Dodaj do ulubionych

Biedni studenci...

IP: 213.155.191.* 22.07.04, 09:13
No ciekawostka:))) Pan Łuczak jest jednocześnie Przewodniczącym Samorządu
Studneckiego i pracownikiem rektoratu. To może doprowadzić ten młody organizm
do schizofrenii! Co jest ważniejsze sprawy studenckie, czy pensyjka od
partyjnego kolegi pana Chielewskiego? No chyba, że Samorząd jest jak związek
zawodowy:)) Ale u liberałów?? Nie uchodzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: XYZ up n/t IP: 213.155.191.* 22.07.04, 11:48
    • zaczepialski Chmielewski nie jest członkiem PO, Łuczak nie jest 22.07.04, 11:54
      studentem (podobno doktorat pisze) i w zwiazku z tym przewodniczacym samorządu studenckiego też juz nie. Chyba ponownie manipulujesz (albo ja jestem niedoinformowany) :-)))
      • Gość: XYZ Re: Chmielewski nie jest członkiem PO, Łuczak nie IP: 213.155.191.* 22.07.04, 12:03
        www.bip.um-zachodniopomorskie.pl/index.php?wiad=353
        Chmielewski był liderem listy PO.

W dzisiejszym Głosie jest zajawka z Łuczakiem podpisanym jako Przewodniczący
        Samorządu Studenckiego.
    • Gość: mamoniowa Re: Biedni studenci... IP: 212.244.77.* 22.07.04, 11:58
      Biedne rodziny, biedni studenci, ilez biedy wokol ciebie.....
      • Gość: XYZ Re: Biedni studenci... IP: 213.155.191.* 22.07.04, 12:06
        I biedne kobiety. Zakochałaś się, że się tak czepiasz? Nie ma wątku, którego
        byś nie skomentowała. Może do meritum się odniesiesz? Nie uważasz, że to jest
        nieetyczne pełni funkcję Przewodniczącego Samorządu Studenckiego jednocześnie
        będąc podległym służbowo Rektorowi?
        • sylwia33 Re: Biedni studenci... 22.07.04, 12:12
          Ale etyk z ciebie
          • buddy Re: Biedni studenci... 22.07.04, 12:27
            on tylko próbuje uświadomić innym że kombinatorzy sa nie tylko na lewej stronie
            sceny politycznej ale to jest za trudne żeby twój móżdżek to ogarnął
        • Gość: mamoniowa Re: Biedni studenci... IP: 212.244.77.* 22.07.04, 12:52
          Ale komentowanie na forum nie jest chyba zabronione??? Przynajmniej ja nic nie
          wiem o takich ograniczeniach.
          A czy to przypadkiem nie jest ten rektor, ktory reprezentuje te partie, ktorej
          tak bardzo nie lubisz ??? :-)
          • absztyfikant Re: Biedni studenci... 22.07.04, 12:55
            Tutaj XYZ ma bez watpienia 100% racji. Fakty sa takie jakie sa.

PS. Widzisz XYZ, jednak mozna walczyc z przeciwnikiem politycznym czysto:)
            • Gość: XYZ Re: Biedni studenci... IP: 213.155.191.* 22.07.04, 12:56
              A czy ja walcze nieczysto?
            • zaczepialski absz przeczytaj dokładnie wiadomość XYZ-eta 22.07.04, 14:14
              jakie 100% racji??????????????
              Abstrahujac od wartości informacyjnej oraz oczywistego kumoterstwa "przyjaciół politycznych" związanych z PO - XYZ ślizga się na meadrach faktów - i te niejasności oraz tania propaganda oparta na niedopowiedzeniach i zonglerce faktami najbardziej w nim denerwuje.
              cyt "Pan Łuczak jest Przewodniczącym Samorządu Studneckiego...........
              ......................pensyjka od partyjnego kolegi pana Chielewskiego"
              Chmielewski NIE jest członkiem PO (podobnie jak Buzek) a Łuczak jako BYŁY student nie może być przewodniczącym samorządu studenckiego :-))) Pozdr
              • Gość: XYZ Re: absz przeczytaj dokładnie wiadomość XYZ-eta IP: 213.155.191.* 22.07.04, 14:35
                a Łuczak jako BYŁY stude
                > nt nie może być przewodniczącym samorządu studenckiego

Głos Szczeciński z 22.07.2004 str. 3
              • Gość: Gradus Re: absz przeczytaj dokładnie wiadomość XYZ-eta IP: *.biomag.uni-jena.de 22.07.04, 14:43
                > a Łuczak jako BYŁY student nie może być przewodniczącym samorządu studenckiego
                > :-))) Pozdr

Co prawda nie znam goscia i nie wiem o co w tym wszystkim chodzi ale pozwole
                sobie wtracic swoje 3 gr.

przeciez teraz juz chyba wszyscy piszacy doktorat maja status studenta... wiec
                najprowdopodobniej jesli pisze doktorat to i jest studentem...
          • Gość: XYZ Re: Biedni studenci... IP: 213.155.191.* 22.07.04, 12:55
            Nie, to jest ten rektor, który reprezentuje tę partię, która tak się brzydzi
            korupcją i kumoterstwem... u innych nie u siebie.
            • Gość: mamoniowa Re: Biedni studenci... IP: 212.244.77.* 22.07.04, 13:02
              Chyba tzreba sprecyzowac, ktora to partia, bo podane przez ciebie cechy
              charakteryzuja cala nasza scene polityczna :-)niezaleznie od ugrupowania.
              A tak powaznie to przyznam oczywiscie racje, ze takie ustawienie jest naganne.
              Ja tu sobie wypisuje, ale nadal nie wiem czy przypadkiem nie robie tego
              nielegalnie he he he, skoro zwrocono mi uwage na nadmierna aktywnosc.
    • Gość: an Re: Biedni studenci... IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 23.07.04, 23:37
      z tego co wiem, a to na 99 % pan Michał łuczak nie jest juz przewodniczacym
      Samorzadu Studenckiego na US. ponoc byly juz wybory i przewodniczacym zostal
      ktos inny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka