Dodaj do ulubionych

Po zwolnieniu Pawła G. Prokuratura oświadcza i ...

05.04.13, 15:20
Co by nie mówić to przestraszyli lekko p. G. i spółkę. A że wypuścili to nie znaczy że są niewinni. Poczekajmy do rozprawy.
Obserwuj wątek
    • xyz-xyz Po zwolnieniu Pawła G. Prokuratura oświadcza i ... 05.04.13, 15:58
      To bardzo ciekawa opinia prokuratury. Możliwe są dwa scenariusze:

1. Sąd zapoznała się ze wszystkim co prokuratorzy mają. Tak wynika z informacji. A wtedy te bajania prokuratury to zwykły brak honoru. Po stwierdzeni: "brak cienia dowodów winy" ze strony Sądu, w cywilizacji prokurator podałby się do dymisji.

2. Prokuratura nie ujawniła Sądowi całego materiału dowodowego. To sugeruje oświadczenie. A to oznacza przestępstwo popełnione przez prokuratorów.
      • aysy.1 Re: Po zwolnieniu Pawła G. Prokuratura oświadcza 05.04.13, 16:05
        wyrazy uznania za odważną wypowiedż marka mikołajczyka ! państwo po jest bardziej represyjne niż państwo pis. jednak wszyscy zgodnie gnoją własnie przedsiębiorców.alarm jest tylko jak krzywda dzieje się biurwom.
      • Gość: i Re: Po zwolnieniu Pawła G. Prokuratura oświadcza IP: 67.159.44.* 05.04.13, 16:07
        Mozliwy jest trzeci scenariusz
        sedzia ma karte vip
        • xyz-xyz Re: Po zwolnieniu Pawła G. Prokuratura oświadcza 05.04.13, 17:03
          > Mozliwy jest trzeci scenariusz
          > sedzia ma karte vip

Jest pewna cienkość w twoim przypuszczeniu: orzekało trzech sędziów. Trudniej znaleźć trzech z kartami VIP, a o votum separatum nic nie było słychać.
          • Gość: misiek Re: Po zwolnieniu Pawła G. Prokuratura oświadcza IP: *.internet.szczecin.pl 05.04.13, 18:09
            w cywilizowanym państwie w sytuacji gdy w sprawie zamieszani mogą być politycy wysokiego szczebla, to zmienia się sąd i przenosi sprawe do innego miasta. Jaką mamy pewność, że sędziowie sądu okręgowego nie są znajomymi polityków i innych osób, które mogą być zamieszane w tej sprawie. Pan Paweł G. sam twierdził, że zna wielu wpływowych ludzi w Szczecinie. Może znać też i sędziów.
            • xyz-xyz Re: Po zwolnieniu Pawła G. Prokuratura oświadcza 05.04.13, 22:19

> w cywilizowanym państwie w sytuacji gdy w sprawie zamieszani mogą być politycy
              > wysokiego szczebla, to zmienia się sąd i przenosi sprawe do innego miasta.

Taaa, ale nie zmienia się prokuratorów... I tak od 1950 roku...
              • Gość: hun Re: Po zwolnieniu Pawła G. Prokuratura oświadcza IP: *.dynamic.chello.pl 05.04.13, 23:32
                Jak można wyprać pieniądze - czyli zalegalizować mafijną kasę za pomocą restauracji czy usług
    • andreas.007 Byłem w szoku, a teraz jestem zaskoczony... 05.04.13, 16:07
      Jak zrobili akcje to byłem w szoku... uznałem, ze maja cos powaznego na Pawła i rodzine,
      ale teraz jestem zaskoczony, bo wyglada, ze raczej ufali słowom stalinowskiej prokuratury,
      że na kazdego znajdzie sie jakis paragraf!

Ale wyglada, ze nie znaleźli...
      • Gość: gosc Re: Byłem w szoku, a teraz jestem zaskoczony... IP: *.play-internet.pl 05.04.13, 16:35
        P. Golema Chyba ma coś na sumieniu bo "mordeczka" w ciągu 2 tygodni nieźle mu schudła
      • Gość: misiek Re: Byłem w szoku, a teraz jestem zaskoczony... IP: *.internet.szczecin.pl 05.04.13, 18:17
        słabo jesteś zorientowany w prowadzeniu interesów w Szczecinie. O wpływach pana G. było i jest głośno na mieście. On załatwiał sprawy nie do załatwienia przez zwykłych ludzi. Czy ze wzgledu na urok osobisty?
      • Gość: jatasama Re: Byłem w szoku, a teraz jestem zaskoczony... IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.13, 20:54
        ..nie znalezc...
        to nie zanczy ,ze nie ma.....)))
        poczekamy,zobaczymy...
        a wszystko przyjdzie czas.
    • Gość: ja Re: Po zwolnieniu Pawła G. Prokuratura oświadcza IP: *.xdsl.centertel.pl 05.04.13, 16:20
      proces to za 10 lat jak prokuratura dała ciała to będą się odwoływać i udowadniać że białe jednak jest czarne normalni ludzie to mieliby trochę pokory i by przeprosili ale nie prokuratura oni są po nad prawem
    • marcin1978p Po zwolnieniu Pawła G. Prokuratura oświadcza i ... 05.04.13, 18:18
      Ciekawe, czemu tak chętnie pozuje do zdjęć? Jakoś jak go aresztowali to się zasłaniał ;-) Swoją drogą- mam nadzieję że nie wróci do biznesu a organy ściganai się nie poddadzą. Naprawdę mam dosyć gdy idę przez miasto a wszystkie prawie lokale należą do jednej osoby. W biznesie nazywa się to monopolem i wykorzystywanie dominującej pozycji na rynku jest karalne.
      • jawna1 Re: Po zwolnieniu Pawła G. Prokuratura oświadcza 05.04.13, 18:47
        Nie zasłaniał się.....
      • Gość: karol Re: Po zwolnieniu Pawła G. Prokuratura oświadcza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.04.13, 19:03
        Te uradowane dzieciaki z mikrofonami to dziennikarze? Cieszą się na darmowe obiadki.
      • Gość: jatasama Re: Po zwolnieniu Pawła G. Prokuratura oświadcza IP: *.dip.t-dialin.net 05.04.13, 20:57
        no coz,
        Poznan to Kulczyk,
        Ciecin to Golema......,itd.....lista dluga,
        kazde miasto ma swojego....no wlasnie jak nazwac....takich...
        co to udaja porzadnych,a nimi nie sa...? I tylko falszywy wyraz geby....
    • puz.on Po zwolnieniu Pawła G. Prokuratura oświadcza i ... 05.04.13, 19:09
      Dziennikarze pod aresztem?a po cholerę,nie ma już nic ciekawego na mieście?nie spóźnił się żaden pociąg,nikt nie przeszedł na czerwonym świetle?
      • exman Re: Po zwolnieniu Pawła G. Prokuratura oświadcza 05.04.13, 21:27
        Albo bedziędzie blamaż albo ktoś tu beknie ,..
      • Gość: a mendia IP: *.play-internet.pl 06.04.13, 01:08
        Dziennikarze pod aresztem?a po cholerę,nie ma już nic ciekawego na mieście?nie spóźnił się żaden pociąg,nikt nie przeszedł na czerwonym świetle?

No wieczorem gala pismacza była.
        sami se kaczuszki dawali
    • szczecin321 Szczecin bez korupcji - facebook - zapraszam 05.04.13, 20:28
      SZCZECIN BEZ KORUPCJI - FACEBOOK - ZAPRASZAM

www.facebook.com/pages/Szczecin-bez-korupcji/459647790774706
    • jg-k Po zwolnieniu Pawła G. prokuratura atakuje dzie... 06.04.13, 08:11
      Boję się, że prokuratura poszła po raz kolejny na pasku CBA lub CBŚ i stąd ta wpadka. Zacznijcie myśleć sami!!!
    • evergreen111 Po zwolnieniu Pawła G. prokuratura atakuje dzie... 06.04.13, 09:04
      Pamiętacie sprawę Ala Capone? Wszyscy wiedzieli co robił, ale zmowa milczenia osób zainteresowanych powodowała, że nie można go było skazać za liczne morderstwa. Ale - jeśli nawet go za to nie skazano - czy wierzycie, że naprawdę nie miał rąk we krwi?
      • zed.1 Re: Po zwolnieniu Pawła G. prokuratura atakuje dz 06.04.13, 09:14
        Zastosuje się do retoryki jaka zapanowała na forum i powiem tak: Al Capone był szanowanym obywatelem i biznesmenem i jest wiadome, że tylko spisek prokuratury i fbi wsadził go do więzienia. Był on niewinny.
        Podatki zaś to była drobnostka i nie powinno się było w normalnym, demokratycznym państwie angażować 100 agentów do jego zatrzymania bo to skandal.
        A, że dawał rabaty na alkohol w swoich lokalach politykom? Sam taki rabat od Ala dostałem to nie powód do podejrzenia korupcji ;)
        • Gość: jatasama Re: Po zwolnieniu Pawła G. prokuratura atakuje dz IP: *.dip.t-dialin.net 06.04.13, 09:31
          Wlasnie,rabaty...toz to nie korupcja!
          Najgorsze w tym wszystkim ,w tym idiotycznych wypowiedziom sedziow i innych.....
          jest to,ze nie widac ladu i skladu....,
          a to jest wniosek,ze chyba dopiero teraz sady i wladze zdaly sobie sprawe,co zaszlo,mam na mysli aresztowania.Lub jest to jeszcze jedna z mozliwosci,by pokazac Ciecinowi,czyli gawiedzi.....
          ze pezio krzystek cos robi,by zylo sie lepiej...heheh.....i dla picu taka sprawa.....mocno naglosniona.
          TO Wszystko Pasuje Jak Piesc do......Oka.Amen.
          • evergreen111 Re: Po zwolnieniu Pawła G. prokuratura atakuje dz 06.04.13, 13:10
            Jeśli TY uważasz się za cieninianina, to nie oznacza to, że inni mają takie same odczucia. Nie równaj zatem wszystkich szczecinian do siebie, bo z pewnością większość nie ma takiego jak Ty poczucia niższości. Ale podobno to da się leczyć...
    • kuwakaztanowa Po zwolnieniu Pawła G. prokuratura atakuje dzie... 06.04.13, 10:09
      Najsmutniejsze jest to, że ta cała prawnicza zbieranina, od prokuratorów po sędziów robi to na nasz koszt i PODOBNO w naszym interesie................ Teraz obie strony bedą szły w zaparte, żeby za wszelką cenę uwiarygodnić swoje racje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka