Dodaj do ulubionych

Będzie basen dla niemowlaków i dzieci!

24.07.04, 17:07
Widziałam dziś ogłoszenie - na Bezrzeczu otwierają pływalnę dla mam z
niemowlakami oraz dla małych dzieci (nauka pływania).
Obserwuj wątek
    • malinka5 Re: Będzie basen dla niemowlaków i dzieci! 26.07.04, 11:38
      Madziurex!!
      proszę napisz coś więcej -kiedy otwierają, gdzie dokładnie, gdzie było to
      ogłoszenie???
      • mamaestery Re: Będzie basen dla niemowlaków i dzieci! 26.07.04, 13:20
        super super!!!!!!!poprosze dokladniejsze dane:):)
        • miniakoz Re: Będzie basen dla niemowlaków i dzieci! 28.07.04, 08:23
          Widziałam reklamę na róg Woj. Polskiego a Traugutta ale nie zdazyłam przeczytać,
          ciekawe jakie ceny?
          • anecik1 Re: Będzie basen dla niemowlaków i dzieci! 28.07.04, 10:59
            ja też bardzo proszę o informacje na temat tego basenu. teraz jeździmy do
            Gryfina, ale wiadomo, że tam jest zbiorowisko wszystkich, a teraz latem, jak
            przyjeżdźaja całe kolonie dzieciaków, to nie uważają na maluszki no i wiadomo
            jak jest...
            Necik
            • madziurex Re: Będzie basen dla niemowlaków i dzieci! 31.07.04, 19:06
              To będzie pływalnia z ciepłą wodą morską. W planach: nauka pływania dla
              maluchów, gimnastyka dla kobiet w ciąży, wspólne pływanie mam z niemowlakami,
              wspólna gimnastyka. Otwarte cały tydzień od rana do wieczora.Tyle na razie
              wiem. Jest nr tel. pod który można dzwonić i dowiadywać się o szczegóły,
              postaram się go w pon. tu wkleić.
              • malinka5 Re: Będzie basen dla niemowlaków i dzieci! 03.08.04, 20:40
                Madziurex,
                napisz koniecznie ten telefon, please!!!
                • madziurex Re: Będzie basen dla niemowlaków i dzieci! 03.08.04, 23:33
                  Jutro! Dobrze?! Zapomniałam, przepraszam...
                  Pozdrawiam! :)
                  • madziurex Re: Będzie basen dla niemowlaków i dzieci! 04.08.04, 20:52
                    Oto ten nr:
                    0604673142
                    • gag10 Re: Będzie basen dla niemowlaków i dzieci! 05.08.04, 10:26
                      Hej, Dziewczyny dzwoniłam pod ten numer i zgłosiła się automatyczna sekretarka
                      z informacją, że Aqua academy jest jeszcze na wakacjach. Proszą o zostawienie
                      swojego numeru albo o kontakt po 24 sierpnia również pod numerem 439-42-54.
                      Wygląda na to, że musimy jeszcze troche poczekać bo kadra instruktorska nabiera
                      sił przed pracą. No cóż, czekałyśmy tyle czasu to może i te 3 tygodnie
                      poczekamy. Pozdrawiam.
    • edytast Re: Będzie basen dla niemowlaków i dzieci! 05.08.04, 23:39
      A czy wiecie jakie będą ceny? Weszłam na anglojęzyczną stronę aqua academy i są
      tam ceny w funtach: 45, 150 oraz 200. Jak myślicie, jak się to ma do naszych
      cen, może ktoś wie ile się płaci w innych miastach za takie zajęcia? Bo coś mi
      się wydaje, że mogę sobie odpuścić (zwłaszcza że dzieci dwoje).
      No i jeszcze ta lokalizacja: jak nie Gryfino to Bezrzecze :)
      POzdrawiam

• pub111 Re: Będzie basen dla niemowlaków i dzieci! 14.08.04, 16:47
        w Warszawie kwartał nauki pływania dla maluszków kosztuje 220 zł, w wakacje
        jest zawsze przerwa, a ile teraz będzie po przerwie, sądzę, że nie powinno być
        więcej, ponieważ w Warszawie jest kilka takich szkół nauki pływania dla
        maluszków,
        życzę wszystkim mamusią i tatusią, żeby te ceny nie były bardzo wygórowane, a
        uwierzcie, że to wspaniała sprawa pływać ze swoim dzieckiem, a ile jest dla
        niego radości
        pozdrawiam
        magda
        • edytast Re: do pub111 15.08.04, 00:07
          Dzięki za odpowiedź.
          Z tego co wyczytałam to taki kurs trwa 10 tygodni, raz w tygodniu zajęcia 30
          min. A czy orientujesz się może, czy są też kursy dla starszych dzieci 5-6
          letnich? (bez udziału rodziców).
          Pozdrawiam. Edyta.
          • pub111 Re: do pub111 19.08.04, 00:05
            nie wiem jak będzie w Szczecinie, ale w Warszawie sa takie zajęcia dla takich
            dzieciaczków,
            myśle, że powinnaś pogadać z właścicielami, może zorganizuję i takie lekcje
            pływania
            pozdrawiam i życzę powodzenia
            • edytast Re: do pub111 - dzięki! 19.08.04, 22:38
              • bestiaa Re: basen 20.09.04, 07:35
                Mam pytanie czy ten basen jest już czynny i czy któraś z Was posyła tam
                maleństwo?
                pozdrawiam
                Anetta i Sonia 25.07.2003
                • mama_martynki Re: basen 23.09.04, 14:59
                  Basen rusza 4 października, ale już teraz są zapisy,
                  na miejscu od 12.00 do 18.00.
                  • bestiaa Re: basen 23.09.04, 15:10
                    dzięki, jutro zadzwonię :)
                    • oreiro.mama.martynki Re: basen 12.01.05, 17:09
                      I co chodzicie na ten basen???
                      • thora_2004 Re: basen 13.01.05, 22:03
                        Ja chodzę na ten basen z synkiem i jest wspaniale...synek mó ma 22 miesiące ..i
                        uwielbia wodę ...Ale pierwszy raz było cieżko ...wiadomo ...nowi ludzie ...nowe
                        otoczenie ...ale teraz to nie chce wyjść z basenu po 45 minutach....Chodzą tam
                        dzieci w różnym wieku ...nawet takie maluszki 3 miesięczne...ale i starsze
                        dzieci ....woda rzeczywiscie jak morska ...słona....Warto ...troszkę daleko
                        jechać ...ale co zrobić jak w takim wielkim mieście nie ma porządnego basenu dla
                        takich maluszków ....
                        Pozdrawiam !
                        thora
                        • semali Re: basen - do thora_2004 16.01.05, 22:57
                          A czy możesz napisać ile kosztuje 45min. pobyt z dzieckiem na tym basenie?
                          • thora_2004 Re: basen - do thora_2004 17.01.05, 12:32
                            Tam są różne opcje ... mozna sobie nawet indywidualnie wynająć na 45 minut
                            (czyli tylko Ty i dzidzia i instruktor) ....a my płacimy 28 zł za 45 minut w
                            grupie jest 5 mam z dziećmi tzn. 4 mamy i jeden tata (mój mąż)....a synek ma 22
                            miesiące...
                          • kamczaj Re: basen - do thora_2004 30.01.05, 13:11
                            Napiszcie prosze od kiedy można zcząć chodzić z dzickiem moja córcia ma 4
                            miesiące
    • msiark22 Re: Będzie basen dla niemowlaków i dzieci! 18.01.05, 15:24
      my też chodzimy już od października. Jestem mamą 2 latka i jesteśmy zachwyceni.
      Fajny instruktor, woda cieplutka, miła atmmosfera. Radość synka z każdej
      wyprawy na basem mówi wszystko za siebie. Niestety dzieciaczki przychodza ale
      nie wszystkie wracaja :(. Rodzice bardzo by chcieli ale nie wszystkie maluszki
      i wrzask na nie mówi wszystko. Ogólna ocena na 6+.
    • kamczaj Re: Będzie basen dla niemowlaków i dzieci! 30.01.05, 13:12
      Napiszcie prosze od kiedy można zcząć chodzić z dzickiem moja córcia ma 4
      miesiące
      • lila1974 Re: Będzie basen dla niemowlaków i dzieci! 31.01.05, 08:19
        Od kiedy masz na to ochotę. Jeśli tylko twoje dzieciątko nie boi się kąpieli,
        możesz zacząć choćby dziś.
      • banjoe Re: Będzie basen dla niemowlaków i dzieci! 08.02.05, 01:31
        Instruktorzy twierdza ze minimum to 4 tygodnie, wiec spokojnie sie miescisz.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka