Dodaj do ulubionych

Tajemnicze słupki na Starym Mieście. Po co? Dla...

13.03.13, 11:46
kolejny raz urzednicy pokazuja ze znaki, slupki i ograniczenia ustawiane sa zza biurka bez zapoznania sie z sytuacja na miejscu. Na podstawie widzimisie stawia sie zza biurka ograniczenia a potem placz ze nikt ich nie przestrzega, ze kierowcy lekcewaza znaki ze nieprzestrzegaja przepisow... zawsze tak bedzie gdy w starciu beda uczestniczyc bezmyslni urzednicy zza biurek i ludzie na codzien muszacy zyc z ich pomyslami...
Obserwuj wątek
    • homohomini00 w co dzisiaj gra gazeta? 13.03.13, 11:55
      Jakiś czas temu gazeta lansowała słupki jako dobry patent na kierowców parkujących na chodnikach. Teraz okazuje się, że słupki są nie wiadomo "po co i dla kogo". Przypomnę więc, że słupki są po to, by ograniczyć samowolę kierowców. Nawet na zdjęciu widać, że jest tam wjazd na parking i nie trzeba koniecznie wjeżdżać na ten plac przez chodnik. Panu redaktorowi chodzi zapewne o to, że przez słupki trudniej zaparkować na chodniku (nie wiem, komu, może autor wie), ale i to da się ominąć (patrz zdjęcie).
      Inna sprawa, że wyznaczenie białą farbą miejsc parkingowych i pilnowanie, by nie stawiano aut poza tymi miejscami przerasta intelektualnie i organizacyjnie władze tego miasta. Stąd wygodny dla wiekszości kierowców, a koszmarny dla wizerunku miasta bałagan.
      • Gość: Pan na Arkonie Dzicz w zachpomie. IP: *.ias.bredband.telia.com 13.03.13, 12:03
        Wam swinie pasac, a nie miasto urzadzac.
        • evergreen111 Re: Dzicz w zachpomie. 13.03.13, 12:33
          Przyjedź tu znowu, napełnimy ci koryto.
          • Gość: zmywak.se Re: Dzicz w zachpomie. IP: *.ip.netia.com.pl 13.03.13, 13:36
            Jemu się wydaje że jak wyjechał z Polski, to już jest "kimś". Pouczać może. Pisać "wy" i "ja".

Dureń jeden :) Nie jedyny na forum...
            • Gość: gość Re: Dzicz w zachpomie. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.03.13, 13:54
              Nikt ci nie odpisuje to debilu sam ze sobą zacząłeś pisać? Spadaj fyfkowy wazelino.
      • plosiak Re: w co dzisiaj gra gazeta? 13.03.13, 12:56
        Te słupki na maksa wkurzają mnóstwo ludzi. Żeby przedostać się z tego parkingu (legalnego) na ul. Jana z Kolna trzeba jechać np. przez Rynek Nowy pod górę albo ul. Środową do ulicy Mściwoja, potem Panieńską pod TS. A można zrobić wyjazd wprost na ul. JzK.

Bezmyślność urzędników karze mieszkańców Starówki cały czas. 2 lata temu zlikwidowano parking przy Rynku Siennym. Czy coś tam zbudowano ? Oczywiście nie. Ogrodzono plac słupkami, co wspaniale ułatwiło życie wszystkim dookoła. Proszę zobaczyć ile lokali jest do wynajęcia przy Wielkiej Odrzańskiej. Dlaczego knajpki tam padają ? Bo nikt nie będzie zasuwał pół kilometra, żeby wypić kawę.
        • Gość: turysta Re: w co dzisiaj gra gazeta? IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.13, 00:28
          Dlaczego knajpki t
          > am padają ? Bo nikt nie będzie zasuwał pół kilometra, żeby wypić kawę.

ja mam inny powod.. nie kreci mnie picie kawy z widokiem na zaparkowane puszki.. nie kreci mnie wdychanie spalin, ktore leca do lokali..
    • ktos210 Po co? Dla... 13.03.13, 12:09
      Dla...kolesi żeby zarobili za ich stawianie. Teraz zdemontują - znów zarobią, a za jakiś czas znów postawią.
      • Gość: kmicic Re: Po co? Dla... IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 13:18
        Poco? Poco to sie nogi noco...
      • Gość: Kola Hipokryci z PiS-u IP: *.dynamic.chello.pl 13.03.13, 14:55
        A p. Witkowski nie jest aktywnym członkiem PiS-u i z radnym Hincem nie zbierali podpisów za referendum p-ko Krzystkowi (no ale to już nie może mieć znaczenia bo było w w poprzedniej kadencji, gdy Krzystek jeszcze był w PO). Zwyczajne moralne zera. Szczecin pod ich rządami to normalnie bananowa republika.
        A tak na marginesie, to czy Tomasz Hinc nadal jest dyrektorem Totolotka za jakieś tam biedne 20 tysi.
    • Gość: anihilatorTektury Samochody wypad ze starówki! IP: *.toya.net.pl 13.03.13, 17:14
      j.w.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka