Dodaj do ulubionych

wyjątkowo uczciwi ludzie.

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 14:41
nie przeszło jeszcze echo wyczynów posła pęczaka w łodzi,dziś prasa
donosi"lewa kasa sld w gorzowie"...zna ktoś jakieś miasto bez lewej kasy sld?
Obserwuj wątek
    • absztyfikant znam 13.07.04, 14:43
      Na przyklad Madryt.
      • Gość: Ana Re: znam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 14:49
        jak ten madryt się uchował?
        • absztyfikant Re: znam 13.07.04, 14:51
          No i New York City, znam tez inne miasta.
        • Gość: XYZ Re: znam IP: 213.155.191.* 13.07.04, 15:08
          Ja tez znam! Ja tez! Warszawa, Wrocław, Gdańsk. Tam Kasę kroja Kaczory z
          Rokitami:)

Jak to się robi w Wybiórczej. Na 11 zatrzymanych jeden jest z SLD. Przetargi
          szły z PHARE, a jeszcze nie słyszałem żeby pharowskie środki dało się
          przekręcić. Prokuratura nawet tych przetargów nie bada, za to stwierdza:

W kontekście materiału dowodowego zebranego przez prokuraturę w Gorzowie
          zachodzi podejrzenie, że w sprawę mogą być zamieszani urzędnicy samorządowi i
          państwowi, a także osoby reprezentujące instytucje i agencje rządowe -
          przyznał "Gazecie" Jarosław Kaczmarek, zastępca prokuratora apelacyjnego z
          Poznania.

Na tej podstawie, choć nikomu z "urzędnicy samorządowi i państwowi, a także
          osoby reprezentujące instytucje i agencje rządowe", nie postawiono zarzutu,
          Wybiórcza ogłasza "aferę".

W Pabianicach tez jeden członech SLD (wywalony z partii za przekręty) oskarżał
          wszystkich dokoła. W Gorzowie tez jakiś przekręt oskarża wszystkich na około
          żeby bronić własnej dupy.

Pożywiom uwidzim. Stawiam na wariant pabianicki. A im bliżej będzie wyborów,
          tym więcej będzie rewelacji w Wybiórczej...
          • Gość: Ana Re: znam IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 15:18
            co ma do tego wyborcza?o sprawie piszą prawie wszyscy(pewnie trybuna
            nie).herbata nie robi się słodsza od mieszania,a sldowcy nie dlatego są
            złodziejami,że ktoś o tym napisał...
            • absztyfikant jak to co ! 13.07.04, 15:21
              No bo to Olejnikowa, Milewicz, Unia Wolnosci, Kaczory, niesmiertelny Rokita i
              peezelowcy nakradli. A Wyborcza to prasowy organ samego Lucyfera. Natomiast
              Trybuna to pismo pokroju Tygodnika Powszechnego:))))))))))))))
              • absztyfikant Z TP przesadzilem, bo... 13.07.04, 15:22
                ...wiadomo kto stoi za tymi redaktorkami z Krakowa. Niech wiec bedzie, ze
                Trybuna to pismo o prestizu National Geographic na przyklad.
              • Gość: XYZ Re: jak to co ! IP: 213.155.191.* 14.07.04, 08:21
                UW - Łódź, Prezydent miasta w areszcie, Szczecin Prezydent miasta zarzuty,
                Kraków www.nie.com.pl/main.php?dzial=akt&id=1911&zaznacz=Unia%20Wolności
                czym to sie różni od sprawy gorzowskiej?, Wrocław Prezydent miasta skazany
                (nieprawomocnie),
                L. Balcerowicz - Poltax 620 min złotych w błoto, raport NIK maj 1999.
                "przechrzty" platformerskie z UW: Piskorski, Lewandowski, Fogler,

Rokita: Konkordat, Wieczerzak, sprawa Niewiarowskiego, inwigilacja opozycji
                przez UOP.

Kaczory: Fozz, Telegraf, warszawskie mieszkanka, Telewizja Familijna -
                Walendziak.
                O Olejnikowej i Milewiczowej w tej materii nic mi nie jest wiadomo.
                Wybiórcza to organ samego Michnika. A i obśmianej Trybunie nie masz nic do
                zarzucenia poza kpiną. Ja zaś wskazałem ci konkretne przypadki, delikatni
                mówiąc, konfabulacji twojej ulubionej Wybiórczej.
                • absztyfikant oj oj oj 14.07.04, 14:39
                  Trybunka czysciuchna jest taaaaaak ?:))))) Ad Novum, hiehie...
                  • Gość: XYZ Re: oj oj oj IP: 213.155.191.* 14.07.04, 14:43
                    Cóż Wprost, też za PRL istniało i Polityka.
                    A tak co poza rodowodem masz do Trybuny? Konkretnie..
                    • absztyfikant Re: oj oj oj 14.07.04, 14:47
                      Myslisz Trybune Ludu z jej nowym postkomunistycznym wcieleniem. Ja Ci lekcji
                      polskiego prasoznawstwa udzielac nie bede. Delikatnie rzecz ujmujac Trybunka ma
                      nieco zabrudzone ubranko jesli chodzi o jej pojawinie sie na rynku po Okraglym
                      Stole.

Bardzo delikatnie. A jesli bedziesz udawal, ze nie wiesz o co chodzi, to jestes
                      Wasc hipokryta.
                      • Gość: XYZ Re: oj oj oj IP: 213.155.191.* 14.07.04, 14:57
                        Niczego nie będę udawał. Takich grzeszków jest troszkę więcej w sprawie
                        powstania gazet i innych publikatorów. Wprost i tow. Król, Rzeczpospolita,
                        Telewizja Puls, no i o Wybiórczej ktoś książkę napisał, ale sprawy nie znam...
                        delikatnie mówiąc.

Ale mi chodzi o meritum, co masz Trybunie do zarzucenia odnśnie prawdziwości
                        ich tekstów?

• Gość: XYZ Re: znam IP: 213.155.191.* 13.07.04, 15:29
              K herbata nie robi się słodsza od mieszania,

Święta prawda, złodziejem nie zostaje się bo tak Wybiórcza napisał. (Fakt inne
              gazety tez o tym piszą. Zadziwiające w jednym dniu. Pewnie zbieg okoliczności).

(pewnie trybuna
              > nie) Fakt, nie. Dlatego, w odróżnieniu od ciebie czytam inne gazety.
              Ale tobie wystarczy organ konstytucjonalny.
              • Gość: Ana nie ma się z czego śmiać... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 13.07.04, 15:49
                przeczytaj jeszcze raz swój ostatni pościk,xyz...scizofrenia chyba?nawe
                maksymalny ładunek dobrej woli,z enigmą do kupy,nie wystarczą,by zrozumieć o co
                ci chodzi...zaczynam się o ciebie martwić...
                • Gość: XYZ Re: nie ma się z czego śmiać... IP: 213.155.191.* 14.07.04, 08:24
                  Podrasuj swój organ konstytucjonalny, to może zaczniesz rozumieć coś więcej niż
                  swoją nienawiść.
                  • Gość: Ana Re: nie ma się z czego śmiać... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 11:48
                    zwróiłam tylko nieśmiało uwagę,że się ośmieszasz.jeżeli ci to nie przeszkadza-
                    o.k-twoja sprawa.przy okazji:co to znczy"podrasować organ konstytucjonalny"?po
                    prostu piszesz bzdety i obrażasz się,że ktoś zwrócił na to uwagę...ośmieszaj
                    sie dalej,nie mój interes.a co do nienawiści:czy czujesz nienawiść do
                    komara,który chciałby ugryżć cię w d...?bo ja nie...
                    • Gość: XYZ Re: nie ma się z czego śmiać... IP: 213.155.191.* 14.07.04, 11:51
                      Megalomnia komstytucjonalna. Ciśnienie wzrosło w organie?
                      • Gość: Ana Re: nie ma się z czego śmiać... IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 12:45
                        a,to przepraszam!leczysz to jakoś?
                        • Gość: XYZ Re: nie ma się z czego śmiać... IP: 213.155.191.* 14.07.04, 13:03
                          Ja? Deć to tyś tak wielka, że jestem przy tobie jako komar... moim zdaniem to
                          Meglomania konstyucjonalna...
                          • anamar Re: nie ma się z czego śmiać... 14.07.04, 13:07
                            qrcze,znowu nie zrozumiałeś.oki,nastepnym razem będzie jaśniej.paaa....
    • Gość: mamoniowa Re: wyjątkowo uczciwi ludzie. IP: 212.244.77.* 13.07.04, 15:24
      Oj Ano, to po prostu spisek podlych reakcjonistow przeciwko tym, ktorzy,
      pozwole sobie powtorzyc za przewodniczacym z wasem Janikiem, o silna Polske.
      Hie hie hie
      • ja_aska Re: wyjątkowo uczciwi ludzie. 13.07.04, 15:26
        ja mam to w dupie. poczekam na efekty. na cholerę mam się podniecać?
        • Gość: mamoniowa Re: wyjątkowo uczciwi ludzie. IP: 212.244.77.* 13.07.04, 15:29
          Uwazaj na hemoroidy
    • zaczepialski może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbierało 13.07.04, 17:48
      się już tego. Ciekawe jaką (i na ile) zmajstrowali XYZ z ja_aską :-)))
      • Gość: mamoniowa Re: może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbie IP: 212.244.77.* 14.07.04, 07:54
        Neverending story ??? :-)
        • Gość: Ana Re: może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 11:52
          eee,tam.ending i to niedługo....
      • Gość: Ana Re: może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 11:51
        hmm.aska wydaje się za uczciwa,a xyz...jakby to powiedzieć...za mało samodzielny
        • Gość: XYZ Re: może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbie IP: 213.155.191.* 14.07.04, 11:53
          Masz rację brak mi organu konstytucjonalnego i twojej miłości własnej...
          • Gość: mamoniowa Re: może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbie IP: 212.244.77.* 14.07.04, 12:00
            Masz jeszcze pare innych brakow,ale wole zachowac dyplomatyczne milczenie.
            • Gość: XYZ Re: może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbie IP: 213.155.191.* 14.07.04, 12:36
              Ło Bosze! Podglądałaś mnie? Mrrrauuu...
              • Gość: Ana Re: może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 12:48
                wielkie tam podglądanie!od razu widać....
                • Gość: XYZ Re: może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbie IP: 213.155.191.* 14.07.04, 13:04
                  Poza wszelkimi mozliwymi walorami, posiadasz jeszcze dara jasnowidzenia. Organ
                  konstytucjonalny jest przydatny... co na to lekarz?
                  • anamar Re: może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbie 14.07.04, 13:10
                    posiadam dara?sama nie wiedziałam...nara.
              • Gość: mamoniowa Re: może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbie IP: 212.244.77.* 14.07.04, 13:04
                Ale tylko jako PACJĘTA he he
                • Gość: XYZ Re: może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbie IP: 213.155.191.* 14.07.04, 13:05
                  O jesteś proktologiem?
                  • Gość: mamoniowa Re: może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbie IP: 212.244.77.* 14.07.04, 13:18
                    Utozsamiasz sie z hemoroidem ???he he
                    • Gość: Ana Re: może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.07.04, 13:40
                      pisałam mu już kiedyś,że ma wyjątkowo niską samoocenę...no,ale skoro tuner się
                      już wqrza to sza!
                    • Gość: XYZ Re: może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbie IP: 213.155.191.* 14.07.04, 13:40
                      Tymi u Przyszłego Premiera o ile go bolą;)
                      • Gość: mamoniowa Re: może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbie IP: 212.244.77.* 14.07.04, 13:46
                        Ana ma racje, lepeij zachowac milczenie. Nie zamierzam sie przescigac w
                        znajomosci fizjologii.
                        • Gość: XYZ Re: może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbie IP: 213.155.191.* 14.07.04, 13:51
                          Nie śledziłem dokładnie tego wątku, ale coś z aśką mocno deliberowałas o
                          hemoroidach Przyszłego Premiera. Myslałem, że dla ciebie wszystko z czego
                          składa się PP, jest świętością:) A co do any, to masz rację niech lepiej milczy
                          nizli ma takie androny wypisywać.
                          • Gość: mamoniowa Re: może zrobimy ranking afer SLD-UPkowych nazbie IP: 212.244.77.* 14.07.04, 14:51
                            Radze myslec dalej, bo wyciagasz pochopne wnioski.
                            Widze, ze anatomia cie niezwykle intryguje
                • tuner MISERERE. 14.07.04, 13:21
                  Dziewczyny!Aniu,Inrzynierowo!Błagam!Zlitujcie się,błagam!Czy nie widzicie,że
                  zrobiłyscie z XYZ kompletnego wała pomorskiego?Czy sprawia Wam przyjemność
                  dalsze kopanie lezacego?Facet zostal osmieszony i wystarczy.Dajcie szanse na
                  inne tematy.To nieładnie znecac sie nad dzieckiem!:)))))
                  • Gość: XYZ Re: MISERERE. IP: 213.155.191.* 14.07.04, 13:42
                    A ty blekuś siedź na tym urlopie i ładuj akumulatory, za miast po kafejkach
                    internetowych przesiadywać. Duszna atmosfera przysłania ci twój malutki
                    rozumek...
                    • Gość: mamoniowa Re: MISERERE. IP: 212.244.77.* 14.07.04, 13:50
                      za miast hmmmmmm
                      • Gość: XYZ Re: MISERERE. IP: 213.155.191.* 14.07.04, 13:53
                        Niech ci będzie... zamiast... zadowolona?
                        • Gość: mamoniowa Re: MISERERE. IP: 212.244.77.* 14.07.04, 14:52
                          Jakis ty ugodowy he he he, dzieki za zgodziles sie na te pisownie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka