Dodaj do ulubionych

Partacze z PiS

16.10.12, 14:36
Czy to nie ciekawe, ze za wszystkimi najwiekszymi smierdzacymi sprawami ostatnich lat jest PiS? Rzucili sie na zarzadzanie inwestycjami i zditm, objeli miejsca w spolkach, ale kontrola tego jak wszystko dziala juz im nie wychodzi.

Sciezka rowerowa smierdzaca afera, aleja kwiatowa, kladki, wieczne i bezkarne przekroczenia terminow przy kazdej inwestycji. nawet, o ile sie nie myle, przetarg na kamienice z konsulatem, to wszystko dzialy i spolki podlegle pod ludzi PiS. I co? I dupa. Bo ludzie ci sobie nie daja rady z kierowaniem miastem.

Albo to partactwo, albo lenistwo, albo amatorka. Oczywiscie Krzystek nic z tym nie zrobi bo z takim koalicjantem mu wygodnie.
Obserwuj wątek
    • zed.1 Re: Partacze z PiS 16.10.12, 14:44
      Zapomnialem dodac o rekordowej opieszalosci i olewactwie urzedu przy wspolpracy z wyknawcami. Przy calosci spie...n to detal.
    • marysia.3.3 jeszcze to 16.10.12, 14:48
      www.24kurier.pl/W-Kurierze/Zielona-strona-inwestycji
      "Jeszcze nie zostały rozliczone koszty budowy Cmentarza Zachodniego, a inwestycja - w nadzorze Zakładu Usług Komunalnych - generuje dodatkowe i niemałe koszty. Nie chodzi tylko o ochronę czy odwodnienie sporej części przyszłej nekropolii, ale również o pielęgnację zieleni. Rozumianą szeroko, m.in. jako... wycinkę 20 drzew czy zasypanie żwirem terenu o powierzchni 5 tysięcy metrów kwadratowych."
    • Gość: upi Re: Partacze z PiS IP: *.szczecin.mm.pl 16.10.12, 15:17
      firmowanie swoimi działaniami - chaos w oświacie i przedszkolach.
      • Gość: upi Re: Partacze z PiS IP: *.szczecin.mm.pl 16.10.12, 15:21
        wiem zed, że długo przekonywałeś siebie i innych o takim stylu życia ze niby on jest najbardziej odpowiedni dla ciebie. Wiem, na dzieci masz alergie ale społeczna polityka antyrodzinna jest katastrofą Szczecina.
        • zed.1 Re: Partacze z PiS 16.10.12, 16:24
          Za polityke rodzinna odpowiada soska, opus dei i kosciol katolicki.
    • gradus2004 Re: Partacze z PiS 16.10.12, 16:26
      niezaleznie kto sie czym zajmuje i czy jest z PO, PiS, SLD czy moze jest niezrzeszonym bezpartyjnym fachowcem to i tak prezio jest nad tym wszystkim i powinien za calosc odpowiadac.
      No chyba, ze floating president jest jak Tusk... czyli nie widzi, nie slyszy, nie interesuje sie i nic nie wie...

no ale wtedy przydaloby sie tego floating presidenta zmienic. Przydalby sie prezydent, ktory dobierze sobie odpowiednich wspolpracownikow i bedzie ich odpowiednio kontrolowal. Nasz floating president sobie chyba z tym nie radzi...
      • zed.1 Re: Partacze z PiS 16.10.12, 17:20
        Sw Piotr za swoje tez odpowie w swoim czasie.
    • Gość: Marek Re: Partacze z PiS IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.10.12, 17:16
      banda nierobów siedzi na forum i trolluje. do roboty partacze i lenie!
    • Gość: Ja Partacz Krzystek, PiS to tylko frajerzy IP: *.xdsl.centertel.pl 16.10.12, 17:44
      co sprzedali się za kilka posad i popierają jego wszystkie szkodliwe i kretyńskie uchwały!
    • Gość: eSka Re: Partacze z PiS IP: 212.2.126.* 16.10.12, 22:45
      zed.1 napisał:
      > Czy to nie ciekawe, ze za wszystkimi najwiekszymi smierdzacymi sprawami
      > ostatnich lat jest PiS? Rzucili sie na zarzadzanie inwestycjami i zditm,

.....czyli zarządcy wykonują polecenia - kogo?

> objeli miejsca w spolkach, ale kontrola tego jak wszystko dziala juz im nie wychodzi.

...czy zarządca może być jednocześnie kontrolerem samego siebie?

Ale zed.1 dziś ma alergie - pisząc tak "lubi przeginać, by odpowiednio powyginać" tematy.
    • aysy.1 a czy to oni budowali stadion narodowy ? 17.10.12, 06:55
      owszem lokalne pisowczyki są wyjątkowo nieudaczne, są odbiciem w krzywym zwierciadle partaczy z po. to styropian i to styropian.
      m.youtube.com/#/watch?v=b9vs1IeG7Co&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3Db9vs1IeG7Co&gl=PL
      • Gość: kibic oglądaliscie wczoraj mecz ale lanie dostaliśmy IP: 80.50.142.* 17.10.12, 07:35
        śmieją sie z nas na całym swiecie. ntc to spółka państwowa do której dokałada sie z budzetu państwa.a tym czasem donek zajmuje się protestami kibiców a nie kolesiami którzy zarządzają ze stratami i wystawiają nas na śmiesznoość. deszcz obnażył jaki swietny dach zbudowaliśmy.
      • Gość: dziki Re: a czy to oni budowali stadion narodowy ? IP: *.dynamic.chello.pl 17.10.12, 07:58
        Ja też jestem zbulwersowany tym co się stało na narodowym.
        Widać tu krecią robotę pisowców żeby utopić pana premiera.
        • Gość: hahaha czy tusk POpłynie z narodowym? oby IP: 80.50.142.* 17.10.12, 08:01
    • zbysio45 Kiedy beda partacze z PO ? 17.10.12, 10:51
      Juz rzadza 5 lat i nawet mecze piłki noznej nie moga sie odbyc na najdrozszym inajpiekniejszym stadionie narodowym JAK PADA DESZCZ A JAKIS KOLES ZAPOMNIAŁ ZAMKNĄC DACHU?
      • Gość: as wczoraj na narodowym widziałem zieloną wyspę IP: 80.50.142.* 17.10.12, 10:53
        tusk nie kłamał , premierze jak pływać
    • zbysio45 Re: Partacze z PiS a moze pan zed1 jest z PO ? 17.10.12, 11:18
      Pytanie moje jest retoryczne bo jako długoletni mieszkaniec Szczecina to dokładnie pamietam jak rzadziło niepodzielnie PO w Urzedzie Miasta,radzie miasta to w ciagu swojej kadencji nie zrobili NIC dla mieszkancow SZCZECINA OPROCZ ZLIKWIDOWANIA STOCZNI,PAPIERNI ,IINNYCH ZAKŁADOW PRZEMYSŁOWYCH.Jak przestali rzadzic miastem to okazało sie ze mozna wybudowac basen,rozpoczac budowe hali widowiskowo -sportowej,filharmoni,przebudowe ulicy arkonskiej,struga ,łukasinskiego,drdowskiego i czesc obwodnicy miasta.Pani zed1 znamy Pana dokładnie i nie zrobi Pan nam WODY Z MOZGU.
      • zed.1 Re: Partacze z PiS a moze pan zed1 jest z PO ? 17.10.12, 12:59
        W twoim przypadku to nie ma potrzeby robic wody z wody.
      • zed.1 Re: Partacze z PiS a moze pan zed1 jest z PO ? 17.10.12, 13:02
        Zbysiu, wyjasnij mi jak PO odpowiada za sciezke, co miala byc za 10 a jest za 13 mln i to z bublami. Wyjasnij mi jak to PO odpowiada za kamienice za 2mln sprzedana z dziwna wycena. Wyjasnij mi aleje kwiatowa za 8mln z przekrocozonymi terminami. Pokaz mi co ma z tym wspolenego PO.

Za to wszystkie inwestycje jakie wumieniles zaczely sie za PO a nie za PiS.
        • Gość: as zed wszyscy widzieli zielona wyspę na narodowym IP: 80.50.142.* 17.10.12, 14:10
          oprócz ciebie. zdaje się cmentarz na bronowickiej jest budowany od czasów PO w miescie mozliwe ze naprawić się tego nie da.paradoksalnie z wczorajszego dnia karę poniesie tylko kibic który rozbawił publiczność natomiast zarządcą stadionu nic się nie stanie amoże jeszcze dostaną nagrody.
          • zed.1 Re: zed wszyscy widzieli zielona wyspę na narodow 17.10.12, 14:36
            Mam w dupie twoj stadion. Nie mieszkam w warszawie.
            • Gość: eSka Re: zed wszyscy widzieli zielona wyspę na narodow IP: 212.2.126.* 17.10.12, 23:30
              zed.1 napisał:
              >....
              Słowa nie do powtarzania.
              To chyba nie bocian - .....przynosi takie dzieci.
            • Gość: as Re: zed wszyscy widzieli zielona wyspę na narodow IP: 80.50.142.* 18.10.12, 07:13
              nie ważne nie mieszkasz w warszawie ważne że twoje podatki id ą na partaczy z ntc.niedosyć że na siebie nie umieją zarobić bo nie przyciągają imprez . To jak juz ja mają to z niej same straty .Przecież kibice , ekipa anglii i inni stratni pójdą do sądu po odszkodowanie i ty je zapłacisz dodatkowo o tego co płacisz za eksploatację stadionu do tych partaczy powołanych przez ministrę.
              • Gość: p Re: zed wszyscy widzieli zielona wyspę na narodow IP: *.globalconnect.pl 18.10.12, 08:17
                Gość portalu: as napisał(a):

> nie ważne nie mieszkasz w warszawie ważne że twoje podatki id ą na partaczy z n
                > tc.niedosyć że na siebie nie umieją zarobić bo nie przyciągają imprez . To jak
                > juz ja mają to z niej same straty .Przecież kibice , ekipa anglii i inni stratn
                > i pójdą do sądu po odszkodowanie i ty je zapłacisz dodatkowo o tego co płacisz
                > za eksploatację stadionu do tych partaczy powołanych przez ministrę.

coś ty się na ten stadion tak napią !!!!!
                pisz na forum warszawy tam cie rozumieją ;)

tu mnie dobij ze pewna koalicja klepie każdy bubel i stadion nie ma nic z tym wspólnego
                • zed.1 Re: zed wszyscy widzieli zielona wyspę na narodow 18.10.12, 09:21
                  As jako wierny PiSiorek stara sie zmienic temat po prostu.
                  • Gość: eSka Re: zed wszyscy widzieli zielona wyspę na narodow IP: 212.2.126.* 18.10.12, 11:20
                    > As jako wierny PiSiorek stara sie zmienic temat po prostu.

Wierność swoim ideałom - to chyba zaletą jest ? Zmianić temat to specjalność zed.1 :)
                    to mistrz w unikaniu własnej prawdy i forumowy pływal, :)))) którego kilka kilka lat temu
                    w watki i temacie dot. stoczni okresliłam - jako "pojawia się i znika" :))) - to wschodnia szkoła.
                    • zed.1 Re: zed wszyscy widzieli zielona wyspę na narodow 18.10.12, 21:34
                      Jak ktos ma gowniane idealy to nie ma w wiernosci do nich zadnej zalety.
                      • Gość: eSka Re: zed wszyscy widzieli zielona wyspę na narodow IP: 212.2.126.* 19.10.12, 00:07
                        Tu powtórzę jako potwierdzenie miernej kultury wielu szczecinian w wydaniu @ kropki
                        i @ zeda cyt: "to widać, słychać i czuć" :(
                        • Gość: as dlaczego partacze z PO umiejscowili cmentarz na IP: 80.50.142.* 19.10.12, 11:50
                          bronowickiej że końca budowy niw widać
                          • Gość: gość Re: dlaczego partacze z PO umiejscowili cmentarz IP: *.dynamic.chello.pl 19.10.12, 11:55
                            Gość portalu: as napisał(a):

> bronowickiej że końca budowy niw widać

Jakiego PO? Pisiorku we łbie siem tobie POyebało.
    • zbysio45 Panie zed1 a kiedy beda partacze z PO ? 18.10.12, 22:00
      czekam z utesknieniem co tez szanowny Pan Napisze na tym forum ?Moze podac Panu PARE PRZYKŁADOW Z NASZEGO MIASTA ORAZ Z POLSKI ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka