg - wyjaśnia kierowniczka.

Dzicz.
Obserwuj wątek
    • Gość: obserwator Re: Łukasińskiego gotowa, ale nią nie pojedziemy IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.12, 09:14
      Bardzo jestem ciekawy w jaki sposób projektant tej przebudowy ulicy widzi rozwiązanie przejazdu pojazdów uprzywilejowanych ( STRAŻ, POGOTOWIE itp.). Pojazdy jadące przed tymi pojazdami będą się chyba musiały wznieść w powietrze aby ustąpić drogę pojazdowi uprzywilejowanemu
    • jurakuz żałosne 21.09.12, 09:33
      już widzę oczyma wyobraźni jak radiowóz się czai gdzieś w krzakach w poniedziałek i stukają mandatów. pewnie w cholerę możemy w ogóle nią nie jeździć skoro zamknęliście nam ją na pól roku. żałosne w jakim my kraju żyjemy..
    • mariaczczi1 Zmarnowane pieniądze 21.09.12, 11:23
      Przeznaczone na '' wizytówkę Sz-na '' na Warszewie przyczyniłyby się do ogólnego rozwoju miasta i boskiego szczęścia mieszkańców.
    • Gość: edek Re: Łukasińskiego gotowa, ale nią nie pojedziemy IP: *.szczecin.mm.pl 21.09.12, 11:30
      "Robiliśmy analizy. Gdyby tych wyniesień nie było, wieczorami, przy małym natężeniu ruchu można by się tu rozpędzać do prędkości 150 km na godz"
      To moze takie wysepki na
      -krzywoustego
      - 26 kwietnie itd
      tutaj i do 250 km/h mozna sie rozpedzic

co za idotyzm
    • zbysio45 Re: Łukasińskiego gotowa, ale nią nie pojedziemy 21.09.12, 15:51
      Dziwne bo usiłowałem przejechac samochodem osobowym (a nie czołgiem ) ulica Łukasinskiego i stwierdziłem ze przy takim tempie prac to zakonczenia tej przebudowy mozemy sie spodziewac w przyszłym roku.Dalej BAŁAGAN NA TEJ BUDOWIE TRWA.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka