Dodaj do ulubionych

Bałagan w Biedronkach

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 18:34
"Nie wierzę, Danisu!", zauważyliście, że zniknęła ta reklama? No bo jak tu
nie wierzyć skoro kontrole poazują jasno, kto togo robi w biedronkę!
Obserwuj wątek
    • Gość: pitek nie kupujcie u łachudrów! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 19:37
      Ludziska, to od nas zalezy, jak się tam będzie pracowało. Bojkotować Biedronkę!
    • czatowniczka nie kupuję w biedronce 12.07.04, 20:12
      ponieważ słyszę i widzę co się tam dzieje, a po co mam tam robić zakupy? żeby
      kolejna pracownica nadwyrężyła sobie kręgosłup albo miała większą liczbę godzin
      do przesiedzenia w pracy której nie lubi?
    • Gość: andreas Re: Bałagan w Biedronkach IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 12.07.04, 20:28
      to mnie wyglada tak trochu jak na jakąś nagonkę... czy przypadkiem właścielem
      Biedronki nie jest, tak bardzo lansował się ten dyskont jako POLSKI, czy
      własciciel nie jest jude. Bo taka nagonka aż nie normalne... Wszedzie tylko o
      tem, a przeciez w różnych innych geantach, pewnie nie jest lżej
      • Gość: Jaro Re: Bałagan w Biedronkach IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 12.07.04, 22:40
        Właściciel nie jest żaden jude tylko portugal...
      • Gość: XXX Właścicielami Biedronki sa Portugalczycy, ale... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.04, 22:43
        .. ale wchodzą w skład Grupy Metro, właściciela Makro.
        • Gość: Karo Re: Właścicielami Biedronki sa Portugalczycy, ale IP: *.espol.com.pl 12.07.04, 23:53
          Biedronki to Biedronki i nie mają nic wspólnego z Makro które jest w Metro.
          Nie tylko w sklepach podle traktuje się pracowników i co ciekawe to coraz
          częściej w państwowych placówkach.
          • Gość: XXX NIE JESTEŚ W TEMACIE! W Biodronkach METRO ma swoje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.04, 09:45
            udziały! A siedziba firmy GERONIMO zarządzającej Biedronkami jest w Poznaniu.
      • Gość: Kay Re: Bałagan w Biedronkach IP: *.one.pl 13.07.04, 09:04
        Gość portalu: andreas napisał(a):

> to mnie wyglada tak trochu jak na jakąś nagonkę

To nie nagonka... W końcu pokazali jak jest naprawdę, a mogę to potwierdzić, bo
        miałem tę nieprzyjemność pracować w "biedronce" przy Witkiewicza. Gdy tylko
        nadarzyła się okazja, uciekłem stamtąd i od tamtej pory (a minęły już 2 lata)
        wszystkie "biedronki" omijam szerokim łukiem...
    • Gość: Jaro Re: Bałagan w Biedronkach IP: *.fnet.pl / *.fnet.pl 12.07.04, 22:39
      Kuźwa, nie przestrzegają przepisów, bo nie znają??? A co kogokolwiek to powinno
      obchodzić? Co, znowu będzie tak, jak z działkowym dziadkiem???
    • uniach Re: Przecież to samo dotyczy Reala 13.07.04, 10:48
      Nie ma w Polsce sieci supermarketów, które nie łamałyby przepisów BHP, a praca bez wynagrodzenia to norma. Identyczne warunki jak w Biedronce pracy mają pracownicy Reala.
      • Gość: Jot Re: Przecież to samo dotyczy Reala IP: *.so.pkpik.pl / 81.219.116.* 13.07.04, 11:24
        Popieram i nie tylko Reala ale wszystkich marketów.
        • Gość: mamoniowa Re: Przecież to samo dotyczy Reala IP: 212.244.77.* 13.07.04, 11:37
          Ale to Biedronka miala reklame z danusia i jej mezem niedowiarkiem :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka