swinton 18.01.13, 20:24 Moja żona wyszła dzisiaj o 6:50. Wróciła. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: he 39 lat? IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 20:49 No to nieźle musial szumieć żeby zasłużyć na taki wygląd! Odpowiedz Link Zgłoś
zed.1 Re: 39 lat? 18.01.13, 22:51 Dlaczego gazeta podaje jego dokładny adres? Może jeszcze numer konta? Jakie to ma znaczenie dla sprawy? Zaginął czy nie to naruszają tu dane osobowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Re: 39 lat? IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.13, 14:34 Nie, to błąd tak na prawde jest z 1947 roku. Błąd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: Zaginął Andrzej Gibalski ze Szczecina. Nie za IP: *.globalconnect.pl 18.01.13, 20:56 Na pewno w tekście jest pomyłka. Chyba powinno byc 49. Pan Andrzej jest śpiewakem. Długo pracował w tutejszej operze. Może ktoś z jego bliższych znajomych się odezwie, będzie wiedział, gdzie go szukać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Co zalatuje lisem Re: Zaginął Andrzej Gibalski ze Szczecina. Nie za IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 21:19 Biedny artysta, to wszystko jest powiązane z upadkiem naszej Opery. Ilu innych artystów , którzy pamiętają świetność niegdysiejszych czasów jest w podobnym stanie psychicznym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meduza Re: Zaginął Andrzej Gibalski ze Szczecina. Nie za IP: *.globalconnect.pl 18.01.13, 21:28 Gdzie miał pracować jako śpiewak? W warsztacie samochodowym? Najcichszy, najspokojniejszy człowiek. Z opery odszedł juz dawno. Czasami koncertował to tu, to tam. Nie wiedziałam, że byl na coś chory... Kurcze, nie wiem, jak pomóc... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meloman Re: Zaginął Andrzej Gibalski ze Szczecina. Nie za IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.13, 01:58 Jeśli opera gra obecnie sześć przedstawień MIESIĘCZNIE, w tym cztery to spektakle dla dzieci (dublujące "Pleciugę"), to należy się dziwić, że pozostali artyści jeszcze nie wyszli z domów w siną dal... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tusia Re: Zaginął Andrzej Gibalski ze Szczecina. Nie za IP: *.dynamic.chello.pl 19.01.13, 14:35 Witam, jestem wnuczką pana Andrzeja. To mój dziadek. Rodzina wie, że zaginął. Szukamy go. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Durne bezmyślne pismaki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.01.13, 21:35 Bezkrytycznie piszecie bzdury nawet nie sprawdzając danych! Jak można patrząc na to zdjęcie napisać ze zaginiony ma 39 lat??? Żeby wam się cyferki przzestawiły w dacie urodzenia to jeszcze można zrozumieć, ale to?? Wystarczy przeczytać jak się pisze w rzetelnej gazecie www.24kurier.pl/Aktualnosci/Szczecin/Szukaja-zaginionego-szczecinianina Andrzej Gibalski urodził się 10 lipca 1947 r. W chwili zaginięcia ubrany był w: kurtkę zimową o długości trzech czwartych z materiału w kolorze morskim, czapkę filcową koloru czarnego z daszkiem, spodnie materiałowe koloru czarnego, buty zimowe koloru czarnego, sznurowane do kostki z podeszwą traktorową, rękawice koloru czarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kL Taaa operowcy w złej psychokondycji IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 21:56 a stoczniowcy i inni w rewelacyjnej. Co ma piernik do wiatraka. Takim myśleniem to z 5 tys. stoczniowców powinno wyparować. Odpowiedz Link Zgłoś
moozq Re: Zaginął Andrzej Gibalski ze Szczecina. Nie za 27.05.13, 10:23 swinton napisał: > Moja żona wyszła dzisiaj o 6:50. > Wróciła. Ty durniu. Odpowiedz Link Zgłoś