Gość: Cini mini Schizofreniczka IP: *.globalconnect.pl 11.10.12, 09:11 Najpierw broni Golemy i głosuje aby ten dostał bez przetargu Wały, wcześniej kabluje Łuczaka, że chlapnąć coś o Golemie i który przegrał o szemranego biznesmena, a teraz występuje przeciw klanowi restauratorów. Czy to nie schizofrenia, i nie tylko polityczna, ale zwyczajna ludzka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Schizofreniczka IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.12, 09:31 Ona raczej wystepuje przeciwko krzystkowi a golema jest ofiara ich gierek przeciez kupil budynek na wolnym przetargu. Kazdy mogl stanac licytowac i kupic. Jak znaam goleme to on ma to wszystko gdzies Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pr-owiec Re: Schizofreniczka IP: *.asterisc.pl 11.10.12, 12:53 ja też mam to gdzieś - i pewnie tego nie odczuje ale moje noga nie stanie w jego knajpach - dla zasady s****nu Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Re: Schizofreniczka 11.10.12, 15:49 Jak ktos tanio sprzedaje, to sie tanio kupuje... akurat z podawanych informacji nie wynika żadna wina kupca! Zaoferowali cenę i kupił... Jestem ciekaw gdzie pojawiają sie komunikaty o takich wyprzedazach miasta? Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: Schizofreniczka 12.10.12, 06:03 kiedys byla taka ksiegarnia co ja ktos tanio sprzedal a ktos tanio kupil. tanio ja sprzedal ktos bo ktos tanio ja wycenil a potem mial za to sprawe. no ale sprzedane to sprzedane wiec sprawy nie ma juz i nikt nie ma pytan bo to ten co wycenial widocznie byl winny. tylko on. Odpowiedz Link Zgłoś
januszb7 A co z Polmosem?? 11.10.12, 09:22 Poczekajcie na koniec prywatyzacji Polmosu w szczecinie hehehehehehe............. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Jacyna-Witt do Krzystka w sprawie kamienicy s IP: 213.155.180.* 11.10.12, 09:38 ... z bitą śmietaną albo loda. Odpowiedz Link Zgłoś
zachlanamorda Jacyna-Witt do domu starców bo tak marudzi 11.10.12, 09:53 Czy takie babcie też są radnymi .????. Czego ona chce ,czyżby to już wiek nastał taki dla tej pani ,że na wszystko mówi be? . Po co media ją w ogóle pokazują i się nią zajmują . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: Jacyna-Witt do Krzystka w sprawie kamienicy s IP: *.globalconnect.pl 11.10.12, 13:02 Dlaczego ona rzuca sie z krzykiem na temat zawsze po fakcie? Przecież będac radną ma wgląd we wszystko co jest tam procedowane. Reaguje dopiero wtedy, kiedy zaczyna sie wrzawa w mediach. Wcześniej jej to nie interesuje? A przeciez swego czasu występowała w telewizji pichcąc w knajpie Golemy. Wspierała go na rózne sposoby. Poróżnili się? Odpowiedz Link Zgłoś
andreas.007 Buduja za 8 mnl, a sprzedaja za 2 mln... 11.10.12, 13:05 Dziwne te zarzady pana prezydenta, bo buduje akwarium na dwa stoliki za 8 mln, a sprzedaje kamienice w centrum miasta murowana za dwa miliony... ale przeciez "Miasto, to firma!"... to moze se robic co chce! KTO bogatemu zabroni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mieszkanec Re: Buduja za 8 mnl, a sprzedaja za 2 mln... IP: *.dynamic.chello.pl 11.10.12, 13:32 Brawo, jak nie za darmo dla "czarnych" to "dziwnie" tanio? To kiedy podwyżka za wszystko ? Wszyscy muszą za to zapłacić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatty brawo Jacyna-Witt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.12, 13:48 jedyna radna która wie o co tym złodziejom chodzi a reszta to ciemna i zidiociałą masa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatty Re: brawo Jacyna-Witt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.12, 13:51 a psy ksyfkowe opłącane z kasy za sprzedaną kamienicę szczekają. ksyfek jest zawłaszczony przez słokę i gajdę i nawet nie piknie,musi się godzić na wszystko,w końcu jeść przez 3 pokolenia trzeba i kampanię też zrobić :))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: brawo Jacyna-Witt IP: *.globalconnect.pl 11.10.12, 13:57 Wyluzuj! Płaci ci kto za te emocje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gatty Re: brawo Jacyna-Witt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.12, 14:22 mnie nie ale tobie na pewno ksyfek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: brawo Jacyna-Witt IP: *.globalconnect.pl 11.10.12, 14:32 Buahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik gw przez Jacynę nie zbankrutuje IP: *.adsl.inetia.pl 11.10.12, 17:25 Ilekroć radna Jacyna-Witt zabiera głos i pokazuje jak Krzystek (nie)rządzi w naszym mieście, natychmiast na forum GW licznik wejść skacze w górę a ludzie opłacani przez prezydenta atakują ją w bardziej czy mniej obsceniczny sposób. GW powinna jak najczęściej zamieszczać wypowiedzi radnej, bo dzięki temu reklamodawcy chętniej będą wykupywać powierzchnie reklamowe na stronach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mada Re: gw przez Jacynę nie zbankrutuje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.10.12, 20:58 A niech sobie propagandzisci ksystka żerują na forum,a moim zdaniem Jacyna czy też jakiś inny radny albo lepiej zorientowany w tej (moim zdaniem aferalnej) sprawie powinni zawiadomić CBA,a przy okazji sprawa dawnego szpitala miejskiego wczesniej kolejowego oddanego za grosze jakimś sukienkowym tez powinna byc dogłębnie zbadana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Jacyna-Witt do Krzystka w sprawie kamienicy s IP: *.centertel.pl 11.10.12, 21:48 Krem na szyje wazelina pod oczy i olej do glowy bo widac ze pusta. No i oczywiscie nespasmina Odpowiedz Link Zgłoś
aysy.1 Re: Jacyna-Witt 12.10.12, 05:05 konsekwentna radna. oby takich więcej. ps jakoś pis jest cichutko w tej sprawie a zawsze tacy wrażliwi byli na takie rzeczy:) g.orwell opisał to opisując komunizm a to się sprawdza również w demokracji polskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wyborca Re: Jacyna-Witt IP: 80.50.132.* 12.10.12, 09:36 Przewija się tu wątek kampanii wyborczej MJW. Może przemądrzała radna tak tropiąca nieprawidłowości napisze kto i ile wpłacił na jej konto wyborcze. Kto zafundował jej bilbord na placu Rodła? Kto płacił za reklamy w gazetach? Krasnoludki? Taka mądra i nie pamięta, ale innym zagląda do kieszeni. URZęDNIK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pek Re: Jacyna-Witt IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.12, 19:24 a kto zapłacił za ten bilbord i za kampanię wyborczą MJW? napisz to jasno Odpowiedz Link Zgłoś